Kansainvälinen naistenpäivä 2020: 24 inspiroivaa lainausta naisilta salauksessa

Sukupuolten tasa-arvo on yleinen harjoittelu, eikä salaus- ja lohkoketjuala ole poikkeus. Ei ole mikään yllätys, että kuten muutkin teknologia-alueet, uros muodostaa enemmistön lohkoketjussa ja salaustilassa. Mukaan CryptoNewsZ: n löytö, vain 12,28% Bitcoin-yhteisössä nykyään toimivista ihmisistä on naisia, vaikka lukumäärä on jo kasvanut vain 5%: sta vuonna 2018.

OKExillä olemme sitoutuneet arkistoimaan sukupuolten tasa-arvon työpaikoilla. Mielestämme on välttämätöntä ottaa huomioon sukupuolten monimuotoisuus ja naisten vaikutusmahdollisuudet. Arvostamme naispuolisten työntekijöiden kykyjä, kovaa työtä ja panosta ja tarjoamme heille yhtäläiset mahdollisuudet menestyä ja loistaa yhtä paljon kuin miesjäsenillemme.

Vuosien ponnistelujen jälkeen olemme onnistuneet saavuttamaan sukupuolten tasapainoisen työvoiman tänä vuonna. Joten lisäämme pyrkimyksiämme lisätä tietoisuutta sukupuolten tasa-arvosta ja naisten vaikutusmahdollisuuksista teollisuudessa.

Kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi olemme luoneet erillisen kampanjan #WomenInCrypto juhlia naisalan toimijoiden saavutuksia ja panosta ja innostaa niitä, jotka työskentelevät kovasti menestyksen puolesta rooleissaan. Kampanjassa on sydämestä sydämeen jakamista 24 upealta naiselta, jotka ovat antaneet vaikuttavan panoksen kentälle.

Mietitkö, kuinka he rikkovat stereotypioita ja menestyvät lohkoketju- ja salausmaailmassa? Tässä on katsaus heidän jännittäviin matkoihinsa ja voimakkaisiin lausuntoihinsa, jotka korostavat salauksen naisille mahdollisuuksia.

”Salaus, sellaisena kuin tiedämme sen, on rakennettu paitsi blockchainille myös vahvalle yhteisölle. Me, naiset, olemme luonnollisia yhteisön rakentajia. Nyt on meidän aika kokoontua ja osallistua salaukseen tavoitteena saavuttaa taloudellinen riippumattomuus ja hyödyntää luontaista taitopakettiamme. Aivan kuten käyttämämme dollarit ovat poliittisia lausuntoja – Bitcoin ei ole erilainen. Vuosituhansien ajan olemme antaneet äänemme kuulematta – kryptovaluutta antaa meille mahdollisuuden tulla kuulluksi. ”

Diana Pires, Vice President, institutionaalinen myynti, Crypto.com


“Kehittyvien tekniikoiden, kuten lohkoketjun ja kryptovaluutan, edellyttävät aina erilaisen taustan omaavia kykyjä innovaation eteenpäin viemiseksi. Koska naisilla on suurin osa johtavista strategia-, viestintä- ja liiketoiminnan kehittämisrooleista, se avaa uusille naispuolisille tulijoille hyvät mahdollisuudet osallistua tekniikkaan enemmän kuin koskaan. Minä ja toinen perustajistamme TongTong Bee uskomme syvästi naisten kykyyn johtaa ketju- ja kryptovaluuttateollisuuden kasvua, ja olemme innoissamme nähdessämme vahvuutemme häiritä maailmaa. “

Alyssa Tsai, Perustaja & Toimitusjohtaja, PANews

“Kuinka luoda tasa-arvoinen ympäristö? Salausalalla on luonnollisia etuja, se on niin uusi ala ja tarjoaa paljon yhtäläisemmät mahdollisuudet kaikille perinteisiin teollisuuksiin verrattuna. Miehet ja naiset ovat samalla lähtöviivalla ja heillä on sama mahdollisuus muuttaa vanhaa maailmaa ja luoda uusi maailma. Tietysti se on myös ala, joka vaatii laajaa ammattitaitoa, kuten laki, rahoitus, tekniikka, vaatimustenmukaisuus jne. Se auttaa meitä saamaan enemmän mahdollisuuksia löytää erikoisuutemme ja vastaamaan taustamme tai jos haluamme, voimme ymmärtää merkittävämpiä haasteita. Joten naisina emme halua vain huutaa iskulauseita, vaan meidän on todistettava itsemme älyllämme, erinomaisella empatialla ja kommunikointikyvyllä käyttämällä taistelua sukupuolten tasa-arvon puolesta. “

Seirai Li, Taraxa-yhteisö & Markkinointi Recika CMO, Taraxa / Recika

”Olen Lilith Li. Olen feministi.

Blockchain & cryptocrrency Industry on paras paikka työskennellä naisena, vaikka et koodaa. Saatat näyttää kykyäsi, joka on pyrkinyt vuosien ajan, sekä olla itsesi sellaisena kuin olet.

Olen liittynyt Singaporeen perustuvaan blockchain-projektiin kahden vuoden ajan, ja olen aloittanut uuden asiantuntemuksen. On monia upeita mahdollisuuksia oppia ihmisiltä ja luokitella itse. Voit esimerkiksi maistella huippuluokan tekniikkaa, miten se toimii; voit myös olla uusi kauppias innoissaan ymmärtämään digitaalisia markkinaprosesseja; voit myös työskennellä yhdessä asiantuntijoiden kanssa, jotka tulevat eri toimialoilta ja maista. Eräänä päivänä huomaat, että loistavat ihmiset työskentelevät ympärilläsi ja olet yksi heistä.

Ei ennakkoluuloja, ei seksismiä.

Olen kiinalainen, asunut Tokiossa lähes 10 vuotta.

Japanissa naisilla ei ole tarpeeksi tilaa menestyä vanhanaikaisen kulttuurin ja perinteisen yhteiskunnan ajattelun vuoksi. He ovat hiljaa, nöyriä, noudattavia ja tyydyttäviä koko ajan. He näyttävät ‘HYVÄ Tyttö’ ja ‘SAMANAINEN kuin sinä’ suojellessasi jokapäiväistä elämää. Tämän opin japanilaisilta naisilta.

Japanissa tarvitsemme enemmän innostuneita naisia ​​työskentelemään täällä näyttämään taitojasi, mukaan lukien ajattelu, kielitaito, viestintä, sosiaalinen, tunne mahdollisimman kovalla äänellä.

Vastaan ​​naisista Blockchain-yhteisössä japanilaisena asiantuntijana, joka on perustettu New Yorkiin ja tekee yhteistyötä blockchain-naisten kanssa vahvistaakseen alueen yhteistyötä.

Lohkoketjussa & salausmaailmassa vain harvat naiset ovat taistelleet siellä. He ovat luotettavia, arvostettuja, menestyviä. Haluaisitko olla seuraava nainen? ”

Lilith Li, Japanilainen asiantuntija, naiset blockchainissa

”Naiset tuovat niin paljon työpaikalle. Eri näkökulmista ja johtamistyylistä lähestymistapoihin tilanteiden käsittelyssä – yrityksille on tärkeää palkata naisia ​​ja edistää tätä monimuotoisuutta. Naisena miesten hallitsemassa teollisuudessa tämän kaivatun tuen saaminen ja jatkuvien kasvumahdollisuuksien saaminen on uskomattoman tärkeää. Kun teollisuus kuoriutuu rajoittavasta ympäristöstään ja tarjoaa naisille nämä mahdollisuudet, jokainen voi kukoistaa! ”

Sandra Yap, Kumppanuuksien johtaja, Zcoin

”Elämä, jolla on merkitystä, vaatii rohkeutta, rohkeutta ja rajattoman energian. Kahden lapsen äiti oleminen samalla, kun tyydytät ankaran työympäristön tarpeet, on asia, jota monet 2000-luvun naiset kohtaavat: se on haastavaa ja palkitsevaa samalla. Elämä on kaunis matka, jossa on jatkuvasti ylä- ja alamäkiä, mutta tärkeintä on, että olemme elossa ja voimme nauttia jokaisesta minuutista. Minusta tuntuu todella siunatulta, että löysin kutsumukseni blockchain-maailmasta, digitaalisen tehtävän, joka on liittänyt minut hämmästyttäviin ihmisiin, joilla on unelmia, jotka ovat suurempia kuin he itse. Työskentely päivällä ja yöllä vie sinut todella tyhjäksi. Mutta lopulta tulet uudeksi ihmiseksi, koska se, mikä ei tapa sinua, tekee sinusta vahvemman. Tunnen olevani kiitollinen kaikista vaikeuksista, joita jouduin kärsimään, koska ne ovat tehneet minusta paremman ihmisen matkan varrella. Tämä pätee erityisesti naispuolisiin kollegoihini, joiden täytyy työskennellä erittäin kovasti saavuttaakseen suuria tavoitteita ollessaan siellä hämmästyttävien lastensa hyväksi. Ota tämä viesti minulta kansainvälisenä naistenpäivänä: Rakasta työsi, rakasta elämääsi, koska todellinen työ saa sinut aina näyttämään kauniilta. “

Faye, Perustaja, 99Ex

“Bitcoinin ansiosta ihmiset ovat vapaampia ja kykenevät kuin koskaan kilpailemaan ideoidensa ja arvonmuodostuksensa pohjalta. Bitcoin-järjestelmä antaa mahdollisuuden markkinoida jokaisen pienen osan arvonluonnista kovasta työstä ja luovuudesta ja välittää palkkion koko arvoketjussa reaaliajassa. Nyt on jokaisen aika miettiä uudelleen, mitä arvoa luot, mikä vaikuttaa myönteisesti 7 miljardiin ikäisesi. “

Ella Qiang, Kaakkois-Aasian johtaja, Bitcoin Association

”Henkilökohtainen mantrani on, että paras tapa ennustaa tulevaisuus on rakentaa se. Keskittäkäämme energiamme ja lahjakkuutemme kuvittelemamme tulevaisuuden luomiseen sen sijaan, että tuhlattaisimme aikaa naysayersin kanssa. Ohjaa kohtaloasi olemalla oma suurin puolustajasi. “

Emi Yoshikawa, Sr globaalien toimintojen johtaja, Ripple

“Blockchain-tekniikka ei ole vain tekniikan vallankumous, joka muuttaa myös yhteiskuntaa ja ihmiskuntaa yleensä. Blockchainin hajautettu vektori tarjoaa naisille yhtäläisen pääsyn laajempaan koulutukseen, taloushallintoon (yksilöllisesti ja institutionaalisesti). Naisten ja tyttöjen ei tarvitse olla Wall Streetiltä, ​​mutta heidän on silti oltava osa maailmantalouden päätöksentekoa. Blockchain tuo naisille taloudellisen riippumattomuuden ja auttaa lopettamaan sukupuoleen perustuvan syrjinnän kouluissa, toimistoissa ja kotona, kansainvälisesti. Naarien on aika loistaa. “

Xiaoying Ren, Strategisen allianssin johtaja, Japanin Cointelegraph

”Luulen, että tällä alalla on väärinkäsityksiä ja väärinkäsityksiä. Monet ihmiset (sekä naiset että miehet) joko uskovat, että sinun on oltava kehittäjä tai taloustieteilijä päästäksesi mukaan – tai että he ovat unohtaneet veneen ja on liian myöhäistä.

Olemme entistä parempia kertomuksen kiristämisessä, selittämässä kryptovaluutan etuja liian monimutkaistamatta, rakentamalla infrastruktuuria, myymällä tuotteita, jotka ovat käyttäjäystävällisempiä ilmeisten yleispalvelun tarjoajien kanssa. Mutta vielä on paljon tehtävää ja paljon tilaa kaikentyyppisille ihmisille.

Sinun ei tarvitse olla tietojenkäsittelytieteen tutkija (tai mies) ymmärtääksesi sellaisen hajautetun digitaalisen valuutan arvon, joka vapauttaa meidät hallitusten ja keskuspankkien valvonnasta ja tarjoaa meille yksilöllisen taloudellisen itsemääräämisoikeuden … Tarvitset vain utelias mielen ja halu oppia.

Ymmärrä myös, että suurin este pääsylle voi olla sinä. Kyllä, tämä on miesten hallitsema teollisuus, mutta kukaan ei aktiivisesti kiellä naisilta pääsyä. Monet saapuneista naisista tappavat sen avaruudessa. Blockchain on sukupuolineutraali. Älä anna kenenkään saada sinut ajattelemaan toisin ja älä anna minkään estää sinua.

Christina Comben, Kryptovaluuttatoimittaja, Bitcoinist

“Naisilla on kriittinen rooli Blockchain- ja Crypto-tilassa. Naiset ovat luonnollisesti hoitajia, luotettavampia ja kiinnittävät usein huomiota yksityiskohtiin, jotka todennäköisesti unohdetaan, kuten salauksen käyttäminen hyväksi.

Naisina on velvollisuutemme olla kärsivämme muutoksesta, joka on tullut meille, Blockchain ja salaus ovat antaneet minulle äänen ja mahdollisuuden byrokratiaa täynnä olevassa maailmassa, se voi tehdä samoin myös muille naisille. Useamman naisen osallistuminen salaustilaan voi saada aikaan positiivisia muutoksia. Naiset ovat suuria kommunikaattoreita, ja he voivat auttaa tuomaan tasapainon ja luottamuksen salausekosysteemiin. “

Yaliwe Soko, Puheenjohtaja, United Africa Blockchain Association

”Olen iloinen siitä, että uusien tekniikoiden avulla naiset voivat toteuttaa itsensä sekä työ- että yksityiselämässään, järjestää aikaa ja tuoda ideoitaan maailmalle, mikä antaa yrityksille mahdollisuuden osallistavampaan ja monipuolisempaan. Naisnäkemys tulevaisuudesta edustaa erilaisia ​​arvoja, tärkeitä tavoitteita ja tapoja saavuttaa ne, ja on hienoa, että voimme tänään jakaa ja tulla kuulluiksi. Fintech avaa uusia mahdollisuuksia työskenteleville naisille, jotka tavallaan avaavat uusia näköaloja fintech-teollisuudelle. Se on molempia osapuolia hyödyttävä prosessi. Salassa näkyy yhä enemmän vahvoja naisia, ei myöskään ole sattumaa, että Blockchainin päällikkö yhdessä maailman vaikutusvaltaisimmista yhteisöistä – Maailman talousfoorumissa – on nainen, loistava ammattilainen ja kolmen lapsen äiti.

Naiset ovat suuri resurssi taloudelle, joten olkaamme vahvoja naisia. Voimmeko rohkaista heitä, kouluttakaamme heitä. “

Kristina Lucrezia Cornèr, Toimitusjohtaja, Cointelegraph

“Vain 11 vuoden ikäisellä tekniikalla se on kehittyvä tila, jossa naiset voivat päästä varhaisessa vaiheessa ja parantaa mies- ja naisinnovaattoreiden ja blockchain-teollisuuden johtajien suhdetta. Sinun ei tarvitse tietojenkäsittelytieteen tutkintoa kukoistamiseen ja menestykseen tällä alalla, tarvitset motivaatiota, vankkaa liiketoimintasuunnitelmaa ja sitkeyttä. “

Adel, Perustaja ja projektijohtaja, DAPS Coin

“Lohkoketju ja salaus ovat maailmaa muuttavia tekniikoita, ja naisten tulisi olla mukana niissä. Naisten lukumäärä IT: ssä, STEM: ssä, salauksessa ja blockchainissa on edelleen pieni. Valtuutetuille naisille, jotka eivät ole vielä mukana, on valtava potentiaali. Kannustetaan kaikki naisia ​​hyödyntämään ominaisuuksiaan tällä nousevalla alalla.

Kehittäjille, (teknologia) johtajille, markkinointipäälliköille, viestintäasiantuntijoille, puhujille, (verkko) suunnittelijoille ja muille suurille mahdollisuuksille on paljon tehtävää. Joten jos pystyt osoittamaan naisen oikeaan suuntaan seuraamaan hänen unelmiaan, käyttämään heidän potentiaaliaan, mene sitten siihen. Se voi olla pikkusiskosi, ystäväsi tai jopa joku, jonka tapasit suurella maailmanlaajuisella verkossa. Jokainen pieni panos voi lopulta johtaa monipuolisempaan ja osallistavampaan lohkoketjuun ja salausmaailmaan. “

CryptoLady, Perustaja, ladiesinblockchain.org

“Luulen, että naiset voivat tuoda luovaa ajattelua alalle, jolla on tällä hetkellä vaikeuksia yhdistää uusi tekniikka sen hyödyllisiin ja valtavirtaisiin sovelluksiin. Näin ajattelen ja tunnen järjestelmäsuunnittelijana menestyvässä teknologiayrityksessä.

Bitcoin ei löydä todellista menestystä yksinkertaisesti olemalla loistava ohjelmistoarkkitehtuuri. Se ei myöskään voi elää kohtalonsa mukaisesti olemalla pelkästään teknikkojen tai sijoittajien kapealla ihmemaa. Se tarvitsee massakäyttöä! Se tarvitsee ihmisiä, jotka markkinoivat ja suunnittelevat tätä massakäyttöä varten.

Joten kuka nämä ihmiset tulevat olemaan? Se on meitä kaikkia. Ihmiset eivät rakenna Bitcoin-solmuohjelmistoa. Ihmiset nykyisiltä teollisuudenaloilta löytävät käyttötapaa palvelunsa (tai sen osien) tehokkaampaan hoitamiseen Bitcoinin kautta.

Bitcoin ekosysteeminä avaa runsaasti mahdollisuuksia, joita ei ole vielä hyödynnetty. Se tarjoaa turvallisen, avoimen, maailmanlaajuisen tietueen ja nopean, kustannustehokkaan viestinnän kaikenlaisista liiketoimista, sopimuksista ja tiedoista.

Viime vuosikymmenen aikana ihmiset eivät olleet täysin hereillä. Suurin osa meistä, jopa niistä, jotka ovat tienneet Bitcoinista pitkään, olivat tietämättömiä Bitcoinin potentiaalista – piilossa näkyvissä Bitcoinin ensimmäisen version koodissa: 0.1.

Meillä kaikilla on intohimo jakaa ja rakentaa näitä löytöjä Bitcoinin todellisesta luonteesta, ymmärtää täysin Bitcoinin globaali tulevaisuus Internet 2.0: na.

Bitcoin ei ole vain sijoitus: se on verkko ja infrastruktuuri, jota suurella osalla moderneista mukavuuksistamme ja palveluistamme olisi hyötyä juosta.

Joten autetaan toteuttamaan Satoshin unelma kehittämällä ja edistämällä massiivisesti suosittuja Bitcoin-palveluja, jotka vastaavat Bitcoinin suunnittelua ja todellista kohtaloa! “

Reina Nakamoto, Järjestelmäsuunnittelija, @mindstatex

”Salaus on jatkuvasti kehittyvä ja monitieteinen ala. Älä pelkää näennäisesti ylivoimaista tietoa – ajattele kriittisesti, ole joustava ja luota omaan äänesi. Mikä tärkeintä, pidä hauskaa tekemällä vaikutus maailmaan! “

Mia Deng, Sudenkorento pääkaupunki

”Kaikki puhuvat kryptovaluutan käyttöönotosta.

Haluatko nopeuttaa prosessia? Ota mukaan enemmän naisia!

Vaikka naiset ovat alkaneet ottaa johtavia tehtäviä suurimmissa kryptovaluuttayhtiöissä, tarvitsemme paljon enemmän meitä investoimaan ja työskentelemään tällä alalla. Keskustele tyttöystäväsi, sisaresi ja tytön kanssa, jonka kanssa haluat aina aloittaa keskustelun. (Haluatko oppia jotain hienoa? On loistava jäänmurtaja &# 128539;) ”

Shalini

”Elämme maailmassa, joka muuttuu nopeasti. Se on aika, jolloin luovuudesta ja rohkeista ideoista on tullut uusi normi, ja ihmiset, jotka omaksuvat tämän uuden aikakauden, auttavat myös muuttamaan sitä parempaan suuntaan. Tämä on syy, miksi puolustan koulutusta ja jaan tietoja, jotta useammat ihmiset ymmärtäisivät rajattomat mahdollisuudet, joita Blockchainilla ja Cryptoilla voi olla yhteiskunnan muokkaamisessa ihmisinä, yhteisönä ja yksittäisinä henkilöinä etnisestä alkuperästäsi, sukupuolestasi tai sosiaalisesta taustastasi riippumatta. Olen aina arvostanut hyviä asioita elämässä ja mitä voimme saavuttaa, jos työskentelemme yhdessä ja pysymme yhteydessä. Juuri siksi liityin äskettäin ICON-ekosysteemiin ja P-Rep ICONPLUS -tiimiin inspiroimaan ja haastamaan muita työskentelemään yhdessä. Todellinen innovaatio sisältää kaikki. “

Mounia Rabhi, ICON: n julkinen edustaja, ICONPLUS

”Kansainvälinen naistenpäivä alkoi vuonna 1910. Kiitän niitä, jotka aloittivat tämän liikkeen tuona aikakautena. Ja nyt vuonna 2020. Meidän on mentävä seuraavaan vaiheeseen. Lohkoketjut ja salausvaluutat ovat kehittyneet poistamalla rajat ja yhdistämällä yksilöitä. Älä unohda, että blockchainilla on myös potentiaalia luoda naisten vapautta ja tasa-arvoa. “

Mai, MissBitcoin

“Jotta blockchain-tekniikka saavuttaisi massan käyttöönoton, tarvitsemme paljon enemmän kykyjä. naisia ​​liittymään meihin tällä alalla. Tutkimukset osoittavat, että naiset menestyvät erinomaisesti aloitekehityksessä, sopeutumisessa, tulosten ajamisessa ja erittäin rehellisyydessä ja rehellisyydessä – ominaisuuksissa, jotka ovat välttämättömiä auttaakseen teollisuutta hyödyntämään valtavia mahdollisuuksia.

Uskon kuitenkin, että tärkein syy naisille liittyä tähän alaan on, koska se on hauskaa. Oman kokemukseni mukaan tämä on ollut hermostavaa mutta silti innostavaa ratsastusta. Ratsastus, jossa olen nöyrtynyt koko ajan, jatkuvasti varpailleni, mutta joka päivä oppimalla ja polkemalla ja tekemällä jälkiä valtavalla alueella, jolla vain harvat ovat koskaan ylittäneet. Liity mukaan tähän kyytiin! ”

Fangfang Chen, Operatiivinen johtaja, Algorandin säätiö

“Salausten ja blockchain-tekniikoiden sopeutuminen ja ymmärtäminen voi tuntua alussa vaikealta.

Älä unohda, että: "Kaikki on vaikeaa ennen kuin se on helppoa!"

Vaikeiden asioiden tekeminen on meille piilotettua voimaa. Älä koskaan aliarvioi kykyäsi tehdä se. Älä pelkää oppia uusia asioita.

Älä pelkää olla muutoksen edelläkävijä. Älä pelkää kilpailla miesten maailmassa. Älä anna yhteiskunnan ja nykyisen tilan pitää sinut poissa pelistä.

Jokainen muutos vaatii myötätuntoisen kosketuksen ja yksityiskohtaisen näkökulman; kuten blockchain-muunnos tekee.

Başak Burcu Yiğit, Perustaja, Istanbul Blockchain Women

“Yrittäjänä toimivien naisten määrä, jotka kehittävät lohkoketjutekniikan hankkeita tai osallistuvat aktiivisesti hankkeisiin, on edelleen hyvin pieni, vaikka sillä on taipumus kasvaa. Käyttötapauksia ajatellen on mahdollista sanoa, että olemme alkaneet nähdä juristien, byrokraattien, akateemikkojen, julkisen henkilöstön tai keski- tai C-tason johtajien profiileja, jotka työskentelevät yritysten blockchain-ratkaisujen parissa, jotka yrittävät edistää ekosysteemiä sääntelyn kannalta hallintotapaan liittyvät kysymykset.

Liiketoiminnan kryptovaluuttapuolen osalta näemme, että naiset lähestyvät kryptovaluuttoja sijoitus- / säästötyökaluna pikemminkin kuin kaupankäynnin vuoksi, koska heidän vaistonsa olla varovaisempi.

Toisaalta naiset ovat luonteeltaan luovia. Naisilla on oltava kosketus kehittää tätä tekniikkaa ja luoda uusia ideoita. Tällä tavoin uskomme, että tekniikka voidaan omaksua ja laajentaa laajemmilla massoilla. On rakennettava rakenteita, jotka kannustavat naisia ​​salaustoimintaan. Käsityksenä siitä, että kaikki ohjelmistoympäristöt, erityisesti tietokonepelit, ovat miesten hallitsemia, välitämme tämän käsityksen rikkomisesta ja kannustetaan naisia ​​työskentelemään tässä ekosysteemissä, joka voi luoda lisäarvoa ja avata uusia näköaloja. “

Ebru Güven, Perustaja, Istanbul Blockchain Women

“Bitcoinissa on kyse valinnanvapaudesta, ja toivon yhden kerran, että näemme useamman naisen käyttävän sitä mekanismina luomaan mahdollisuuksia itselleen. Muille alan naisille sanoisin – jatkakaamme rakentamista. Ehkä jonain päivänä kysymys, "Millaista on olla nainen avaruudessa? ” on vanhentunut. “

Tyttö meni salauksen, @helsinki

Lopuksi, tässä on muutama strategiajohtajan sanat, Alysa Xu.

“Mitä rakastan salauksesta? Se ei ole syrjivää sukupuolestasi, koulutuksestasi tai kulttuuritaustastasi riippumatta. Salassa kaikki ovat tasa-arvoisia. Se on todellinen hajauttamisen manifesti.

Lähes kymmenen vuotta teknologiateollisuudessa työskentelevältä naiselta kysytään paljon: “Miksi blockchainissa ei ole paljon naisia?” ja annan heille aina saman vastauksen. He eivät vain saa samaa altistustasoa tai tunnustusta kuin miespuoliset kollegansa, ja se on avaruuden ongelma.

Haluan motivoida enemmän naisia ​​osallistumaan salaukseen, haluan nähdä naiset vallassa, ja mikä tärkeintä, haluan naisten hyödyntävän tämän upean mahdollisuuden kasvaa ja hehkua. Salaus ei ole jonkinlainen poikaklubi, se on kaiken kattava, kaikki ne naiset, jotka ovat liittyneet meihin #WomenInCrypto -kampanjassa, ovat täydellisiä esimerkkejä siitä, kuinka naiset voivat johtaa, muokata ja myötävaikuttaa alaan. “

Alysa Xu, Strategiajohtaja, OKEx

Seuraa OKExia:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Verkkosivusto: https://www.okex.com/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map