Ensimmäinen vuosi OKEx CSO: na – Alysa Xu: Kolme suuntausta muuttaa taloutta

OKExin strategiajohtaja Alysa Xun kirje juhlitaan hänen ensimmäistä vuosipäiväänsä OKExin kanssa

Hyvät OKEx-käyttäjät,

Vuosi sitten, 1. huhtikuuta 2019, se oli päivä, jolloin liityin OKExiin, ja kokopäiväisen salausmatkani alku. Kryptovaluuttojen potentiaali on tutkimuksen arvoinen. Huolimatta monista odottamattomista haasteista joka päivä käynnissä olevien kilpailujen keskellä, salaukseni päättäväisyys on ennallaan, koska uskon vahvasti koko alaan ja OKExiin.

Salausavaruudessa tapahtui paljon viime vuonna. Markkinat nousivat karhumarkkinoiden pohjalta. Lisää vaihtoa yritettiin hyödyntää salausjohdannaisia. Hajautettua rahoitusta (DeFi) alkoi syntyä. OKExistä tuli myös integroitunut kryptovaluutanvaihto optimoimalla tuotteitaan, liiketoimintaansa, brändäystä ja kykyjen kehittämisstrategioita. Panostimme teknologiamme ja tuotteidemme päivittämiseen samalla kun edistämme yhteisön kasvua, vertikaalista integraatiota ja globalisaatiota. Markkinoiden likviditeetin kehittämisen lisäksi monipuolistimme tarjontaamme myös neljällä keskeisellä liiketoimintalinjalla, nimittäin fiat-yhdyskäytävällä, salausvaluuttakaupalla, salausvarojen hallinnalla ja OKEx-akatemialla. Sanon usein, että meillä on monia kortteja hihassamme ja etenemme omaan tahtiimme. Vuodesta 2019 alkaen olemme nopeuttaneet tuoteinnovaatioitamme ja uusien liiketoimintojemme kehittämistä. Ilmoitetut tuotteet ja toimenpiteet ovat vuoden 2020 ensimmäisten kuukausien aikana todella alan johtavia.

Vuosi 2020 on kuitenkin epätavallinen aika. COVID-19-pandemia on antanut painavan iskun maailmantaloudelle. Sekä kysynnän että tarjonnan puolet kaikkialla maailmassa ovat vaimentuneet koronaviruksen lukkiutumisten keskellä. Maailmanlaajuisen likviditeettikriisin painostamana maailmanlaajuiset osakkeet, joukkovelkakirjat ja hyödykekehitys ovat jopa keskimääräistä alhaisemmat vuonna 2008 vallinneen taloudellisen myllerryksen aikana. Salausvaluutoille on myös uhkaa talouden jatkuva vaikutus. Bitcoin näki salaman kaatumisen 12. maaliskuuta, joka melkein pakotti Antminer S9 -kaivosmiehet lopettamaan. Myös salausmarkkinoiden yläraja oli kerran alimmillaan 120 miljardia USD, lähellä vuoden 2018 lopulla. Tällainen musta joutsen on tasoittanut optimismia Bitcoinin puolittumisesta toukokuussa. Monet saattavat siis miettiä, mihin salaustori tulee seuraavaksi.

Laajan viruksen odotetaan hidastavan kasvua ainakin vuoden 2020 kolmannelle vuosineljännekselle asti, ja maailmanlaajuinen taantuma vaikuttaa väistämättömältä. Elpyminen tapahtuu yhdessä globaalien hallitusten esittämien elvytyssuunnitelmien kanssa, mutta tämä vie jonkin aikaa. Yhdysvaltojen osakemarkkinat, joita tukevat osakkeiden hankinta ja osingonjako 10 vuoden ajan, eivät enää pysy nousussa. Kymmenille tuhansille yrityksille kriisin selviäminen ja oikeiden muutosten tekeminen on heidän erittäin tärkeää.

Kolme keskeistä suuntausta muokkaavat koronaviruksen jälkeistä taloutta

Uskon, että siellä, missä on haasteita, on myös mahdollisuuksia. Kun vanha vakaa tila on rikki, muodostuu uusi vakaa tila. Paradigman muuttuessa kansainvälisten markkinoiden muutoksesta huolimatta on kehittymässä tiettyjä suuntauksia.

1. Teknologia ajaa talouskasvua ja digitaalitalous ottaa johtoaseman

Teknologian muutos kiihtyy tällä aikakaudella. Uusi teknologisten keksintöjen aalto, mukaan lukien 5G-tekniikka, tekoäly, big data, lohkoketju ja esineiden internet, on saavuttanut meidät aiemmin. Erityisesti blockchain-tekniikka voi tukea sosiaalista luottojärjestelmää, joka auttaa minimoimaan taloudelliset ja sosiaaliset kustannukset.

Viruksen puhkeaminen muuttaa tapaa, jolla työskentelemme, kulutamme ja viihdytämme. Vielä tärkeämpää on, että offline-verkosta verkkoon siirtyneiden ylimääräisten vaatimusten tuottama verkkoliikenne ja arvo nopeuttavat salaustalouden popularisointia entisestään.

2. Salausmarkkinat nauttivat pidemmästä härkäkierrosta ja palaavat nopeammin kuin perinteiset markkinat

Koska salausmarkkinat ovat kooltaan pienemmät, niiden likviditeetti on suhteellisen herkkä pääoman sisäänvirtauksille. Lisäksi jotkut kryptovaluutat, kuten Bitcoin ja Ether, nousevat matalalta kohtuulliselle arvostustasolle vetäytyessään vuoden 2017 korkeimmasta. Vaikka lähes nollakorko tai nollakorkoinen ympäristö todennäköisesti pysyy, sijoittajat kääntyvät seuraavassa jaksossa korkean tuottopotentiaalin kryptovaluutoille, joista tulee suosittu sijoitusväline..

Kun tarkastellaan Bitcoinin historiaa, se luotiin vuoden 2009 alussa, noin puoli vuotta vuoden 2008 finanssikriisin jälkeen, ja sitä alettiin käydä kauppaa vasta vuonna 2010, minkä jälkeen seurasi muita salausvaroja myöhemmin. Siksi globaalia finanssikriisiä ei ole toistaiseksi testattu koko salausmarkkinoilla. Nykyinen taantuma on suurin salaushaaste, mutta uskon lopulta, että se vahvistaa ruusumahdollisuuksia koko salaustaloudessa.

Odotin sitä vuoden 2020 alussa 1) 20% maailmanlaajuisista kotitalouksista kohdentaisi kryptovaluutat sijoitusportfolioihinsa vuoden loppuun mennessä; 2) Salausjohdannaisten kaupankäyntivolyymi kaksinkertaistuu ja 3) Julkisten ketjuihin perustuvien DeFi-sovellusten kehitys olisi nopeaa. Synkistä markkinoista huolimatta olen varma, että salausjohdannaiset ja DeFi kiinnittävät edelleen eniten huomiota. Bitcoinista tulee tärkein omaisuuserä tämän pandemian jälkeen. Vertailusalauksen on vain ajan kysymys houkutella investointeja vähintään 20 prosentilta kotitalouksilta ympäri maailmaa.


3. Globaali haaste synnyttää uusia teollisuuden johtajia

Uusia teollisuuden johtajia syntyy jokaisen kriisin jälkeen. Odotan, että pandemia ja taloudellinen taantuma ajavat resursseja ja pääomaa siirtymään turvasatamaan. Hajautetun liiketoimintamallin nopea käyttöönotto tapahtuu fyysisten rajoitusten vuoksi. Tutkaamme tulee olemaan online-koordinointi ja jaetut työntekijät yritysten välillä. Uusi liike-elämän organisaatio muotoutuu hiljaa.

Yrittäjien tulisi aina pysyä innovoinnin eturintamassa ja tunnistaa tärkeimmät suuntaukset. Niiden on paitsi tunnistettava riskit myös asetettava käytännön tavoitteet muutoksiin sopeutumiseksi. Kuten modernin johtamisen isänä kunnioitettu Peter Drucker sanoi: “Turbulenssin aikoina suurin vaara ei ole turbulenssi – se on toimia eilisen logiikan mukaisesti.”

SARS-taudinpurkauksen aikana vuonna 2003 500 Alibaban työntekijää pakotettiin työskentelemään kotoa, mutta heidän palveluihinsa ei vaikuttanut. Loppujen lopuksi he onnistuivat selviytymään kriisistä ja loivat Taobaon, Kiinan suurimman verkkokaupan, joka johti Kiinan verkkokaupan suurta aaltoa yli 10 vuoden ajan.

Tänä kriittisenä aikana yli 1000 OKeria eri puolilta maailmaa onnistui myös työskentelemään yhdessä verkossa ja saavuttamaan 30%: n hyötysuhteen kasvun. Olemme hyvin valmistautuneet strategioihin, toimenpiteisiin, tekniikkaan ja pääomaan liiketoiminnan ja kykyjen laajentamiseen. Uskon, että vuosi 2020 on virstanpylväs OKExille ja koko blockchain-teollisuudelle.

Olemme valmiita tulevaisuuteen

Järjestelmäarkkitehtuurimme ja palvelimen suorituskyvyn rajoitusten vuoksi olemme kokeneet aiemmin järjestelmän viiveitä ja tilauskannan viiveitä. Nämä kokemukset saivat meidät investoimaan enemmän aikaa ja budjettia kuin ikäisemme IT-järjestelmien suorituskyvyn ja tuotekokemuksen parantamiseen. Olen ylpeä voidessani sanoa, että ponnistelumme ovat tuottaneet tulosta. 26. lokakuuta 2019 olimme ainoa salausvaihto, joka ei kärsinyt viiveestä ja flash-kaatumisesta markkinoiden äärimmäisen epävakauden aikana. Mustana torstaina 12. maaliskuuta 2020 järjestelmämme saavutti nolla takaisinmaksun kaikille kryptovaluutoille pienistä viiveistä huolimatta. Kukaan nettotuotoista käyttäjistämme ei ollut pakko sulkea asemiaan.

Julkisen viestinnän puute rajoitti ulkopuolisten ymmärrystä OKExistä aikaisemmin. Saimme oppia ja olemme aloittaneet enemmän viestintää eri kanavien kautta. Viimeisen vuoden aikana Jay Hao ja minä olemme tavoittaneet ja olleet tekemisissä käyttäjien kanssa Twitterissä ja Weibossa joka päivä useiden haastattelujen ja AMA-istuntojen ohella viestimään työstämme OKExissä, kuinka pyrimme tuotteidemme turvallisuuteen, vakauteen ja luotettavuuteen. ja palveluista sekä siitä, miten edistymme innovaatioissa.

Tuotetiimimme valtavien ponnistelujen ansiosta USDT-marginaalisten futuurien ja jatkuvan vaihdon, optioiden, panostusten, C2C-lainojen, julkisen ketjun ja niin edelleen itsenäisessä kehittämisessä, jotta voimme nyt tulla yhden luukun poikkeuksellisen laadukkaita kryptovaluuttatuotteita.

Kiitos asiakaspalveluumme, kansainväliselle tarkastustiimillemme ja institutionaalisille asiakasryhmillemme, jotka vastasivat aina asiakkaidemme tarpeisiin heti kun se oli mahdollista. Ammattitaidosta ja tehokkuudesta kiitetyt tiimit noudattavat käytännesääntöjämme aina murtaakseen kaikki ongelmamme käyttäjillemme.

Markkinointi-, toiminta- ja liiketoimintakehitystiimien ansiosta tavoitamme globaaleja kauppiaita kauempana kuin koskaan ja tarjoamme palveluja, jotka ovat lokalisoituneempia eri taustoista käyttäjille.

Kiitos toiminnallisille tiimeillemme sisäisen hallintajärjestelmän jatkuvasta parantamisesta, luoden vankan pohjan kasvulle.

Kysymys, johon vastasin eniten palveluni ensimmäisten kuukausien aikana, oli “miksi valitsit OKExin?” Vastasin suurella varmuudella: “OKEx on yritys, jolla on parhaat perustekijät salaustilassa”. Monet eivät ehkä ymmärrä aluksi, mutta mielestäni yhä useammat ihmiset ovat samaa mieltä kanssani nyt.

Mene myrskystä huolimatta

Perinteiseltä finanssialalta salaustilaan, fintech-tutkimuksesta aloittelevan yrityshautomoon, urani jokainen liike herättää minulle uusia haasteita tuote-, liike- ja johtamisosaamisen suhteen. OKExiin liittyminen on tärkein valinta, jonka olen koskaan tehnyt. Uskon vakaasti ja kunnianhimoani on korkea. Uskon vakaasti, että salausmarkkinat ovat biljoonia dollareita. Lisäksi tavoitteemme on muuttaa OKEx monen miljardin dollarin yhtiöksi. Itse olen työskennellyt yrittäjä-ajattelutavan kanssa OKExissä. Kaikista vaikeuksista huolimatta en koskaan tule katumaan tehtyäni, kunhan ne ovat hyviä tekoja yritykselle ja teollisuudelle.

Suuri kiitos käyttäjillemme tuestasi ja motivaatiostasi. Pyrimme jatkossakin huippuosaamiseen.

Suuri kiitos ikäisillemme. Jatkamme itsemme parantamista ja työnnämme teollisuutta uusille korkeuksille.

Suuri kiitos kaikille salaustilan avustajille, mukaan lukien tiedotusvälineet, tutkijat, kehittäjät, turvallisuuspalvelujen tarjoajat ja sijoituspalveluyritykset. Toivon, että jatkamme koko alan viemistä uudelle tasolle.

Olen kiitollinen siitä, että aloitin hämmästyttävän matkan salaustilassa OKExin kanssa. Tulevasta myrskystä huolimatta voitamme ja vahvistumme.

Vilpittömästi sinun,

Alysa Xu

Strateginen johtaja, OKEx

1. huhtikuuta 2020

Seuraa OKExia:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/okexofficial_en

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map