Ask-Me-Anything OKExin toimitusjohtajan Jay Haon kanssa – yhteenveto

Huolehdi siitä, että et valitettavasti unohtanut sitä – isännöimme kysy minulta (AMA) -keskusteluistunnon OKExin toimitusjohtajan Jay Haon kanssa englanninkielisessä sähkeryhmässämme (t.me/okexofficial_en) 29. elokuuta. Olemme erittäin vaikuttuneita yli 3000 seuraajan ennakoivasta osallistumisesta. Koko AMA-tapahtuman ajan keräsimme satoja kysymyksiä käyttäjiltämme ympäri maailmaa.

Jayn Telegram-debyyttinä AMA-istunto keskittyi tulevaisuuteemme ja ikuiseen vaihtoomme, mutta olemme myös innoissamme saadessamme vastata ja vastata joihinkin kysymyksiin OKB: stä, listalle ottamisesta, innovaatioistamme ja tulevasta kehityksestä. Niille, jotka kaipasivat sitä tai jotka halusivat palata jännittävään Q: hen&Kuten olemme valmistelleet tämän yhteenvedon vastauksista kaikkiin 25 kysymykseen, jotka Jay valitsi yhteisöistämme.

Contents

Tietoja toimitusjohtaja Jaysta

Jay on tekninen veteraani ja kokenut alan johtaja. Ennen OKExiä hän keskittyi blockchain-ohjatuihin sovelluksiin live-suoratoistoon ja mobiilipeleihin. Ennen blockchain-teollisuuden käyttöönottoa hänellä oli jo 21 vuoden vankka kokemus puolijohdeteollisuudesta, hän kehitti laajan valikoiman UVLED-, ASIC-, FPGA-, multimediakoodekkeja sekä monimutkaisia ​​system-on-chip (SOC) -muotoja multimediaprosessoreille. ja langattomat viestintäjärjestelmät. Hän on myös tunnustettu johtaja, jolla on onnistuneita kokemuksia tuotehallinnasta.

OKExin toimitusjohtajana ja vakaasti blockchain-uskovana Jay ennakoi, että tekniikka poistaa kaupan esteet, lisää tehokkuutta ja vaikuttaa lopulta merkittävästi maailmantalouteen. Hän pitää turvallisuutta, innovaatioita ja luotettavuutta OKExin kolmena pilarina. ja hän on sitoutunut tuomaan alustan ja teollisuuden uudelle läpimurrolle.

Kysymyksiä & Vastaukset – Kaikki alkuperäiset

Vuoropuhelun aitouden säilyttämiseksi emme kiillottaneet 25 valittua kysymystä ja Jayn vastauksia. Kysymykset on jaettu neljään osaan: johdannaiset, OKB, listaus sekä innovaatiot ja kehitys.

1. Johdannaiset – futuurit, ikuinen vaihtosopimus & Lisää

Onko tulevaisuuden / swappositiopalkkioista (koroista) alennuksia, jos jolla on $ OKB? (Twitter-käyttäjä: @TweetRamyz)

Meillä on alennusohjelma OKB: n haltijoille. Kaikki OKB: n haltijat saavat maksualennuksia käydessään kauppaa OKExillä. Eri tasojen eri diskonttokorot, mitä korkeampi taso, sitä suurempi alennus.

Futuurimarkkinoillamme ei ole sijaintimaksua.

Jatkuvalle swapille peritään ”rahoitusmaksu”, joka on keskeinen osa swapeja, joka auttaa vakauttamaan perustan spot-indeksillä. Ikuisen vaihdon rahoitustiheys on 3 kertaa päivässä. Rahoitusmaksua ei ota OKEx, vaan sopimuksen vastapuoli. Sellaisena olen pahoillani, mutta emme voi tarjota alennusta rahoituksen maksuista.

Kuinka Okex-rahoitus toimii? Ja mikä on tulevaisuuden ainutlaatuisuus ja ikuinen muille? (Twitter-käyttäjä:@ Ganbatt30810469)

Rahoittamalla uskon, että viittaat ikuiseen swap-rahoitukseen? Meillä on erittäin yksityiskohtainen johdanto jatkuvaan vaihtokauppaan verkkosivustollamme, johon voit viitata: https://support.okex.com/hc/en-us/sections/360003039191-Perpetual-Swap-Trading

Mikä tekee OKExistä ainutlaatuisen, hyvän kysymyksen. OKExillä on markkinoiden kattavin ekosysteemi ja tuotepaketti. Elinkeinonharjoittajat voivat käydä kauppaa fiat-to-token, spot, futuurit, ikuinen swap ja jopa käyttää OKEx PiggyBankia etsimään eritasoista tuottoa.


Tämän lisäksi meillä on laajempi valikoima listattuja digitaalisia resursseja ja kehittyneempi riskienhallintajärjestelmä, joka auttaa käyttäjiä käsittelemään kaikkia kauppoja turvallisesti.

mitä suunnitelmaa Okex aikoo tehdä lähitulevaisuudessa okb: n panostamisen, lainojen antamisen tai muun vastaavan suhteen? Mitä mieltä olet tulevassa sopimuksessa uudesta ominaisuudesta lainata usdt kolikon tai rahakkeen sijaan? (Twitter-käyttäjä:@ BchTr2)

Tämä on erittäin hyvä kysymys.

Panostamiseen – Tarkastelemme todella mahdollisuutta käynnistää OKB OKEx PiggyBankissa (päivittäisellä korolla), koska $ OKB ei ole PoS.

Luotonanto – vastasi yllä.

Futuurisopimuksia varten – Kyllä, harkitsemme USDT-markkinoita. Järjestelmämme on erittäin joustava. Joten kun se on vahvistettu, voimme käynnistää sen milloin tahansa välittömästi.

Mitä minun pitäisi tehdä käyttäjänä onnistuneen vaihdon suhteen? (Twitter-käyttäjä: @Suomi

Jos tiedän miten, en toimisi täällä nyt. hahaha!

Joke sivuun, anna minun sanoa se tällä tavalla. Pörssinä yritämme parhaamme taata kaupankäynnin ammattimainen infrastruktuuri ja ympäristö kauppiaiden tavoitteiden saavuttamiseksi.

Emme kuitenkaan takaa voittoja / tappioita tai ylä- / alamäkiä käytettäessä kaupankäyntituotteitamme, enkä voi antaa vinkkejä kaupankäyntiin. Voin sanoa, että tee kotitehtäväsi ennen kauppaa. Sijoita siihen, mitä tiedät. ”

Suunnitteletko futuurien / BTC: n ja ETH: n vähimmäishinnan muutoksen muuttamista samaksi kuin spot? Tällä hetkellä hinnankorotus on 0,01 dollaria, mikä tarkoittaa, että vain kirjan ensimmäiset 20 dollaria on näkyvissä. Bitmex näet koko kirjan! (Reddit-käyttäjä: u / joyser)

Ehdotuksesi kuullaan. Päivitämme tilauskantamme täyteen tilauskannan syvyyteen pian. Lisätietoja tulee myöhemmin.

Hei, aikovatko tarjota muita johdannaisia, esimerkiksi vaihtoehtoja? (Reddit-käyttäjä: u / okex_newbie)

Kyllä, olemme ottamassa käyttöön optiomarkkinat hyvin pian.

Paitsi tavallinen vaihtoehto. Auttaakseen käyttäjiämme maksimoimaan rahaston käytön OKEx-vaihtoehto käynnistää salkun marginaalin, joka vaatii huomattavasti alhaisemman marginaalin suojatuista positioista. Pro-kauppiaiden tulisi ehdottomasti kokeilla.

Entä jos tilini marginaalisuhde on pienempi kuin vaadittu marginaalisuhde? Onko sinulla tukea tällaiseen tilanteeseen? (Sähkeen käyttäjä: @ davidc510)

Ylläpitomarginaalisuhde on vähimmäismarginaalisuhde, joka vaaditaan avoimen kannan ylläpitämiseen. Jos se jää alle, sijaintisi suljetaan (osittain) pakotetusti. Löydät lisätietoja mekanismista täältä:

https://support.okex.com/hc/en-us/articles/360028014232-Tiered-Maintenance-Margin-Ratio-System-Partial-Liquidation

https://support.okex.com/hc/en-us/articles/360028531292-Adjustment-of-Perpetual-Swap-Tiered-Maintenance-Margin-Ratio-Schedule

Tällä hetkellä ikuinen vaihto & futuurit eivät vieläkään tue elinkeinonharjoittajaa asettamaan edistyneitä tilauksia, kuten pysäytysraja, junan pysäytys … kuten MT4 tai bitmex-vaihtoalusta. Joten seuraavalla kerralla Okex lisää saman työkalun kauppiaalle? Mikä strategia Okexilla on houkutella kauppiaita ja kilpailla muiden marginaalikauppapaikkojen, kuten bitmexin, kanssa …? (Sähkeen käyttäjä: @ NguyenKhang1610)

Olemme jo käynnistäneet kehittyneet limiitti- ja stop-limit-tilaukset spot-, futuuri- ja ikuisten vaihtosopimusten markkinoilla tänä vuonna muiden algo-tilausvaihtoehtojen ohella. Voit viitata näihin linkkeihin:

Stop-limit-järjestys: https://support.okex.com/hc/en-us/articles/360027766731-Token-Trading-What-is-Stop-Limit-

Tarkennettu rajajärjestys: https://support.okex.com/hc/en-us/articles/360027767671

Mikä vaikuttaa Perpetual Swaps -lainan maksuun, onko Okexilla suunnitelma vähentää Perpetual Swap- ja Future -maksuja, kuten käyttää OKB: tä palkkioiden maksamiseen? (Sähkeen käyttäjä: @TuomasEtsi)

Sivustollamme on yksityiskohtainen kuvaus pysyvän vaihtosopimuksen rahoitusosuuden laskemisesta. Voit tarkistaa täältä: https://support.okex.com/hc/en-us/articles/360020412631-XI-Funding-Rate-Calculations

Rahoitus on suunniteltu vakauttamaan ja kaventamaan swap- ja spot-indeksihintojen välistä perustaa. Valitettavasti pelkään, että et voi maksaa rahoitusmaksua OKB: n kanssa.

Ottaen huomioon siirtymämukavuuden ja uudet riskinhallintatoimenpiteet, tarkoittaako Perpetual Swap parempaa instrumenttia kuin nykyiset futuurit? (Sähkeen käyttäjä: @helsinki

Ne ovat kaksi erilaista johdannaista eri kaupankäyntitarpeiden täyttämiseksi. Futuurilla on sopimuskausi ja toimituspäivä suuremmalla pohjalla, kun taas ikuisella vaihtosopimuksella ei ole sopimuksen voimassaoloaikaa, se on pienempi ja sisältää rahoitusmaksut. Voit valita tarpeisiisi sopivan.

100-kertainen vipuvaikutus on niin iso ja hieman riskialtis kauppiaille. Voiko kukaan käydä kauppaa perpetual swapilla? (Sähkeen käyttäjä: @tuckergomar)

100-kertainen vipuvaikutus on vain vaihtoehto, ei välttämätön jokaiselle ikuiselle swap-kauppiaalle. Kehotan voimakkaasti kaikkia käyttäjiä ymmärtämään riskinsietokykynsä ja markkinoiden kehityksen ennen tällaisen suuren vipuvaikutuksen käyttämistä.

Ja siihen liittyvien markkinariskien minimoimiseksi 100-kertainen vipuvaikutus on käytettävissä vain pienille positioille.

Jatkuva vaihto & futuurit-ohjelman ansiosta rahan ja omaisuuden nopeus kasvaa. Kuinka suojaat käyttäjän resursseja, mitä arkkitehtuuria tai järjestelmiä käytät? Kaikki tietävät, jos näemme toisen vaihdon, heillä on SAFU (Secure Assets Fund for Users) -takuu. (Twitter-käyttäjä: @toimeentulo1602)

Suhtaudumme rahastojen vakuuteen erittäin vakavasti.

Meillä on vuosien kokemus tietoturvatekniikasta, ja olemme kehittäneet omat lämpimät ja kylmät lompakot ja multi-sig-tekniikat varojen suojaamiseksi. Toistaiseksi olen ylpeä voidessani sanoa, että meillä on puhdas tieto siitä, ettei tietoturvaloukkauksia ole tapahtunut. Olemme varmoja siitä, että säilytämme puhtaan pöydän tulevaisuudessa.

Turvallisuusrahaston osalta emme perustaneet erityistä rahastoa ja markkinoineet sitä tiedotusvälineille. Mutta voin vakuuttaa teille, että meillä on enemmän kuin riittävästi varaa odottamattomien tilanteiden käsittelemiseksi.

Monilla johdannaispörsseillä on ollut ongelmia epävakaiden liikkeiden aikana, varsinkin kun niiden indeksihinta perustuu vain kahteen tai kolmeen pörssiin. Kuinka @OKEx suojaa kauppiaita & varmistaa, että heillä on oikeudenmukainen ympäristö kauppaan? (Twitter-käyttäjä: TheGemClub)

Voit olla varma, että indeksihintamme koostumus on markkinoiden huippuluokkaa.

Jokaiselle digitaalisen omaisuuden indeksille meillä on 3-5 komponenttia omaisuudesta riippuen. Yhdessä markkamarkkinoiden hintojen, ylläpitomarginaalisuhdejärjestelmän ja osittaisen selvitysmekanismin kanssa markkinat ovat käyneet läpi viime aikojen epävakaimmat hetket turvallisesti.

Lisätietoja riskienhallintajärjestelmämme toiminnasta saat tästä artikkelista: https://medium.com/okex-blog/perfecting-okex-futures-market-cc23f179e4eb

2. OKB

Lähitulevaisuudessa Okexilla on merkittäviä läpimurtoja, jotta siitä tulisi täydellinen kaupankäyntialusta Binancen voittamiseksi vai ei. Mitä Okex tekee erityisesti saadakseen OKB-valuutan arvon ylittäväksi verrattuna BNB: hen? (Twitter-käyttäjä: @helsinki

Uskon, että jokaisella pörssillä on oma asemansa markkinoilla.

OKEx tarjoaa kauppiaille laajimman valikoiman kaupankäyntituotteita. Tämä on yksi tapa edetä Binancessa. Mutta tietysti heillä on vahvuutensa markkinoilla, ja me rakastamme vahvoja kilpailijoita. OKEx Jumpstartin uusimmalla projektilla on mennyt todella hyvin, toivottavasti te olette hyötyneet siitä.

Olen iloinen siitä, että kaikki välittävät OKB: n hinnasta. Vaikka emme koskaan tehneet sitä pörssinä emmekä koskaan hallitse OKB: n hintaa.

Ainoa mitä teemme, on #buidl. Olemme käyttäneet jatkuvasti valtavia ponnistuksia OKB-ekosysteemin rakentamiseksi ja tunnuksen vahvistamiseksi, tehden siitä yhden markkinoiden arvokkaimmista digitaalisista hyödykkeistä. Näen suuren potentiaalin OKB: ssä, ja mielestäni kaikkien pitäisi nähdä sama.

mitä strategioita käyttäisit, jos $ OKB: n hinnanlasku olisi ollut jyrkkä, esimerkiksi: jopa -12%? (Twitter-käyttäjä: @helsinki

Vaikka näin todella tapahtuisi, emme tee mitään hinnan manipuloimiseksi.

OKB: n arvo määräytyy sen hyödyllisyyden perusteella, joten jatkamme OKB: n voimaannuttamista ja kehitämme OKB: n ekosysteemiä tekemään OBK: sta arvokkaampaa markkinoilla.

3. Listaus

Milloin luet EOS-sovellukset, kuten EOSBet? (Twitter-käyttäjä: @Helsinki

Arvostamme kaikkien kiinnostusta listautua OKExiin. Listautumisen suhteen näemme itsemme puolueettoman vaihdon, joka tarjoaa yhtäläiset mahdollisuudet hyville hankkeille päästä listalle. Meillä on omat listalleottosäännöt, jotka löydät verkkosivustoltamme ja muilta virallisilta kanavilta. Jatkamme sääntöjemme säännöllistä tarkistamista ja päivittämistä sekä markkinoiden uusimpien mahdollisuuksien tutkimista. EOS-sovellukset ovat varmasti yksi kiinnostuneista projekteistamme.

Milloin IEO: n sääntöjä voidaan muuttaa? (Twitter-käyttäjä: @ Cherria11)

4. Innovaatiot & Uudet tuotteet

Viime aikoina jotkut huippupörssit aikovat käynnistää luotonantopalvelun, oletko valmis tähän? (Twitter-käyttäjä: @helsinki

Lanseeraamme oman lainatuotteemme hyvin pian. Pysy kuulolla.

Aiotko rakentaa oman hajautetun kaupankäyntialustan? (Twitter-käyttäjä: @helsinki

Tietysti. Se on väistämätön trendi.

Kuten jo ilmoitettiin, koska oma julkinen ketjumme OKChain on nyt testauksen loppuvaiheessa, perustamme hajautetun vaihtoalustamme OKDEX: n OKChainille ja käynnistämme sen, kun tiimimme on yhtä mieltä kaupankäyntikokemuksen riittävyydestä.

MIKÄ ON YR: N TULEVAISUUSSUUNNITELMA. NIIN PALJON VAIHTOITA TÄTÄ (Twitter-käyttäjä: @ ARVINDS67194835)

Olemme hiljattain käynnistäneet EOS PoS -panoksen OK Poolissa. Ja lisää PoS-kolikoita tuetaan tulevaisuudessa.

Milloin OKex on aurinkoinen pysähdyspaikka IOS: lle? Okex Onko sijoittajille tulevaisuutta? (Twitter-käyttäjä: @ XunPht10)

Ymmärtääkseni tämän ensimmäisen puoliskon kysymyksen: Stop-loss-tilaustyyppi lisätään pian OKEx iOS -sovellukseen.

Voisitteko @ @ Twitterissä antaa minun selittää tarkemmin kysymyksesi toisella puoliskolla? Vastaan ​​siihen myöhemmin. Kiitos!

OKExin kehitys

Onko Okex matkalla kohti maailman 3 parasta digitaalipankkia? (Sähkeen käyttäjä: @Helsinki

Mielenkiintoinen kysymys.

Mielestäni digitaalista maailmaa ei voida verrata perinteiseen maailmaan. Ne ovat melko erilaisia ​​monin tavoin.

Emmekä halua “pankkia”. “Pankki” on liian pieni ja rajoitettu tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Milloin Okex Indonesia tukee Indonesian Fiatia ja Bankia talletuksessa tai nostossa? (Sähkeen käyttäjä: @ Hannu_kristiina)

OKEx keskittyy vain krypto-salaus-kauppaan, mutta tuemme C2C-fiat-salaus-kauppaa useille fiat-valuutoille. Voit tutustua C2C-markkinoihimme valuuttavaihtoehtoihin täällä: https://www.okex.com/otc

Mikä on 90%: n väärennetyn äänenvoimakkuus @OKEx-väitteessä? (Twitter-käyttäjä: AshishS17228231)

Olen erittäin onnellinen, että toit tämän kysymyksen meille.

OKExissä emme tee omaa kaupankäyntiä, pesukauppaa tai muuta markkinoiden manipulointia alustallamme.

Noiden siellä olevien huhujen osalta voit yksinkertaisesti tarkastella tilauskantamme leviämistä ja syvyyttä. Valintakoot ovat erittäin vähäiset, eli 0,1 spot- ja ikuisten swap-markkinoidemme osalta ja 0,01 futuurimarkkinat, ja löydät edelleen paksun saatavuuden.

Mielestäni todiste on hyvin ilmeinen siitä, että meillä on markkinoiden huippuluokan likviditeetti. Älä usko huhuihin.

Kuten muut kilpailijat, kuten Bybit, ¿Kuinka plataformisi välttäisi järjestelmän mahdolliset ylikuormitukset tilauksen sijoittelussa, kun volatiliteetti huipentuu? (Twitter-käyttäjä: martinvergaX)

Vuosien parantamisen jälkeen järjestelmämme suorituskyky on optimoitu erittäin hyvin, ja viivästyksiä esiintyy harvoin. Meillä ei ole ylikuormitusongelmia pitkään aikaan.

Lisää AMA: ta tulemaan

Kiitämme kaikkia yhteisöjämme AMA: n toteuttamisesta ja ideoidensa välittämisestä kanssamme. Ottaen huomioon nämä vaikuttavat tulokset, järjestämme tulevaisuudessa lisää AMA-istuntoja. Jos sinulla on ehdotuksia AMA: n parantamiseksi, älä epäröi ilmoittaa siitä meille kaikilla sosiaalisen median kanavillamme.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map