AMA-yhteenveto: MakerDAO-kumppanuus ja DSR OKEx Poolissa

Viime viikolla olimme erittäin innoissamme tapaamalla MakaDAO: n Kiinan johtajan Chao Panin Ask-Me-Anything-istunnossa keskustelemaan ekosysteemikumppanuus OKExin ja MakerDAO: n välillä, ja yksinomainen DAI-säästökorko (DSR) OKEx Poolissa 14. helmikuuta 2020.

MakerDAO on maailman ensimmäinen hajautettu stablecoin Ethereumin lohkoketjussa. Yhdistettyään kädet OKEx: n kanssa käyttäjät voivat tallettaa DAI: n suoraan ja sijoittaa sen DSR: ään ansaitsemaan 9,5%: n säästöprosentin sekä ylimääräisen palkkion meiltä.

Tämä AMA on jaettu kahteen osaan, joissa Chaoa pyydettiin jakamaan MarkerDAO: n kumppanuus kanssamme, jota seurasi live Q&A ryhmässämme.

。。。。。

Osa 1 – Twitter-kysymykset:

1. Selitä Okexin ja MakerDAO: n suhde? Kuinka MakerDAO auttaa okexia kehittämään OKChainia & #OKExDEX?

OKEx on johtava kumppanimme, ja se on ensimmäinen merkittävä alusta integroida Makerin Dai-säästösuhde. Se on läpimurtoyhteistyö DeFi: n ja perinteisten pörssien välillä. Olemme iloisia voidessamme tuoda Dain vakauden ja tuoton OK-käyttäjille ja auttaa OKExiä siirtymään hajautettuun maailmaan.

BTW, onnittelut onnistuneesta OKChain testnet -versiosta!

2. Mitä hyötyä uskot olevan maailman johtavaan digitaaliseen omaisuudenvaihtoon @OKEx perustuvan innovatiivisen kaivospoolin, Dai: n kaltaisen vakaan tunnuksen ja OKExPoolin yksinomaisen DSR-hinnan välisestä kumppanuudesta ekosysteemiin?

Kuten monet teistä saattavat tietää, panospalkinto palkitsee käyttäjiä enemmän tunnuksia, kun he lukitsevat sen tietyksi ajaksi. Kohde-etuuden arvo vaihtelee kuitenkin usein.

Dai DSR: llä on molempien maailmojen parhaat puolet. Dai: n hinta on vakaa, kun dollari ja Dai: n (DSR) tuotto ovat täysin järjestelmässä ansaittu maksu, joten riskitön.

3. Mitkä ovat Dai Savings Rate (DSR) -sovelluksen hyödyt ja mahdollisuudet Okex-käyttäjille? Miksi MakerDAO valitsi Okexin johtavaksi kumppaniksi?

OKEx-käyttäjät voivat lukita minkä tahansa hänen Dai-laitteensa DSR-järjestelmään milloin tahansa huolimatta pääomasta. Ajattele DSR: tä digitaalisen dollarin tai Alibaban YueBao-vastaavan talletustilinä, mutta paljon korkeammalla tuotolla.

OKEx Poolin tarjoama yksinoikeushinta yhdessä vakiintuneen OK-ryhmien tuotemerkin kanssa voi houkutella lisää uusia tulokkaita nykyisten markkinoiden ulkopuolelle.


4. Onko @MakerDAO-protokollan DSR, joka tuottaa passiivisia tuloja miljoonille käyttäjille, on @ OKExin tapa vastata viimeisimpiin uutisiin miljardin dollarin salausrahasta, joka virtaa hajautetulla rahoituksella?

DeFi (Decentralized Finance) on kiistatta tullut ilmiö. Tämän viikon alussa DeFi-markkinoiden lukittu arvo saavutti miljardin dollarin virstanpylväät, mikä osoittaa DeFin edun ja edun: turvallinen, reunaton ja kitkaton.

OKEx on ennakoiva DeFi: n edelläkävijä perinteisen rahoituksen johtajana. DeFi siirtyy valtavirtaan ja näemme lisää rahoituslaitoksia, jotka tarjoavat jotain DSR: ää kuluttajille, pankit, jotka eivät voi kilpailla DeFi-säästökorkojen kanssa, todennäköisesti menettävät kulutustalletuksia OKExin kaltaisille yrityksille.

5. Kuinka kauan DSR-nopeuden integrointi OKExPool-verkkoon kesti, voitko antaa korkean tason yleiskuvan mukana olevista kappaleista ja yhteenvedon @MakerDAO: n ja @OKEx-poolin vuorovaikutuksen laajuudesta?

Integraatioprosessi oli itse asiassa varsin sujuva.

Maker-protokolla on täysin avoin ja vapaasti koostettavissa. Hyvä analogia on Money Legos, kuka tahansa, pörsseistä, lompakoista lainausalustoihin, voi rakentaa mielenkiintoisia tuotteita sen päälle.

Meillä on yksityiskohtainen kehitysopas, löydät sen MakerDAO github -sivulta.

https://github.com/makerdao/developerguides/blob/master/dai/dsr-integration-guide/dsr-integration-guide-01.md

6. Voitteko kertoa miltä käyttöliittymä näyttää? Yhdistetäänkö DApp OKEX: ään / pääseekö siihen Okexin kautta vai otatko uuden käyttöliittymän käyttöön Okex-alustalla? Vai suoritetaanko se täysin automaattisesti ilman asetusten määritystä ja siten ilman käyttöliittymää?

Käyttäjät eivät tarvitse ylimääräisiä määrityksiä, prosessi on yksinkertainen:

  1. 1) Avaa OKEx-sovellus
  2. 2) Valitse "Uima-allas" välilehti
  3. 3) Siirry kohtaan "Panostaminen" ja valitse "Dai"
  4. 4) Syötä panostamasi Dai-määrä
  5. 5) Nauti

7. Miksi minun pitäisi käyttää OkexPoolin DSR-toimintoa taloudellisena ratkaisuna minulle? Onko tämä minulle mahdollisuus kokea hajautettua rahoitusta perinteisiin markkinoihin verrattuna??

Mielestäni hajautettu rahoitus ei ole ristiriitainen vaihtoehto perinteisille markkinoille, vaan pikemminkin parantava osa.

DSR-toiminto OKEx Poolissa on täydellinen silta niille, jotka ovat tottuneet perinteisiin rahoituspalveluihin nauttimaan DeFin eduista poistumatta luotetusta alustastaan.

8. Kuinka erilainen DAI on USDT: hen verrattuna, koska molemmat tarjoavat tavallaan vakaan kolikon käyttäjälle ?

Epäilemättä USDT on erittäin suosittu monien pörssien keskuudessa. Vaikka USDT: llä on suuri likviditeetti, sillä on myös joitain haittoja, koska se on keskitetty ja se voidaan hyödyntää, ja selkeämmin USDT ei maksa sinulle tuottoa.

USDT toimii vieläkin paremmin, jos voit muuntaa sen helposti Dai: ksi DSR: n pitämistä ja ansaitsemista varten ja sitten helposti muuntaa takaisin USDT: ksi, kun haluat käyttää muita toimintoja, esim. fiat ramp-off, futuurikauppa.

9. 2020 on mielestäni tärkeä vuosi salaukselle ja blockchainille. Joten, mikä on näkymäsi kryptovaluuttojen tulevaisuuteen tänä vuonna ja lähivuosina? Mitä #okex ja #makerdao voivat tehdä, jotta adoptio lisääntyy jatkuvasti ?

2020, luulen, että DeFi: tä ja perinteistä rahoitusta tulee lisää.

Olemme innoissamme yhteistyöstä OKExin kanssa parempien käyttökokemusten tarjoamiseksi ja salauksen käyttäjien kouluttamiseksi Dai: n ja DSR: n eduista.

10. Kuinka rakensit käyttäjien, yhteistyökumppaneiden ja sisällöntuottajien ekosysteemin tuomalla luokkansa parhaat digitaaliset palvelut kehittyville markkinoille?

Dain visio on maailman ensimmäinen puolueeton valuutta. Makerilla on jo läsnä kehittyvillä markkinoilla, mukaan lukien säätiön jäsenet & yhteisöistä Aasiassa, Latinalaisessa Amerikassa, Afrikassa ja muissa maissa ympäri maailmaa.

OKEx-kumppanuus auttaa varmasti laajentamaan Maker-tunnustusta ja nopeuttamaan Dai: n globalisaatiota.

Istunto 2 – Live AMA -kysymykset

1. Selittäkää yksityiskohtaisesti, mistä DAI on ja miten DAI: n idea syntyi? @pychao

Mielenkiintoinen tosiasia, että nimi Dai on johdettu kiinankielisestä merkistä 貸, joka tarkoittaa lainaa tai lainaa.

2. DeFin ”ADOPTION” kohtalo on sidottu Ethereumin skaalautuvuuteen ja käytettävyyteen. Kuinka MakerDAO käsittelee tätä Defi-käyttöönottoa koskevaa lausuntoa?

Tämä on hieno kysymys. Tällä hetkellä Ethereum on edelleen DeFi: n paras estoketju hajauttamisensa ja turvallisuutensa vuoksi. Ethereumin nopeus ei ole vika, vaan ominaisuus. On olemassa sivuketjun tilakanavaratkaisu nopeampaa mikrotransaktiota varten. Ja ETH2.0 käsittelee suurelta osin skaalautuvuuskysymystä. DeFi: n infrastruktuurina Maker-protokolla on erittäin joustava, ts. Voidaan siirtää eri ketjuihin erilaisiin tarpeisiin, mutta luulen lähitulevaisuudessa, että ETH on todennäköisesti meille kotiketju.

3. Mitkä ovat etu & DAI: n edut Stakingin lisäksi? Voimmeko käyttää sitä maksamiseen joissakin kaupoissa tai verkkokaupoissa?

Kyllä sinä voit. Dai on integroitu maksuvaihtoehtona Coinbase-kaupankäynnille, tarjoten stablecoinia miljoonille Shopify-, WooCommerce- ja muiden kauppiaiden kautta.

https://blog.makerdao.com/dai-integrated-as-a-payment-option-on-coinbase-commerce-offering-the-stablecoin-to-millions-via-shopify-woocommerce-and-other-merchants/

Teemme myös yhteistyötä monien luottokortin myöntäjien (esim. WireX) kanssa, voit lähettää Dai suoraan tilillesi ja maksaa sille missä tahansa Visa / Mastercard hyväksyy.

4. Mitkä ovat Multi-Collateral Dai (MCD): n edut Single-Collateral Dai (SCD): een, kuten esimerkiksi ETH?

MCD on Dai: n täysversio. Etkä voi vain käyttää ETH: tä vakuudena Dai: n antamiseen, kaikki muut digitaaliset varat ovat myös hyväksyttäviä (BAT toistaiseksi) protokollassa. Tämä vapauttaa Maker-järjestelmän potentiaalin myös reaalimaailman varojen valtavaan käyttöönottoon.

5. Käytät tällä hetkellä DAI: ta hyvänä perustana kehitykseen. Mutta antaa ajatella globaalisti. Kaikki offline-kauppiaat eivät ole valmiita estoketjuun. Kuinka aiot torjua vakiintuneiden vähittäiskauppiaiden hyväksynnän hitautta johtuen haluttomuudesta siirtyä omasta vanhasta kanta-asiakasjärjestelmästä järjestelmään? Onko heille mitään merkittävää taloudellista kannustinta, jonka avulla voit laajentaa tuotteesi käyttöönottoa?

Se on hieno asia. Emme halua keksiä pyörää uudelleen, jokaisen kauppiaan vakuuttaminen käyttämään blockchainia suoraan on epärealistista. Siksi teemme yhteistyötä perinteisten yritysten kanssa pörsseistä maksupalvelujen tarjoajiin. Joten käyttäjän päähän he saavat helpoimmat kokemukset. Dai: n ainutlaatuinen etu on, että se luo pysäyttämättömät, kitkattomat globaalit rahamarkkinat, minkä vuoksi Dai on markkinoiden kilpailukykyisin valuutta.

。。。。。

Liity Telegram-ryhmäämme päivityksiä ja etuja varten

Älä missaa lahjoituksia, tarjouksia, tapahtumia ja monia muita tarjouksia English Telegram -ryhmässämme (https://t.me/OKExOfficial_English). Ole osa OKEx-yhteisöä vaihtaaksesi kaupankäyntiideoita eri puolilla maailmaa olevien käyttäjien kanssa ja tasaamalla salakirjoitustasi.

Lisää AMA: ita on tulossa pian. Ensi kerralla, onnellinen kaupankäynti!

。。。。。

。。。。。

Seuraa OKExia:

Verkkosivusto: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map