AMA: n yhteenveto: Mantra DAO: n perustaja ja neuvoston jäsen, John Patrick Mullin

3. syyskuuta OKEx kutsui Mantra DAOn perustajan ja neuvoston jäsenen John Patrick Mullinin AMA-istuntoon Telegram-yhteisömme kanssa. AMA näki vieraamme antavan yleiskuvan projektista, sen sijainnista hajautetussa rahoitusekosysteemissä ja sen tärkeimmistä ominaisuuksista. Tämä yhteenveto sisältää kyseisen istunnon kysymyksiä ja vastauksia.

Voitteko esitellä itsenne ja antaa yhteisöllemme hieman käsityksen siitä, millainen liiketoiminnan tausta olet kotoisin ja miten olet soveltanut sitä rooleihisi Mantra DAO: ssa?

Olen kotoisin Yhdysvalloista, mutta olen viettänyt melkein viimeiset 10 vuotta ulkomailla, suorittanut perustutkintoni Espanjassa, ensimmäisen maisterini Saksassa ja toisen Shanghaissa. Suoritin kaksinkertaisen maisterin tutkinnon Econ and Managementissa.

Liityin salaustilan täysipäiväiseen toimintaan vuonna 2017, mutta olin aktiivinen vuodesta 2015 ja ostin ensimmäisen Bitcoinini (valitettavasti vain muutaman) vuonna 2013. Muutin Hongkongiin vuonna 2018 ja autoin perustamaan salauksenvaihto- ja neuvontayrityksen ennen HK: n käynnistämistä Yhdysvaltain toimiluvan saaneen välitystoimiston toimistot, joilla on ainoa SEC-lisenssi digitaalisten arvopapereiden jakamiseen yhdessä Will Corkinin kanssa.

Sen jälkeen liityin Rio DeFi -tiimiin neuvonantajana, ja viime aikoina olen keskittynyt rakentamaan ja käynnistämään Mantra DAO: n, DeFi DAO: n, joka keskittyy panostamiseen, luotonantoon ja hallintoon sekä Polkadot-ekosysteemiin. Erikoisuuteni ovat liiketoiminnan kehittäminen, varainhankinta, symbolinen taloustiede, ja päivittäin olen vastuussa Mantra DAO: n toiminnasta ja strategiasta.

Käsittelen paljon edestakaisin institutionaalisten sijoittajiemme kanssa, kumppanuuksia PoS-hankkeiden kanssa validoijaksi ja vaihdan listauksia. 

Joten jäsenillemme, jotka eivät ole vielä perehtyneet projektiin, voitko antaa meille erittäin korkean tason yleiskatsauksen siitä, mitä Mantra DAO on ja mitä kilpailuetuja se tuo DeFi-maisemaan?

Kyllä varmasti. Mantra DAO on DAO, joka on jäsennelty hallitsemaan täysin OM-tunnusten haltijoita, jolloin käyttäjät voivat saada taloudellisia palkkioita osallistumalla säästöihimme (eli panostamiseen) ja lainaustuotteihimme sekä käyttää OM-tunnusta osallistuakseen hallintoon ja äänestykseen ekosysteemin ja alustan muutoksista.

Lisäksi voit ansaita mainetta tässä järjestelmässä sisäisen Karmaprotokollamme kautta, joka on järjestelmä, kuten luottopisteet, joten saat parempia taloudellisia etuja, kuten halvemmat lainojen korot, pienemmät panostusmaksut, alavakuudelliset luotot ja muut hauskoja juttuja.

Olemme saaneet inspiraatiota monista johtavista DeFi-projekteista ja ottaneet palasia niistä kaikista tekemään todella kattavan tokenoidun DeFi-alustan, jolla on kaikenlaisia ​​salauspankin ydinelementtejä, mutta jolla on pelillistetty kokemus Karma Protocol ja Mantra Pool -lottopeli. Ja kaikki on sidottu mukaviin pakkauksiin Mantra-, OM- ja Karma-zen-tyyppisellä tuotemerkillä.

Kerro meille, kuinka DAOsi ainutlaatuisesti hyödyttää avointa rahoitusta tämän päivän ja huomisen taloudessa?

Luulen, että ihmiset ovat havainneet, kuinka perinteinen pankkijärjestelmä on joko kehitysmaiden ihmisten ulottumattomissa tai vain tehoton – ja kauhea kokemus. Tarkoitan, että vietin vain tunnin pankissa tänään, koska valitettavasti en ole vielä 100-prosenttisesti salausmenoja vielä elämässäni. Se oli tuskaa, ja hukkaan niin paljon aikaa.

Hyödynnämme sekä perinteisen että salausrahoituksen kokemustamme kehittääksemme avoimemman ja kattavamman järjestelmän, jonka avulla ihmiset ympäri maailmaa ja luvattomasti pääsevät ihmisten ansaitsemiin peruspalveluihin – turvalliseen paikkaan säästää rahasi ja ansaitse laillinen korko, pääsy luotto – ja lainajärjestelyihin jne.

Meillä oli noin 1000 ihmistä 81 maasta, jotka ovat osallistuneet IMO: eemme (eli alustavaan jäsenhankintaan), ja tällä hetkellä meillä on kahden viikon kuluttua TGE: stä lähes 9600 osoitetta, joilla on OM-tunnus … se on todella hämmästyttävää!


Lisäksi monien tuotteidemme pidätysmääräys tarjoaa paremman turvallisuustason. Kuten sanotaan, älä avaimiasi, älä kolikoitasi.

Voitteko kertoa meille, milloin oletat panostuksen alkavan, ja mitkä ominaisuudet ja / tai kannustimet innostavat varhaisia ​​käyttöönottajia ja haltijoita?

Meillä on kahdenlaisia ​​panoksia. yksi on paikka, jossa vaihto-panosohjelmat ovat käynnissä keskitettyjen vaihto-kumppaneidemme kanssa. Sillä on kiinteä vuosikorko ja se noudattaa samoja panostusehtoja kuin ketjussa. Tällä hetkellä tämä tapahtuu Bithumb Globalin ja BitMaxin välityksellä, ja tällä hetkellä noin 40 miljoonaa OM: ta on mukana.

Odotamme tämän määrän nousevan vieläkin suuremmaksi, koska käynnistämme OM-panoksen OKExin kanssa lähitulevaisuudessa.

Yhteisömme pyysi sitä, ja saimme työskennellä OKEx-tiimin kanssa ja käynnistämme melko mahtavan panostusohjelman OKEx-käyttäjille ja yhteisölle!

Alkuperäisen ketjun panostuksen osalta seuraavien viikkojen aikana käynnistämme yksinkertaisen panoksen useille eri PoS-ketjuille..

Ole valmis vähintään viiteen kumppanuus- ja validointitiedotteeseen seuraavien kahden viikon aikana (anna tai ota muutama päivä). 

Tämä on erillinen DOT- ja KSM-panoksista, joista jaamme vaiheittaiset ohjeet Mantra DAO-solmujen nimittämiseen, jotta ansaittaisiin alkuperäisiä merkintäpalkintoja. Meillä on lisää OM-panostuspalkkioita, jotka lisätään pian sen jälkeen ketju kerrallaan.

Lainatustuotteesi ovat suuri osa Mantran ekosysteemiä. Voitteko antaa yleiskuvan kolmivaiheisesta käyttöönottosuunnitelmastasi ja miksi teet sen tällä tavalla?

Meillä on monivaiheinen luototustuote, joka sisältää sekä Makerin kaltaisen omistetun luotonantoprotokollan, mutta moniketjuisten monivaraisten vakuuksien kanssa, että alavakuudellisin lainoin Karma-protokollan kautta, samoin kuin muut lainaprotokollan integraatiot.

Tuomme Ethereumin satoviljelyn myös Polkadot-ekosysteemiin integroimalla Compound-, Aave- ja muihin ETH-lainaus- / viljelyprotokolliin suoraan alustallemme..

Toinen hieno ominaisuus, josta emme puhu niin paljon, on "nestemäinen" ja DeFi-vauhtipyöräkonsepti. Täällä käyttäjät voivat tosiasiallisesti merkitä sidoksissa olevat omaisuutensa luomalla siitä johdannaisen, jonka avulla voit vapaasti käydä kauppaa ja käyttää omaisuutta säilyttäen samalla PoS-ketjun verkkoturvan.

Joten voit panostaa esimerkiksi DOT: si, joka ansaitsee panostuksia DOT + OM: ssä, sitten voit sitoa DOT: n meille ja luoda johdannaisen (omDOT), jota voit sitten lainata joko kauppaa varten, tai osta lisää DOT: ia tai muuta omaisuutta saadaksesi lisää DOT + OM -tuotteita.

Tietysti sinun on purettava sopimus palauttamiseksi ja kaikkien palkkioiden saamiseksi, mutta se toimii lähinnä näin, ja voit tehdä sen kaikilla panosvaroilla (kuten viiden kumppanuuden varat, joista ilmoitamme tulevina viikkoina).

XTZ, BAND, KAI, SRM, ATOM, KAVA, TOMO, LUNA jne. Ovat kaikki potentiaalisia PoS-projekteja, ja tutkimme niitä kaikkia.

Kuinka OM-tunnuksen haltijat hyötyvät ekosysteemistä? Mikä valta hallintomallissa on yksilöillä? Miksi se on niin houkutteleva ja mitkä ovat perusvaatimukset osallistumiselle?

Tämä on meille erittäin tärkeää, varsinkin kun olemme "yhteisöohjattu" foorumi ja olemme olleet aiemmin havainneet, että DAO: lla ei ole erityisen kannustimia äänestämiseen, tai prosessi on äärimmäisen monimutkainen keskivertohenkilön osallistua.

Haluamme tehdä DeFi: n massoille ja antaa kaikille mahdollisuuden saada äänensä kuuluviin riippumatta siitä, onko heillä 1 OM tai miljoona OM

Siksi järjestelmässämme vaadimme käyttäjiä vain omistamaan OM: n voidakseen äänestää, mutta se voi olla vain yhdellä OM: lla.

Jokainen sidottu OM edustaa yhtä ääntä Mantra DAO -järjestelmässä.

OM: n haltijat, jotka omistavat OM: n, voivat ehdottaa muutoksia Mantra DAO: n ekosysteemiin, mukaan lukien muun muassa seuraavat muutokset:

  • Korot
  • OM-inflaatiotaso
  • Ekosysteemiavustukset
  • Lisäosuuksien lisääminen
  • Lainatuotteiden lisääminen

Olemme jopa rakentaneet Mantra DAO -säätiön siten, että itse säätiön edunsaajat ovat OM-tunnusten haltijoita

On vieläkin hämmästyttävämpää, kun Mantra DAO-solmumme ovat viisi parasta jokaisessa estoketjussa, jonka validoimme tulevaisuudessa, ja tuottavat merkittävän määrän panostuksia DAO: lle.

Muuten, se on jokaisen ketjun sisäinen tavoitteemme – top 5 -vahvistin!

Yhteisökysymykset

Onko sinulla kolikoiden polttamis- / takaisinostojärjestelmiä tai merkkien polttamista koskevia suunnitelmia lisätä OM-tunnuksen arvoa ja houkutella sijoittajia sijoittamaan?

Tämä on erittäin hyvä kysymys. Joten meillä on useita ominaisuuksia, jotka seuraavat takaisinostoa ja polttamista -mallia. Tämä alkaa Mantra-altaasta, jossa käyttäjät voivat polttaa yhden OM: n saadakseen yhden pääsyn altaaseen. Koska OM: n hinta kasvaa edelleen, joudumme ehkä arvioimaan OM: n määrän, joka sinun on poltettava ilmoittautumista varten. Lisäksi käyttäjien on poltettava OM avaamaan ja sulkemaan CDP: t (ts. Vakuudelliset velkasijoitukset) vakaan kolikon lainan ottamiseksi. Ja lopuksi, Mantra DAO käyttää myös 50% päivittäisistä palkkioistaan ​​ostamaan OM takaisin avoimille markkinoille.

Mikä oli projektiisi tähän mennessä suurin virstanpylväs? Mikä on suunnitelma lähivuosina?

Uskon, että meillä on ollut paljon hämmästyttäviä onnistumisia, tosin uskomattoman lyhyessä ajassa. Massiivisesti ylimerkitystä IMOstamme hämmästyttävään käynnistämiseen ja listautumiseen yli 11 pörssiin, mukaan lukien OKEx, kahden viikon kuluessa sekä hyväksymiseen Substrate Builders -ohjelmaan, joka on Parityn ja Web3: n ylläpitämä ekosysteemin inkubaatio-ohjelma. Voit lukea lisää tässä.

Ja tietysti on myös hämmästyttävää, että sinulla on lähes 10000 osoitetta, joilla on OM-tunnus. Olen varma, että siellä on vielä enemmän yksittäisiä haltijoita, kun otetaan huomioon, että monet ovat sitoutuneet vaihtoon.

Kuinka PoA-konsensusmekanismit voivat hyödyttää DeFi: tä verrattuna PoS- ja PoW-konsensusmekanismeihin?

Tällä hetkellä RioChain, ketju, johon rakennamme, on PoA-malli, mutta se siirtyy nopeasti kohti hajautetumpaa PoS-mallia. Uskomme vakaasti kääntämisen käsitteeseen, jossa PoS-kolikoiden verkkoarvot pimenevät PoW-kolikot lähitulevaisuudessa. Suoritamme muuten myös RFuelin validointia yhtenä Genesis-validoijista.

Viime päivinä olen seurannut OM: ta, ja sen määrä on kasvanut huomattavasti. Luuletko, että tämä johtuu? Onko adoptio aloitettu panostamalla?

Luulen, että on olemassa useita tärkeitä tekijöitä, miksi tunnusmerkkimme seuraaminen on kasvanut viime päivinä / viikkoina:

  • Suuri määrä sidosryhmiä (noin 40 miljoonaa OM: ta sidottu).
  • Lisääntynyt näkyvyys – esim. Listautuminen suuriin pörsseihin, kuten OKEx.
  • Hype ympäröi Polkadot-projekteja – syystä olemme käynnistäneet ERC-20: n samana päivänä kuin DOT-siirrettävyys. Se ei ollut sattumaa.

Miksi käytät edelleen Ethereumin estoketjua OM-rahakkeille, kun sen nopeus on hidas?

Joten vastasin osittain tähän, mutta pohjimmiltaan nykyinen OM-tunnus on ERC-20-versio, joka on tarkoitettu pelkästään saamaan tunnus sijoittajiemme käsiin ja saamaan heidät ennakkoon panostamiselle. Siirtymme mainnet-kolikoihimme, kun RioChain-mainnet käynnistetään tulevina kuukausina.

Mistä voin ostaa OM: n?

Olemme tällä hetkellä listattu yli 11 pörssiin, mutta mielestäni OKEx on loistava paikka aloittaa, koska olemme listalla siellä.

Kerro meille suunnitelmistasi vuodelle 2020, mitä parhaillaan työskentelet ja aiotko laajentaa suurten pörssien luetteloa?

Tällä hetkellä työskentelemme alustamme ensimmäisen version julkaisemisessa, joka keskittyy aluksi panostukseen, jota seuraa yksinkertainen ketjun hallinta, kun RioChain on tulossa. Ja sitten käynnistämme lainausalustamme ja lisäominaisuudet, kuten Mantra Pool ja Karma.

Julkaisemme yksityiskohtaisemman teknisen etenemissuunnitelman ja lanseeraamme lähitulevaisuudessa. Jatkamme edelleen tietoa tekniikan edistymisestä, kun avaamme koodipohjamme yleisölle ja jaamme enemmän kehitystiimistä, joka on ollut kovaa työtä kohtauksia.

Kuinka voin osallistua kiintiöni menestykseen yhteisövetoisena projektina? Onko sinulla maailmanlaajuinen suurlähettiläsohjelma tai lähetyspalkkiojärjestelmä? Saanko mitään hyötyä pitämisestä pitkällä aikavälillä?

Kyllä, meillä on suurlähettiläsohjelma, jonka suunnittelevat neuvoston jäsen Will Corkin ja strategianeuvonantajamme professori Nick Krapels. Pysy kuulolla myös lisää ilmoituksia ohjelmasta!

Mitä rooleja Web3 Foundationilla on Mantra DAO: ssa? Kukaan ei saavuta mitään arvokasta yksin, voitko ole kiltti kerro menestyksesi kumppanuuksista?

Joten, kuten jaoin yhdessä kysymyksistä, työskentelemme Parityn ja Web3: n kanssa Substrate Builders -inkubaatio-ohjelman kautta, johon meidät hyväksyttiin. Mantra DAO ei ole vielä hakenut Web3 Foundation -apurahaa, mutta aiomme tehdä sen ennen vuoden loppua.

Näen, että Mantra DAO -yhteisö kasvaa, mutta miten käyttäjät voivat auttaa sinua? Kuinka voimme lisätä kiintiömme menestykseenne?

On monia tapoja, joilla yhteisö voi auttaa meitä, ja se alkaa tukemalla solmujamme delegoimalla omaisuutesi heille panosten ansaitsemiseksi. Lisäksi käyttäjät voivat auttaa tukemaan panostamalla OM: n ja osallistumalla hallinto- ja äänestysprosessiin. Mitä enemmän yhteisöpalautetta meillä on, sitä parempi on mielestämme. Tietenkin kuka tahansa voi auttaa myös jakamalla uutisia ja ilmoituksia ja olemalla vahva puolestapuhuja meille avaruudessa!

Tätä haastattelua on muokattu selkeyden vuoksi.

Seuraa OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map