AMA: n yhteenveto: Alysa Xu & DASH – Aloita Dash Swap -kaupalla – osa I

CSS Alysa Xu liittyi 29. huhtikuuta live-ask-me-anything (AMA) -istuntoon, jota isännöi vakiintunut salauskauppayhteisö DASH, ja vastasi kysymyksiinsä Telegram-kanavallaan, jossa oli yli 3400 jäsentä (http://t.me/dash_chat). Alysa esitteli 90 minuutin keskustelun aikana OKExin sopimus- ja johdannaiskaupan sekä salausjohdannaisten kaupan edut.

Mietitkö, mitä johdannaiset voivat viedä sinut spot-kaupan ulkopuolelle? Miksi sinun pitäisi käydä kauppaa salausjohdannaisilla OKExillä? Katso alla oleva Q&Kun olemme valmistautuneet sinulle, kaikkiin kysymyksiin Alysa vastasi chatissa.

Contents

Osa 1: Johdanto sopimuksiin ja johdannaisiin

Alysa, aloitetaan perustekijöistä – mikä on sopimus?

Alysa: Salausaloittajille käymme yleensä kauppaa paikoilla, mutta meidän tulisi ymmärtää, mitä tapahtuu myös johdannaismarkkinoilla. Futuurit, ikuiset swapit, optiot … Palaa takaisin sopimuksiin.

Sopimus on digitaalisen valuutan johdannaistuote. Käyttäjät voivat ansaita tuloja hinnankorotuksesta tai laskusta ostamalla pitkän sopimuksen tai myymällä lyhyen sopimuksen. Pitkien ostaminen tarkoittaa sitä, että sijoittajat odottavat markkinoiden nousevan tulevaisuudessa ja ostavansa tietyn määrän digitaalisia hyödykkeitä pitkiä sopimuksia.

Otetaan esimerkkinä DASH-sopimuskauppa. Jos DASH-hinta on 60 dollaria, ostamme sopimuksen, jonka arvo on 1 DASH. Jos DASH: n hinta nousee 70 dollariin, voimme saada 10 dollarin voiton myymällä DASH-sopimuksen. Lyhytaikainen myynti tarkoittaa sijoittajia, jotka odottavat markkinoiden laskevan tulevaisuudessa ja myyvät tietyn määrän digitaalisia omaisuuseriä koskevia lyhyitä sopimuksia. Otetaan esimerkkinä DASH-sopimuskauppa, kun DASH-hinta on 60 USD, myymme sopimuksen, jonka arvo on 1 DASH. Jos DASH-hinta putoaa 50 dollariin kukin, voimme saada 10 dollarin voiton ostamalla 1 DASH-arvoisen sopimuksen.

Sijoittaminen spot-tapahtumiin tarkoittaa, että voittoja voidaan saada vain, kun spot-hinta nousee. Mutta voitot voidaan hankkia sopimustoimista hinnan noususta ja laskusta riippumatta ostamalla pitkiä tai lyhyitä.

Omar Dashin edustajana, miten suhtaudut johdannaisten nousuun kryptovaluuttamarkkinoilla?

Omar: Lyhyt vastaus on, että uskomme tämän tapahtuvan teollisuudelle jossain vaiheessa. Kun otetaan huomioon institutionaalinen kaupankäynti, näimme todennäköisyyden, että monet vanhoilla markkinoilla saatavilla olevat tuotteet tuodaan kryptovaluuttateollisuudelle korkeaksi. Tämä on hyvä asia, koska se on auttanut standardoimaan ja kypsyttämään syntyvää teollisuutta.

Lisäksi nämä sopimukset toivat lisää institutionaalisia kauppiaita, mikä lisäsi kiinnostusta kryptovaluuttaan yleisesti ottaen. Vielä tärkeämpää on, että johdannaisten käyttöönotto oli väistämätöntä salausmarkkinoiden volatiliteetin vuoksi. Voin kuvitella eniten, elleivät kaikki tämän AMA: n käyttäjät voivat liittyä siihen, kuinka nopeasti henkilön sijainnit voivat muuttua hetkestä toiseen.

Johdannaisten ja monenlaisten johdannaistyyppien (swapit, optiot, futuurit, ikuiset jne.) Edut voidaan vähentää volatiliteettiriskien suojaamiseksi. Koska kryptovaluuttateollisuus liikkuu suurelta osin samaan suuntaan kuin Bitcoin, on vaikeaa käyttää muita kryptovaluuttoja sijoitusten suojaamiseen.

Esimerkiksi vanhoilla markkinoilla ilman johdannaisia ​​voit sijoittaa sellaisiin suhdanteisiin tai vaihtoehtoisiin varoihin, jotka laskevat tai säilyttävät arvonsa markkinoiden noustessa, ja päinvastoin. Kryptovaluutassa tätä kykyä ei ollut helposti saatavilla, ja Altcoinsin spot-hintamarkkinamuutokset suuntaavat yleensä samaan suuntaan kuin Bitcoin suurimmaksi osaksi. Laitokset tarkkailivat salausvaluuttamarkkinoita kiinnostuneena, samoin kuin heidän asiakkaansa, mutta hintojen epävakauden ollessa niin suuri kuin toimialallamme, laitokset tarvitsivat tapaa vähentää riskejä ja hallittuja kaupankäyntihintoja tuottojen maksimoimiseksi.

Jälkimmäinen asia ratkaistiin OTC-työpisteiden kautta, mutta riskinhallintakomponentti oli käytettävissä vain laitoksille, jotka ottivat johdannaisia ​​käyttöön kryptovaluutta-alalla. Yksittäisen käyttäjän etu on, että hän voi nyt myös hyödyntää näitä riskinhallintamenetelmiä. Uskomme, että johdannaiset ovat tärkeä osa kryptovaluuttakaupan ekosysteemiä, ja kiitämme OKExiä siitä, että se on ottanut käyttöön vaiheet näiden palvelujen esittelemiseksi käyttäjilleen.


Joten sanon, että olen vain perustava salauksen kauppias, mitä johdannaiset voivat viedä meidät spot-kaupan ulkopuolelle?

Alysa: Ensinnäkin vipuvaikutus. Sopimustapahtumissa käyttäjät voivat lisätä tulojaan säätämällä vipuvaikutusta. Tässä on esimerkki, joka auttaa sinua ymmärtämään paremmin vipuvaikutusta: kun DASH-hinta on 50 dollaria, käyttäjä A saa sopimuksen, jonka arvo on 10 DASH, 50 dollarin marginaalilla ja x10-vipuvaikutuksella. jos DASH-hinta nousee 10% (50: stä 55: een), tämän sopimuksen voitto on 10 * 50 * 10% = 50 dollaria. Joten käyttäjä A ansaitsee 50 dollaria x10-vipuvaikutuksella, kun DASH-hinta nousee 10%. On huomattava, että kun tulot kaksinkertaistuvat vipuvaikutuksella, myös riski kaksinkertaistuu. Joten käytä vipua järkevästi.

Toiseksi suojaus. Digitaalista omaisuutta omistavat käyttäjät voivat käyttää futuureja suojauksen aikaansaamiseksi, varsinkin kun markkinat ovat laskussa. Suojauksella tarkoitetaan suojaamaan sopimuksen kryptovaluutan tavoitehinnan vaihteluita, jotta vältetään vaihtelut aiheuttavat riskit tänä aikana. Toisin sanoen asiakas vahvistaa käänteisen sopimusaseman siten, että itse kryptovaluutan tuottama voitto ja tappio ovat juuri päinvastaiset kuin sopimuksen tuottama voitto ja tappio hintavaihtelun ollessa kyseessä, ja kryptovaluutan kokonaistulos ja -tappio, ja sopimus pysyy samana.

Laita se skenaarioon uudelleen. Olettaen, että nykyinen DASH-hinta on 50 dollaria, käyttäjällä A on 10 DASH-arvoa ja hän odottaa tulevan DASH-hinnan laskevan, joten DASH-laskun aiheuttaman tappion välttämiseksi käyttäjä A myy 10 DASH-arvoisen sopimuksen; Oletetaan, että kuukauden kuluttua DASH: n todellinen hinta putoaa 40 dollariin, sitten sopimuksen tulot ovat 2,5 DASH, mikä vastaa 100 dollaria. Alkuperäinen DASH menettää 100 dollaria ja käyttäjä A on kannattavuus. Perustamalla käänteinen sopimusasema etukäteen, voit lukita lopulliset USD-tulosi.

Omar on jostain syystä, että voisit ehdottaa salaojohdannaisten kauppaa?

Omar: Sallikaa minun vastata tähän vastaukseen sanomalla, että tämä ei ole kaupankäynnin neuvoja, mutta syistä, miksi käytetään johdannaisia, voidaan tiivistää 3 sanaa – volatiliteetti, suojaus ja spekulaatio.

Volatiliteetti – kryptovaluutan hinnat voivat olla hyvin epävakaita, kuten tiedätte kaikki. Johdannaiset auttavat kauppiaita suojautumaan hintavaihteluilta. Esimerkiksi, jos uskot Dashin hinnan nousevan, elinkeinonharjoittaja voi käyttää futuurisopimusta lukitsemaan hinnan tietyksi ajaksi. Aivan kuten haluaisit lukita Internet-palvelusi kuukausihinnan seuraavalle vuodelle, jotta vältät riskin, että Internet-palveluntarjoajasi nousee yllättäen, teet saman asian täällä salaus- ja futuurisopimusten kanssa.

Suojaus – Eräänlainen riskinhallintastrategia, pähkinänkuoressa, sijoittaja lieventää yhtä riskiä vastustavalla toiminnalla. Esimerkiksi, jos henkilöllä on 10 Dash -tuotetta hinnankorotuksen toivossa, hän voi päättää ottaa lyhyen aseman, jotta toisen voitto lieventyy toisen tappioihin nähden. Lyhyt tarkoittaa periaatteessa, että lyöt vetoa markkinoiden laskevan. Tällöin sijoittaja myisi lyhyen sopimuksen käypään markkinahintaan, joten kun kyseisen omaisuuserän hinta laskee, he saavat voiton Dashin hinnan erotuksesta näissä kahdessa erillisessä ajankohdassa..

Ottaen tämän saman esimerkin kolmas syy olisi keinottelu. Lyhytaikaisia, ikuisia, vaihtosopimuksia ja futuureja voidaan käyttää myös spekulointiin. Ottaen yllä oleva esimerkki, jos sijoittaja vain oikosulki Dashin eikä hänellä ollut niitä edellä mainittuja 10 Dashia, he spekuloivat markkinoiden laskevan ja lyhyeksi myynnin voiton saamiseksi. Jotain sellaista, mikä ei useimmille ole mahdollista spot-markkinoilla. Lyhyesti sanottuna nämä johdannaiset ottavat huomioon ajan, mikä on kriittinen tekijä monien kauppiaiden strategioissa.

Osa 2: Miksi ja miten käydä salausjohdannaisia ​​kaupan OKEx: llä

Miksi elinkeinonharjoittajat suosivat OKExiä muihin digitaalisiin omaisuudenvaihtoihin johdannaiskauppaa varten??

Alysa: Vastaus on lyhyt – OKEx on loistava

OKEx on maailman johtava kryptovaluutanvaihto, joka tarjoaa kehittyneitä ja luotettavia finanssipalveluja kauppiaille maailmanlaajuisesti blockchain-tekniikan pohjalta.

Pörssimme käyttäjät voivat käydä kauppaa huolimatta varastetuista varoista. Lisäksi kaupankäynnissä on korkeatasoisia riskienhallintatoimenpiteitä, kuten äärimmäisten markkinaolosuhteiden puolustaminen merkkihinnalla, käyttäjien nolla jakaminen porrastetuilla marginaaleilla ja korkean suorituskyvyn sulkemismekanismilla sekä välttäminen selvitystilan riskiltä riittävä riskivaraus.

Meillä on erilaisia ​​sopimustyyppejä – lukuun ottamatta erilaisia ​​sopimuksia, joilla on erilainen marginaali, meillä on futuureja ja ikuisia sopimuksia, joiden voimassaoloaika on erilainen. Futuurisopimukset voidaan suorittaa viikoittain, joka toinen viikko, neljännesvuosittain ja joka neljännesvuosittain, eikä ikuisiin sopimuksiin ole voimassaoloaikaa.

Meillä on erilaisia ​​tilaustyyppejä – useita edistyneitä tilaustyyppejä, joiden avulla käyttäjät voivat käydä kauppaa helpommin. Käyttäjät voivat tehdä voittoa ja lopettaa tappiota tilausten hallitsemiseksi ja lukita voitot.

Meillä on erilaisia ​​kaupankäyntivaluuttoja – 9 päävaluutan (BTC, ETH, EOS, ETC, LTC, BCH, TRX, XPP, BSV) lisäksi olemme äskettäin aloittaneet sopimukset joidenkin muiden suosittujen valuuttojen kanssa, kuten LINK, DASH, NEO , ja lähes 20 erilaista valuuttaa otetaan käyttöön pian.

Meillä on erilaisia ​​tuotetyökaluja – erilaisia ​​kaupankäyntityökaluja, joiden avulla käyttäjät voivat suorittaa tapahtumia nopeammin ja kätevämmin

Sopimuslaskuri: Käyttäjät voivat laskimen avulla laskea voiton, päätöskurssin ja selvityshinnan nopeasti sijaintiensa mukaan ilman monimutkaisia ​​laskutoimituksia.

Moniulotteiset tapahtumatiedot: Kymmenen suurta markkinatietoa voi auttaa kauppiaita analysoimaan markkinatilannetta kattavasti ja mukauttamaan kaupankäyntisuunnitelmiaan vastaavasti.

Meillä on parhaat kaupankäyntimäärät, spreadit ja tuotteiden suorituskyky – OKEx on voittanut käyttäjien tunnustuksen erinomaisilla tuotteilla, joilla on maailman johtava sopimuskauppavolyymi, ja sen osuus on yli 30% markkinoiden kokonaismäärästä. OKEx-futuurien / perpetual swapin keskimääräinen leviäminen on paljon pienempi kuin muissa pörsseissä

Ja meillä on luottamus :)

Joten miten pääsen alkuun Dash-spot- tai johdannaiskaupalla? Voinko rekisteröityä OKExin kautta?

Omar: Voit määrittää asetukset OKExin kautta, käydä läpi KYC-prosessin ja rekisteröityä ostamaan Dashin suoraan OKExistä. Aloita Dashin käyttö lataamalla Dash Wallet Applelle tai GooglePlaylle. Kun olet ostanut Dashin OKExin kautta, siirry osoitteeseen Dash.org/where-to-spend/ löytääksesi lähelläsi olevan kauppiaan ostamaan tavaroita ja palveluita Viiva.

Rakennamme myös verkkosivustollemme institutionaalista sivua, joka tarjoaa keskitetyn palvelupisteen kaikille laitoksen tarvitsemille palveluille.

Kuinka monta tyyppiä OKEx-sopimuksella on? Mitä etuja heillä on?

Alysa: OKEx tukee kahden tyyppisiä sopimuksia: kolikoilla marginaaliset futuurit / swap ja USDT-marginaalit futuurit / swap

Kolikoilla marginaalinen (käänteinen) futuuri / swap selvitetään taustalla olevalla kryptovaluutalla, toisin sanoen avaamis- ja toimitusvaluutta on tietty valuutta. Esimerkiksi: sijoittajat haluavat suorittaa BTC-sopimuksia ja avoimia positioita BTC: n marginaalina, lopullinen voiton ja tappion selvitys tapahtuu myös BTC: ssä; jos sijoittajat haluavat suorittaa DASH-sopimuksia ja avata positioita DASH: n marginaalina, lopullinen voiton ja tappion selvitys tapahtuu myös DASH: ssa.

Kolikoilla marginaalisten futuurien / swapin edut: Kolikoilla marginaaliset futuurit / swap t sopivat käyttäjille, joiden on pidettävä tiettyä valuuttaa pitkään suojaustarkoituksessa, ja he voivat nauttia voiton hinnan noususta ja Pitkät kolikoilla tehdyt sopimukset

Toisaalta USDT-marginaalisopimusta kutsutaan termiinisopimukseksi. USDT-marginaalisopimuksen marginaali ja selvitys ovat molemmat USDT: ssä: kun USDT: tä käytetään marginaalina position avaamiseen, tulot ovat myös USDT: ssä. USDT-marginaalin arvo on vakaa ja se voi vähentää riskiä siitä, että käyttäjän asemamarginaali kutistuu uppoamismarkkinoilla; voit suorittaa usean valuutan sopimuksia vain pitämällä USDT: tä, mikä vähentää myös positioiden vaihtamisen kauppakustannuksia; USDT-marginaalisopimus on helppo vaihtaa ja laskea tulos ja tappio, joka sopii aloittelijoille. Jos olet uusi käyttäjä, jolla ei ole koskaan ollut sopimustapahtumia, aluksi suositellaan USDT-marginaalisopimusta

Seuraava esimerkki näyttää eron näiden kahden sopimuksen tulojen välillä, kun markkinat nousevat ja laskevat. Kun olet ymmärtänyt niiden toiminnan, voit valita oikean sopimustyypin eri markkinoilla

Skenaario lyhyillä myynneillä:

Olettaen, että 1USDT on 1 dollarin arvoinen, kun DASH-hinta on 50 dollaria:

Kolikkomarginaali (käänteinen sopimus): Myyt lyhyen sopimuksen, jonka arvo on 10 DASH, yhdellä DASH: lla ja x10-vipuvaikutuksella, olettaen, että suljet yrityksen, kun DASH-hinta laskee 10% (DASH: n arvo putoaa 50: stä 45 dollariin), niin tulosi 1,1 DASH ja tilin saldo on 95 USDT

USDT-marginaalinen sopimus (termiinisopimus): Myyt lyhyen sopimuksen, jonka arvo on 10 DASH, 50 USDT: n ja x10-vipuvaikutuksella, olettaen, että suljet yrityksen, kun DASH-hinta laskee 10% (DASH: n arvo putoaa 50 dollarista 45 dollariin), sitten tulosi on 50 USDT ja tilisi saldo on 100 USDT

Lyhyesti sanottuna sekä USDT-marginaalisen että Coin-marginaalisen sopimuksen lyhyt sopimus voi ansaita voittoa, kun BTC: n hinta putoaa, mutta Coin-marginaalien fiat-marginaalin pienenemisen vuoksi Coin-marginalin lopullinen tulo on pienempi kuin USDT-marginaalisopimuksen mukainen. Tuloksen lasku liittyy DASH-hinnan laskuun

Skenaario ostamalla pitkä:

Olettaen, että 1USDT on 1 dollarin arvoinen, kun DASH-hinta on 50 dollaria:

Kolikkomarginaali (käänteinen sopimus): Ostat pitkän sopimuksen, jonka arvo on 10 DASH, yhdellä DASH: lla ja x10-vivulla, olettaen, että suljet sulkemisen, kun DASH-hinta nousee 10% (DASH: n arvo nousee 50 dollarista 55 dollariin), niin tulosi kasvavat on 0,91 DASH ja tilin saldo on 105 USDT.

USDT-marginaalinen sopimus (termiinisopimus): Ostat pitkän sopimuksen, jonka arvo on 10 DASH, 50 USDT: n ja x10-vipuvaikutuksella, olettaen, että suljet yrityksen, kun DASH-hinta nousee 10% (DASH: n arvo nousee 50 dollarista 55 dollariin), sitten tulosi on 50 USDT ja tilisi saldo on 100 USDT.

Yhteenvetona: sekä USDT-marginaalisopimuksen että Coin-marginaalien pitkä sopimus voi ansaita voittoa, kun BTC: n hinta nousee, mutta Coin-marginalien fiat-marginaalin kasvun vuoksi Coin-marginalin lopulliset tulot ovat korkeammat kuin USDT-marginaalisopimuksen mukainen. Ansioiden kasvu liittyy DASH-hinnan nousuun.

Saat lisätietoja vierailemalla Akatemiassamme saadaksesi lisätietoja – https://www.okex.com/academy/en/category/trading-ideas-en/quant-strategies-en

Osa 3: OKExin tulevaisuus & DASH

Mitkä ovat Dashin tulevaisuuden suunnitelmat? Onko meillä mielenkiintoisia asioita, joita voimme jakaa?

Omar: Jännittävin tuleva tekniikan lanseeraus on Dash Platform. Dash Platform lisää verkkoon monia uusia ominaisuuksia, joiden avulla kehittäjät voivat rakentaa Dash-natiivisovelluksia helposti, joka hyödyntää Dashia maksutavana ja tarjoaa samalla käyttökokemuksen, jonka kuluttajat ovat odottaneet perinteisiltä maksusovelluksilta.

Hajautetun sovellusliittymän (DAPI), hajautetun nimipalvelun (DPNS) ja uusien SDK: n kaltaisten tarjousten avulla kehittäjät voivat helposti luoda sovelluksia, jotka hyödyntävät Dashia maksutavana ja tarjoavat samalla käyttökokemuksen, jonka kuluttajat ovat odottaneet perinteiseltä maksusovellukset.

Itse asiassa Dash Platform -työskentelymme muuttaa verkon hajautetuksi, yksimielisesti tuetuksi tietokannaksi palveluna. Tarjoamme hajautetun verkon visiosta puuttuvan tietokerroksen. Tuotteemme on analoginen hajautetun version Firebasen Cloud Firestoresta. Rekisteröimällä tietosopimus (eli tietokantakaava) alustalle käyttäjät voivat hyötyä siitä, että Dash-konsensus toteutetaan tietojesi tilan suhteen, kun käyttäjät lähettävät ja hakevat tietoja verkosta.

Yksi alustan ensimmäisistä käyttötapauksista on hajautettu nimipalvelumme, joka tarjoaa ihmisille luettavia käyttäjätunnuksia, jotka korvaavat tarpeen vaihtaa kryptografisia osoitteita maksujen suorittamiseksi. Lisäksi Dash Platform on ratkaiseva tärkeimmille päivityksille, joita teemme lompakkoihimme – nimeltään DashPay – jotka mahdollistavat yhteystietojen maksamisen, käyttäjätunnuksella maksamisen ja yleensä käyttökokemuksen, joka on verrattavissa kaikkiin suuriin maksusovelluksiin. Kaikki tämä tapahtuu uhraamatta mitään turvallisuutta ja yksityisyyttä, joka tekee hajautetuista verkoista niin arvokkaita.

Entä sinä, Alysa ja OKEx?

Alysa: Tietysti joukkuetoverini ja minä pyrimme luomaan kaikkein käyttäjäkeskeisimmän ja ammattimaisimman digitaalisen omaisuuden vaihdon sekä rakentamaan parhaan salausekosysteemin

Mutta tässä haluaisin viettää jonkin aikaa työntääksemme promootiomme täällä! Erityinen bonus tuleville Dash-kauppiaille: 29. huhtikuuta – 6. toukokuuta välittäjät voivat jakaa jopa 20 000 USDT kauppaa Dash-sopimuksilla.

Palvellaan saapumisjärjestyksessä! Tarkista lisätietoja verkkosivustoltamme tai mobiilisovelluksistamme.

Osa 4: Q&A

Täältä @ cryptococuk01: Moniin pörsseihin on murtauduttu, vaikka niiden tietoturva on korkea. Onko sinulla mekanismi estää tällaiset hyökkäykset? Korvaatko käyttäjille tällaisen hyökkäyksen?

Alysa: No, tämä on erittäin hyvä kysymys! En voi viettää paljon aikaa täällä, voit lukea artikkeleitamme Akatemiassa! Mutta lemme antaa sinulle pienen salaisuuden, joka on saatavana vain AMA: ssa täältä:

Käyttäjät ja turvallisuus ovat vertaansa vailla, olipa kyse varojen, kaupankäynnin, tietojen ja yksityisyyden turvallisuudesta.

Otamme käyttöön multisig-kylmä lompakon jakamalla omaisuutemme noin 500 BTC: hen lompakkoa kohti, jotta emme kuljeta yhtään yksittäistä kylmää lompakkoa, jossa on valtava määrä varoja, ja että riskimme leviävät ja hallitaan paremmin.

@DustyLoooza kysyy: TURVALLISUUDESSA: Dash ylpeilee 51%: n PYSYMYYSVAPAUDESTA, kuinka tämä on mahdollista? Ole hyvä ja kehitä prosessi kuinka Dash saa tämän suojausominaisuuden?

Omar: Dashilla on ominaisuus nimeltä ChainLocks, joka auttaa vähentämään 51%: n hyökkäysten riskiä Dash-lohkoketjuun. Tällaisia ​​hyökkäyksiä voi tehdä haitallinen kaivosmies tai ryhmä kaivostyöläisiä, jotka hallitsevat yli 50% verkon laskentatehosta.

ChainLocks kannustaa kaivostyöläisiä julkaisemaan käsitellyt lohkot välittömästi ja vähentävät siten salaisen kaivoksen etuja ja lisäävät vaikeuksia konsensushyökkäyksessä.

Dash-verkko käyttää koorumijärjestelmää, joka käyttää Long Living Masternode Quorums (LLMQ). Tässä lohkot vahvistetaan, kun 60% tai enemmän LLMQ: sta, joka koostuu muutamasta sadasta satunnaisesti valitusta masternodista (MNO), vahvistaa aktiivisen ketjun ensimmäisen lohkon

Ensimmäinen estetty lukitaan ChainLock-allekirjoituksella, joka estää ketjun uudelleenkäynnistyksen (ts. Tulee mahdottomaksi).

@RoginJohn Minkä tyyppisiä johdannaisia ​​OKExistä on saatavana nyt?

Alysa: Meillä on ikuinen swap, futuurit ja optiot (kolikoilla marginaaliset futuurit / swap ja USDT-marginaalit futuurit / swap). Käynnistettyjen pienvaluuttasopimusten, kuten DASH, NEO, Link ja XTZ, lisäksi pian tulee myös muita pienvaluuttasopimuksia, kuten ZEC ja ADA. Pysy kanavalla!

@Simonwong Sopimuskaupan aloittelijana olen huolissani kaupasta omilla varoillani. Voisiko OKEx tarjota testiverkon aloittelijoille, joilla on joitain sopimuskauppakäytäntöjä?

Alysa: Testnet … hieno idea :) Ymmärrämme, että aloittelijat ovat huolissaan kaupankäynnistä varoillaan ja mahdollisista tappioista, joita heidän puutteellinen kokemuksensa aiheuttaa.

Siksi OKEx käynnisti testiverkon helpottaakseen aloittelijoiden huolia. OKEx tarjoaa sinulle riittävästi testausvaroja, jotta voit kokea koko kaupankäynnin prosessin huolimatta tappioista.

@RoginJohn Mitkä ovat DASH: n edut yrityksille?

Omar: Dashin hyväksymisestä maksutavaksi on monia etuja (oletan, että kysymys nimenomaan esitettiin). Nämä ovat myös joitain tärkeimpiä kohtia muista kryptovaluutoista. Ensimmäinen on Dash-tapahtumien nopeus ja matalat maksut kaikkialle maailmaan. Dash-maksutapahtumat InstantSendin avulla ovat välittömiä (mukaan lukien maksut) murto-osalla Yhdysvaltain pennistä. Kuten aiemmin mainittiin AMA: ssa, Dash on ainoa 51% hyökkäyksenkestävä kryptovaluutta teknologiamme ansiosta, joten liiketoimet ovat erittäin turvallisia. Lisäksi Dashilla on laaja maailmanlaajuinen seuraaja yhteisöjärjestöjen ja jäsenten kanssa ympäri maailmaa, jotka haluavat käyttää Dashia maksamiseen. Tämä tarkoittaa enemmän potentiaalisia asiakkaita yrityksilleen. Uskomme todella kumppaneihimme ja pyrimme jatkuvasti saavuttamaan kasvun yhdessä useilla tavoilla, mukaan lukien tällaiset AMA: t. Yritykset voivat myös kerätä varoja hankkeisiin ja aloitteisiin, joista on viime kädessä hyötyä Dash-verkostolle ehdotusjärjestelmän kautta. Osa DAO-verkkoamme. Saman DAO-verkon kautta he voivat olla yhtä aktiivisia tai passiivisia kuin haluaisivat, mikä tarkoittaa heidän tulevan asiakaskuntansa sitouttamista. Pandemian jälkeen yritykset haluavat myös liikkua verkossa, ja Dash on täydellinen online-, globaaleille ja jopa mikromaksuille, kun otetaan huomioon alhaiset maksut. Lopuksi, kun yditiimi vapauttaa enemmän tekniikkaa, on enemmän mahdollisuuksia laajentaa yrityspalveluja ja lisätä tehokkuutta.

@ Ahmad10112 Mikä on tapa pelastaa itseni 51%: n hyökkäykseltä

Omar: Käytä viivaa;)

@ Kitty081089 Mitkä ovat #Dashin käytön edut muihin verrattuna?

Omar: Dashin avulla voit lähettää ja vastaanottaa Dashia (mukaan lukien siirtokunnat) kaikkialla maailmassa välittömästi ja turvallisesti murto-osalla Yhdysvaltain sentistä. Lisäksi voit osallistua DAO: han ja liittyä yhteisöön ja saada jopa rahoitusta projektin aloittamiseen.

Lisää AMA: ta tulemaan

Mikä tahansa aihe, jonka haluat käsitellä, ilmoita siitä meille!

Joka kerta kun lopetamme AMA: n, tunnemme itsemme hämmästyneeksi ja vaikuttuneena siitä, kuinka innokkaasti yhteisömme haluavat oppia lisää meistä. Kuten aiemmin mainittiin, lisää AMA-istuntoja tulee jatkossakin. Jos sinulla on hienoja ideoita aiheesta, jonka voimme käsitellä, ilmoita siitä meille sosiaalisen median kanavillamme. Ensi kerralla, onnellinen kaupankäynti!

Seuraa OKExia:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map