AMA: n yhteenveto: Alysa Xu & DASH – Aloita Dash Swap -kaupalla – osa II

Seuraten live-ask-me-anything (AMA) -istunnon 1. osanottoa CSO Alysa Xun ja Dashin toimitusjohtajan Fernandon kanssa isännöimme OKEx-sähkeemme 2. osaa, jossa oli 10 695 jäsentä (). Koko 2,5 tunnin live-chatin aikana he selittivät, mikä on Dash, kuinka käydä kauppaa Dash Perpetual Swapilla OKEx: llä, Dashin kaupankäynnin edut OKExillä, heidän tulevaisuuden suunnitelmansa ja paljon muuta!

Katso alla oleva Q&Kun olemme valmistautuneet sinulle, kaikkiin kysymyksiin Alysa vastasi chatissa.

Contents

Osa 1. Johdanto viivaan

Fernando, aloitetaan perusasioista – voisitteko kertoa minulle, mikä Dash-salaus on? Mitä ongelmaa se ratkaisee?

Fernando: Varma! Dash on digitaalinen valuutta, joka on keskittynyt maksun käyttötapaukseen.

Dash antaa käyttäjilleen vapauden siirtää rahansa mihin tahansa, kenelle tahansa, hetken murto-osalla. Koska tapahtumat ovat välittömiä, se on yksi ainoista kryptovaluutoista, joka soveltuu käytettäväksi myymäläkassalla tai muihin aikaherkkiin tapahtumiin.

Dash on myös uskomattoman turvallinen, koska se on eliminoinut 51% hyökkäykset, kun otimme käyttöön tekniikan nimeltä ChainLocks. Lisäksi ominaisuudet, mukaan lukien välittömät maksutapahtumat, mikropalkkiot, luotettava tietoturva ja hallinto, antavat Dashille mahdollisuuden tarjota tähän mennessä turvallisin ja käyttökelpoisin estoketju

Dash ratkaisee monet haasteet vanhojen maksujärjestelmien avulla.

Esimerkiksi Venezuelassa Dashia käytetään laajalti. Vaikka bolivarin hyperinflaatio on varmasti ohjaava tekijä, paikallisilla maksutavoilla on monia muita haasteita.

Dollareista on tulossa yleistymiä, mutta muutosten puute ja pienemmät setelit aiheuttavat huomattavaa kitkaa pienille transaktioille. Rajan ylittävä arvonsiirto on myös merkittävä haaste perinteisten rahalähetysten kautta johtuen virallisten valuuttakurssien ja pimeiden markkinoiden eroista.

Maksujärjestelmät ja sähkölaitteet ovat usein epäluotettavia. Dashia hyväksyvien kauppiaiden suuren ja kasvavan määrän ansiosta käyttäjät voivat ratkaista monet näistä asioista.

He voivat vastaanottaa rahalähetyksiä Dashissa, viettää rahaa paikallisten kauppiaiden luona, ja se toimii myös silloin, kun perinteinen maksuinfrastruktuuri ei.

Dash poistaa myös takaisinperinnät petoksiin kohdennetuilta toimialoilta, hitaat tapahtumien nopeudet ja korkeat rahalähetykset mm. Etsimme aina uusia käyttötapauksia Dashin kanssa ja Dash Platformin julkaisemisen myötä ratkaisumme, jotka voimme ratkaista, ovat laajentuneet.

Kaupankäynnin osalta mitä Dash Core Group työskentelee kauppiaiden hyödyksi?

Fernando: Viiva on ja tulee aina olemaan maksutapa. Strategiamme ja tekniikkamme ovat aina keskittyneet maksujen ongelmien ratkaisemiseen useilla toimialoilla. Pörssit ja niiden käyttäjät, jotka koostuvat monista kauppiaista, ovat kuitenkin arvokas osa ekosysteemiä.


Siksi oli meille tärkeää rakentaa vaihtoon keskittyvä strategia sen varmistamiseksi, että:

– Dashiin pääsy on helppoa (ts. Fiat-parit strategisissa maissa, joissa Dashilla on kasvava yhteisö)

– Dash-hinnan vakaus toiminnan kestävyyden ja Dashin käytön varmistamiseksi.

– Käyttäjien säilyttäminen – On epärealistista olettaa, että jokainen salauksen käyttäjä haluaa käyttää kryptovaluutta vain maksuihin. Kaikki tutkimukset osoittavat, että suurin osa kryptovaluuttakauppojen määrästä tapahtuu institutionaalisten kauppojen kautta. Elinkeinonharjoittajat käyttävät lukuisia palveluja tulotavoitteidensa saavuttamiseksi, joten on järkevää varmistaa, että nämä palvelut ovat käytettävissä, jotta kauppiaat pitävät kaupankäyntiä Dashissa.

Dash Core Group -yrityskehitystiimi on sen vuoksi kehittänyt vankan strategian kaikkien näiden tavoitteiden saavuttamiseksi. Pitkäaikainen kumppanuutemme OKExin kanssa on tärkeä osa tätä.

Ajan myötä, kun useampi pörssi lisää palveluja (kuten johdannaisia) ja ominaisuuksia (kuten InstantSend), Dashin nopeus ja turvallisuus antavat kauppiaille mahdollisuuden käyttää Dashia kaikkiin kaupankäyntitarpeisiinsa suurimmissa ja arvostetuimmissa pörsseissä.

Lisäksi teemme yhteistyötä OTC-työpöytien kanssa, jotta käyttäjät voivat olla sekä yksilöllisiä että institutionaalisia, mikä on erinomainen käyttäjäystävällinen kokemus käsiteltäessä suuria määriä Dashia.

Olemme nousussa johdannaisten suhteen, koska tällä alalla teollisuus liikkuu, joten työskentelemme kumppaneidemme kanssa näiden palveluiden lisäämiseksi käytettäväksi.

Lyhyesti sanottuna integroimme ominaisuutemme ja teemme yhteistyötä ekosysteemin tunnetuimpien yritysten kanssa varmistaaksemme, että käyttäjien haluamat palvelut ovat käytettävissä tarvittaessa. Liiketoiminnan puolella maksukumppanimme luottavat näihin palveluihin fiat- ja Dash-tarpeisiinsa.

Fernando, miten Dash näkee johdannaisten nousun kryptovaluuttamarkkinoilla?

Fernando: Lyhyt vastaus on, että uskomme tämän tapahtuvan teollisuudelle jossain vaiheessa. Kun otetaan huomioon institutionaalinen kaupankäynti, näimme todennäköisyyden, että monet vanhoilla markkinoilla saatavilla olevat tuotteet tuodaan kryptovaluuttateollisuudelle korkeaksi. Tämä on hyvä asia, koska se on auttanut standardoimaan ja kypsyttämään syntyvää teollisuutta.

Lisäksi nämä sopimukset toivat lisää institutionaalisia kauppiaita, mikä lisäsi kiinnostusta kryptovaluuttaan yleisesti ottaen.

Vielä tärkeämpää on, että johdannaisten käyttöönotto oli väistämätöntä salausmarkkinoiden volatiliteetin vuoksi. Voin kuvitella eniten, elleivät kaikki tämän AMA: n käyttäjät voivat liittyä siihen, kuinka nopeasti henkilön sijainnit voivat muuttua hetkestä toiseen.

Johdannaisten ja monenlaisten johdannaistyyppien edut (swapit, optiot, futuurit, ikuiset vs. ei-ikuiset jne.) Voidaan vähentää volatiliteettiriskien suojaamiseksi. Koska kryptovaluuttateollisuus liikkuu suurelta osin samaan suuntaan kuin Bitcoin, on vaikeaa käyttää muita kryptovaluuttoja sijoitusten suojaamiseen.

Esimerkiksi vanhoilla markkinoilla ilman johdannaisia ​​voit sijoittaa vastasyklisiin tai vaihtoehtoisiin varoihin, jotka laskevat tai säilyttävät arvonsa markkinoiden noustessa ja päinvastoin.

Kryptovaluutassa tämä kyky ei ollut helposti saatavilla, ja sekä voitot että tappiot olivat suurimmaksi osaksi spot-markkinavoimien alaisia. Laitokset tarkkailivat salausvaluuttamarkkinoita kiinnostuneena, samoin kuin heidän asiakkaansa, mutta hintojen volatiliteetin ollessa niin korkea kuin toimialallamme, laitokset tarvitsivat tapaa vähentää riskejä ja hallittuja kaupankäyntihintoja tuottojen maksimoimiseksi.

Jälkimmäinen asia ratkaistiin OTC-työpisteiden kautta, mutta riskinhallintakomponentti oli käytettävissä vain laitoksille, joissa oli johdannaisia ​​kriittisen valuutan teollisuudessa..

Yksittäisen käyttäjän etu on, että hän voi nyt myös hyödyntää näitä riskinhallintamenetelmiä. Uskomme, että johdannaiset ovat tärkeä osa kryptovaluuttakaupan ekosysteemiä, ja kiitämme OKExiä siitä, että se on ottanut käyttöön vaiheet näiden palvelujen esittelemiseksi käyttäjilleen.

Osa 2. Dash Perpetual Swap Trading OKEx: llä

Alysa – kuinka monen tyyppisissä Dash-johdannaisissa on OKEx-luettelo NYT ja mitä etuja heillä on?

Alysa: Se on pitkä vastaus, ja yritän pitää sen lyhyenä!

OKEx tukee kahden tyyppisiä DASH-johdannaisia: kolikkomarginaalilla varustettua DASH-swapia ja USDT-marginaalin DASH-swapia

Kolikoilla marginaalinen (käänteinen) futuuri / swap selvitetään taustalla olevalla kryptovaluutalla, toisin sanoen avaamis- ja toimitusvaluutta on tietty valuutta. Esimerkiksi sijoittajat haluavat suorittaa BTC-sopimuksia ja avoimia positioita, joissa BTC on marginaali, lopullinen voiton ja tappion selvitys tapahtuu myös BTC: ssä; jos sijoittajat haluavat suorittaa DASH-sopimuksia ja avata positioita DASH: n marginaalina, lopullinen voiton ja tappion selvitys tapahtuu myös DASH: ssa.

Kolikoilla marginaalisten futuurien / swapin edut: Kolikoilla marginaaliset futuurit / swap sopivat käyttäjille, joiden on suojattava tiettyä valuuttaa pitkään, ja he voivat nauttia hinnankorotuksesta ja hallussapidosta saatavista voitoista. kolikoilla katettujen sopimusten pitkät positiot

Toisaalta USDT-marginaalisopimusta kutsutaan termiinisopimukseksi. USDT-marginaalilla tehdyn sopimuksen marginaali ja selvitys ovat molemmat USDT: ssä: kun USDT: tä käytetään marginaalina position avaamiseen, tulot ovat myös USDT: ssä. USDT-marginaalin arvo on vakaa ja se voi vähentää riskiä siitä, että käyttäjän asemamarginaali kutistuu laskevilla markkinoilla; voit suorittaa usean valuutan sopimuksia vain pitämällä USDT: tä, mikä vähentää myös positioiden vaihtamisen kauppakustannuksia; USDT-marginaalisopimus on helppo vaihtaa ja laskea tulos ja tappio, joka sopii aloittelijoille. Jos olet uusi käyttäjä, jolla ei ole koskaan ollut sopimustapahtumia, aluksi suositellaan USDT-marginaalisopimusta.

Seuraava esimerkki näyttää eron näiden kahden sopimuksen tulojen välillä, kun markkinat nousevat ja laskevat. Kun olet ymmärtänyt niiden toiminnan, voit valita oikean sopimustyypin eri markkinoilla.

Skenaario lyhyillä myynneillä:

Olettaen, että 1 USD on 1 USD: n arvoinen, kun DASH-hinta on 50 USD:

Kolikkomarginaali (käänteinen sopimus): Myyt lyhyen sopimuksen, jonka arvo on 10 DASH, yhdellä DASH: lla ja 10x vipuvaikutuksella, olettaen, että suljet yrityksen, kun DASH: n hinta laskee 10% (DASH: n arvo putoaa 50 dollarista 45 dollariin), niin tulosi 1,1 DASH ja tilin saldo on 95 USDT.

USDT-marginaalinen sopimus (termiinisopimus): Myyt lyhyen sopimuksen, jonka arvo on 10 DASH, 50 USDT: n ja x10-vipuvaikutuksella, olettaen, että suljet yrityksen, kun DASH-hinta laskee 10% (DASH: n arvo putoaa 50 dollarista 45 dollariin), sitten tulosi on 50 USDT ja tilisi saldo on 100 USDT.

Lyhyesti sanottuna sekä USDT-marginaalisopimuksen että Coin-marginaalien lyhyt sopimus voi ansaita voittoa, kun BTC: n hinta putoaa, mutta Coin-marginaalisen sopimuksen fiat-marginaalin pienenemisen vuoksi Coin-marginalin lopulliset tulot ovat pienemmät kuin USDT: n marginaalisopimus. Tuloksen lasku liittyy DASH-hinnan laskuun.

Skenaario ostamalla pitkä:

Olettaen, että 1 USDT on USD1: n arvoinen, kun DASH-hinta on 50 USD:

Kolikkomarginaali (käänteinen sopimus): Ostat pitkän sopimuksen, jonka arvo on 10 DASH, yhdellä DASH: lla ja 10x vipuvaikutuksella, olettaen, että suljet sulkemisen, kun DASH: n hinta nousee 10% (DASH: n arvo nousee 50 dollarista 55 dollariin), niin tulosi kasvavat on 0,91 DASH ja tilin saldo on 105 USDT.

USDT-marginaalinen sopimus (termiinisopimus): Ostat pitkän sopimuksen, jonka arvo on 10 DASH, 50 USDT: llä ja 10-kertaisella vipuvaikutuksella, olettaen, että suljet sulkemisen DASH-hinnan noustessa 10% (DASH: n arvo nousee 50 dollarista 55 dollariin), sitten tulosi on 50 USDT ja tilisi saldo on 100 USDT.

Yhteenvetona: sekä USDT-marginaalisopimuksen että kolikkomarginaalin pitkä sopimus voi ansaita voittoa, kun BTC: n hinta nousee, mutta kolikkomarginaalilla tehdyn sopimuksen fiat-marginaalin kasvun vuoksi Coin-marginalin lopulliset tulot ovat korkeammat kuin USDT: n marginaalisopimus. Ansioiden kasvu liittyy DASH-hinnan nousuun.

Saat lisätietoja vierailemalla Akatemiassamme saadaksesi lisätietoja – https://www.okex.com/academy/en/category/trading-ideas-en/quant-strategies-en

Sano jos olen vain tavallinen salakauppias, mitä johdannaiset voivat viedä meidät spot-kaupan ulkopuolelle?

Alysa: Ensinnäkin vipuvaikutus.

Sopimustapahtumissa käyttäjät voivat lisätä tulojaan säätämällä vipuvaikutusta. Tässä on esimerkki, joka auttaa sinua ymmärtämään paremmin vipuvaikutusta: kun DASH-hinta on 50 dollaria, käyttäjä A saa sopimuksen, jonka arvo on 10 DASH, 50 dollarin marginaalilla ja 10-kertaisella vipuvaikutuksella. Jos DASH-hinta nousee 10% (50 dollarista 55 dollariin), tämän sopimuksen voitto on 10 * 50 * 10% = 50 dollaria. Joten käyttäjä A ansaitsee 50 dollaria 10 kertaa vipuvaikutuksella, kun DASH-hinta nousee 10%. On huomattava, että kun tulot kaksinkertaistuvat vipuvaikutuksella, myös riski kaksinkertaistuu. Joten käytä vipua järkevästi.

Toiseksi suojaus.

Digitaalista omaisuutta omistavat käyttäjät voivat käyttää futuureja suojauksen saavuttamiseksi, varsinkin kun markkinat ovat laskussa. Suojauksella tarkoitetaan suojaamaan sopimuksen kryptovaluutan tavoitehinnan vaihteluita, jotta vältetään vaihtelut aiheuttavat riskit tänä aikana. Toisin sanoen asiakas muodostaa käänteisen sopimusaseman siten, että itse kryptovaluutan tuottama voitto ja tappio ovat juuri päinvastaiset kuin sopimuksen tuottama voitto ja tappio hintavaihtelun ollessa kyseessä, ja kryptovaluutan kokonaistulos ja -tappio, ja sopimus pysyy samana.

Laita se skenaarioon uudelleen. Olettaen, että nykyinen DASH-hinta on 50 dollaria, käyttäjällä A on 10 DASH-arvoa ja se odottaa tulevan DASH-hinnan laskevan. Joten välttääkseen DASH: n laskun aiheuttamat menetykset, käyttäjä A myy 10 DASH: n arvoisen sopimuksen; Oletetaan, että kuukauden kuluttua DASH: n todellinen hinta putoaa 40 dollariin, sitten sopimuksen tulot ovat 2,5 DASH, mikä vastaa 100 dollaria. Alkuperäinen DASH menettää 100 dollaria ja käyttäjä A on kannattavuus. Perustamalla käänteinen sopimusasema etukäteen, voit lukita lopulliset USD-tulosi.

Kuinka pääsen alkuun Dashin kanssa? Voinko rekisteröityä OKExin kautta?

Alysa: Voit määrittää asetukset OKExin kautta, käydä läpi KYC-prosessin ja rekisteröityä ostamaan Dashin suoraan OKExistä.

Aloita Dashin käyttö lataamalla Dash Wallet Apple- tai GooglePlay-palveluun.Sen jälkeen kun olet ostanut Dashin OKExin kautta, siirry Dash.org/where-to-spend/ löytää lähelläsi oleva kauppias ostamaan tavaroita ja palveluita Dashin avulla.

Fernando: Rakennamme verkkosivustollemme myös institutionaalista sivua, joka tarjoaa keskitetyn palvelupisteen kaikille laitoksen tarvitsemille palveluille.

Osa 3. Viivan ymmärtäminen hienostuneena digitaalisena omaisuutena

Fernando, voitko kertoa meille enemmän Dashin teknisistä kohokohdista ja kehityksestä? Esimerkiksi mitä muuta Dash työskentelee alustan ja kaupankäynnin ulkopuolella?

Fernando: Tietysti!

Sen lisäksi, että keskitymme pörsseihin ja kauppiaisiin, meillä on maita, jotka kärsivät hyperinflaatiosta, ja rahalähetykset ovat meille keskeisiä strategisia painopistealueita. Näemme ja olemme nähneet käytön ja omaksumisen nopean kasvun.

Hyperinflaatiomaissa olemme työskennelleet väsymättä Venezuelassa. Yhteistyössä kentällä toimivien tiimiemme kanssa Ernesto Contreras, joka työskentelee myös Dash Core Groupissa ja on itse kotoisin Venezuelasta, on tehnyt merkittävää työtä maassa..

Meillä on kumppanuuksia maksujen, suurten vähittäismyymälöiden, ostoskeskusten, matkapuhelinten, ravintoloiden, apteekkien tiloissa … Kaikki tekevät Dashista hyödyllisen maksutavan.

Saada Dash ihmisten käsiin olemme työskennelleet tiimien kanssa pitämään koulutustapahtumia, rakentaneet kampanjoita, jotka kannustavat Dashin käyttöä maksuihin, ja palkanlaskijoiden kanssa maksamaan venezuelalaisille osa / koko palkansa Dashissa, mikä tekee siitä helppoa käyttää Dashia tavaroiden ja palveluiden ostamiseen.

Pyrimme tekemään Dashistä vaihtoehtoisen valuutan kansalliselle valuutalle. Sillä on enemmän vakautta, turvallisuutta (käyttäjä ei kuljeta kasseja käteistä ostoksia varten) ja se on helpompaa.

Samalla tavalla tiedämme kaikki, että kryptovaluutta on ilmeinen käyttötapaus rahalähetykset ja rajatylittävät maksut.

Kun venezuelalaiset muuttavat ulkomaille parempien taloudellisten mahdollisuuksien vuoksi, rahojen lähettäminen rakkailleen muuttui vaikeaksi ja kalliiksi useista syistä. Olemme siis keskittyneet rakentamaan rahansiirtokanavia Venezuelaan ja sieltä vastaamaan tähän tarpeeseen.

Lisäksi rakennamme Dash-rahalähetyskanavia, joissa perinteisten rahalähetysten kustannukset ovat perinteisesti korkeat, kuten Saharan eteläpuolisessa Afrikassa, USA: ssa ja Meksikossa ja monissa muissa.

Nämä strategiat ovat tietysti testaamiamme hypoteeseja, ja kuten aiemmin olemme tehneet, muutamme uusista oppimisista riippuen olemassa olevaa strategiaa tai lisäämme uuden painopisteen. Keskitymme kuitenkin varovasti mitattaviin tavoitteisiin, ja meillä on vankka joukko prosesseja ja mittareita, joiden avulla voimme selvittää, menestymmekö tietyssä strategiassa.

Kuulin, että Dash-pinoon rakennetaan projekteja ja DAO-organisaatioita. Mitä ne ovat?

Fernando: Meillä on monia projekteja ympäri maailmaa, jotka perustuvat Dashiin DAO: n (hajautettu autonominen organisaatio) kautta tai jotka ovat integroineet Dashin maksutavaksi. Edelliseen liittyen Dash DAO rahoittaa monia aloitteita Dash-ekosysteemin kasvattamiseksi. Täydellinen luettelo tiimeistä, jotka etsivät rahoitusta, löytyy osoitteesta dashnexus.org.

Yksi suurimmista joukkueistamme ja ponnisteluistamme on Latinalaisessa Amerikassa. Brasiliassa Dash Brazil kehittää koulutusohjelmia ja muodostaa kumppanuuksia alueen suurten yritysten kanssa. Näitä ovat muun muassa vaihdot ja käyttötapaukset, kuten yleishyödyllisten laskujen maksut. Venezuelassa meillä on useita joukkueita, jotka työskentelevät Dashin kasvattamiseksi.

Yksi näistä, Dash Help, on organisaatio, joka kouluttaa käyttäjiä Dashin hankkimisesta ja käytöstä. Toinen, Dash Mall, muuttaa paikalliset ostoskeskukset Dash-ekosysteemeiksi antamalla pysäköintialueiden ja muiden kauppiaiden hyväksyä Dash.

Tämä on parantanut merkittävästi näiden ostoskeskusten pysäköintirakenteiden tehokkuutta verrattuna järjestelmään, joka vaati korttien tai käteisen käyttöä. Dash Text, toinen venezuelalainen joukkue, on kehittänyt tekniikan, jonka avulla käyttäjät voivat lähettää ja vastaanottaa Dashia tekstiviestillä varustetun puhelimen (ei-älypuhelimen) kautta, jotta Dash voidaan hyödyntää täysimääräisesti maksuissa. Tiimimme, Dash Core Group, perustuu näihin aloitteisiin rakentamalla kumppanuuksia ja integraatioita alueelle. Euroopassa, Aasian ja Tyynenmeren alueella, Yhdysvalloissa / Kanadassa ja Saharan eteläpuolisessa Afrikassa voit nähdä, että monet tehottomuudet on voitettu Dashin avulla yhteisömme DAO-organisaatioiden ja Dash Core Groupin tiimin kautta..

Monet yritykset useissa käyttötapauksissa, toimialoilla ja alueilla käyttävät Dashia maksuvälineenä. Jos haluat katsella lähelläsi olevia yrityksiä, jotka hyväksyvät Dash head -palvelun, toimi seuraavasti: Dash.org/where-to-spend/. Aloita Dashin käyttö lataamalla Dash Wallet Applelta tai Google Play Kaupasta. Löydät linkit molempiin lompakkoihin dash.org/downloads tai voit etsiä viiva lompakkoa myymälöistä.

Siirrytään masternodeihin. Mitä he ovat ja mikä rooli heillä on Dash-verkossa?

Fernando: Masternodit ovat tehokkaita palvelimia, joita tukee Dashissa olevat vakuudet, ja ne on suunniteltu tarjoamaan edistyneitä palveluja ja hallintaketjua lohkoketjussa. Masternodit ovat olleet kriittinen osa Dash-verkostoa siitä lähtien, kun Dash keksi masternode-konseptin pian projektin alkamisen jälkeen vuonna 2014.

Masternodit isännöivät lohkoketjun täydellisiä kopioita ja tarjoavat ainutlaatuisen toisen palvelukerroksen verkkolle, mikä helpottaa edistyneitä toimintoja, kuten InstantSend, ChainLocks ja käyttäjänimiä lohkoketjussa. Tällä hetkellä Masternodes on tuettava 1000 Dashin vakuudella, ja vastineeksi verkkoon tarjoamistaan ​​palveluista he saavat säännöllisiä maksuja verkolta.

Osana Dashin DAO-verkostoa perustettiin vuonna 2015 äänestysjärjestelmä, jonka avulla verkosto pystyi äänestämään strategisista aloitteista ja avustuksista yksityishenkilöiden ja yritysten tekemille aloitteille..

Masternode-operaattorit äänestävät joka kuukausi enintään 10%: n kokonaispalkkiosta näiden aloitteiden rahoittamiseksi.

Voitteko kertoa minulle enemmän Dashin äänestysjärjestelmästä? Myös mikä on valtiovarainministeriö ja miten se toimii?

Fernando: Selitin jo vähän edellisen kysymyksen lopussa. Mennään syvemmälle.

Tapa, jolla se toimii, sanotaan, että sinulla on hieno idea käyttötapauksesta, toiminnasta, tekniikasta jne., Joka hyödyttää viime kädessä Dash-verkkoa. Tarvitset kuitenkin $ X summan saadaksesi idean kentältä. Laadit sitten ehdotuksen (tosiasiallisesti liike-ehdotuksen), jossa on summa, jonka tarvitset tämän toteuttamiseksi. Jotkut virstanpylväät / suoritteet, jotka lupaat yhteisölle, jonka annat tietyissä ajankohdissa tai kehityksessä.

Tämä ehdotus toimitetaan sitten Dashcentral.org tai app.Dashnexus.org hintaan 5 Dash. Tämän viiden viivan tarkoituksena on varmistaa, että käyttäjä miettii suunnitelman ja idean läpi ennen lähettämistä (jos ehdotus läpäisee, käyttäjä voi saada takaisin viiden viivan, joka on käytetty ehdotuksen lähettämiseen).

Masternode-omistajat äänestävät sitten ehdotuksestasi. Jos nettoäänet (kyllä ​​miinus ei ääniä) saavuttavat 10% masternodeista tai enemmän, ehdotuksesi hyväksytään ja saat pyytämäsi varat.

Tämä äänestysjärjestelmä on ollut merkittävä kasvun lähde, joka on mahdollistanut joukkueiden rahoituksen monissa paikoissa, ja se on myös auttanut meitä tekemään tärkeitä päätöksiä, kun käytämme sitä masternode-omistajien kyselyyn. Suurin esimerkki oli, kun Dash äänesti lohkokoon päivittämiseksi 2 Mt: ksi 1 Mt: sta loppuvuodesta 2017. Tämä päätös tehtiin 24 tunnin kuluessa. Bitcoin vietti suurimman osan 2–3 vuodesta keskustellessaan lohkonsa kasvattamisesta ja päätyi haarukoihin.

Edellä mainitun äänestysjärjestelmän rahoitus tulee lohkopalkkiosta. Suurin osa kryptovaluutoista on kehitetty jakamaan 100% lohkopalkkio kaivostyöläisille. Dash otti toisenlaisen lähestymistavan. Lohkopalkinnot jaetaan kolmella tavalla: 45% kaivostyöläisille, 45% masternode-omistajille ja 10% menee valtiovarainministeriöön, joka maksaa juuri kuvailemani aloitteet. Varainhallinta rahoittaa yritystä, jossa työskentelen, Dash Core Groupia sekä yhteisöorganisaatioita ympäri maailmaa. Me kaikki kilpailemme tasa-arvoisina rahastoista, ja masternode-omistajat päättävät käytettävissä olevien varojen kohdentamisesta.

Olemme viime aikoina kuulleet paljon InstantSendistä ja ChainLocksista, mitä voit jakaa niistä?

Fernando: Haluaisin ensin sanoa, että teollisuus on paljon velkaa Bitcoinille.

Viiva, koska tiedämme sen olevan olemassa vain Bitcoinin takia (Dash on Bitcoinin haarukka, mikä tarkoittaa, että käytimme heidän koodiaan pohjana). Kuitenkin, kun keskitymme maksuihin, löysimme monia tapoja tarjota ystävällisemmän käyttökokemuksen ja paremman turvallisuuden, joka tekee Dashista paremman maksamiseen kuin Bitcoin.

Dash with InstantSend mahdollistaa melkein välittömät maksutapahtumat, mukaan lukien selvitys, murto-osalla Yhdysvaltain sentistä. Tämä tapahtumanopeus tapahtuu ketjussa masternode-verkon kautta, jotka vahvistavat tapahtuman ennen lohkon louhintaa.

Saat nopeuden ja mukavuuden, että tapahtuma on vahvistettu lohkoketjussa.

Itse Bitcoinilla on paljon hitaampi tapahtumanopeus, vaikka nopeus voi vaihdella melko laajasti useista tekijöistä riippuen. Bitcoinin transaktiokustannukset ovat myös paljon korkeammat kuin Dash, mikä tekee siitä huonomman ratkaisun mikromaksuihin.

Monet väittävät, että Lightning Network ratkaisee monet näistä ongelmista. Se saattaa kuitenkin tehdä sen epäjohdonmukaisella tavalla. Se vaatii kanavien avaamista keskitetyillä solmuilla ja tapahtumat tapahtuvat ketjun ulkopuolella, toisin kuin Dash.

Tällä on vaikutuksia monien markkinoiden vaihtoihin, joiden on raportoitava yksityisyyden suojaamiseen liittyvistä liiketoimista. Bitcoinia käytetään myös standardina monille sääntelyviranomaisille, mutta Lightning Network on suoraan ristiriidassa syiden kanssa, miksi sääntelyviranomaiset hyväksyvät Bitcoinin.

Dash on myös keskittynyt voimakkaasti siihen, että kenen tahansa on helppo käyttää sitä, mikä ei todellakaan ole. Vaikka kolmansien osapuolten alustojen kautta LN paranee, keskimääräisen uuden käyttäjän on silti vaikea käyttää salausta.

Sekä Dash että Bitcoin ovat turvallisia, mutta ne saavuttavat sen eri tavoin. Bitcoin on turvallinen pelkän koon näkökulmasta (51%: n hyökkäys BTC-verkkoon olisi uskomattoman kallista). Dashin turvallisuus tulee innovatiivisesta ChainLocks-teknologiaominaisuudesta.

Kuten nimestä käy ilmi, ominaisuus lukitsee ketjun masternodeilla estäen ketjun uudelleenkäynnistymisen, mikä voi tapahtua, kun joku hallitsee 51% kaivostyöläisistä ja voi johtaa peruutettuihin tapahtumiin. Tämä on tapahtunut joissakin Proof of Work -ketjuissa, joissa ei ole ChainLockeja tai jotka eivät ole yhtä suuria kuin Bitcoin. Merkittävimmät tapaukset tämän tyyppisistä hyökkäyksistä tapahtuivat Bitcoin Cashia tai Ethereum Classicia vastaan.

ChainLocks ja InstantSend voidaan myös integroida yhdessä sallimaan 0 vahvistus ja 51% hyökkäyksenkestävät tapahtumat. Itse asiassa näitä tapahtuu joka tapauksessa verkossa, joten ominaisuuksien integrointi tarkoittaa, että ne integroivat kyvyn havaita nämä tapahtumat ja alentaa Dashin vahvistusaikoja 0: een.

Osa 4. Tulevat suunnitelmat & Edistäminen

Hei Fernando, mitkä ovat Dashin tulevaisuuden suunnitelmat? Onko meillä putkilinjalla mielenkiintoisia asioita, joita voimme jakaa?

Fernando: Jännittävin tuleva tekniikan lanseeraus on Dash Platform.

Dash Platform lisää verkkoon monia uusia ominaisuuksia. Sen avulla kehittäjät voivat rakentaa Dash-natiivisovelluksia helposti, joka hyödyntää Dashia maksutavana ja tarjoaa samalla käyttökokemuksen, jonka kuluttajat ovat odottaneet perinteisiltä maksusovelluksilta..

Dash Platform muuttaa verkon hajautetuksi, yksimielisesti tuetuksi tietokannaksi palveluna. Tarjoamme puuttuvan tietokerroksen hajautetun verkon visiosta.

Siellä oleville kehittäjille tuotteemme on analoginen Firebasen Cloud Firestoren hajautetun version kanssa. Rekisteröimällä tietosopimuksen alustalle käyttäjät voivat hyötyä siitä, että Dash-konsensus toteutetaan tietojesi tilan suhteen, kun käyttäjät lähettävät ja hakevat tietoja verkosta. Yksi alustan ensimmäisistä käyttötapauksista on hajautettu nimipalvelumme, joka tarjoaa ihmisille luettavia käyttäjätunnuksia, jotka korvaavat tarpeen vaihtaa salausosoitteita maksujen suorittamiseksi..

Dash Platform on ratkaiseva tärkeimmille päivityksille, joita teemme lompakkoihimme, jotka mahdollistavat yhteystietojen käytön, käyttäjätunnuksella maksamisen ja yleensä käyttökokemuksen, joka on verrattavissa kaikkiin suuriin maksusovelluksiin. Kaikki tämä tapahtuu uhraamatta mitään turvallisuutta ja yksityisyyttä, joka tekee hajautetuista verkoista niin arvokkaita.

Entä sinä, Alysa? Kerro meille lisää tulevasta OKEx-suunnitelmasta.

Alysa: Sama kuin edellinen AMA, joukkuetoverini ja minä lupaan tarjota käyttäjillemme mahdollisimman käyttäjäkeskeisen digitaalisen omaisuuden vaihdon ja rakentaa parhaan salausekosysteemin

Haluan kuitenkin nyt viettää jonkin aikaa kampanjamme työntämiseen täällä – erityinen bonus Dash-kauppiaille: 29. huhtikuuta – 6. toukokuuta välittäjät voivat jakaa jopa 20 000 Yhdysvaltain dollaria vaihtamalla Dash-sopimuksia. Palvellaan saapumisjärjestyksessä. Tarkista lisätietoja verkkosivustoltamme tai mobiilisovelluksistamme.

Kuva

Osa 5: Q&A

Täältä @ Wak33letal Fernandolle: Voisitteko selittää panoksen dynamiikkaa viivaekosysteemissä ja mitä vaikutuksia Instant Send ”-toiminnolla on tapahtumien aikoihin ja nopeuteen?

Fernando: Rakastan tätä kysymystä, koska ihmiset sekoittuvat tähän usein. Dashilla ei ole panosta termin perinteisessä merkityksessä, mikä Dashilla on masternode-kerros, kuten edellä mainitsin.

Masternodeille maksetaan tiettyjen verkkotehtävien suorittaminen. Koska heidän on myös todistettava omistavansa 1000 Dashia, se voi näyttää hieman panokselta. Tästä huolimatta on olemassa palveluita, jotka tarjoavat Dashia "panostus".

Se, mitä he tekevät, on kerätä yhteen monien käyttäjien varat päästäksesi 1000 Dash -vaatimukseen, perustaa masternode ja jakaa sitten nämä maksut keskenään. Joten se näyttää samanlaiselta kuin panostus, mutta se ei ole. Stakerit luovat yleensä lohkot, mutta Dashissa kyseisen tehtävän tekevät kaivostyöläiset ja masternodit tekevät muita asioita.

InstantSend on yksi niistä asioista, joita masternodit tekevät. 50 masternodia valitaan ja tarkistaa tapahtuman oikeellisuuden heti sen lähettämisen jälkeen. Kun 60% heistä on samaa mieltä, kaivostyöläiset eivät voi kaivaa mitään, mikä on sen vastaista. Joten hieman yli sekunnissa tapahtuma on täysin lopullinen. Tämä ei olisi mahdollista ilman masternodeja, ja se on erittäin tärkeää hyvän maksukokemuksen kannalta.

Alysa, @ Samet68756998 halusi tietää, "Kuinka äskettäinen COVID-19 on vaikuttanut projektiisi? Kuinka selviydyt, sanotaan jos tämä COVID-19 kestää vuotta kauemmin?"

Alysa: Koska asiakkaidemme, toimiston ja työn laajuus on aina globaalia, etätyö on ollut tapana useimmille kollegoillemme pitkään. Zoom puheluille, sähke tai WeChat viestinnälle, Google Drive tai OneDrive tiedostoille … niin yleinen kaltaisellemme globaalille tiimille, emmekä pidä yhtenäisyyttämme ja tehokkuuttamme ammattimaisena ja maailmanluokan digitaalisena omaisuudenvaihtona.

Tietenkin COVID-19 on tehnyt meistä paljon kiireisempiä kuin muutama kuukausi sitten – yhä useammat ihmiset ostavat nyt Bitcoinia ja kryptoja. Näet, että Bitcoinin hinta on tänään jälleen ylittänyt 9000 USD :)

Toinen kysymys Fernandolle “Miksi Dash päätti valita OKEX: n johtavaksi kumppaniksi Perpetual Swap -kaupoissa? Mitkä ovat sen edut ja lisääkö se DASH-kolikoiden arvoa pitkällä aikavälillä? ” lähettäjältä @ nillerfect310

Fernando: Johdannaiset ovat monimutkaisia ​​ja niihin liittyy joitain riskejä, joten haluat vaihtaa niitä vain pörsseissä, joita kunnioitetaan, ovat turvallisia ja joilla on

Johdannaiset ovat monimutkaisia ​​ja niihin liittyy joitain riskejä (kuten Alysa selitti yllä), joten haluat käydä niitä kauppaa vain pörsseissä, joita kunnioitetaan hyvin, jotka ovat turvallisia ja joilla on korkeat tekniset valmiudet.

Ei ole epäilystäkään siitä, että OKEx on yksi maailman parhaista pörsseistä ja jolla on kaikki nämä asiat, joten olemme todella iloisia voidessamme työskennellä yhdessä. Kuten edellä on selitetty, johdannaiset ovat hyödyllisiä projektissa, koska ne lisäävät kauppiaiden mahdollisuuksia ja lisäävät viime kädessä likviditeettiä, mikä on hyvä kaikille. Joten pitkällä aikavälillä se tuo arvoa Dashille epäilemättä.

Alysa on nyt sinun vuorosi! "Yksi merkittävimmistä haitoista on se, että käyttäjät eivät voi suoraan sijoittaa varoja rahaan $ Toimiakseen OKExin kanssa, sinun on ostettava bitcoineja toisessa pörssissä ja siirrettävä sitten varasi. sopimukset toisen alustan kanssa?" käyttäjältä @DiegoanAntonio

Alysa: Tuotteistamme Buy Crypto- ja C2C-markkinat sopivat käyttäjille, jotka ovat uusia salausmarkkinoilla ja haluavat päästä alukseen.

Jotta käyttäjät voivat ostaa salauksen suoraan ja helposti fiat-valuutoilla Buy Crypto -palvelun kautta, OKEx tekee yhteistyötä 7 fiat-yhdyskäytäväkumppanin kanssa tarjotakseen 8 erilaista kryptovaluutta (eli Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, Tether, EOS ja TRON). Voit ostaa nämä salaukset yli 30 + fiat-valuutalla luottokorteilla. Katso lisää täältä: https://www.okex.com/buy-crypto/usd

Voit myös ostaa salauksen fiat-valuutoilla C2C-markkinoiltamme, joilla käyttäjät voivat käydä kauppaa fiat-valuuttojen ja salauksen välillä keskenään.

Viimeinen kysymys Twitteriltä @ Trung34566, Fernando. Suurin osa sijoittajista keskittyy vain merkkihintaan lyhyellä aikavälillä projektin todellisen arvon sijaan. Voiko DASH kertoa minulle hyödyt sijoittajille, joilla on DASH pitkällä aikavälillä?

Fernando: Uskomme, että todellinen arvo tulee hyödyllisyydestä.

On monia tokereita, joissa on keskitetyt järjestelmät, jotka keskittyvät omaisuuden hintaan eikä mihinkään muuhun, mutta Dash on keskittynyt käyttöön. Jos tunnuksesta on hyötyä monille käyttäjille, sillä on arvoa riippumatta siitä.

Tämän lisäksi Dashilla on pitkä toimitushistoria. Olemme olleet olemassa yli kuusi vuotta ja joukkue jatkaa eteenpäin. Tämä ei ole uusi kiiltävä projekti, joka antaa lupauksia, joita he eivät tiedä, voivatko he täyttää filmin. Emme aio kadota kriisissä kuten toiset, olemme jo käyneet läpi muutaman niistä ja jatkamme innovaatioita.

@ MIVQ_3:

Hei @fernandogutierrez Dash -yhteisö on yksi vanhimmista BTC-haarukoista, kuinka helppoa uudella yhteisön jäsenellä on suorittaa masternode? Mitkä ovat vaatimukset?

Fernando: Sinulla on oltava 1000 viivaa. Syynä tähän on se, että masternodit suorittavat verkon kannalta kriittisiä tehtäviä, emmekä halua mahdollistavan monien niistä asettamista ja toimintaa pahantahtoisella tavalla.

Ne 1000 Dash kuitenkin pysyvät aina lompakossasi, joten riskiä ei ole. Kun osoitat verkolle, että sinulla on 1000 viivaa, määrität palvelimen, jonka on oltava online-tilassa 24×7, jotta se voi toimia tekemällä sen, mitä sen on tehtävä. Sitten verkko maksaa säännöllisesti. Palvelimen asettaminen ei ole triviaalia, sinun on pystyttävä tekemään joitain teknisiä asioita. Oppaita on monia, mutta jos haluat sen, voit myös palkata muita palvelimen ylläpitoon. He ottavat osan palkkioistasi vastineeksi siitä. Joten jokainen voi perustaa masternodin, jos hän on halukas ja tarpeeksi Dash.

@DeTuAnhButDepTrai:

Mitkä ovat edut Dash Swap -kaupan jälkeen? Ja sen seuraukset?

Alysa: Ihana kysymys.

Edellytys on ollut vipuvaikutus. Tapahtumien osalta käyttäjät voivat lisätä tulojaan säätämällä vipuvaikutusta. Kun tuotto kaksinkertaistuu vipuvaikutuksella, myös riski kaksinkertaistuu. Käytä sitä huolellisesti!

Suojaus on suosikkini! Käyttäjät, joilla on kryptoja, voivat käyttää futuureja suojauksen saavuttamiseksi, varsinkin kun markkinat ovat laskussa. Se viittaa suojaamaan sopimuksen kriittisen valuutan tavoitehinnan vaihtelut suojaamaan vaihteluiden aiheuttamia riskejä tänä aikana. Toisin sanoen asiakas muodostaa käänteisen sopimusaseman siten, että itse kryptovaluutan tuottama voitto ja tappio ovat juuri päinvastaiset kuin sopimuksen tuottama voitto ja tappio hintavaihtelun ollessa kyseessä, ja kryptovaluutan kokonaistulos ja -tappio, ja sopimus pysyy samana.

@bountycatcher:

Maksupalveluihin on tarjolla monia kryptovaluuttoja. Joten mikä tekee Dashistä ainutlaatuisen ja erilaisen?

Fernando: Viiva on yhtä nopea ja turvallinen kuin se saa, ja maksut ovat lähes nolla. Olemme myös erittäin helppokäyttöisiä ja entistä helpompia. Tämän lisäksi työskentelemme aktiivisesti adoptiossa. Monet muut suunnittelevat asioita, mutta jos et mene kentälle, puhu käyttäjien ja kauppiaiden kanssa ja sopeutuu heidän tarvitsemiinsa, et saavuta mitään.

@CryptoZaratustra:

Yksi DASHPAYn houkuttelevimmista uusista ominaisuuksista on mahdollisuus vastaanottaa ja lähettää DASH With Username -käyttäjätunnuksella, voitko selittää hieman, miten tämä toimii?

Fernando: Olen samaa mieltä! se ei ole saatavilla mainnetissä juuri nyt, mutta se on pian, kun käynnissä oleva testaus on valmis (testaus on julkista, jos haluat mennä syvemmälle, checkout dash.org/developers).

Kuinka tämä toimii, on se, että käyttäjät voivat rekisteröidä nimen estoketjuun. Kun he ovat tehneet sen, he voivat antaa sen kontakteille, ja heidän on vain esitettävä se lompakossa maksamaan heille. Pitkiä osoitteita ei tarvitse kopioida / liittää. Se on täysin hajautettu ja käyttää osoitteita taustalla, joten yksityisyys säilyy.

@Maksyrn:

Miksi Dashin kauppa OKEx Swapilla on parempi kuin muu kaupankäynti?

Alysa: Ensinnäkin kaupankäynti foorumillamme on erittäin turvallista. Meillä on täydellinen riskienhallintajärjestelmä, kuten merkittyjen hintojen suunnittelu ja kaltevuusmarginaalisäännöt, jotka kaikki ovat hyviä suojaamaan käyttäjiä epänormaalilta markkinoiden vaihtelulta.

Toiseksi kaupankäyntijärjestelmämme sovitusnopeus on alan paras, mikä antaa sinulle lopullisen kaupankäyntikokemuksen.

Lopuksi, kun vaihdat Dashia kanssamme, voit nauttia 0% odottavista tilauksista ja jopa 0,035% provisiohyvityksestä.

@saferce:

Kuinka saat resurssien seurannan Evonetille? Kuinka seurata muistia, levyä, IO: ta, prosessoria ja muita lähdetietoja järjestelmän pitämiseksi hengissä ja vakaana ja kuinka tunnistaa mahdolliset ongelmat?

Fernando: Se on liian teknistä minulle, mutta suosittelen, että tutustut osoitteeseen dash.org/developers. Siellä sinulla on paljon tietoa ja jopa linkki Discord-palvelimeen, jossa keskustellaan Evonetista.

@ MIVQ_3:

Mitä mieltä olet julkisesta ketjusta, jossa on tietosuojaominaisuuksia? Monet julkiset ketjut harkitsevat yksityisyysominaisuuksien lisäämistä, kuten nollatiedon todistusten lisäämistä, Dash kehittyy tällä alalla?

Fernando: Dashilla on jo parannettu yksityisyys, mutta teemme siitä valinnaisen. Sitä kutsutaan PrivateSendiksi ja se perustuu CoinJoiniin. Se on saatavana työpöydän lompakossa. Uskomme, että yksityisyys on suoja keskivertokäyttäjille, joten uskomme, että sen hankkiminen on helppoa. Läpinäkyvyys on kuitenkin erittäin tärkeää myös muissa käyttötapauksissa. Siksi teemme siitä valinnaisen.

Lisää AMA: ta tulemaan

Mikä tahansa aihe, jonka haluat käsitellä, ilmoita siitä meille!

Joka kerta kun lopetamme AMA: n, tunnemme itsemme hämmästyneeksi ja vaikuttuneena siitä, kuinka innokkaasti yhteisömme haluavat oppia lisää meistä. Kuten aiemmin mainittiin, lisää AMA-istuntoja tulee jatkossakin. Jos sinulla on hienoja ideoita aiheesta, jonka voimme käsitellä, ilmoita siitä meille sosiaalisen median kanavillamme. Ensi kerralla, onnellinen kaupankäynti!

Seuraa OKExia:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map