Alysa Xu: Salausmarkkinoista, johdannaisista ja globalisaatiosta

COVID-19, 3.12-markkinoiden kaatuminen, Bitcoinin puolittuminen, ja nyt olemme melkein astumassa vuoden 2020 toiselle puoliskolle. Olemme käyneet läpi paljon “uuden normaalin” alla, ja vielä, mitä olemme oppineet markkinoista ja mitä meidän pitäisi odottaa seuraavaksi? Mitä OKEx voi tehdä paremmin, kun seisomme salaustilassa? Tässä on joitain ajatuksiani salausmarkkinoista, johdannaisista ja OKExin tulevasta suunnittelusta.

I. Salausmarkkinoiden ja perinteisten rahoitusmarkkinoiden korrelaatio

Tarkastellaan ensin markkinoiden yleistä kehitystä vuoden 2020 ensimmäisellä puoliskolla. Helmikuun puolivälistä maaliskuun alkuun maailmantalous alkoi laskea, ja perinteinen markkinoiden likviditeetti väheni asteittain. Samaan aikaan salausmarkkinat olivat jäljessä perinteisistä markkinoista, koska markkinoiden ilmapiiri oli edelleen vilkasta puolittuvien odotusten vuoksi.

Salausmarkkinat kärsivät 12. maaliskuuta maailmanlaajuisen likviditeettikriisin keskellä. Yhdessä edellisen korkean vipuvaikutuksen kerääntymisen kanssa Bitcoin romahti jopa 3800 dollariin yhdessä päivässä. Äärimmäinen syöksyminen aiheutti markkinoiden paniikin, ja johdannaiskaupan volyymi ja positiot laskivat alle helmikuun tason. Ja asteittainen elpyminen seurasi, kun maailmanlaajuinen likviditeettiongelma lieveni. Kun katsomme taaksepäin, voimme nähdä sen digitaalisten hyödykkeiden markkinat eivät ole täysin riippumattomia perinteisten markkinoiden Niiden erilaisen luonteen vuoksi vie aikaa, ennen kuin jälkimmäisen likviditeettiriski leviää edelliseen.

Tämä kriisi on kuitenkin asettanut bitcoinin yhä useampien ihmisten nähtävyyteen. Perinteisemmät sijoittajat kiinnittävät huomiota Bitcoiniin ja ovat alkaneet investoida siihen, mikä tekee molemmista markkinoista korreloivampia.

Yksikään sisämarkkinat eivät voi olla täysin riippumattomia muista, elleivät ne ole täysin eristettyjä. Niin kauan kuin välimiesmenettelyyn on mahdollisuus, kauppiaat käyttävät hyväkseen pyyhkimään leviämisen ja tuomaan kaksi eri markkinaa yhteen.

Kaikilla varoilla on oma sonni-karhu-sykli, eikä Bitcoin ole poikkeus. Se ei voi vain nousta koko ajan. Silti sen pitkän aikavälin trendi on paljon tilaa vertailusalauksen nousulle tulevaisuudessa. Määrällisen keventämisen tapauksessa sijoittajat ovat velvollisia valitsemaan omaisuuserät, jotka tuottavat suurempaa tuottoa suojautuakseen valuuttakurssien heikkenemisriskiltä..

Bitcoinin edut muihin varoihin verrattuna

(1) Saavuttuaan huipputasonsa 20 000 dollariin vuonna 2017, BTC tuli karhumarkkinoille vuonna 2018, aloitti hitaan nousun vuonna 2019 ja on nyt edelleen suhteellisen kohtuullisella arvostusalueella noin 9 000 dollaria.

(2) Bitcoinin kokonaismarkkina-arvo on alle 200 miljardia dollaria. Koska volyymi on pieni, likviditeetin keventämisen kokonaisvaikutus näillä markkinoilla on nopeampi ja selvempi.

Ulkomaiset institutionaaliset sijoittajat olivat erittäin aktiivisia kryptovaluuttamarkkinoilla ensimmäisen vuosineljänneksen aikana.Grayscale esimerkiksi investoi ennätykselliset 389 miljoonaa dollaria vuosineljänneksellä ostamalla noin 60 000 bitcoinia, mikä on noin 30 prosenttia vuosineljänneksen aikana louhituista uusista bitcoineista. Harmaasävyillä on tällä hetkellä yhteensä 310 000 bitcoinia, jotka vievät noin. 1,7 prosenttia liikkeessä olevista bitcoineista.

Ketjutietoja tarkasteltaessa valasosoitteiden määrä, joilla on yli 1000 bitcoiinia, on nyt yli 2000, ylittäen vuoden 2017 härkämarkkinoiden huipputason, ja vielä kolme osoitetta, joilla on yli 100 000 bitcoinia. Yli 0,1 Bitcoinin omaavien osoitteiden lukumäärä on myös kaikkien aikojen korkein, yli 3 miljoonaa. Pitkällä aikavälillä, kun bitcoin liittyy tärkeimpien globaalien omaisuuserien joukkoon, useammat ihmiset ottavat Bitcoinin varojen kohdentamiseen tulevaisuudessa.

II. Johdannaismarkkinoiden nopea kasvu

Johdannaismarkkinat ovat kukoistaneet vuoden 2020 alusta. Odotamme sen jatkuvan nopeana kasvuna koko vuoden. Ensimmäisen vuosineljänneksen jälkeen johdannaismarkkinoiden kaupankäyntimäärä ylitti 2 biljoonaa dollaria ja 6,6 biljoonaa spot-kauppaa. Johdannaisten kaupankäynnin volyymi oli noin kolmasosa spotin vastaavasta. Johdannaismarkkinoiden keskimääräinen volyymi oli 23,3 miljardia dollaria vuosineljänneksellä, kasvua 274% viime vuodesta, ja spot-volyymi kasvoi noin 104% edellisvuodesta.


OKEx on tutkinut johdannaismarkkinoita noin 7 vuotta. Tällä hetkellä yhden luukun alustamme tarjoaa kattavimmat kaupankäyntituotteet, mukaan lukien ikuiset, futuurit ja optiosopimukset, joissa kaikissa on USDT: n tai muiden kryptovaluuttojen marginaalioptiot. OKEx on johtanut markkinoita kaupankäynnin volyymin ja positioiden suhteen Headme Head Bitmexin kanssa. Kun optimoimme ja päivitämme tuotteitamme jatkuvasti ominaisuuksien ja riskienhallintamekanismien suhteen, olemme nyt 1-2 vuotta edellä teollisuutta.

Ensinnäkin toteutimme teknisen arkkitehtuurin päivityksen suorituskyvyn parantamiseksi. Kun digitaalisten omaisuuserien markkinat käyvät nopeasti, järjestelmän samanaikaisuuden, tilausten käsittelynopeuden ja käsittelykapasiteetin vaatimukset ovat korkeammat joka päivä. Siksi OKEx päivitti Salamajärjestelmä 2.0 ja super yhteensopiva moottori viime vuonna varmistaaksemme, että se voi toimia vakaasti myös äärimmäisissä markkinaolosuhteissa. Sen järjestelmän saatavuus oli 99,999%, ylittäen teollisuuden tason. Alustan uuden järjestelmän käyttöönoton jälkeen vuonna 2019 tilausten käsittelynopeutta on parannettu laadullisesti. Tilauksen viivästyminen väheni kokonaisuudessaan 50%. Samalla aloitimme reaaliaikaiset markkinaseurannat rasti-rasti-rasti-merkinnällä kaikille kaupankäyntituotteille ammattimaisten kauppiaiden tarpeet.

Toiseksi meillä on kehittynyt riskienhallintajärjestelmä. Olemme asettaneet Porrastettu marginaalisuhdejärjestelmä paikoillaan optimoida pakkolaskutuksen ja jaetun järjestyksen algoritmi ja päivittänyt laskentaa merkitty hinta. Tällä hetkellä meillä on ennätys futuurien ja ikuisten swap-kaupankäyntien nollatakauksista. Ja vakuutusrahastomme kasvaa edelleen, sillä on tällä hetkellä lähes 100 miljoonaa dollaria.

Kolmanneksi tuotevalikoimamme on kattava. Aloitimme vuoden 2018 alussa ikuinen swap-kauppa, joka tukee nyt 15 suurinta valuuttaa; futuurikauppaa varten lisäsimme kahden vuosineljänneksen sopimukset, ja se tukee USDT: n tai muiden kryptovaluuttojen marginaalivaihtoehdot, mikä tekee käyttäjille erittäin helpoksi monipuolisten sijoitusstrategioiden toteuttamisen. Tammikuussa aloitimme myös optiokaupan, joka tarjosi useita päättymispäiviä, runsaat toteutushinnat ja yli 100 sopimusta kauppiaille. Lisäsimme myös kolme uutta ominaisuutta, jotka auttavat käyttäjiä ymmärtämään enemmän optiokaupasta, mukaan lukien optioiden etsiminen, optiolaskin ja Tick-by-tick reaaliaikaiset markkinaseurannat.

OKEx on alan monipuolisin salausmarkkinapaikka, ja jatkossakin keskitymme järjestelmän toimintojen vahvistamiseen, käyttökokemuksen parantamiseen ja markkinoiden likviditeetin helpottamiseen tulevaisuudessa.

III. OKEx: n koko jakson globalisaatioasettelu

Haluan jakaa vielä muutaman ajatuksen vaihdostamme, mukaan lukien strateginen asemamme OKExille.

Vuosikymmenen kehityksestä huolimatta salausekosysteemin vahvin liiketoimintamalli on edelleen vaihto. Lämpimien päämarkkinoiden jälkeen johdannaisista tuli uusi hitti. Mitä tulee salauksenvaihtoon, voimme odottaa seuraavia suuntauksia tulevaisuudessa.

Ensinnäkin koko markkinat noudattavat 80/20 sääntöä, jossa päämarkkinaosuus on ensiluokkaisilla yrityksillä, ja kapealla markkinoilla kilpailevat toisen ja kolmannen tason alustat..

Toiseksi ensimmäisen tason vaihto rakentaa rikkaamman ja kattavamman ekologisen järjestelmän ja siitä tulee integroitu ja yhden luukun palvelualusta salaustuotteille ja -palveluille; kun taas toisen ja kolmannen tason pörssit keskittyvät jaettuihin markkinoihin.

Kolmanneksi, keskitetyt vaihdot pysyvät hallitsevina teollisuudessa tietyn ajan, mutta DEX kehittyy vähitellen ja niiden odotetaan täydentävän toisiaan.

Lopuksi globaalien markkinoiden kannalta ensimmäisen tason pörssit voidaan määritellä uudelleen. Jotkut kehittyvät markkinat ovat nousussa, kuten Indonesia ja Venäjä, joissa paikallisten pörssien osuus on lähes 50% tai enemmän paikallisista markkinoista.

Entä OKEx? Olemme miettineet tapoja palvella paremmin nykyisiä käyttäjiämme, mutta missä ovat markkinoiden rajat? Kuinka luomme uuden markkinatilan? Vuoden alussa järjestetyssä johdon konferenssissa ehdotimme kokosyklin globaalia strategiaa, joka ulottuu liiketoimintojemme kaikkiin suuntiin.

Toisaalta jatkamme laajentumistamme maailmanlaajuisesti. "Todellinen globalisaatio" tarkoittaa tuotteen lokalisointia kussakin maassa palvelemaan paikallisia käyttäjiä. Meille on uusi haaste juurtua kehittyville markkinoille, kun meidän on päästävä lähemmäksi paikallista kulttuuria, käyttäjien tapoja ja ymmärrettävä paikallisten markkinoiden kilpailijat.

Kuten aina, yrittäjähenkisyydellä ja nöyrällä oppimisella emme koskaan lopeta uusien tuotteiden ja trendien tutkimista markkinoilla. Samalla asetamme etusijalle riskienhallintajärjestelmämme. Pitkän aikavälin kehityksen ja lyhytaikaisten hyötyjen välisessä tasapainossa valitsemme aina edellisen.

Seuraa OKExia:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map