Alysa Xu: Jotkut ajatukset salauksen ekosysteemistä

Tärkeimmät takeaways

1. Bitcoin on hauras.

2. Ethereum on aliarvostettu.

3. Matteus-vaikutus koskee salauksenvaihtoa.

。。。

2020 on epävarmuuden ja epävakauden vuosi. COVID-19-epidemia on edelleen liikkeellä Euroopassa ja Yhdysvalloissa huhtikuussa, ja olemme edelleen todistamassa historiallisia hetkiä, kuten öljyn negatiivinen hinta ja QE-ääretön.

Blockchain-teollisuus on kuitenkin saavuttanut merkittäviä läpimurtoja, mukaan lukien Kiina ilmoitti uudesta kansallisesta digitaalisesta valuutastaan ​​DCEP, salauksen käyttöönoton nopeuttamisesta ja julkisempien ketjujen käynnistämisestä jne..

Tänään haluan jakaa teille ajatukseni Bitcoinista, Ethereumista ja vaihdan ekosysteemin kehityksestä.

Bitcoinin haavoittuvuus

“Mikä ei tapa sinua, tekee sinusta vahvemman" on täydellinen esimerkki Bitcoinista. Perustajan henkilöllisyydestä huolimatta se on edelleen mysteeri tänään ja kärsinyt Mt. Gox-hakkerointi, maailmanlaajuiset säädökset, jyrkät laskut, kovat haarukat jne., Bitcoin on edelleen salakuningas, jonka kaikki haaveilevat saavansa käsiinsä.

  • Bitcoinin hashrate on saavuttanut 110EH / s miljoonilla aktiivisilla osoitteilla, mikä tekee päivittäin miljardeja Yhdysvaltain dollareita;

Lähde: https://www.oklink.com/btc Lähde: https://coinmetrics.io/ Lähde: https://coinmetrics.io/

  • Bitcoin on nyt laillinen ja rajoittamaton yli 50 prosentissa maailman maista;

Lähde: http://coin.dance/poli

  • Perinteisemmät markkinasijoittajat ovat alkaneet käydä kauppaa Bitcoinilla. Harmaasävy on jo hankkinut ~ 311 000 BTC: tä, mikä on 1,7% BTC: n kokonaisliikenteestä. Monet tekniset jättiläiset harkitsevat myös sijoittamista Bitcoin-futuureihin, kuten Renaissance Technologiesin Medallion-rahastot.

Lähde: https://grayscale.co/

Bitcoin on Nassim Talebin nimeltään “antifragile”, että se loistaa volatiliteetin ja vaihteluiden aikana. Bitcoinin ainutlaatuinen ominaisuus saa sen menestymään taloudellisissa laskusuhdanteissa kehittymään paremmaksi ja vahvemmaksi.

Kun lähestymme kolmatta puolikkaita, monet ihmiset ovat huolissaan siitä, nousevatko BTC: n hinnat tapahtuman vuoksi ja pitäisikö heidän sijoittaa BTC: hen. Tarkastellaan puolittumishistoriaa: ensimmäisellä puoliskolla 28. marraskuuta 2012 Bitcoin kävi kauppaa vain 12,3 dollarilla; Neljä vuotta myöhemmin toisella puolikkaalla se nousi 650,6 dollariin 9. heinäkuuta 2016 huolimatta siitä, että se oli pudonnut edellisestä korkeimmasta tasostaan ​​ennen puolittamista. Huomaa, että tällä hetkellä yli 87% BTC: stä on jo kaivettu.

Joten mitä se tarkoittaa? Markkinoiden mielialan osalta markkinat ovat melkein sulaneet odotukset ennen puolittamista, joten emme ehkä näe äärimmäisiä hintavaihteluja lähellä puolittumista, mutta sivutoimitukset.

Puolittumisen jälkeen BTC: n kysyntä ja tarjonta siirtyvät uuteen vakaajaan, ja maailmanlaajuinen likviditeetti löystyy vähitellen, mikä vaikuttaa markkinoihin ja työntää BTC: n hintaa nousemaan, yleensä noin 6 kuukauden kuluttua puolittumisesta, jos viitat edelliset puolittamistiedot.

Kun maailma määrittelee uudelleen turvasataman suojaamisen, nousevat salaukset ajavat vuorovesi. Bitcoin syntyi viimeisen talouskriisin jälkeen ja on kehittänyt vakaan ekologisen perustan viimeisten 10 vuoden aikana, todellisen sijoitusarvon ja sovellusskenaarioiden kanssa. Se tuo myös rikkaampia johdannaisvaihtoehtoja kauppiaille ja houkuttelee edelleen pääomaa salausmarkkinoille. Ehdotan, että seuraamme markkinoita tarkasti vuoden 2020 seuraavalla puoliskolla, koska suuria asioita tapahtuu lisää.

Aliarvostettu Ethereum & Sen vaikutus DeFi-kehitykseen

Ethereumia pidetään isovelenä Bitcoinin jälkeen. Katsomalla sen ketjutietoja, ekosysteemien kehitystä ja yhteisöä uskon, että markkinat aliarvioivat ETH: n arvon vakavasti.

Ethereum kehitti ensimmäisenä älykkäät sopimukset sekä rahakkeet, DApps ja DeFi. He ovat ketjusovellusten edelläkävijä. Dune Analytics -tietojen mukaan älykkäiden sopimusten määrä Ethereumilla on saavuttanut 1 971 632 maaliskuussa 2020, kasvua 75% kuukaudesta ja ylittäen ennätyskorkeutensa, 1 500 000, marraskuussa 2018. Älykkäiden sopimusten keskimääräinen lukumäärä julkinen ketju oli 670 000 vuonna 2019.

Ethereum on keskittänyt resurssinsa myös DeFi-sovellusten kehittämiseen. Teoriassa DeFi pystyy toteuttamaan kaikki piirteet, joita perinteinen rahoitus voi tarjota blockchainiin, ja viime aikoina olemme jo nähneet yritysten julkaisevan omia kiinteitä metallirahojaan DeFi: ssä kaupankäyntiin, luotonantoon, johdannaisiin ja maksamiseen.

Lähde: https://www.theblockcrypto.com/

Vuonna 2019 DeFi kehittyi täydellä nopeudella ja oli kaksinkertaistanut kasvunsa vuoden lopussa 870 miljoonaan dollariin. Se loisti edelleen vuonna 2020 ja rikkoi 1,2B USD vuoden alussa. Messarin julkaisemien tutkimustietojen mukaan Ethereumin stablecoinin markkina-arvo kasvoi 95,38% 6,25 miljardiin dollariin ja on ottanut 80% päivittäisestä kaupankäynnin arvosta.

DeFi-markkinat ovat kuitenkin kutistuneet maaliskuun hakkerointiskandaalien ja maailmanlaajuisen likviditeettikriisin jälkeen. Tällä hetkellä sillä on kaksi ongelmaa:

1. Hakkerihyökkäykset: Olipa kyseessä Uniswap tai Lendf.Me, koodin vahvistaminen hakkereiden torjumiseksi on erittäin tärkeää.

2. Järjestelmän turvallisuus: Perinteisille rahoitusmarkkinoille samanlaiset eri instituutiot kietoutuvat myös DeFi-yrityksiin, mikä saattaa laukaista ketjureaktion, jos yksi niistä on hyökkäyksen kohteena. Siksi DeFi-ekosysteemin tulisi perustaa riskinhallintamekanismi selviytyäkseen.

DeFi on kuin Bitcoin, he molemmat kohtaavat paljon kriisejä ja haasteita varhaisessa kehitysvaiheessa, ennen kuin ne voidaan hyväksyä laajalti. Ketjussa olevien omaisuuserien lisäksi DeFi: n on keksittävä tapoja fyysisten varojen lataamiseksi ketjuun, jotta voidaan saavuttaa suuremmat omaksumisarvot tulevaisuudessa.

Salausvaihtojen kehittäminen

Ensimmäisen salauksen syntymästä on kulunut 10 vuotta, ja salauksenvaihtojen määrä on kasvanut päivä päivältä kiivaiden kilpailujen myötä. Uskon, että vaihdot ohjaavat seuraaviin suuntiin:

1. Markkinoita johtaa edelleen muutama huippupörssi, jolloin toisen ja kolmannen tason pörssit kilpailevat selviytyäkseen.

2. Huippupörssit rakentavat vahvemman ja paremman ekosysteemin integroimaan monipuoliset palvelut käyttäjilleen;

3. Keskitetyt vaihdot ovat edelleen normi, ja DEX: t pelaavat kiinniottoa täydentääkseen toistensa kehitystä.

4. Globaalien markkinoiden näkökulmasta huippupörssit määritellään uudelleen, kun uusia markkinoita syntyy, kuten Indonesian ja Venäjän markkinat, joissa paikallisten pörssien osuus on lähes 50% markkinoista.

OKExissä olemme sitoutuneet palvelemaan entistä paremmin nykyisiä käyttäjiämme sekä laajentumaan uusille markkinoille palvelemaan uusia asiakkaita. Haluamme olla globalisoituneempia ja lopulta yhden luukun salausmarkkinoita käyttäjille.

Ymmärrämme käyttäjien erilaiset salauskaupan ja omaisuudenhallinnan tarpeet. Siksi haluamme rakentaa monipuolisen ekosysteemin ja alustan, jotta käyttäjät voivat liikkua markkinoilla parannettujen, innovatiivisten tuotteidemme avulla. Samaan aikaan jatkamme läsnäolomme laajentamista maailmanlaajuisesti vastaamaan uusien käyttäjien tarpeita, mukaan lukien tuotteidemme lokalisointi vastaamaan heidän erilaisia ​​kauppatavoitteitaan ja tarpeitaan kilpailemaan paikallisten markkinoiden kilpailijoiden kanssa.

Rakennetaan rajaton maailma yhdessä.

Seuraa OKExia:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner