Optjening af passiv kryptoindkomst på OKEx: opsparing, indsats eller C2C-lån

At finde ud af, hvor mange penge du har brug for at spare, og hvordan du dyrker dine egne aktiver, kan være udfordrende. Uanset om du er ny inden for blockchain-teknologi, skifter fra konventionel bankvirksomhed eller søger at komme ud af kryptofobi midt i den globale dysterhed, her er en hurtig startvejledning, der hjælper dig med at forstå, hvordan du vokser passiv indkomst på OKEx.

Måder at tjene passiv indkomst på OKEx

Gemmer er den mest almindelige måde at akkumulere formue på, hvad enten det er traditionel bankvirksomhed eller i kryptorummet. Her på OKEx kan du simpelthen deponere dine ekstra kryptokurver i din tegnebog for at tjene ekstra, selv uden handel, eller når markedet mangler. Med vores merværdibesparelsestjeneste optjenes renter hver dag fra den anden dag for indbetaling, så du kan bare læne dig tilbage og vente på, at gevinsten kommer i lommen. I øjeblikket understøtter vi i alt 32 aktiver til marginhandel i opsparing uden minimumskrav til indskud og er meget fleksibelt til udbetalinger.

Du har måske hørt om indsats som i det væsentlige den nemmeste og en af ​​de sikreste muligheder for at få ekstra indkomst, hvor brugerne opfordres til at holde mønter på lang sigt for at give højere udbytter, når indsatsperioden udløber. For at satse på OKEx Pool skal du blot vælge en indsatsperiode, kontrollere deres estimerede afkast inden du abonnerer på tjenesten og lægge mønterne på din Mining / Staking-konto. Du modtager derefter regelmæssige afkast pålydende i de tilsvarende indsatte aktiver. Eller du kan abonnere på det nye Termindbetaling service til indsatsmønter, der spænder fra en måned til tre måneder med forskellige afkast i de tilsvarende indsatte aktiver. Vidste du, at ved at deltage i indsatsen deltager du også i vores supernode-konsensusmekanismer og vil blive belønnet for din kontos deltagelse for at give konsensus, stemme om ændringer og validere transaktioner i kæden?

Du kan også låne din krypto på OKEx for at tjene passiv indkomst. Vores seneste C2C-lån er en åben markedsplads, hvor låntagere og investorer enten kan tage eller give lån med ideelle renter, låneperiode sammen med en tilstrækkelig grad af gennemsigtighed og sikkerhed. Lige nu accepterer vi Bitcoin (BTC) som sikkerhed og Tether (USDT) som lånevaluta (flere aktiver understøttes i fremtiden). Det betyder, at låntagere kan omgive deres BTC og påtage sig USDT for at understøtte deres handelsstrategier og økonomiske behov, mens investorer kan bruge deres USDT til at tjene passiv indkomst til gode renter.

Så hvad skal jeg vælge?

Hvis du ønsker at vælge en mere traditionel spareplan, skal du vælge Opsparing – alt hvad du skal gøre er at deponere dine aktiver i tegnebogen, og du kan trække dem ud, når du har brug for det. Det interesse, du tjener, vil naturligvis dog variere med antallet af mønter, du har.

Indsats er bestemt en anden sikker mulighed for at øge din passive indkomst – jo længere du satser, jo mere tjener du, ikke? Det er i teorien et pålideligt middel til at modtage periodiske udbetalinger uden at skulle bruge tid på at indhente markedet på dine indsatte aktiver. Du kan også tage fritiden på andre investeringer. På trods af at du tilbyder et højere udbytte end besparelser, vil du muligvis stadig tjekke ROI’erne på dine indsatte aktiver, inden du forpligter dig til at beslutte, om det er værd at bruge det. Dette gælder især for swinghandlere, da dine aktiver vil være låst og ude af stand til at trække sig tilbage, før indsatsperioden slutter (hvis du valgte en tidsbegrænset indsats).

Til C2C lån, du viser din kærlighed til at følge kryptohandlere ved at maksimere brugen af ​​dine krypteringsressourcer ved hånden. For at minimere risikoen for fald i sikkerhedsværdien (dvs. BTC-prisen her) har vores C2C-låneplatform allerede oprettet en alarmniveau og likvidationsniveau for forskellige forhold mellem lån og værdi, så du kan låne dine ekstra mønter bekymringsfri ud. Hvis sikkerhedsværdien ikke falder under likvidationsniveauet, og låntager stadig ikke hæver sikkerhedsbeløbet, lukker systemet positionen til at tilbagebetale hovedstol, renter og forfaldne dragerenter til dig, hvilket betyder at du vil være i stand til at opkræve din hovedstol uanset sikkerhedsværdien falder.

Konklusion

Uanset hvilken måde du sparer på, kan du være sikker på, at vi har et sofistikeret risikostyringssystem, der holder dine hårdt tjente aktiver sikre. Væk din passive indkomst i dag på OKEx!


Følg OKEx på:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map