OKEx viser 7 DeFi-tokens og tilføjer 4 nye sikkerhedsstillelser til C2C-lånetjeneste

OKEx ugentlige opdatering giver et overblik over kampagner, konkurrencer, lister og diskussioner, der arrangeres hver uge.

Denne uge på OKEx bød vi syv spændende DeFi-tokens velkommen og tilføjede støtte til fire nye sikkerhedsmuligheder i OKEx C2C-lån, herunder XRP, LINK, TRX og FIL. Vi udvider også vores første Happy Friday-kampagne indtil 14. december, hvor brugere kan deltage for at dele dobbelt belønning og have en chance for at vinde en iPhone 12 Pro Max. 

For at bringe flere frynsegoder til vores værdsatte OKB-brugere gik vi sammen med NOWPayments for at give OKB-indehavere mulighed for at foretage hurtige og bekvemme onlinebetalinger hos alle onlinehandlere, der samarbejder med NOWPayments.

Endelig inviterer vi dig til at indstille os til vores OKEx Community AMA, hvor vi vil tale med Erik Trautman, administrerende direktør for Near Foundation, for at diskutere alt om projektets udvikling.

Happy Friday-programmet udvidet

Brugere kan stadig nyde vores første Happy Friday-kampagne indtil 14. december for at dele 20% af OKEx samlede indtægter fra futures og evige swaps ‘transaktionsgebyrer og have en chance for at vinde en iPhone 12 Pro Max eller dele rabatkort på i alt 20.000 USDT. 

Nye sikkerhedsstillelser i OKEx C2C-lån: XRP, LINK, TRX og FIL

Vi har tilføjet fire nye tokens som sikkerhedsstillelse i OKEx C2C-lånetjenesten, herunder XRP, Chainlink (LINK), TRON (TRX) og Filecoin (FIL).

Partnerskab med NOWPayments

Vi har indgået et partnerskab med en ikke-depotleverandør af crypto-betalingstjenester NU Betalinger. Fra den 15. december kan brugerne bytte deres OKB for varer og tjenester fra en hvilken som helst af de onlinehandlere, der samarbejder med NOWPayments. Lær mere om dette partnerskab her.

Kampagner

Handle & Indskudsudfordring: COVER, HEGIC, KP3R, API3 og PICKLE

Under denne kampagne kan OKEx-deltagere dele en præmiepulje på 20.000 USDT ved at handle og deponere et af disse nyligt noterede tokens: COVER, HEGIC, KP3R, API3 eller PICKLE. Tilmeld dig, læs detaljerne og deltag i udfordringen inden kl. 08:00 UTC den 18. december.


#OKExDeFiScoop: 100 USDT giveaway

Se DeFiScoop-videoen med vores partner Frontier, da dens grundlægger og administrerende direktør, Ravindra Kumar, fører os gennem sin platform og mission.

Vi giver 10 USDT til 10 vindere væk. At dele 100 USDT, se videoen til besvare spørgsmål og følg reglerne for at vinde

Demo samlet konto konkurrence

Da vi lancerer den nye samlede kontofunktionalitet, afholder vi en demo-handelskonkurrence for brugere om at opleve denne nye funktion og dele 260.000 USDT i præmier. Hold øje med og deltag i rekrutteringen fra 14. december til 17. december.

XYM airdrop til XEM indehavere

OKEx understøtter Symbol (XYM) airdrop for NEM (XEM) indehavere. XEM-indskud og hævninger suspenderes kl. 8:00 UTC den 14. januar 2021. Snapshot af alle XEM-tokens tages samme dag.

Nye lister denne uge

OKEx noterede syv DeFi-tokens i denne uge, herunder COVER, HEGIC, KP3R, API3, PICKLE, LOON og NU sammen med marginhandel, opsparing og evigvarende swaps til AAVE, CVC og FIL.

DÆK, HEGIC, KP3R, API3 og PICKLE

Cover Protokol (COVER)

COVER Protocol er en decentraliseret markedsdækningsmarked for smarte Ethereum-kontrakter, der giver mulighed for peer-to-peer-dækning med de omkostninger til beskyttelse, som markedet helt prissætter. COVER er det oprindelige ERC-20-styringstoken til COVER Protocol. Lær mere om noteringen og start handel. 

Hegic (HEGIC)

Hegic er en automatiseret market maker og udveksling af on-chain crypto optioner handel på Ethereum. Hegic tillader i øjeblikket handel med WBTC og ETH-optioner. Indehavere af understøttede aktiver kan deponere og sætte deres aktiver i sikkerhed for at give likviditet til optionshandel og optjene belønninger. Lær mere om noteringen og start handel. 

Keep3rV1 (KP3R)

Keep3rV1 er en decentral jobmatchingsplatform til at forbinde eksterne DevOps med projekter, der har brug for hjælp til at udføre forskellige opgaver. KP3R præges ved at levere likviditet i Uniswap til accepterede par (i øjeblikket KP3R-ETH). Token-indehavere kan stemme for at inkludere par som KP3R-SNX, KP3R-AAVE, KP3R-YFI osv. Lær mere om noteringen og start handel. 

API3 (API3)

API3 vil drive en fælles indsats for at skabe en ny generation af blockchain-native, decentrale API’er eller kort sagt dAPI’er. API3 gør det muligt for smarte kontraktplatforme at udnytte API’er til opbygning af meningsfulde applikationer på en virkelig decentral og tillidsminimeret måde. Brugere kan oprette kraftige decentrale applikationer med API3’s decentralt styrede og kvantificerbare sikre datafeeds. Lær mere om noteringen og start handel. 

Pickle Finance (PICKLE)

Pickle Finance er en protokol designet til at opretholde pind af stablecoins (DAI, USDC, USDT, sUSD) ved hjælp af landbrugsincitamenter. PICKLE er det ledelsestoken, der distribueres som et incitament til likviditetsudbydere på Uniswap V2. Lær mere om noteringen og start handel. 

Loon Network (LOON)

Loon Network er et langsigtet koncept, der sigter mod at opbygge et inter-blockchain decentraliseret lånenetværk. Dette netværk sigter mod at levere datatransmission, kreditinterflow og aktiver samtrafik sammen med grundlæggende netværkssupport. Se noteringsoplysninger, og start handel.

NuCypher (NU)

NuCypher er et decentraliseret nøglehåndteringssystem, kryptering og adgangskontroltjeneste. Det muliggør privat datadeling mellem vilkårligt antal deltagere i offentlige konsensusnetværk ved hjælp af proxy-genkryptering til at delegere dekrypteringsrettigheder på en måde, der ikke kan opnås ved traditionelle symmetriske eller public-key-krypteringsordninger.

Native tokens bruges til at tilskynde netværksdeltagere til at udføre nøglehåndtering og få adgang til delegering / tilbagekaldelse. Se noteringsoplysninger, og start handel.

Marginhandel, opsparing og evige swaps: AAVE, CVC og FIL

AAVE-, CVC- og FIL-marginhandel og opsparingsfunktioner er tilgængelige fra kl. 6:00 UTC den 10. december, og brugere kan begynde at handle dem med op til 75x gearing. Se listeoplysningerne.

OKEx ved begivenheder

Kommende begivenhed: OKEx Community AMA – Near Foundation

Den 11. december vil vi tale med Erik Trautman, administrerende direktør for Near Foundation, for at diskutere alt om projektets nuværende tilstand. Indstil AMA, som starter kl. 13:00 UTC, på vores officiel Telegram-kanal.  

Følg OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map