OKEx ugentlige opdatering: 8. februar 14 14. februar

Her er alt, hvad du ikke bør gå glip af ved OKEx i denne uge

OKKæde testnet & OKExDex lanceret

Vores helt egen blockchain, OKChain & OKExDex, den decentraliserede børs er netop lanceret. OKT vil være det oprindelige token for OKChain, 100% af genesisblokken kortlægges til OKB-indehavere.

Alle brugere opfordres til at opleve kraften i OKChain. Deltagende brugere kan også modtage gratis OKT testnet-mønt!

Detaljer: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039635351-OKChain-Testnet-Now-Live

OKChain AMA med Jay Hao

Vi har gennemgået en AMA-session, hvor alle kan spørge om OKChain, OKDEX og mere. Hvis du gik glip af det, skal du tjekke nedenstående link for at læse svarene på alle fantastiske spørgsmål.

Detaljer: https://twitter.com/JayHao8/status/1226878259347873795

OKEx Jumpstart x HyperDAO (HDAO) Token Sale Details

Vi er glade for at kunne meddele, at HyperDAO (HDAO) bliver projektet for vores 10. tokensalg på OKEx Jumpstart og vil blive lanceret den 25. februar 2020 (UTC). OKBelievers Exclusive Allotment Session åbner kl 04:00 (UTC), og OKTraders Privilege Allotment Session åbner kl 05:00 (UTC).

Detaljer: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039127232-OKEx-Jumpstart-x-HyperDAO-HDAO-Token-Sale-Details?utm_source=twitter.com&utm_medium = socialt&utm_campaign = okexjumpstart-Wel- @ hdao_officia

RavenCoin (RVN) Nu tilgængelig

Vi er glade for at kunne meddele, at RavenCoin (RVN) nu er noteret på OKEx. RVN er en protokol baseret på en kodegaffel af Bitcoin, specialbygget til at lette enkel udstedelse og styring af omsættelige blockchain-baserede aktiver.

Detaljer: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039818371

OKEx x Ravencoin (RVN) – RVN indsætter Giveaways med nye tilmeldingsbonus


For at fejre noteringen af ​​Ravencoin har vi forberedt et depositum & nye tilmeldings-eksklusiv bonus til jer alle. Brugere med et nettoindbetalingsbeløb på over 1.500 RVN har ret til at deltage i kampagnen.

Detaljer: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039412172?utm_source=twitter.com&utm_medium = socialt&utm_campaign = ny-liste-dobbelt-bonus-for at fejre

Afnotering af handelspar – 8. batch

Vi overvåger konstant udførelsen af ​​de anførte projekter. Og nogle projekter fjernes fra kl. 06:00 den 18. feb (UTC), da de ikke opfylder vores listekriterier. Tilbagetrækning af de berørte aktiver lukkes fra 06:00 den 1. mar (UTC).

Detaljer: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039753411-Delisting-of-Trading-Pairs-8th-Batch?utm_source=twitter.com&utm_medium = socialt&utm_campaign = meddelelse-vi-overvåger konstant-den

Justering af futures og regler for evig swap-prisbegrænsning

For bedre at beskytte brugernes interesser & forbedre risikostyringskontrol, vil vi justere prisgrænsereglerne for futures & evigvarende byttehandler.

Detaljer: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039317072?utm_source=twitter.com&utm_medium = socialt&utm_campaign = meddelelse-for-bedre-beskytte-brugere-i

OKEx Pool-begrænset tilbud – Indsats IOST til dobbelt udbytte

For at støtte IOST-samfundet vil vi lancere “Stake IOST Double Yield” -kampagnen. En enkelt bruger kan nyde et dobbelt udbytte for en maksimal indsats på 6 millioner IOST.

Detaljer: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/articles/360039638411?utm_source=twitter.com&utm_medium = socialt&utm_campaign = okexpool-gode nyheder! -bragte-dou

OKEx & MakerDAO AMA

At introducere økosystempartnerskabet mellem os & MakerDAO & eksklusiv DSR-sats på OKExPool, vil vi være vært for en AMA med deres førende Chao Pan den 14. februar 10:00 (UTC). Indsend dine spørgsmål i nedenstående link, og få en chance for at vinde 20 DAI!

Detaljer:

Ravencoin AMA

Har du spørgsmål om den kommende notering RavenCoin? Vi er vært for en AMA med deres hovedudvikler af Ravencoin, Tron Black, den 18. februar kl. 10 (UTC). Få en chance for at vinde 5 USDT ved at opsummere dine spørgsmål her:

OKEx X Gunbot-partnerskab: Nyd 50% rabat

Træt af at håndtere kryptohandel helt alene? Prøv automatisk handel med vores nyeste partner, Gunbot, der i øjeblikket tilbyder 50% rabat for nye Gunbot-brugere fra OKEx.

Detaljer: Officielt Gunbot-websted og Gunthy Community Forum

OKEx Jumpstart: HyperDAO $ HDAO Quiz

Vi har opgraderet Jumpstart-regler! Gennemfør en quiz http://bit.ly/2SlsYNc for at sikre dig, at du er forberedt på salget og får en chance for at vinde 5 USDK!

Detaljer:

OKEx HyperDAO quiz efter AMA

Har du spørgsmål om vores 10. token-salg, HyperDAO? Vi afholder flere runder med AMA’er med deres medstifter og strategileder, Jayden Wei, & Medunderunder og chef for operationer, Ryan Ang, i vores embedsmand & partnerskab med Telegram-grupper snart! Gå ikke glip af en chance for at deltage i en quiz efter AMA for at vinde 5 USDK!

Quizlink:

http://bit.ly/2w7OInb

OKEx Valentinsdag Giveaways

Spred lidt kærlighed og vis din påskønnelse over for dine kære! Hvem tilbringer du Valentinsdag med? Vis din date og din unikke kærlighedshistorie i linket før for at vinde 10 USDK!

Deltag her:

Tidligere begivenhed:

Voice – EOS’s premierbegivenhed (13. feb)

Leder af OKEx Pool, Alina Yao, er vært for Voice 2020 EOS Debut Event. Tak fordi du kom med os sammen med mange EOS-brancheledere!

Staten med Bitcoin Mining & Gaming on Lightning (11. feb)

Vi havde en god tid med at møde jer alle i går, hvor Quentin Issele delte vores nye produktsuite i Coinscrum netværksbegivenheden. Følg med for at se, hvilken begivenhed vores finansielle team deltager i næste gang!

Begivenheder:

Blockchain-økonomi (21. – 22. februar)

OKEx Financial Team er glade for at møde dig i Istanbul, Tyrkiet. Kom og mød Lennix Lai, Phil Glover & Quentin Issele næste uge i Blockchain Economy!

Svar her:

https://www.blockchaineconomy.istanbul/DA/index.html?utm_source=twitter.com&utm_medium = socialt&utm_campaign = event-okex-økonomisk-team-er-ophidset-til

Konferenceudvekslingerne (5. – 6. mar.)

Vi deltager i konferencens udvekslingsarrangement. Kom og mød Phil Glover-AVP, Financial Markets den 5. marts i Amsterdam!

Svar her: Crypto exchange conference Amsterdam – konferencebørsen

Følg OKEx på:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Websted: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map