OKEx lister 6 DeFi-tokens, omdøber OKChain & Fortsætter Jumpstart Mining

OKEx ugentlige opdatering giver et overblik over kampagner, konkurrencer, lister og diskussioner, der arrangeres hver uge.

Denne uge på OKEx startede vi vores andet OKEx Jumpstart-likviditetsminedrift, Realio Network, og registrerede over 150 millioner OKB i samlet indsat værdi siden den vellykkede lancering. I mellemtiden så OKExChain otte nye opgraderinger efter omdøbning, mens OKEx Earn tilføjede Curve- og YFII-produkter, så brugerne kunne tjene passiv indkomst.

Vores DeFi-økosystem bød også seks nye tokens velkommen denne uge, herunder UNI, DHT, CNTM, WING, FRONT og WBTC sammen med møntmarginerede evige swaps for YFII og SUN.

Derudover implementerede vi endnu en optimering af stopordre, og en ny bølge af DeFi-handelskonkurrencer og kampagner er i gang. Endelig, glem ikke at tjekke ud vores YouTube-kanal til den nye OKExDeFiScoop-serie og besøg vores sidste DeFi Talk med kernemedlemmerne i YFII.

Anden Jumpstart Mining – Realio Network (RIO)

Vi startede vores andet Jumpstart Mining-initiativ med Realio Network (RIO), et distribueret ledgernetværk designet til overholdelse af lovgivningen i decentrale økosystemer, og det åbnede med en salgspris på 13,75x.

OKB-indehavere kan nu placere deres OKB for at udvinde RIO-tokens og nyde gebyrfri indsats uden nogen låseperiode eller minimumsindsats. Lær mere om RIO-projektet, og start indsatsen nu.

OKChain omdøbt til OKExChain

OKChain, open source public blockchain udviklet af OKEx, er officielt omdøbt til OKExChain. Bortset fra gennembrud på mange områder, herunder transaktioner pr. Sekund, kædestyring og tværkædemekanismer, har OKExChain otte nøglefunktioner som vist nedenfor.

Kurve & YFII: Nye tilføjelser til OKEx Tjen

Brugere kan nu abonnere på Curve og YFII på OKEx Tjen ved at deponere USDC, USDT, DAI eller TUSD for at tjene renter og bonustegn.

Stop ordre forudindstillet optimering for TP / SL


Vi implementerede en ny stopordreoptimering på OKEx, der giver brugerne mulighed for at forudindstille stop-loss og / eller take-profit betingelser, når de åbner en ny position. Lær hvordan stopordrer fungerer.

Kampagner

OKEx DeFi Carnival

En række DeFi-konkurrencer kommer udelukkende til vores officiel Telegram-gruppe. I sæson 1 deler deltagerne en præmiepulje på $ 3.000, når de lærer om DeFi, mens sæson 2 indebærer en indbetaling og handelsudfordring for en delt præmiepulje på $ 25.000. Tilmeld dig konkurrencerne og lær mere.

OKEx Mid-Autumn Celebration

Vi starter OKEx Mid-Autumn Celebration for at dele mere end 40.000 USDT i OKB, TRX, HDAO, BTM og BTT. Flere handelsbegivenheder vil blive afholdt i kampagneperioden, og den første med TRON (TRX) er nu i gang. Tilmeld dig TRON-begivenheden, og lær mere om forfremmelsesplanen og detaljerne.

Uniswap-handelsbegivenhed

Indsæt eller handl simpelthen UNI for at deltage i vores fejring af Uniswap-protokollen og del en præmiepulje på 100.000 USDT.

OKEx TGIF: Gudskelov, det flyver!

Stem på det token, som du tror kan overgå andre mellem 19. og 20. september, og del en præmiepulje på op til $ 100. Deltag i denne begivenhed på vores.

Indien DeFi Carnival: P2P DeFi Raffle Draw (Round 2)

Deltag i P2P DeFi Raffle Draw-kampagnen for at dele en præmiepulje til en værdi af 355.000 indiske rupees – INR i USDT inden 20. september. Gennemfør en P2P-transaktion i dag og udfyld formularen her at deltage.

Nye lister denne uge

OKEx opførte seks nye DeFi-tokens i denne uge, herunder UNI, DHT, CNTM, WING, FRONT og WBTC sammen med møntmarginerede evige swaps til YFII og SUN.

Uniswap (UNI)

Vi har noteret Uniswap-spothandel sammen med UNI-marginhandel, opsparing, USDT-marginal evig swap og mønt-marginal evig swap på OKEx. Du kan nu begynde at handle UNI med nul handelsgebyrer og op til 75x gearing.

dHedge (DHT)

Et one-stop-sted til styring af investeringsaktiviteter på Ethereum blockchain, dHedge, er hvor du kan sætte din kapital i arbejde ved hjælp af forskellige strategier baseret på præstationsregistreringer. Se noteringsoplysningerne og start handel.

Deltag i depositumskampagnen indtil 10:00 UTC den 21. september for at vinde $ 20 DHT og dele en præmiepulje på $ 10.000 DHT.

Connectome (CNTM)

Connectome er en AI-baseret robo-rådgiverplatform, der giver dig mulighed for at evaluere decentraliserede finansielle derivater og likviditetsminedrift og har et enkelt klik robo-rådgiver og smart kundeservice. Lær mere om listen.

Wing (WING)

Wing har designet og bygger en DeFi-platform dedikeret til markedet for udlån af digitale aktiver, der understøtter tværkædede samarbejdsinteraktioner mellem forskellige DeFi-produkter. Wings decentrale styringsmodel og risikostyringsmekanisme har til formål at fremme et gensidigt fordelagtigt forhold mellem låntagere, kreditorer og garantister. Se listeoplysningerne og start handel.

Frontier (FRONT)

Frontier er et kæde-agnostisk DeFi-aggregeringslag. Frontiers kernemission er at bringe de væsentlige dele af DeFi til brugere på tværs af hvilke platforme de foretrækker. Til dato har Frontier tilføjet support til DeFi på Ethereum, BandChain, Kava og Harmony. Med Frontier-applikationer kan brugere deltage i protokolsporing og -administration, indsats, den bedste prisudskiftning af aktiver, likviditetsforsyning, oprettelse og overvågning af CDP og mere. Lær om noteringen og start handel.

Indpakket Bitcoin (WBTC)

WBTC bringer større likviditet til Ethereum-økosystemet, herunder decentraliserede børser (DEX’er) og økonomiske applikationer. WBTC gør det muligt at bruge Bitcoin til tokenhandel ved at standardisere Bitcoin til ERC-20-formatet og skabe smarte kontrakter. Se oplysninger om listen og start handel.

YFII & SUN Coin-margined Perpetuals

Møntmarginerede evige swaps for YFII og SUN er live fra kl. 11:00 UTC den 17. september, og brugerne kan begynde at handle dem med op til 75x gearing. Se listeoplysningerne.

OKEx ved begivenheder

Tidligere begivenhed: OKExDeFiScoop Series

Vores nye #OKExDeFiScoop-serie på YouTube er designet til at blive en destination til alle ting #DeFi.

I afsnit 1 inviterede vi Evan Kereiakes, Asia Ecosystem Growth Lead hos Celo Labs, til at forklare grundlaget for Celo-platformen, dens mobile første tilgang og dens globale alliance med over 100 partnere, der arbejder med den fælles mission om at opnå økonomisk inklusion. Abonner på vores YouTube-kanal og tjek hele episoden.

I afsnit to har vi Nick Martitsch, Business Development Associate hos Compound Finance, der taler om virksomhedens nuværende økosystem, spændende ting på Compound og OKEx, og hvordan projektet nedbryder barrierer for mainstream-adoption. Tjek hele episoden.

OKEx DeFi Roundtable 9: YFII

I OKEx DeFi Roundtable 9, med titlen "IYO Revolution: Det innovative DeFi Farm-felt," vores administrerende direktør, Jay Hao, talte med kernemedlemmerne i YFII-samfundet og diskuterede emner som sikkerhedsrevision i DeFi og DeFi i Kina.

Abonner på vores officielle YouTube-kanal til denne og andre episoder fra vores OKExDeFi Roundtable-serie.

Kommende begivenhed: OKExDeFi AMA-serie med Bounce Token (BOT)

Den 22. september vil vi tale med Chandler Song, medinitiatoren for Bounce Token, om vores officiel Telegram-kanal. Deltag i os fra 6:00 UTC til live diskussion om denne DAO for finansielle auktioner og afviklinger.

Følg OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map