OKEx Jumpstart: Nye regler forklaret

4 point at bemærke for at sikre din tildeling i OKExs token-salg

I en nøddeskal

  • Der er ikke mere først-til-mølle-princippet-abonnementsession.
  • Dit tildelingsbeløb bestemmes ud fra din OKB-beholdningsbeløb og periode eller din handelsvolumen.
  • Nye regler træder i kraft fra det kommende 9. token-salg.

Siden lanceringen har OKEx Jumpstart allerede haft otte token-salg på seks måneder. Mens vi er smigret af den overvældende support fra vores brugere, ser vi altid efter plads til at forbedre vores produkter og tjenester.

Efter at have gennemgået tilbagemeldingen fra vores samfund er det kommet til vores bekymring, at mange brugere oplevede vanskeligheder, når de sikrede en tildeling, især når udsolgt skete på kun få sekunder. For at tillade bredere deltagelse i tokensalg, fra det kommende 9. salg af OKEx Jumpstart-token og fremefter, vi implementerer de forbedrede regler. Her er et par højdepunkter at bemærke:

1. To helt nye abonnementsessioner med lavere tærskel

Introduktion til de to sessioner med OKEx Jumpstart-abonnement: OKBelievers eksklusive tildelingssession og OKTraders-tildelingssession.

Sammenlignet med tidligere salg er interesserede brugere forpligtet til at holde for at kunne deltage i et tokensalg et dagligt minimum på kun 100 OKB for de foregående 5 på hinanden følgende dage (vs. 100 OKB i 30 dage tidligere) før hver token-salgsdag. En lavere tærskel, som de nye regler tilbyder, kan du sikre dig en større tildeling ved at holde mere OKB i 5-dagesperioden.

Derudover vil de nye regler, hvordan du opfylder kravet, gøre en forskel i din tildelingskoefficient i de to sessioner. Flere detaljer vil blive uddybet nedenfor.

2. Beregning af OKB-beholdning: at holde mere i længere tid end i sidste øjeblik at købe i bulk

Tidligere er det blevet observeret, at nogle brugere forsøgte at opnå den daglige gennemsnitlige beholdning af OKB ved at købe OKB i løs vægt de sidste par dage før salget. Med de nye regler opfordrer vi interesserede brugere til kontinuerligt at holde det krævede OKB-beløb.

Husk det nye OKBelievers eksklusive tildelingssession nævnt ovenfor? Reglerne for denne session svarer til reglerne for den første abonnementsession i tidligere salg. Imidlertid, ved kontinuerligt at holde det krævede OKB-beløb, kan man sikre en højere tildelingskoefficient og dermed større tildeling.

Nedenstående tabel viser forskellen i koefficienter ved at holde OKB kontinuerligt (venstre) og købe i bulk i sidste øjeblik (højre):

Hvis dine koefficienter for minimumsbesiddelse og gennemsnitlig beholdning adskiller sig, tildeles du koefficienten, alt efter hvad der er højere. Du kan altid kontrollere dine koefficient- og OKB-snapshot-poster på OKEx Jumpstart-websted.

Hvis du holder op med at holde eller undgår den krævede OKB daglige gennemsnitlige beholdning, kan du som altid genvinde din berettigelse ved at købe OKB i bulk inden salgsdagen for at nå det ønskede gennemsnitlige daglige beholdningskrav.

3. Ny handelsvolumenbaseret session


Forskellig fra den forrige anden abonnementsession er den nye OKTraders Allotment Privilege-session en særlig abonnementsession til kun tokensalg af større salgstilbud.

I denne session tildeles fordelingsfordel til dem, der handler meget på OKEx, da tildelingskoefficienterne for denne session afhænger af ens kumulative OKEx-spotvolumen (i Bitcoin) siden etableringen af ​​OKEx. Du kan dine koefficienter på OKEx Jumpstart-webstedet.

De tilsvarende koefficienter er som følger:

4. Ny tildelingsformel: ikke længere først-til-mølle-salg

Efter at have gennemgået feedback fra vores samfund var vi bekymrede over, at mange af vores brugere ikke er tilfredse med at være udelukket fra tidligere salg. Som sådan besluttede vi at opgive først-til-mølle-modellen og lade så mange deltagere deltage i vores tokensalg som muligt ved at ændre tildelingsformlen.

Den nye tildelingsformel er som følger:

Denne formel gælder for både OKBelievers Exclusive Allotment Session og OKTraders Privilege Allotment Session.

Enkelt sagt, din tildeling bestemmes af din koefficient, det abonnerede beløb og den samlede sessionstilførsel, uanset hvilken rækkefølge du deltager i sessionen..

5. Bedre beskyttelse mod snyd

Vi er også opmærksomme på de klager, som nogle brugere forsøgte at sikre tildeling ved at manipulere flere konti. For at beskytte de generelle brugeres interesse løftes KYC-verifikationskravet til OKEx Jumpstart til KYC2. Ved at gøre dette håber vi at skabe retfærdighed blandt både institutionelle og detailbrugere.

Desuden forlænges abonnementstiden for begge sessioner fra 10 minutter til 30 minutter og ikke mere abonnementsgrænse vil blive pålagt, hvilket giver bredere deltagelse af alle brugere.

For de detaljerede regler henvises til nedenstående link:OKEx Jumpstart Token Sale Regler forbedring

Vi vil fortsætte med at lytte

OKEx Jumpstart ville ikke blive en vellykket og pålidelig platform uden support fra vores brugere, både institutionelle og detailhandlede. Vi mener, at et retfærdigt miljø er den eneste måde for os og industrien at vokse yderligere.

Som altid vil vi gerne invitere dig til at give dine værdifulde ideer til de nye regler. Tøv ikke med at efterlade dine tanker på vores sociale medier.

Følg OKEx på:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Websted: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map