OKEx CEO Talk: Det indiske kryptolandskab

Indien har fanget min opmærksomhed for sin hurtige kryptoudvikling. I verdens næststørste befolkede land er krypto stigende takket være den aggressive monetære politik fra dens centralbank som reaktion på den økonomiske afmatning forårsaget af COVID-19-pandemien. Lande overalt i verden har travlt med at udskrive penge for at opretholde markedets likviditet, men alligevel mindsker det gradvist købekraften i deres lokale valutaer. Flere mennesker bemærker dette og er begyndt at afdække deres porteføljer mod krypto som et investeringsalternativ, især i Indien. I dag omfavner flere indianere krypto for at udligne afskrivningen af ​​den indiske rupee.

Jeg tror, ​​at der er flere faktorer, der bidrager til udviklingen af ​​krypto i Indien. Crypto bruges til to store applikationer i landet – et grænseoverskridende overførselsmedium og en køretøjsvaluta til konvertering af rupee til mere stabile fiat-valutaer, såsom den amerikanske dollar.

Krypto til international overførsel

Også verdens største befolkningsudstrømningsland, Indien, havde mere end 17 millioner indvandrere i 2019, hvilket bidrog til den stærke efterspørgsel efter international pengeoverførsel.

Alligevel er de globale remitteringsgebyrer i Indien urimeligt høje på grund af den store efterspørgsel (landet registrerede 5,67 mia. USD i remitteringsgebyr i 2019). Naturligvis har indianere brug for en bedre vej ud for deres grænseoverskridende betaling. Brug af Bitcoin eller andre kryptokurver som et grænseoverskridende betalingsmedium er den bedste mulige løsning for dem.

Siden 4. marts 2020 har Højesteret i Indien afskaffet Reserve Bank of India (RBI) bankforbud mod kryptokurver, Indiens samlede kryptokurrencymarked er blevet velstående igen, især afspejlet i kryptobørsers handelsvolumen. På grund af stor efterspørgsel efter pengeovervejelser tror jeg, at det vil drive velstanden med vækst i digital valuta i Indien i lang tid.

Crypto som køretøjsvaluta til konvertering af rupee til mere stabile fiat-valutaer

Deflation svækker værdien af ​​den indiske rupee, især under COVID-19-epidemien, hvor valutakursen mellem rupee og den amerikanske dollar stadig klatrer.

Indien har altid haft en stor efterspørgsel efter US Dollar for online shopping, streaming-abonnementer osv. Uanset om det skyldes bevarelse af rupier eller forbrugernes efterspørgsel med konstant afskrivning af rupien, har indianerne et stærkt behov for at konvertere deres rupee til en mere stabil fiat-valuta. De strenge valutaforskrifter har imidlertid gjort det meget vanskeligt at konvertere rupee direkte til dollaren, så de fleste indianere vælger at konvertere rupee til Bitcoin og derefter til dollaren via P2P-handelsplatforme eller chatgrupper, såsom WhatsApp, Telegram og Facebook.

Efter at det to-årige forbud mod kryptohandel i landet blev ophævet, forventes den indiske økonomi at bevæge sig mod et friere og mere retfærdigt marked, hvor de har lov til frit at veksle den amerikanske dollar med Bitcoin. Ifølge data fra Similarweb, i løbet af Q1 2020, er websitetrafikken for større krypto-udvekslinger fra Indien steget. Blandt dem oplevede OKExs besøg fra Indien den højeste stigning og nåede 545,56%. Det forventes, at markedskonkurrencen i Indien bliver mere og mere hård.

OKEx India-planen

På nuværende tidspunkt er det indiske kryptovaluta-økosystem stadig under udvikling og forbedres gradvist med hensyn til udveksling, medier og infrastruktur. Her på OKEx ønsker vi at fuldføre kryptohandelsøkosystemet i Indien ved at forbinde indiske brugere til de internationale handelsmarkeder.

For at imødekomme den stigende efterspørgsel lancerer vi tjenester, der er skræddersyet til det indiske marked, for at lette folks handel. Hold øje med min Twitter eller OKEx officielle kanal for meddelelsen!

I mellemtiden, hvis du er interesseret i at vide mere om det nuværende kryptoøkosystem i Indien, har OKEx indgået et samarbejde med Coinpaprika og co-skrevet en rapport for at dele indsigt fra et globalt perspektiv. Det OKEx x Coinpaprika-rapport – Kortlægning af Indiens Blockchain-økosystem diskuterer forskellige nye markeder, der vokser hurtigt på verdensplan med hensyn til handelsvolumen. Du kan downloade rapporten her.

Følg OKEx på:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner