OKEx CEO svarer på brugernes spørgsmål om den nylige tilbagetrækningspause

Her er højdepunkterne i Jay Haos Ask Me Anything-session på Telegram – OKEx AMA Series

Den 26. november sluttede OKEx CEO Jay Hao sig til en live Ask Me Anything-session på den officielle OKEx Telegram-kanal og besvarede spørgsmål stillet af nogle af sine 27.000+ medlemmer.

Formålet med chatten var at oprette forbindelse til OKEx-samfundet og adressere platformens nylige pause i tilbagetrækninger – som siden er genoptaget. OKEx er nu tilbage som normalt – men som Jay forklarer, ser “business as usual” lidt anderledes ud.

OKEx har brugt mange år på at opbygge tillid ved at tilbyde en alsidig og konstant udviklende produktsuite, opbygge et stærkt forhold til brugerfællesskabet og frem for alt at levere brancheførende sikkerhed.

Under AMA takkede Jay OKEx-brugere for deres loyalitet og støtte, mens han korrekt anerkendte den usikkerhed, som tilbagetrækningspausen skabte.

Hvad skete der, og hvad gøres der for at forhindre en situation som denne i fremtiden? Disse spørgsmål og mere blev besvaret af Jay i AMA – hvis højdepunkter er gengivet nedenfor – da han diskuterer, hvordan denne udfordring har skabt en endnu stærkere “forretning som normalt” hos OKEx.

Velkommen, Jay! Det har været en hård tid for både brugere og personale hos OKEx de sidste par uger. Vi har gennemgået en enorm udfordring. Det ser dog ud til, at alt bevægede sig i en positiv retning. Kan du fortælle os, hvad der skete nøjagtigt? Hvordan påvirkede det platformens operationer?

Jay: Dette har været en udfordrende tid for os alle – men især for vores brugere. Mens de aldrig skulle bekymre sig om sikkerheden ved deres aktiver, da vi gentagne gange har forsikret dem om, at alle midler er sikre, måtte de håndtere usikkerhed, da vi ikke kunne give dem en nøjagtig dato for, hvornår udbetalinger ville være åbne. Usikkerhed kan forårsage gener og stress, og vi kan kun undskylde for dette. Vi er så meget taknemmelige for vores brugere for deres fortsatte støtte og vil blive stærkere og bedre sammen med dem.

Alle andre operationer på OKEx-børsen forblev upåvirket. Vi fortsatte med at opretholde en "arbejde som sædvanlig" tilgang gennem hele suspensionsperioden, mens du arbejder på at forbedre OKExs risikostyringssystem for at beskytte brugeraktiver, støtte Bitcoin Cash hard fork, notere det nye aktiv (dvs. BCHA) og airdropping-tokens i Bitcoin Cash-indehavers tegnebøger.

Vi har set et forståeligt fald i handelsaktiviteten på børsen. Vi har dog også modtaget en masse støtte og opmuntring fra vores brugere – ikke kun gennem beskeder, men også når vi ser på dataene fra førende platforme, f.eks. Skæv. På trods af pauserne af udbetalinger holdt OKEx sig stærkt blandt de bedste BTC-futuresbørs og fører stadig pakken som den førende derivatbørs med hensyn til åben interesse for BTC-futures.

Vi er også fortsat med at gå videre med listen over nye projekter og er i samtaler med nye virksomheder at samarbejde med i et forsøg på at opbygge OKB-økosystemet yderligere og forbedre brugeroplevelsen på vores platform. Vi ved, at mange kunder har haft deres tillid til os påvirket, og vi beklager oprigtigt dette. Vores arbejde herfra og frem er klart: Vi vil opretholde vores forpligtelse til at vinde brugernes tillid tilbage og sikre, at OKEx forbliver deres valgfri platform til investering og handel med digitale aktiver.


Glad for at se, at OKB-økosystemudviklingen fortsatte, såvel som alle andre operationer på børsen forbliver upåvirket under tilbagetrækningen. Hvad er dine tanker om denne hændelse, og hvordan synes du OKEx skal gå videre herfra for at øge kryptohandelssamfundets tillid til platformen?

Jay: Jeg tror, ​​at hændelsen fremhævede flere meget vigtige punkter. Det afslørede nogle svagheder i vores interne processer, som vi nu er standhaftige i at rette op på. Det fremhævede imidlertid også styrken af ​​vores infrastruktur og sikkerhed – ved at vi var i stand til at beskytte alle brugeraktiver samt fortsætte med at opretholde operationer på alle andre funktioner i børsen.

Uden for OKEx fremhævede hændelsen kryptovalutamarkedets modenhed – afspejlet i prisen på BTC og andre større aktiver i deres modstandsdygtighed over for nyhederne. Vi fandt også ud af, hvor støttende og loyale OKEx-kunder er, og hvordan tilliden har været høj i vores platform. Ikke kun vil vi takke dem med generøse belønningsprogrammer, men vi håber også at genoprette ethvert tab af tillid.

Vi vil også fortsætte med at forbedre brugeroplevelsen, udrulle nye produkter og funktioner og lytte til kundefeedback. Bortset fra at være administrerende direktør for OKEx, har jeg et andet meget vigtigt job på børsen, som er Chief Customer Service Officer. Jeg taler regelmæssigt med kunder en-til-en for at identificere deres smertepunkter, lytte til deres forslag og fremskynde deres ideer og behov gennem vores produktudviklingsproces.

Hvordan planlægger du at håndtere problemet med hot wallet og private nøgleholdere på lang sigt?

Jay: Endnu en gang undskylder vi alle ulemper, og vi bestræber os på løbende at forbedre interne processer for at forhindre, at lignende situationer sker igen i fremtiden. Vi værdsætter oprigtigt din tålmodighed.

Lad mig begynde at besvare dit spørgsmål ved at adressere nogle af de forkerte udsagn, der er fremsat vedrørende vores sikkerheds- og tegnebogsstyringssystem:

  1. Vores hot wallet-system har brugt og vil altid bruge en multisig-mekanisme til godkendelse.
  2. Hver privat nøgle – ja, vi har flere private nøgleholdere – har en sikkerhedskopi. Der vil aldrig gå tabt aktiver på grund af uforudsete begivenheder, der sker med en privat nøgleindehaver.
  3. Tilbagetrækningspausen var ikke relateret til tekniske problemer på vores platform.

Fremadrettet ønsker vi at være så gennemsigtig som muligt med vores samfund, og denne hændelse har fået os til at foretage flere forbedringer i vores interne processer. Opdaterede detaljer med hensyn til privat nøglehåndtering inkluderer:

  1. Privat nøglegenerering
  2. Privat nøgle backup
  3. Aktivering af den private private nøgle
  4. Aktivering af den private backup-nøgle

Her er et kig på vores seneste hot wallet-mekanisme:

Besøg følgende side for flere detaljer, herunder en liste over sikkerhedsforanstaltninger og betingelser:

https://www.okex.com/wallet-security

Efter at OKEx annoncerede suspensionen af ​​tilbagetrækningen, var der rapporter om transaktionsregistreringer i kæden, der sagde, at der fortsat var noget on-chain-flow fra OKEx. Dette gjorde brugere og hele kryptomarkedet mere ængstelige end nogensinde. I stedet for at tilbagevise rygterne med offentlige udsagn, hvorfor skulle OKEx ikke direkte annoncere alle tegnebogadresser og on-chain-transaktioner? Ville det ikke være en mere gennemsigtig måde for brugerne at holde styr på situationen?

Jay: Nogle af tegnebogadresserne på OKEx er blevet offentligt markeret af nogle tredjeparts blockchain-opdagelsesrejsende og -kanaler. Imidlertid fejler kanalerne nogle gange andre tegnebogadresser som vores tegnebogadresser – hvilket tidligere har ført til panik. I nogen tid har vi kommunikeret med disse kanaler en efter en for at rette eller fjerne de forkerte rapporter.

I de kommende måneder lancerer vi en ny udvekslingsgennemsigtighedsplan, der giver brugerne mulighed for nøje at overvåge tegnebogadresser til enhver tid.

Rygter siger, at den nylige suspension af tilbagetrækningen var et resultat af en beskyldning om hvidvaskning af penge fra de kinesiske myndigheder. Hvordan kan du lindre brugernes bekymringer vedrørende disse rygter?

Jay: Som en af ​​de tidligste etablerede platforme i denne branche har OKEx udøvet forretning under forudsætning af nøje overholdelse af lovgivningsmæssige rammer rundt om i verden. Dette er et af vores vigtigste principper. Hvis vi er involveret i hvidvaskning af penge eller andre mistænkelige ulovlige operationer, kan vi ikke vokse med denne industri.

Som anført i mange tidligere meddelelser har undersøgelsen ikke noget forhold til OKEx. Vi har oprettet, implementeret og fortsætter med at forfine en hvidvaskning af penge, finansiering af terrorisme og handel & Economic Sanctions Program siden vores start for at sikre en robust og kompatibel digital aktiver handelsplatform. Vi ønsker at fremme lovlige, gennemsigtige forretningsaktiviteter og opretholde et stærkt omdømme blandt vores kunder, regulatorer og den digitale aktivindustri.

Med den kommende genåbning af tilbagetrækninger hørte jeg det har udarbejdet en række brugerbelønningsprogrammer. Jay, kan du fortælle os mere?

Jay: For at udtrykke vores undskyldninger og takke vores loyale brugere for deres tillid lancerer vi flere kompensations- og belønningsprogrammer.

Den første er Happy Friday-belønningsprogrammet. For brugere, der har foretaget indskud, holdt poletter eller handlet i den tidsramme, hvor udbetalinger blev lukket, lægger OKEx 20% af sine samlede kontraktsgebyrer i en incitamentsfond, der udstedes som en engangsbetaling til brugere baseret på deres aktiver og transaktionsbetingelser. Aktivvægtberegningen vil være dobbelt for OKB-indehavere.

For det andet vil vi give afkald på servicegebyrerne og tilbagebetale dem til brugerne. For brugere, hvis aktiver overstiger 10.000 USDT før meddelelsen kl. 00:00 (HKT) den 24. november 2020, udstedes et kommissionskort, der er værdiansat mellem mindst 100 USDT og maksimalt 1.000 USDT.

For alle platformbrugere vil yderligere futures og evige swap-indkomstincitamenter til transaktionsgebyrer fortsat blive udstedt hver fredag, og OKB-indehavere vil altid have mulighed for at få deres OKB-beregning af aktivvægt fordoblet.

Afslutningsvis er revision af OKEx-protokollen og procedurerne i gang, og dette vil være en kontinuerlig proces. For at undgå lignende platformforstyrrelser i fremtiden vil der være konstant evaluering af en forskelligartet liste over faktorer, der bevæger sig fremad.

Jay og hele teamet på OKEx udtrykker oprigtig taknemmelighed over for samfundet for deres tålmodighed og loyalitet gennem hele pausen. Holdet ved, at tillid skal optjenes og er op til udfordringen.

Da kryptoen fortsætter med at bevæge sig mere ind i mainstream, vil OKEx ydmygt fokusere på at opbygge OKB-økosystemet, forbedre produkttilbud, oprette forbindelse positivt med samfundet og yderligere forbedre brugeroplevelsen på platformen.

OKEx forbliver standhaftigt i sit engagement i at levere en top-tier handelsplatform og at forblive en betroet og velrenommeret leder i branchen.

Følg OKEx

 https://twitter.com/OKEx

 

https://www.facebook.com/okexofficial/

 

https://www.linkedin.com/company/okex/

 

https://t.me/OKExOfficial_English

 

https://www.reddit.com/r/OKEx/

 

https://www.instagram.com/okex_exchange

Websted: https://www.okex.com/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map