OKEx CEO-samtale: Efter halvering – Sådan vurderes Bitcoin-markedet

Bitcoin er endelig halveret for tredje gang. Jeg ved, at mange af jer er ivrige efter at vide, om BTC-prisen vil bevæge sig opad eller nedad. At dømme ud fra tidligere fortællinger vil den stige på mellemlang til lang sigt, men styrter hurtigt efter halvering. I dag vil jeg dele mine synspunkter med hensyn til de vigtigste on-chain- og markedsdata til vurdering af markedssentiment og prisimplikationer.

Lad os dykke ind.

1. Unikke aktive adresser

En af de mest effektive on-chain indikatorer til vurdering af det samlede niveau af netværksaktivitet og værdiansættelse af Bitcoin er de unikke adresser. Det viser, hvor mange adresser der er blevet deltaget i afsendelse eller modtagelse af aktiviteter på blockchain.

I perioden efter halvering er den kontinuerlige stigning af unik adresse afgørende for at holde BTC-rallyet. Et højere antal kan indikere, at flere brugere handler på netværket, hvilket resulterer i en højere værdiansættelse og en højere BTC-pris. Men efter springet den 10. maj var der ikke en mærkbar stigning i antallet af unikke aktive adresser, hvilket kan forklare, hvorfor BTC-prisen nu svæver omkring $ 8.000.

2. Hashrate og netværksproblemer

En anden anelse at passe på efter halvering er hashrate og vanskeligheder. Da halvering reducerede minearbejdernes belønning fra 12,5 BTC til 6,25 BTC, forventes et nedadgående pres på minedriftens rentabilitet at stige, på trods af at både hashhastighed og vanskeligheder næsten nåede deres højeste niveau før halvering. Om minearbejdere er villige til at tildele deres computerkraft til netværket er en vigtig indikator for BTC-prisen. Hvis de er sikre, vil prisen stige, eller omvendt.

Ikke overraskende er hashprocenten nu faldet 15% 12 timer efter halvering på grund af nedlukningen af ​​nogle gamle minemaskiner (muligvis Antminer S9). Med hensyn til hvor lang tid det tager at vende tilbage til det aktuelle niveau, afhænger det af prisændringen. Hvis det stiger hurtigt, vil hash-hastigheden for hele netværket også komme tilbage hurtigt.

3. Ændring af HODLers nettoposition

Jeg beundrer HODLers meget – de er de sande troende på Bitcoin, de tror på kryptoen, når ingen andre gør det. Derfor er deres holdning til BTC-prisen muligvis en anden nøgleindikator for investorer til at evaluere markedet efter halvering, især fra et mellemlangt perspektiv, da akkumulering og reduktion af BTC kan være en direkte afspejling af stemningen fra HODLere og hvaler..

Glassnode-data viser, at BTC HODLers nettoposition har været positiv i otte på hinanden følgende uger inden halvering. Med denne trend vedvarende tror jeg, at HODLers vil forblive bullish i kort tid efter halvering også.


4. Udveksling af handelsvolumen

Socialt element er en unik del af kryptomarkedet, det indikerer, hvordan samfundet ser Bitcoin i perioden efter halvering. Dette ujævn informationslandskab kunne styrke investorernes tendens til at træffe handelsbeslutninger baseret på deres stemning.

Når BTC-markedet forventes at være et bullish marked, vil flere investorer komme ind på markedet fra børser. BTC-saldoen på børser har dog lige nået et lavt niveau på 6 måneder, og vi forventer ikke en stor volumen i den nærmeste fremtid (ligesom FOMO skete i 2017). Som afspejlet i BTC-prisen, er de handlende ikke så positive som forventet på kort sigt.

5. MVRV-forhold & NVT-signal

MVRV-forholdet hjælper med at forudsige BTC-prisen ved at fortælle os, om aktivet er overvurderet eller undervurderet den nuværende markedsdækning ved at dividere markedsværdien (MV) med den realiserede værdi (RV). Hvis MVRV er mellem 0 og 1, er markedet i gennemsnit undervurderet.

Bare 4 dage før halvering viste data fra Santiment, at BTC’s MVRV-forhold lå på 0,99. Hvad med i dag? Bitcoins MVRV-forhold er større end 1 på trods af sin nedadgående tendens efter halvering, hvilket indikerer en smule overforbrugt og overvurderet.

En anden indikator afslører også, at Bitcoin-markedet nu er overvurderet. NVT-signalet henviser til netværksværdien efter det samlede transaktionsvolumen i USD de sidste 24 timer. For forhandlere, der overvejer et kortvarigt køb, antyder modellen, at der er mulighed for en hurtig fortjeneste baseret på den realiserede pris og gennemsnittet på 200 uger.

I øjeblikket er NVTS i en nedadgående tendens.

Så hvad tror du? Del dine tanker om BTC-prisen i perioden efter halvering med os!

Følg OKEx på:

Websted: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map