OKEx Beacon Program Recap – Anden coaching med Jay og Lennix

Den 26. juni 2020 havde vores seks rekrutterede mentees endnu en 30-minutters mentorsession med deres mentorer: OKEx-administrerende direktør Jay Hao og direktør for finansielle markeder Lennix Lai.

Tjek indsigt fra den første session her.

Nedenfor er en oversigt over de interessante og indsigtsfulde emner, der diskuteres under sessionen.

Phillip Taffley: Deflation er en tydelig mulighed i mange lande på grund af virkningerne af coronavirus. Hvis der forekommer deflation, hvad ser du for dig vil være effekten på kryptomarkeder?

Lennix: Jeg tror stadig, at deflation er mere et kortvarigt fænomen på grund af COVID-19. Det har bestemt indflydelse på nogle grundlæggende industrier (f.eks. Flyselskaber og turisme), men der er stadig ikke tegn på strukturelle ændringer med hensyn til efterspørgselssiden inden for makroøkonomien. Du kan se det fra aktiemarkedet. Crypto, især Bitcoin, er et værdilagringsinstrument, der kan bruges til at afdække den iboende risiko for overdreven kvantitativ lettelse – hvilket bliver mere sandsynligt på grund af virkningerne af COVID-19, der varer længere end forventet.

Guillaume Girard: Har du fulgt lanceringen af ​​COMP? Hvad er din mening om likviditetsminedrift som en måde at distribuere tokens på?

Lennix: COMP (såvel som andre afkast-opdræt tokens) er en anden type token distribution mekanisme i modsætning til en IEO eller ICO. Effekten er tydelig: Som du kan se, rammer AUM i DeFi rekordhøjder – som det er risiko. Tokenomics fordrejer renten på udlånsmarkedet. Derfor er der stor chance for, at modellen ikke er særlig bæredygtig. Der var en handel-minedrift mekanisme før, og den var ikke smuk.

Phillip Taffley: Det ser ud til, at Bitcoin er tæt forbundet med S&P 500 i de sidste par uger nu. Hvad tror du er årsagen til det, da der tidligere havde været ringe sammenhæng?

Lennix: Ja. Efter det store kryptokrasch den 12. marts var korrelationen mellem BTC og S&P500 har været højere. Jeg tror, ​​at en af ​​hovedårsagerne er, at forhandlere betragter Bitcoin som et alternativt risikabelt aktiv. Så da det generelle marked styrtede ned til et bestemt niveau, blev Bitcoin også udsat for risiko-off-handel. Fra et datasynspunkt tilvejebragte Bitcoin en vis sikker himmel-effekt på grund af dets grundlæggende egenskaber, men ikke endeligt. Når tærsklen går i stykker, ser forhandlere efter risiko-off.

Guillaume Girard: I dag var det største optioners udløb for Bitcoin. Tror du, at dette er en langsigtet tendens? Hvad er OKExs strategi for at vinde markedsandel på optionsmarkedet?

Lennix: Det er en ubestridelig kendsgerning, at friktionen (dvs. regulatorisk risiko og omkostninger) for at få adgang til Bitcoin bliver triviel. Forestil dig, at kun 1% af amerikanernes rigdom blev tildelt Bitcoin. Jeg tror, ​​det er en langsigtet tendens – som du kan se, rammer den åbne interesse for CME også rekordhøjder. Hos OKEx bygger vi stadig vores produkt. I øjeblikket forstår vi, at vores produkt er velbygget, men vi skal arbejde på UI / UX og porteføljemargin. Vores plan om at tage markedsandele skal være relateret til strukturelle produkter, så handel med strukturelle produkter vil være i stand til at afdække på optionsmarkedet. Et andet instrument, der kan noteres, ville være VIX futures, også baseret på underforstået volatilitet i OKEx Options.

Virginia Mijes Martin: Jeg ledede det første pilotprogram videre blockchain og kryptoer til private skoleelever i Spanien. Først uddannede jeg lærerne og eleverne og integrerede dem derefter i deres træningsplan, som omfattede design, sociale og økonomiske overvejelser samt den teoretiske og derefter praktiske implementering af en blockchain. Nu kan jeg sælge programmet til skoler. Forhåbentlig. Juniortalentet er nøglen i fem år. Hvilke initiativer har OKEx, og hvilke råd kan jeg få til uddannelsesvejledning?

Jay: Jeg synes, du har en meget god tilgang her. Det skal starte med det grundlæggende først med eksempler på dagligdagen, da målgruppen er studerende.

Her kommer en god en: Blockchain i deres skolecertificering. Forestil dig, at du kan få din certificering sat på blockchain på en decentral måde. Dit certifikat ville være digitalt sikkert – uden chance for at gå fysisk tabt – mens andre institutioner kunne spore posten på en offentlig blockchain. Ville det ikke være fantastisk?

Et andet eksempel ville være logistikken for kaffebønner. Vi kan normalt ikke nyde legitimiteten af ​​verifikation af kilden til kaffebønner i nogle lande. Med blockchain er vi i stand til at spore de verificerede produkter trin for trin.

OKEx har taget initiativer inden for blockchain-uddannelse i årevis. For det første offentliggjorde vi videoer og artikler, der forklarede det grundlæggende. Og nu har vi sammensat en mere systematisk uddannelsesplan og lanceret OKEx Academy.

Dmytro Sokoliuk: I 2017 havde vi ICO’er, og næste var IEO’er. Efter din mening, hvad er den næste scene, der kan påvirke væksten af ​​altcoins?

Jay: Ja, det er hvor hurtigt blockchain-industrien udvikler sig. Dette spørgsmål er ret interessant. Faktisk er mange mennesker nu enige om, at vi er i altcoin-sæsonen, da mange altcoin-projekter af høj kvalitet kommer på markedet.

Det ser ud til, at væksten af ​​altcoins svarer til aktieudviklingen:

  • Iboende værdi er vigtig, såsom den forretningsmæssige eller sociale værdi af projekterne, om det kan give værdi til visse krav;
  • Social mening er også kritisk, da vi er i en æra på sociale medier.

Virginia Mijes Martin og Antoine Wallet: Hvad er din mening om fremtiden for OTC-kryptohandel, OTC-markeder, deltagere, regulering, volumen, risiko og likviditet? Og hvad er udvekslingens rolle? OKEx har noteret en hel del nye tokens – hvad får dig til at angive en mønt / token på OKEx i stedet for en anden?

Jay: Hos OKEx er vi ved med at lede efter gode og lovende projekter. Med hensyn til noteringskrav ser vi os selv som en upartisk udveksling, der giver lige muligheder for gode projekter at blive noteret. For eksempel ser vi på projektets hvidbog – som skal være solid – dets samfundskvalitet og dens synergier med udvekslinger og andre blockchain-projekter. Vi har også klare noteringskrav, og der er et separat noteringsteam, der håndterer applikationer til notering.

Antoine Wallet: Vi har set den enorme udvikling af DeFi i de senere år, hvilket er en kæmpe milepæl med hensyn til adoption og udvikling. Hvad er dine tanker om det?

Jay: Det er blevet anvendt på flere scenarier meget pænt:

Tegnebøger – DeFi har udviklet sig meget hurtigt, og vi tror, ​​det vil blive et afgørende element i det traditionelle finansielle system. Vi har lanceret forskellige produkter, der giver brugerne mulighed for let at tjene passiv indkomst gennem DeFi-udlån, indsatser og indskud.

C2C-lånetjenester skaber generelt en åben markedsplads til at matche udbud og efterspørgsel på ledig kapital. OKEx ønsker at holde det så gennemsigtigt som muligt – i modsætning til andre aktører på markedet styres renten på OKExs C2C-lånetjeneste rent af markedskonkurrence. Krypto-udlånstendensen åbner nye muligheder for samfundet uanset størrelsen på deres investering. I dette hurtigt voksende DeFi-rum er vi glade for at være blandt de første, der tilbyder udlånstjenester på en tilladelsesfri, åben og komponerbar måde.

Vi forstår de seneste måneder, især de sidste to uger, at der er mere DeFi "landmænd" i marken. I sidste uge brød den samlede værdi, der var låst (eller kort sagt TVL) i DeFi, 1 mia. $. Nu overstiger TVL for de to øverste DeFi-projekter, Compound og MakerDAO, alene 1 mia. $.

DeFi tager afsted, og OKEx vil selvfølgelig være med på det.

Vi har lanceret vores egen blockchain, OKChain, med en indledende decentral applikation på den: OKEx DEX. Vi mener, DeFi er nøglen til økonomisk inklusion og økonomisk frihed for alle.

Dette resumé er redigeret for klarhedens skyld.

Følg OKEx på:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner