OKEx Beacon Program Grad slutter sig til OKEx som User Growth Manager for Rusland, SNG

OKEx Beacon-programmet er et initiativ, der sigter mod at give talentfulde individer mentorskab og udviklingsmuligheder i blockchain- og kryptoindustrien.

Fase et af programmet, for Europa, startede i juni og så, at seks mentees fik den eksklusive mulighed for at lære af mentorer, der omfattede topledere fra OKEx og andre fagfolk, herunder:

  • Jay Hao, administrerende direktør hos OKEx
  • Lennix Lai, direktør for finansielle markeder hos OKEx
  • Matthew Aaron, grundlægger af podcasten Crypto 101
  • Lindsay Joo, direktør for kryptohandlerpartnerskaber for CNBC

Mentes deltager i tre masterclasses under programmet sammen med ugentlige mentorsessioner på Telegram. Efter programmets afslutning tilbydes udvalgte mentees fuldtidsmuligheder på OKEx.

Vi havde for nylig en snak med Nikita Ermakov, der blev udvalgt fra det første parti mentees til at slutte sig til OKEx for at lære mere om denne kryptorejse, tanker om Beacon-programmet, OKExs markedspotentiale i Rusland og mere.

Hej, Nikita. Kan du kort dele din kryptorejse med os, herunder din deltagelse i OKEx Beacon-programmet og din nye rolle i OKEx?

Nikita Ermakov: Jeg har arbejdet i kryptorummet siden 2017. Før det var jeg kandidatstuderende ved Peking University og lavede et forskningsprojekt for Neo Smart Economy.

Foruden at arbejde i Kina, som er et af de mest pulserende kryptomarkeder, har jeg leveret rådgivningstjenester til mange russiske kryptoprojekter, herunder børser, tegnebøger og stablecoins.

Jeg havde først mødt nogle medlemmer af OKEx-teamet under en begivenhed i Vietnam, og da jeg så meddelelsen om Beacon-programmet på Twitter, besluttede jeg at deltage og lære af branchefolk.

Efter Beacon-programmet blev jeg inviteret til at slutte mig til OKEx-familien som brugervækstchef i Rusland og SNG-markedet. I øjeblikket er jeg engageret i at nå ud til russiske projekter, kryptosamfund, handlende og påvirkere for at introducere OKEx handelsplatform og produkter.

Kan du dele et par takeaways og fordele ved din oplevelse af Beacon-programmet med os?

Nikita Ermakov: OKEx Beacon er et uddannelsesprogram på en måned, der dækker forskellige emner inden for krypto- og digitale aktiver.

Lennix Lai, direktøren for de finansielle markeder hos OKEx, var min mentor, der ledede vores lille internationale koncern. Han hjalp os med at forstå de skift, der skete i den globale økonomi, herunder decentraliseret finansiering, stigningen i stablecoins, tokenomics og digitalisering af aktiver.

Som økonom selv kan jeg fuldt ud forstå den indflydelse kryptoindustrien vil have i fremtiden, og jeg er glad for, at Lennix og andre mentees deler de samme synspunkter.

Hvad er efter din mening nogle af de uudnyttede muligheder for OKEx med hensyn til det russiske marked?


Nikita Ermakov: Med snesevis af lovende blockchain-projekter, tusinder af talentfulde blockchain-udviklere og millioner af aktive kryptobrugere, er Rusland og SNG et af de mest aktive og vigtige markeder for kryptoindustrien.

Der er et uendeligt antal Telegram-kanaler, hvor folk diskuterer de seneste nyheder og muligheder på kryptoplatforme, projekter og tokens. Handlende og brugere søger aktivt efter information, der kan give dem en fordel på dette hurtigt voksende og konstant skiftende marked.

Mens OKEx har et godt ry på det russiske marked som en pålidelig og professionel platform, kan jeg også se hård konkurrence fra andre globale kryptoaktører. Jeg tror, ​​at OKEx med vedvarende indsats kan styrke sin position i Rusland og vinde hjerterne fra et af de mest aktive og erfarne samfund i kryptorummet.

Hvad er nogle af de vigtigste aspekter, som udvekslinger skal fokusere på for at forblive relevante og fortsætte med at vokse?

Nikita Ermakov: Jeg tror, ​​at kryptoindustrien af ​​natur er grænseløs. Så udvekslingerne skal bygge lokale noder, støtte lokale blockchain-projekter, dyrke lokale ledere og erhvervsdrivende i hvert land.

Jeg tror, ​​at det er nøglen til enhver platform at fortsætte med at promovere tjenester på internationale markeder, forbinde med lovende projekter og levere en service i verdensklasse til sine kunder..

Dette interview er redigeret for klarhedens skyld.

Følg OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map