OKEx Beacon Program – Første coaching med Jay og Lennix: En opsummering

Da vi bevæger os ind i den anden uge af OKEx Beacon-programmet, har vores seks rekrutterede mentees allerede mødt deres mentorer, OKEx-administrerende direktør Jay Hao og direktør for finansielle markeder Lennix Lai. Bortset fra det daglige samarbejde med OKEx-teamet har de to ledere også deltaget i en 30-minutters mentorsession på Telegram..

Nedenfor er en oversigt over de interessante og indsigtsfulde emner, der diskuteres under sessionen.

Phillip Taffley: Kan du give nogle detaljer om, hvorfor der er en høj sammenhæng mellem prisen på Bitcoin og andre kryptoaktiver, og tror du, at korrelationen vil afvige i fremtiden?

Lennix: Verden med traditionel økonomi og kryptoverdenen kommer tættere og tættere på. Efter flere års udvikling bruger vi lignende finansielle og økonomiske teorier til at handle med kryptoaktiver lige nu, og også de fleste kryptobørser vedtager lignende KYC- og AML-standarder som en traditionel finansiel institution. Jeg tror, ​​der er to faktorer: 1) BTC er de facto-handels- og afviklingsvaluta for alle altcoins 2) BTC har ensartet dominans på kryptomarkedet.

Phillip Taffley: Når man ser YouTube-videoer om folks analyse af prisen på Bitcoin, har de en tendens til at bruge trendlinjer og rullende gennemsnit for at diskutere, hvor prisen vil gå. De taler om loftpriser osv.

Hvor pålidelig er denne information? Er de gode analyseværktøjer? Eller er der mere sofistikerede analyseværktøjer til at vurdere, hvad der kan ske med prisen?

Lennix: Som med alle tekniske indikatorer, der er meget udbredt af TA-handlende i FX, aktier, råvarer og krypto, tror jeg TA for det meste er en repræsentation af markedssentimentet. Det giver også et bestemt niveau af forudsigelseskraft samt støj. En god TA-baseret handelsstrategi skal indeholde robust back-test med historiske data til overvejelse over en lang periode.

Nikita Ermakov: Ifølge den nylige forskning foretaget af Fidelity var 36% af respondenterne – 279 institutioner i USA og Europa – i øjeblikket allerede investeret i digitale aktiver.

“Disse resultater bekræfter en tendens, vi ser på markedet mod større interesse for og accept af digitale aktiver som en ny investerbar aktivklasse,” kommenterede Tom Jessop, præsident for Fidelity Digital Assets.

Når vi taler om dette, hvordan investerer disse institutionelle investorer faktisk? Kan du udover Fidelity og andre frihedsberøvende tjenester give nogle andre eksempler? Hvilken type tjenester kan virksomheder, der arbejder i krypto (inklusive kryptobørs) levere til sådanne investorer? Hvilke tjenester leverer OKEx til finansielle institutioner?

Lennix: Institutionel er et stort domæne – det er en kombination af højfrekvent handel, kvantiteter / proprietære butikker, til hedgefonde, til pensioner og familiekontorer. Vi ser prop. shop / HFT vil sandsynligvis åbne en konto og rute direkte til en børs. Pension / familiefonde beskæftiger sig stadig med krypto med forsigtighed på grund af overholdelse og lovgivningsmæssig overvejelse. Markedsinfrastrukturen bliver bedre – sammenligneligt. Vi har nu CME som en reguleret børs til at tilbyde derivater (futures og optioner) på Bitcoin. Og vi har bankstøttede depotmænd.

Phillip Taffley: Hvad er dine tanker om Goldman Sachs, der proklamerer, at Bitcoin ikke er en aktivklasse?

Lennix: Jeg tror, ​​at interessen for krypto for institutionelle kunder er stor. Og usikkerheden i dagens økonomi er endnu et salgsfremmende boost til krypto. Alligevel har nogle af dem velskrevne investeringsmandater om, at krypto / bitcoin IKKE er inden for deres investeringsomfang. Det ville tage mere tid. Hvis du ser nøje, hævdede GS, at Bitcoin genererer pengestrøm, indtjening, fordele ved diversificering eller ikke sikrede inflation.

Guillaume Girard: Hvad laver du med den eksplosive vækst af stablecoins for nylig, hovedsagelig Tether? Og tror du, det er en direkte konsekvens af styrtet den 12. marts?

Lennix: Nedbruddet den 12. marts var en verdensomspændende risikofaktor som reaktion på et drastisk nedbrud på aktiemarkederne. Bitcoin betragtes stadig som et højrisiko alternativt aktiv, og så BTC-handlende blev offer for den massive aflæsningsproces. Korrelationen mellem Bitcoin og aktiemarkedet var betydeligt meget højere bagefter.

Jeg tror stadig, at Bitcoin fundamentalt er meget forskellig fra aktier / obligationer / råvarer. Bitcoin kan give nogle sikre havne- eller afdækningseffekter mod global makro; men selvfølgelig ikke alle.

Nikita Ermakov: Tror du, at nye produkter med fokus på detailinvestorer, der investerer i aktier / indekser (med lettere adgang i stedet for at bruge bank eller mægler) – for eksempel Revolut eller Robinhood – vil bremse folks interesse for at investere i krypto?

Lennix: Institutionel deltagelse har en god vækst på tværs af platformen. Vi ser 7x vækst målt i mængde og antal kunder over 1,5 år. Jeg synes, Robinhood / Revolut gør et godt stykke arbejde med at promovere krypto. Det, vi har brug for lige nu, er adoption og adoption stammer fra uddannelse.

Antoine Wallet: Så lad os sige, at jeg handler spot og margener. Som en erhvervsdrivende, hvad er fordelene ved produkter som futures og optioner?

Jay: Produkter som futures og optioner er begge finansielle instrumenter, der hjælper med din handelsstrategi, de giver højere gearing og kræver færre midler som margen. OKExs futures er et af de allerførste produkter, der lanceres på vores platform og er blevet det største marked på tværs af alle kryptoderivatmarkeder i dag. Vi tilbyder i øjeblikket ugentlige, to ugentlige, kvartalsvise og kvartalsvise futureskontrakter med 9 store digitale aktiver i et forsøg på at opfylde forskellige handelskrav som afdækning, arbitrage osv..

Forresten, for muligheder: det er et vigtigt værktøj, da de giver handlende mere alsidighed og en fantastisk måde at afdække deres risiko på. Ligesom futures, med optionskontrakter, kan handlende købe eller sælge et aftalt beløb af det underliggende aktiv på en fast dato i fremtiden til en aftalt pris. I modsætning til futures giver optioner imidlertid køber eller sælger ret til at købe eller sælge på datoen snarere end forpligtelsen.

Dmytro Sokoliuk: Hvad synes du om krypto i dit liv, hvordan har det påvirket dig? Hvad har du brug for for at få succes i krypto? Hvad betyder succes for dig? Det er ikke svært at tale om fordele, men hvad med fristelser og prøvelser? Sådan holder du dig rolig?

Jay: Jeg tror, ​​at krypto ikke har nogen grænse, den er uden land. Jeg er en sand tro på krypto og brænder for det. Jeg tror, ​​at man skal være optimistisk, have udholdenhed, kreativitet for at få succes i krypto. Hvad angår succes, har alle forskellige synspunkter på det. For mig personligt er det allerede en succes at elske det, du laver og være optimistisk med hensyn til fremtiden. Jeg er glad nu, da jeg arbejder for OKEx. Meditation holder mig rolig og hjælper mig med at tænke mere kreativt. Og også en pescatarisk diæt holder mig sund.

Antoine Wallet: Jeg er virkelig interesseret i at dele kærligheden til krypto og organisere møder, hvor jeg bor i Ho Chi Minh City og ofte får dette spørgsmål: Efter din mening, hvad der vil være den mest udfordrende ting for global kryptooptagelse?

Jay: Naturen af ​​blockchain er tillidsløs. Da det vil være et tilgængeligt valg af flere ikke-bankede mennesker, vil det ændre vores måde at investere på, betalinger og peer-to-peer-finansielle aktiviteter.

Dmytro Sokoliuk: For øjeblikket laver jeg forskellige aktiviteter inden for krypto: oversættelse, skrivning af artikler, videooprettelse. Rådgiv: på hvilken måde skal jeg flytte for at finde en niche, hvor jeg kan arbejde hjemmefra i de kommende år? Måske er det den tekniske side eller nogen anden? Hvad er dit råd? tak skal du have.

Jay: Det er godt at vide, at du også arbejder på #crypto. Uddannelse er en god retning, der er stadig en stor del af mennesker, der ikke har hørt om eller ikke er fortrolige med jargongen.

Virginia Mijes Martin: I en industri, der stadig er begyndende, skal kreativitet og nye forretningsmodeller i økonomien stadig opdages om to år, vi lever en dyb transformation, kreativ ledelse er grundlæggende, vil vi se i de næste 5 år en milepæl i historien om decentraliseret finansiering og brugbarhed i Blockchain og nogle dybe ændringer i samfundet?

Jay: Jeg elsker, du har taget et stort emne op – digital transformation og ændring af, hvordan folk interagerer med hinanden midt i pandemi. Vi begynder at sætte alt på digitalt og bygger derfor tingene på en mere tillidsfuld måde. Det matcher attributterne for blockchain!

I blockchain- og kryptoverdenen understreges niveauet af at være tillidsfuld. Selvom jeg sagde, at jeg ikke har en krystalkugle, fortæller verden mig, at decentralisering af finansiering vil blive mere og mere populær blandt folk fra forskellige nationer for at kæmpe for økonomisk integration.

Fremkomsten af ​​enhver form for ny teknologi, hvis den ikke straks accepteres af markedet, vil snart møde skæbnen for mistanke og benægtelse. Accept og masseadoption tager tid, og det er grunden til, at enhver af os, der arbejder i blockchain-branchen, skal tage ansvaret for at uddanne offentligheden og prøve vores bedste for at skubbe adoption frem. Og regulering er en anden vigtig udfordring, vi vil gøre vores bedste for at imødekomme lokale regler.

At lære mentees at kende

Guillaume Girard

Guillaume begyndte at interessere sig for krypto i 2017 og søger at bygge bro over kløften mellem traditionelle finansielle og digitale aktiver i sin fremtidige karriere. I øjeblikket er han en handelsstuderende, der studerer økonomi i Frankrig. Han er også leder af digitale aktiver for KryptoSphere, den første studenterforening i Frankrig, der er specialiseret i blockchain og kryptokurver, med mere end 100 medlemmer på tværs af 6 forretnings- og ingeniørskoler over hele landet.

Virginia Mijes Martin

Konsolideret forretningsprofessionel i teknologisektoren med mere end 25 år til at lede international forretning for multinationale virksomheder og SMV. Virginia har bred viden og erfaring som direktør inden for områderne marketing, salg, økonomi og drift, ledelse af teams, strategiske og taktiske planer, markedsudvikling samt mærkepositionssegmenter.

Siden 2018 har hun været involveret i blockchain-økosystemet og kryptokurver på lokalt og internationalt niveau. I denne periode har hun uddannet mere end 500 mennesker i forskellige institutioner, universiteter, virksomheder og skoler. Hun har holdt konferencer til mere end 800 mennesker og er forfatter og redaktør for internationale magasiner i blockchain-industrien, der tilhører forskellige grupper af kvinder inden for teknologi globalt..

Hun er uddannet Executive MBA fra Eada Business School, træner, iværksætter, senior managementkonsulent og vicepræsident Associació Blockchain Catalunya.

Dmytro Sokoliuk

Dmytro er en forretningsmand fra Ukraine. Han er også en indholdsskaber, der er specialiseret i oversættelse, skrivning, video og meme-oprettelse. Han startede sin kryptorejse i 2017 og har været lidenskabelig for at lære om krypto lige siden. Sidste måned vandt Dmytro tredjepladsen af ​​#TradewithOKEx-konkurrencen.

Phillip Taffley

Phillip har arbejdet i en række forskellige brancher i både den offentlige og private sektor. Da COVID-19-epidemien har håndhævet en ændring i måder, hvorpå forretning drives, har han fået en voksende interesse for kryptoindustrien. Efter at have gennemført dybdegående forskning ser han det fremtidige potentiale for eksponentiel vækst, som blockchain har at tilbyde på tværs af mange forskellige brancher, og han mener, at det vil revolutionere verden. Phillip ønsker at etablere et fodfæste inden for branchen, som vil give ham mulighed for at arbejde i spidsen for denne revolution.

Dette resumé er redigeret for klarhedens skyld.

Følg OKEx på:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map