Markedsdeltagere diskuterer Bitcoins seneste prishandling og hvad fremtiden kan rumme for kryptomarkeder – Fireside Chat Resap

Den 31. juli var OKEx vært for en ildchat med titlen "Deadlock eller en Power Shift: Udforskning af mulighederne for en vækstbølge & større konvergens med traditionelle markeder."

Efterhånden som det digitale aktivrum vokser, hopper flere og flere spillere ind på markedet for at tilbyde tilgængelige løsninger til kryptoforbrug og handel. På den anden side rejser Bitcoins seneste prishandling – kombineret med DeFi-boom – nye spørgsmål til markedets fremtid og bæredygtige vækst.

Er der sandsynligvis en ny fase af kapitalallokering, eller vil alt være "gendannet til orden"? Hvordan er de skiftende tendenser, der påvirker kryptohåndteringsadfærd og den bredere industris forhold til "traditionel" selve verdenen? Vi diskuterede alt dette i vores ildchat, hvis resumé er nedenfor.

Gæster

Brandchatten blev modereret af Selim Baek, OKExs forretningsudviklingschef for APAC. Gæstepanelisterne inkluderede Benjamin Roth, det globale handelschef hos Kenetic Tradings; Jae-Hong Kim, den ledende kvantitative forhandler hos WaveBridge; Danny Yuan, en medstifter af 8 Blocks Capital; og Justin d’Anethan, en salgschef for Diginex.

Se diskussionen her.

Kort uddrag

Selim: Vi begynder med hvad der sker med Bitcoin-prisen. Siden i dag ramte vi $ 11.000, og jeg ville bare høre din opfattelse af denne pludselige stigning og den prisvolatilitet, vi så i denne uge og den sidste.

Vil vi endelig se et andet mønster dukke op, eller vil markedet vende tilbage til et dødvande? Jay, jeg ved, at du er en ledende kvantforhandler hos WaveBridge, har du nogen mening om den aktuelle situation? Hvad tager du på BTC-prisniveauerne i dag? 

Jay: Som du nævnte, observerede vi for nylig historisk lave volatilitet og volumen niveauer siden koronakrakket, der stoppede markederne indtil for en uge siden – da vi begyndte at observere skarpe gevinster.

Den seneste stigning i henhold til vores analyse kan være forbundet med den kumulative stigning i penge, der strømmer til børser, samt den eksponentielle stigning i DeFi, hvilket igen har øget efterspørgslen efter Ethereum og ERC-tokens.

Med hensyn til kryptoderivater har vi set, at volumen er næsten fordoblet siden sidste år, og vi ser dette som et positivt tegn på, at markedet modnes yderligere.

Vi så også for nylig gunstige reguleringsmeddelelser, som kun kan være gode nyheder for krypto. Med hensyn til hvad dette betyder i en overskuelig fremtid fører en stigning i volatilitet til en stigning i volumen – det betyder således kun flere muligheder for nye aktører på markedet. Efter vores mening bør en stigning i volatilitet generelt ikke betragtes som et problem, men en mulighed for at modnes.

Selim: Ben, som det globale handelschef for et højfrekvent handelsfirma, hvad tager du det samlede mønster på markedet hidtil?

Ben: Jeg er enig med Jay! Det er godt at være uden for det interval, som vi syntes at sidde fast i – i det mindste med hensyn til Bitcoin.

Det blev form for ledet, antager jeg, af Ethereum, som i sig selv blev lidt ført af fremkomsten af ​​DeFi, som jeg tror vi kommer til at tale om senere i panelet. Det er ret interessant. Jeg har mange tanker omkring det.

For Bitcoin var der en betydelig konsolidering inden for dette interval, og folk så bredt på området $ 10.000 – $ 10.400 som en modstand. Når vi først var kommet igennem det, skød vi overraskende yderligere 10% op.

Alt i alt er jeg bullish. Men den eneste advarsel er, at alle er bullish. Hvad der typisk sker i denne form for miljø er, at selvom du får flere penge ind i rummet, vil du få nogle ret skarpe tilbageførsler – da mange mennesker sandsynligvis er lidt forsinkede, og du kender en mange svage hænder.

Vi har faktisk allerede set det i de sidste par dage, hvor markedet slibede højere og derefter pludselig faldt 5% i løbet af et fem minutters lys. Jeg forventer mere af det fremad, hvilket for os er godt, som et højfrekvent firma. Det er de betingelser, vi har, og jeg tror, ​​at et stigende marked med højere volumener og højere volatilitet er den perfekte storm for alle. De fleste tjener penge, du ser højere volumener, og det bringer flere mennesker ind i rummet.

Du ser også det gunstige lovgivningsmæssige klima, som Jay nævnte. Jeg tror, ​​der er mange medvind der, men jeg ville være forsigtig og forsigtig med mængden af ​​gearing, fordi det sandsynligvis vil være ustabilt.

Selim: Hvad er din generelle tilgang til handel med kryptoderivater i denne uge? Hvad forudser du?

Danny:  Som et højfrekvent handelsfirma også ekko vi lidt, hvad Ben siger. I løbet af den sidste måned eller deromkring har vi set BTC-prisen ret stabil omkring $ 9.000 niveau. Vi har set på Twitter, som folk har sagt "åh, underforstået volatilitet ved en laveste tid, realiseret volatilitet er på en laveste tid." Men i løbet af den sidste uge er BTC steget med 20%, så volatiliteten har også været 20-30 point fra det lave 30-40 interval. I løbet af de næste måneder eller to tror jeg, at volatiliteten vil være i tråd med, hvad jeg forventer, og jeg forventer ikke, at den vil gå meget højere.  

Hvis du for eksempel ser på optionsmarkedet på OKEx, ved du, at volatiliteten på en måned kom tæt på, hvad den realiserede volatilitet i tre måneder var, omtrent. Som jeg ikke tror, ​​at volatiliteten vil blive højere på dette tidspunkt.

Ben: Jeg springer ind – Jeg er enig, Danny! Jeg tror, ​​at markedets struktur har tendens til at resultere i højere volatilitetsudbrud. På ulempen er mange af derivatprodukterne møntmarginerede, så du får denne konvekse situation på den ulempe, hvor folks sikkerhedsværdier falder.

På samme tid som markedet går ned, har det en tendens til at fremhæve ekstreme nedbevægelser. Så på et bullish marked ville jeg forvente, hvad Danny sagde, at selvom vi har fået lidt bevægelse nu, er det usandsynligt, at det vil være enormt ustabilt, medmindre vi bryder hele tiden med $ 20.000. Jeg holder ikke vejret for dette i løbet af de næste par måneder, men forhåbentlig – jeg er optimistisk – vi kan teste det i 2021.

Dette resumé er redigeret for klarhedens skyld.

Følg OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner