Jay Hao på PAXE TV: OKEx-udvidelse i Korea 2020

Den 25. april blev vores administrerende direktør Jay Hao interviewet af Pax Economic TV (PAXE TV), en velkendt koreansk tv-kanal, der fokuserer på kryptokurver og blockchain-tendenser, for at diskutere markedsindsigt og OKExs plan om at udvide til Korea i 2020. I hele interview, Jay talte også om OKExs nye partnerskab med MeconCash, et blockchain-projekt af høj kvalitet, der hjælper os med at udvide vores fiat-gateway i Korea.

Er du begejstret for vores nye anvisninger? Hvad synes Jay om blockchain-økosystemet i 2020? Tjek interviewet nedenfor og Q&Som vi har transskriberet til dig, svarede Jay på alle de spørgsmål.

Besøg: http://www.paxetv.com/tv/view.html?idxno=24148

OKEx CEO Jay Hao blev interviewet af PAXE TV

1. Præsenter dig selv for seerne i Korea

Jo da. A-ni-ha-sya-dig, jeg er Jay Hao, administrerende direktør for OKEx. Tak for at have mig her.

2. Indfør venligst OKEx til seerne i Korea.

OKEx er en global digital aktivudveksling, der tilbyder handelstjenester såsom spothandel, derivater som futures, evig swap, optionshandel, C2C-markeder osv..

Som et sundt blockchain-økosystem har OKEx også sin egen minedriftspool, tegnebog og offentlige kæde.

Følg mig gerne (@ Jayhao8) eller OKEx () på Twitter for at lære mere;)

3. Tror du, at der vil være en større ændring i blockchain-økosystemet i 2020? Hvis ja, hvad ville det være??

Ingen tvivl.

Når det kommer til 2020, er verdensøkonomien blevet stærkt påvirket af coronavirus. Aktiemarked, arbejdsmarked … virkelig hårdt. I denne hårde tid vil “passiv indkomst” være nøglen i vores blockchain-økosystem i løbet af hele året.


DeFi har udviklet sig meget hurtigt, og vi tror, ​​det bliver et afgørende element i det traditionelle finansielle system. Vi har lanceret forskellige produkter, der giver brugerne mulighed for let at tjene passive penge ved Defi-udlån, indsats og indbetaling.

4. Hvordan planlægger du at udvide din forretning i Korea?

Nå, 200 milliarder amerikanske dollars – dette er det beløb, markedet for kryptomarkedet har nået sidste år. Det er klart, at dette marked stadig vokser voldsomt og hurtigt. Dataene fra OKEx indikerer, at Korea er et af meget aktive lande i vores branche.

Vi sætter stor pris på brugernes entusiasme i Korea. Og her er altid et af de største markeder, vi værdsætter mest. Uanset hvilket som helst af de lovende projekter eller samfund, er de altid motivatoren, der gør os i stand til at tilbyde et mere fremragende serviceniveau til alle. Vores partner OKEx Korea vil også bestræbe sig på at give koreanske brugere den nemmeste adgang til kryptovalutaer.

5. Hvad får OKEx til at samarbejde med MeconCash? Hvad synes du om partnerskabet?

Målet med OKEx er at stimulere væksten i blockchain-industrien såvel som blockchain-bemyndiget økonomi. Det er vores glæde at samarbejde med blockchain-projekter af høj kvalitet som MeconCash. Dette samarbejde mellem OKB og Meconcash vil være en win-win.

Vi overholder en høj standard for projektgennemgangsproces fra tid til anden. Procedurerne er oprettet for at beskytte vores erhvervsdrivendes interesser, hvilket også garanterer, at vores samarbejdede projekter er af høj kvalitet. Og MeconCash hjælper os med at udvide vores fiat-gateway i Korea.

6. Hvad er dine tanker om MeconCash?

Vi sætter stor pris på, hvad MeconCash har bidraget til branchen, især som en fiat-gateway i Korea med pengeautomater. Takket være det kan folk i Korea lettere få adgang til kryptokurrency med masseadoption.

Vi deler det samme mål og bygger sammen for branchen.

7. Hvad er OKB? Hvad er fremtidens plan for det??

OKB er et værktøjstoken udstedt af OK Blockchain Foundation, og OKEx har vedtaget det som en væsentlig del af OKChain-økosystemet. OKB har pr. I dag udviklet op til 13 platformbaserede applikationsscenarier sammen med 35 eksterne applikationsanvendelsessager, f.eks. Køb af produkter eller tjenester med tokens.

At være noteret på 50 spotbørser, 9 fiat-til-crypto-udvekslinger, der dækker 141 lande og regioner rundt om i verden … det viser, hvordan OKB er meget tilgængelig.

For bedre at vedligeholde tokensystemet har vi også en tilbagekøbsplan på OKB – 30% af indtægterne fra transaktionsgebyr fra OKEx spotmarked vil blive brugt til at købe OKB regelmæssigt tilbage.

OKB, er vores fremtid.

8. Fortæl os mere om, hvordan OKEx fortsat vil bidrage til blockchain-branchen.

Vi tilbyder nu vores brugere en meget omfattende produktportefølje – C2C, spot, margin og derivater som futures, optioner og evig swap. Lige nu er både minedrift og offentlig kæde det, vi aktivt udvikler.

For den offentlige kæde har vi lanceret vores egen – OKChain og dens første DApp – OKEx DEX. OKChain er åben for alle blockchain-samfund og understøtter forskellige slags dapps. Brugere kan udstede deres egne tokens, oprette handelspar og handle frit via OKChain. I fremtiden håber jeg, at flere decentrale applikationer vil blive live på det for at stimulere den hurtige udvikling af branchen.

Vi håber at være gensidigt fordelagtige for det traditionelle finansielle marked, især der er mere end milliarder mennesker, der ikke er i stand til at få adgang til traditionelle finansielle tjenester. Derfor hjælper vi dem med at slippe af med økonomisk inklusion og derefter nyde deres passive indkomst. TJEN – vores nyligt lancerede funktion er en one-stop-shop, der giver brugerne adgang til alle finansielle produkter fra OKEx, herunder indsatser og besparelser, hvor brugerne kunne tjene renteindtægter.

9. Hvis du har noget at sige til de koreanske seere for sidste gang, så fortæl dem det.

Blockchain-industrien har gjort store fremskridt sidste år, men alligevel er den stadig ung. Jeg vil sige, at blockchain-teknologi stadig har en lang vej at gå med stort vækstpotentiale.

Vi er glade for at se flere og flere blockchain-projekter af høj kvalitet som Meconcash, der blev inkuberet i Korea og bidraget til industrien globalt. Som spiller er vi meget villige til at gå sammen med både koreanske projekter og brugere for at skubbe udviklingen af ​​blockchain-industrien mod det næste niveau.

Følg OKEx på:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map