International kvindedag 2020: 24 inspirerende citater af kvinder i Crypto

Ligestilling mellem kønnene er en universel stræben, og krypto- og blockchain-industrien er ingen undtagelse. Det kommer ikke som nogen overraskelse, at han, ligesom andre tekniske områder, udgør flertallet i blockchain og crypto-rummet. Ifølge CryptoNewsZ’s fund, kun 12,28% af de mennesker, der er involveret i Bitcoin-samfundet i dag, er kvinder, selvom antallet allerede er steget fra kun 5% i 2018.

Hos OKEx er vi forpligtet til at arkivere ligestilling mellem kønnene på arbejdspladsen. Vi mener, at det er vigtigt at omfatte kønsdiversitet og kvinders empowerment. Vi værdsætter kvindelige medarbejderes talenter, hårde arbejde og bidrag og giver dem lige muligheder for at få succes og skinne, lige så meget som vi gør for vores mandlige medlemmer.

Efter mange års indsats er det lykkedes os at opnå en kønsbalanceret arbejdsstyrke i år. Så vi intensiverer vores bestræbelser på at øge bevidstheden om ligestilling mellem kønnene og kvinders empowerment i branchen.

Til ære for den internationale kvindedag har vi oprettet en dedikeret kampagne #WomenInCrypto for at fejre de bedrifter og bidrag, der er leveret af kvindelige aktører i branchen, og inspirere dem, der arbejder hårdt for succes i deres roller. Kampagnen indeholder deling fra hjerte til hjerte fra 24 fantastiske damer, der har ydet imponerende bidrag til marken.

Spekulerer på, hvordan de bryder stereotyperne og udmærker sig i blockchain- og kryptoverdenen? Her er et kig på deres spændende rejser og stærke udsagn, der fremhæver, hvad der er muligt for kvinder i krypto.

”Crypto, som vi kender det, er ikke kun bygget på blockchain, men også på et stærkt samfund. Vi, kvinder, er naturlige bygherrer. Nu er det tid for os at samle og deltage i krypto med henblik på at få økonomisk uafhængighed og udnytte vores medfødte færdigheder. Ligesom de dollars, vi bruger, er politiske udsagn – Bitcoin er ikke anderledes. I årtusinder har vi afgivet vores stemmer uden at blive hørt – kryptokurrency gør det muligt for os at blive hørt. ”

Diana Pires, VP, institutionelt salg, Crypto.com


”For nye teknologier som blockchain og cryptocurrency kræves der altid talenter med forskellig baggrund for at skubbe innovationen fremad. Med et flertal af kvindelige førende roller inden for strategi, kommunikation og forretningsudvikling i branchen åbner det store muligheder for kvindelige nye deltagere at engagere sig i teknologier mere end nogensinde. Mig og min medstifter TongTong Bee tror dybt på kvindernes evner til at stå i spidsen for væksten inden for blockchain og kryptokurrencyindustrien og er glade for at se vores styrker i at forstyrre verden. ”

Alyssa Tsai, Grundlægger & CEO, PANews

“Hvordan skabes lige miljø? Kryptoindustrien har naturlige fordele, det er sådan en ny industri og giver langt mere lige muligheder for alle sammenlignet med traditionelle industrier. Mænd og kvinder er på samme startlinje og har samme mulighed for at ændre den gamle verden og skabe den nye verden. Selvfølgelig er det også en branche, der kræver bred faglig viden som juridisk, økonomi, teknologi, overholdelse osv. Det hjælper os med at have flere muligheder for at finde vores specialiteter og matche vores baggrund, eller hvis vi vil, kan vi undervurdere mere bemærkelsesværdige udfordringer. Så som kvinder vil vi ikke bare råbe slagord, men vi skal bevise os selv ved hjælp af vores intellekt, fremragende empati og kommunikationsevne med handlinger til at kæmpe for ligestilling mellem kønnene. ”

Seirai Li, Taraxa-samfund & Marketing Recika CMO, Taraxa / Recika

”Jeg er Lilith Li. Jeg er feminist.

Blockchain & cryptocrrency Industry er det bedste sted at arbejde som kvinde, selvom du ikke koder. Du kan muligvis vise din evne, som har bestræbt sig i årevis, samt være dig selv, som du er.

Jeg har deltaget i et Singapore-baseret blockchain-projekt i 2 år fra en nybegynder til ekspertise. Der er mange fantastiske muligheder for at lære af mennesker og klassificere dig selv. For eksempel kunne du smage avanceret teknologi, hvordan den fungerer; du kunne også være en ny erhvervsdrivende, der er begejstret for at forstå den digitale markedsproces; Du kan også arbejde sammen med specialister, der kommer fra forskellige brancher og lande. En dag ville du indse, at strålende mennesker arbejder omkring dig, og du er en af ​​dem.

Ingen fordomme, ingen sexisme.

Jeg er kineser, jeg har boet i Tokyo i næsten 10 år.

I Japan har kvinder ikke nok plads til at få succes på grund af den gammeldags kultur og tænkningen fra det traditionelle samfund. De er tavse, ydmyge, kompatible og tilfredsstillende hele tiden. De handler ‘EN GOD Pige’ og ‘DET SAMME SOM DU’ for at beskytte i det daglige liv. Det var hvad jeg lærte af japanske kvinder.

I Japan har vi brug for mere entusiastiske damer til at arbejde her for at vise dine færdigheder, herunder tanke, sprogfærdigheder, kommunikation, social, følelse så højere som du kan.

Jeg er ansvarlig for kvinder i Blockchain-samfundet som en japansk specialist, der er grundlagt i New York og samarbejder med blockchain-kvinder for at håndhæve regionen, der samarbejder.

I blockchain & kryptovalutaverden, har kun få kvinder kæmpet der. De er pålidelige, respekterede, succesrige. Vil du elske at være den næste dame? ”

Lilith Li, Japansk specialist, kvinder i Blockchain

”Kvinder bringer så meget til arbejdspladsen. Fra forskellige perspektiver og ledelsesstil til tilgange til håndtering af situationer – det er vigtigt for virksomheder at ansætte kvinder og fremme den mangfoldighed. Som kvinde i en manddomineret industri er det utrolig vigtigt at modtage den meget nødvendige støtte og have kontinuerlige muligheder for at vokse. Når industrier trækker deres restriktive miljø tilbage og giver kvinder disse muligheder, kan alle blomstre! ”

Sandra Yap, Direktør for partnerskaber, Zcoin

”At leve et liv med mening kræver mod, tarm og ubegrænset energi. At være mor til to, mens de imødekommer behovene i et hårdt arbejdsmiljø, er noget, som mange kvinder i det 21. århundrede står over for: det er udfordrende og givende på samme tid. Livet er en smuk rejse med konstante op- og nedture, men det vigtigste er, at vi lever, og at vi kan nyde hvert minut af turen. Jeg føler mig virkelig velsignet over at have fundet mit kald i en verden af ​​blockchain, en digital mission, der har forbundet mig med fantastiske mennesker, der har drømme, der er større end dem selv. Arbejde dag og nat dræner dig virkelig. Men til sidst kommer du ud som en ny person, for hvad der ikke dræber dig gør dig stærkere. Jeg er taknemmelig for alle de vanskeligheder, jeg måtte udholde, fordi de har gjort mig til et bedre menneske undervejs. Det gælder især for mine kolleger, der skal arbejde super hårdt for at nå store mål, mens de er der for deres fantastiske børn. Tag denne besked fra mig på den internationale kvindedag: Elsk dit arbejde, elsk dit liv, for sandt arbejde får dig altid til at se smuk ud. ”

Faye, Medstifter, 99Ex

”Takket være bitcoin er folk friere og har mulighed for end nogensinde at konkurrere baseret på deres ideer og værdiskabelse, uden at være bundet af gamle fordomme på køn, race, stamtavle og andre. Bitcoin-systemet giver mulighed for at markedsføre hvert lille stykke værdiskabelse fra hårdt arbejde og kreativitet og passerer den belønning gennem hele værdikæden i realtid. Nu er det tid for alle at overveje, hvilken værdi du skaber, der vil have en positiv indvirkning på dine 7 milliarder jævnaldrende. “

Ella Qiang, Sydøstasien Manager, Bitcoin Association

”Mit personlige mantra er, at den bedste måde at forudsige fremtiden på er at bygge den. Lad os fokusere vores energi og talent på at skabe en fremtid, som vi forestiller os, i stedet for at spilde tid med nayayers. Kontroller din skæbne ved at være din egen største talsmand. ”

Emi Yoshikawa, Sr. direktør for globale operationer, Ripple

”Blockchain-teknologi er ikke kun en teknologirevolution, der også ændrer samfundet og menneskeheden som helhed. Decentraliseret vektor af Blockchain giver kvinder lige adgang til bredere uddannelse, økonomisk styring (individuelt og institutionelt). Kvinder og piger behøver ikke at være fra Wall Street, men stadig en del af den globale økonomiske beslutningstagning. Blockchain giver kvinder uafhængighed af finanser og hjælper med at afslutte kønsbaseret forskelsbehandling i skoler, på kontorer og derhjemme, internationalt. Det er tid for kvinder at skinne. ”

Xiaoying Ren, Direktør for Strategic Alliance, Cointelegraph Japan

”Jeg tror, ​​at dette er en industri præget af misforståelser og misforståelser. Mange mennesker (både kvinder og mænd) tror enten, at du skal være udvikler eller økonom for at blive involveret – eller at de har savnet båden, og det er for sent.

Vi bliver bedre til at stramme fortællingen, forklare fordelene ved kryptokurrency uden at overkomplicere den, bygge infrastrukturen, lægge produkter, der er mere brugervenlige med indlysende USP’er. Men der er stadig masser af arbejde, der skal udføres, samt masser af plads for alle typer mennesker til at deltage.

Du behøver ikke at være en computerforsker (eller en mand) for at forstå værdien af ​​en decentral digital valuta, der fjerner os fra regeringer og centralbankers kontrol og giver os individuel finansiel suverænitet … en vilje til at lære.

Forstå også, at den største adgangsbarriere kan være dig selv. Ja, dette er en mandsdomineret industri, men ingen nægter aktivt kvinder adgang. Mange af de hunner, der er kommet ind, dræber det i rummet. Blockchain er kønsneutral. Lad ikke nogen få dig til at tænke andet, og lad ikke noget stå i vejen for dig. “

Christina Comben, Cryptocurrency Journalist, Bitcoinist

”Kvinder har en afgørende rolle at spille i Blockchain og Crypto-rummet. Kvinder er naturligvis plejere, mere pålidelige og ofte opmærksomme på detaljer, der sandsynligvis vil blive overset, såsom at bruge kryptokurrency for godt.

Det er vores ansvar som kvinder at være forfædre til den ændring, der er kommet til os, Blockchain og crypto har givet mig en stemme og en chance i en verden fuld af bureaukratier, det kan også gøre det for andre kvinder. At have flere kvinder, der deltager i kryptorummet, kan medføre positive ændringer. Kvinder er gode kommunikatorer, og de kan hjælpe med at skabe balance og tillid til kryptoøkosystemet. ”

Yaliwe Soko, Formand for United Africa Blockchain Association

”Jeg er glad for at kunne se, at nye teknologier lader kvinder opfylde sig selv i deres professionelle og private liv, organisere deres tid og bringe deres ideer ud til verden, hvilket gør det muligt for virksomhederne at være mere inkluderende og mangfoldige. En kvindelig vision for fremtiden repræsenterer forskellige værdier, vigtige mål og måder at nå dem på, og det er dejligt, at vi i dag kan dele og blive hørt. Fintech åbner nye muligheder for arbejdende kvinder, der på deres måde åbner nye horisonter for fintech-industrien. Det er en gensidig fordelagtig proces. Flere og flere stærke kvinder kan ses i krypto, det er heller ikke tilfældigt, at lederen af ​​Blockchain i et af de mest indflydelsesrige samfund i verden – World Economic Forum – er en kvinde, en stor professionel og en mor til tre.

Kvinder er en stor ressource for økonomien, så lad os være stærke kvinder. Må vi opmuntre dem, må vi uddanne dem. ”

Kristina Lucrezia Cornèr, Administrerende redaktør, Cointelegraph

”Med en teknologi, der kun er 11 år gammel, er det et voksende rum, hvor kvinder kan komme tidligt ind og forbedre forholdet mellem mandlige og kvindelige innovatorer og ledere i blockchain-branchen. Du har ikke brug for en grad i datalogi for at blomstre og få succes i denne branche, du har brug for motivation, en solid forretningsplan og udholdenhed. “

Adel, Medstifter og projektleder, DAPS Coin

”Blockchain og crypto er verdensændrende teknologier, og kvinder bør være involveret i dem. Antallet af kvinder i IT, STEM, crypto og blockchain er stadig lille. Der er et enormt potentiale for bemyndigede damer, som endnu ikke er involveret. Lad os alle opmuntre kvinder til at udnytte deres kvaliteter i denne nye industri.

Der er masser af arbejde at gøre for udviklere, (tech) ledere, marketingledere, kommunikationseksperter, højttalere, (web) designere og flere store muligheder. Så hvis du kan pege en dame i den rigtige retning for at følge sine drømme, bruge deres potentiale, så gå efter det. Det kan være din lillesøster, en ven eller endda nogen, du mødte på det store verdensomspændende web. Hvert lille bidrag kan i sidste ende føre til en mere forskelligartet og inkluderende blockchain- og kryptoverden. ”

CryptoLady, Grundlægger, ladiesinblockchain.org

”Jeg tror, ​​kvinder kan bringe kreativ tænkning til en branche, der i øjeblikket har problemer med at bygge bro over ny teknologi til nyttige og almindelige anvendelser af den. Sådan tænker og føler jeg som systemdesigner i en succesrig teknologivirksomhed.

Bitcoin kan ikke finde, at det er en ægte succes ved blot at være strålende software-arkitektur. Det kan heller ikke leve op til sin skæbne ved udelukkende at være et nicheunderland for teknikere eller investorer. Det har brug for massebrug! Det har brug for folk, der markedsfører og designer til denne massebrug.

Så hvem skal disse mennesker være? Det er os alle sammen. Det er ikke mennesker, der bygger Bitcoin-node-softwaren. Det er folk fra eksisterende brancher, der finder en brugssag til at køre deres service (eller dele af den) mere effektivt via Bitcoin.

Bitcoin som et økosystem åbner en overflod af muligheder, der endnu ikke er udnyttet. Det giver en sikker, åben, global rekord og hurtig, omkostningseffektiv kommunikation af alle former for transaktioner, aftaler og data.

I det sidste årti var folk ikke helt vågen over for dette. De fleste af os, selv de af os, der har kendt til Bitcoin i lang tid, var uvidende om Bitcoins potentiale – skjult i almindeligt syn i koden til Bitcoins første version: 0.1.

Det er op til os alle med lidenskab at dele og bygge videre på disse opdagelser af den sande natur af Bitcoin for fuldt ud at realisere den globale komme af Bitcoin som en Internet 2.0.

Bitcoin er ikke kun en investering: Det er et netværk og en infrastruktur, som meget af vores moderne bekvemmeligheder og tjenester vil have fordel af at køre på.

Så lad os hjælpe med at realisere Satoshis drøm ved at udvikle og fremme massivt populære tjenester på Bitcoin, der lever op til Bitcoins design og sande skæbne! “

Reina Nakamoto, Systemdesigner, @mindstatex

”Crypto er en konstant udviklende og multidisciplineret industri. Føler dig ikke skræmt af den tilsyneladende overvældende mængde information – tænk kritisk, vær modstandsdygtig og stol på din egen stemme. Vigtigst er det, have det sjovt at få indflydelse på vores verden! ”

Mia Deng, Dragonfly Capital

”Alle taler om vedtagelse af kryptovaluta.

Vil du fremskynde processen? Få flere kvinder involveret!

Mens kvinder er begyndt at tiltræde seniorstillinger i de største Cryptocurrency-virksomheder, har vi brug for mange flere af os, der investerer og arbejder i denne branche. Tal med dig dine veninder, søstre og den pige, du altid vil starte en samtale med. (Vil du lære noget sejt? Er en stor isbryder &# 128539;) ”

Shalini

”Vi lever i en verden, der ændrer sig i et hurtigt tempo. Det er en tid, hvor kreativitet og dristige ideer er blevet den nye norm, og det vil være de mennesker, der omfavner denne nye æra, der også vil hjælpe med at ændre det til det bedre. Dette er grunden til, at jeg forkæmper uddannelse og deler information, så flere mennesker forstår de ubegrænsede muligheder, Blockchain og Crypto kan have til at forme vores samfund som mennesker, som et samfund og som en individuel person uanset din etnicitet, køn eller sociale baggrund. Jeg har altid værdsat de gode ting i livet og hvad vi kan opnå, hvis vi arbejder sammen og holder kontakten. Dette er præcis, hvorfor jeg for nylig blev medlem af ICON Ecosystem og P-Rep ICONPLUS-teamet for at inspirere og udfordre andre til at arbejde sammen. Ægte innovation inkluderer alle. ”

Mounia Rabhi, ICONs repræsentant, ICONPLUS

”Den internationale kvindedag startede i 1910. Jeg hylder dem, der startede denne bevægelse i den tid. Og nu i 2020. Vi er nødt til at gå til næste fase. Blockchains og crypto valutaer har udviklet sig ved at fjerne grænser og forbinde enkeltpersoner. Glem ikke, at blockchain også har potentialet til at skabe kvinders frihed og lighed. ”

Mai, MissBitcoin

”For at blockchain-teknologi skal opnå masseadoption, har vi brug for mange flere talenter, især. kvinder til at slutte sig til os i denne branche. Forskning viser, at kvinder udmærker sig ved at tage initiativ, handle med modstandsdygtighed, køre for resultater og udvise høj integritet og ærlighed, kvaliteter, der er afgørende for at hjælpe branchen med at realisere sit enorme potentiale.

Når det er sagt, tror jeg, at den vigtigste grund til, at kvinder tilslutter sig denne branche, er fordi det er sjovt. Fra min egen erfaring har dette været en nervepirrende endnu spændende tur. En tur, hvor jeg er ydmyg hele tiden, konstant på tæerne, men alligevel lærer hver dag og træder og laver mærker i et stort område, hvor meget få nogensinde har krydset. Deltag i denne tur! ”

Fangfang Chen, Operationschef, Algorand Foundation

”Tilpasning og forståelse af kryptokurver og blockchain-teknologier kan virke som en vanskelig ting i starten.

Glem ikke det faktum, at: "Alt er svært, før det er let!"

At gøre hårde ting lette er den skjulte kraft i os. Undervurder aldrig dit talent, gør det. Vær ikke bange for at lære nye ting.

Vær ikke bange for at være en pioner inden for forandring. Vær ikke bange for at konkurrere i mænds verden. Lad ikke samfundet og den nuværende tilstand holde dig ude af spillet.

Enhver transformation har brug for vores medfølende berøring og detaljerede perspektiv; som blockchain-transformation gør.

Başak Burcu Yiğit, Medstifter, Istanbul Blockchain Women

”Antallet af iværksætterkvinder, der udvikler projekter inden for blockchain-teknologi eller deltager aktivt i projekter, er stadig meget få, selvom det har tendens til at stige. I betragtning af brugssagerne er det muligt at sige, at vi er begyndt at se profiler af advokater, bureaukrater, akademikere, offentligt personale eller mellemledere eller C-niveau ledere, der arbejder på corporate blockchain-løsninger, der forsøger at bidrage til økosystemet med hensyn til lovgivningsmæssige og spørgsmål om styring.

Med hensyn til kryptokurrency-siden af ​​virksomheden ser vi, at kvinder nærmer sig kryptokurver som et investerings- / opsparingsværktøj snarere end at handle på grund af deres instinkt til at være mere forsigtige.

På den anden side er kvinder kreative af natur. Kvinder skal have et strejf i at udvikle denne teknologi og skabe nye ideer. På denne måde tror vi, at teknologien kan vedtages og udvides af bredere masser. Strukturer, der vil tilskynde kvinder til kryptokurrency-transaktioner, skal konstrueres. Som en opfattelse af fælles bevidsthed om, at alle softwaremiljøer, især computerspil, er manddominerede, er vi interesserede i at bryde denne opfattelse og tilskynde kvinder til at arbejde i dette økosystem, der kan skabe merværdi og åbne nye horisonter. ”

Ebru Güven, Medstifter, Istanbul Blockchain Women

”Bitcoin handler om valgfrihed, og jeg håber for det første, at vi ser flere kvinder bruge det som en mekanisme til at skabe muligheder for sig selv. Til de andre kvinder i branchen vil jeg sige – lad os fortsætte med at bygge. Måske en dag, spørgsmålet, "Hvordan er det at være kvinde i rummet? ” vil være forældet. ”

Pige væk krypto, @girlgone_crypto

Endelig er her nogle ord fra vores Chief Strategy Officer, Alysa Xu.

“Hvad jeg elsker ved krypto? Det er ikke-diskriminerende, uanset dit køn, din uddannelse eller din kulturelle baggrund. I krypto er alle lige. Det er et ægte manifest af ‘decentralisering’.

For en kvinde, der arbejder i den tekniske industri i næsten 10 år, bliver jeg meget spurgt: ‘Hvorfor er der ikke mange kvinder i blockchain?’ og jeg giver dem altid det samme svar, der er. De får bare ikke det samme niveau af eksponering eller anerkendelse som deres mandlige kolleger, og det er problemet med rummet.

Jeg vil motivere flere kvinder til at blive involveret i krypto, jeg vil se kvinder ved magten, og vigtigst af alt vil jeg have kvinder til at udnytte denne fantastiske mulighed for at vokse og gløde. Crypto er ikke en slags drengeklub, det er altomfattende. Alle de damer, der har sluttet sig til os i #WomenInCrypto-kampagnen, er de perfekte eksempler på, hvordan kvinder kan lede, forme og bidrage til branchen. “

Alysa Xu, Chief Strategy Officer, OKEx

Følg OKEx på:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Websted: https://www.okex.com/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map