DeFi-komposibilitet: omfavning af kryptolån-innovationer

Hos OKEx ser vi konstant på fremtiden – og vi mener, det betyder decentraliseret finansiering.

For at sprede budskabet holder vores administrerende direktør, Jay Hao, en ny virtuel OKExDeFi Roundtable-taleserie med ledere fra forskellige brancher for at diskutere deres DeFi-fremskridt, indsigt og fremtidige planer.

I denne rundebord interviewer Jay Stani Kulechov, grundlægger og administrerende direktør for Aave. I 2017 udgav Stani ETHLend, en af ​​de første DeFi DApps, der nogensinde er oprettet. Siden da har han gjort det til sin mission at skabe værktøjer til et åbent, gennemsigtigt og retfærdigt økonomisk økosystem gennem Aave-protokollen.

Her er de vigtigste højdepunkter fra rundebordet.

Jay Hao: Aave fik for nylig en landingslicens i Storbritannien. Er det derfor, du har en fiat-gateway på hjemmesiden, og vil du bruge nogen fra tredjeparter?

Stani Kulechov: Vi modtog en elektronisk pengelicens, så ideen om det er: Aave-protokollen er decentraliseret, men hvad vi vil gøre er at oprette adgangspunkter i de decentrale protokoller og hjælpe folk med at gå fra fiat til krypto eller deponere i Aave protokol. Så det er vores mål at øge mainstream-adoption og bringe fintech og decentral teknologi tættere på hinanden.

Der er to gateways, vi bruger i øjeblikket. Hvad det giver os mulighed for er at gå fra en bankoverførsel eller en såkaldt IBAN-overførsel i Europa og kreditkort til indskud i Aave. For at deponere i Aave behøver du ikke altid at deponere – du kan bare købe et token, når du deponerer i Aave. For eksempel får du 100 A USDT for 100 USDT til gengæld. Denne A USDT er rentebærende USDT, som algoritmisk vil vokse i din saldo. Det er en-til-en med det, du deponerer der, så det er en måde at se, hvordan din saldo vokser. Det betyder også, at du kan gå til ethvert marked, hvor disse A-tokens handles og bare købe dem. Så har du tilladelsesfri adgang til en global opsparingskonto. Dette er en meget sej ting, især hvis du er i et land med høj inflation. Hvis du har en gateway til at gå fra fiat til A-tokens, er det stort set alt hvad du behøver.

Jay Hao: Der er meget spændende nyheder her – Aave v2 kommer snart! Udover optimering af transaktionsgebyrer og andre funktioner vil Aave v2 samarbejde med et fast ejendomstokeniseringsfirma, RealT og åbne private markeder for at understøtte tokeniserede aktiver af alle slags. Hvad er årsagen til dette skridt, og hvordan vurderer du den rolle, som virkelige aktiver spiller i DeFi?

Stani Kulechov: Dette er et interessant spørgsmål, fordi jeg er overbevist om ideen om tokenisering af ting – at vi får flere og flere aktiver tokeniseret, hvilket betyder at tage værdi fra det virkelige liv og lægge det i kæden, gøre det tilgængeligt og tilladelsesfri for alle at bruge i form af fakturering eller bare handle med værdien eller bruge den som sikkerhed.

Da Aave er en udlånsprotokol, er vores mål at udnytte denne virkelige aktiver sikkerhedsstillelse og frigøre den likviditet ud af den. Vores mål er at bruge disse tokeniserede ejendomme som sikkerhed i Aave, et separat pengemarked med separate risikoparametre og justeringer. Ideen er, at den, der ejer dem – og ved "ejer," Jeg mener at holde disse tokens for disse ejendomme – kan faktisk låne stablecoins mod dem. Dette giver dig mulighed for at tage egenkapital ud af din virkelige aktivbeholdning.

Jeg tror, ​​vi vil se flere bevægelser i denne retning, fordi vi har symboliseret det vigtigste i blockchain-rummet, dollars. Vi har så mange tokeniserede dollars, og det er ret bredt. Jeg synes, det er et naturligt skridt at gå fremad og symbolisere ting, som vi endnu ikke har.

Jay Hao: Hvad mere håber du, at centraliserede spillere som OKEx kan gøre for at lette DeFi-rummet?

Stani Kulechov: Nå, jeg tror, ​​der er mange muligheder for centraliserede markedsdeltagere at udforske DeFi. Jeg vil gerne se indskud i DeFi og protokoller, som Aave, der giver brugerne mulighed for at tjene renter på en decentral måde.

Jeg kan bestemt se, at decentrale teknologier er de knudepunkter, som alle kan deltage i. Det er også en god mulighed for centraliserede udvekslinger at deltage. Absolut, jeg er meget bullish, at centraliserede børser kan være en meget stor del af DeFi og meget vigtig for infrastrukturer såsom brugere ombord.


Jay Hao: Foreslå et ord for at beskrive DeFi’s fremtid – og hvorfor?

Stani Kulechov: Jeg vil sige "tilladelsesfri" – ikke kun som en evne til at bruge DeFi, men at alle kan bygge videre på DeFi.

Enhver i enhver del af verden kan oprette nogle interessante DeFi-penge-legoer ved bare at bruge en hvilken som helst protokol – som, lad os sige, Aave og noget andet – og bare bygge deres egen protokol oven på det og fjerne traditionel ineffektivitet. Jeg elsker virkelig denne idé, at alle har lov til at bygge ting og få adgang til ting. Jeg tror, ​​det er, hvad DeFi’s største værdiforslag er for mig.

Deltag i vores kanaler for at lære mere om blockchain, kryptokurrency & DeFi:

Jay Hao, administrerende direktør for OKEx

OKEx officiel

https://www.instagram.com/okex_exchange/

Kredit til vores OKExDeFi Roundtable Guest:

Stani Kulechov, grundlægger & CEO @Aave

https://twitter.com/stanikulechov

https://uk.linkedin.com/in/stani-kulechov-361284132

Aave

https://twitter.com/AaveAave

https://www.linkedin.com/company/aaveaave

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map