Ask-Me-Anything med OKEx CEO Jay Hao – et resumé

I tilfælde af at du desværre savnede det – vi var vært for en AMA-live chat-session med Jay Hao, administrerende direktør for OKEx, i vores engelske Telegram-gruppe (t.me/okexofficial_en) den 29. august. Vi er meget imponeret over den proaktive deltagelse af over 3.000 tilhængere. Gennem hele AMA-arrangementet samlede vi hundredvis af spørgsmål fra vores brugere fra hele verden.

Som Telegram-debut for Jay fokuserede AMA-sessionen på vores futures og evige swap, men vi er også begejstrede for at modtage og besvare nogle spørgsmål om OKB, notering, vores innovationer og fremtidig udvikling. For dem der gik glip af det, eller som gerne vil besøge den spændende Q igen&Som vi har forberedt dig en oversigt over svarene på alle de 25 spørgsmål, Jay har valgt fra vores samfund.

Contents

Om Jay, vores administrerende direktør

Jay er en teknisk veteran og en erfaren brancheleder. Før OKEx fokuserede han på blockchain-drevne applikationer til live videostreaming og mobilspil. Før han gik ind i blockchain-industrien, havde han allerede 21 års solide oplevelser i halvlederindustrien og udviklede en bred vifte af UVLED-, ASIC-, FPGA-, multimediecodec samt komplekst system-på-chip-design (SOC) til multimedieprocessorer. og trådløse kommunikationssystemer. Han er også en anerkendt leder med succesrige erfaringer inden for produktstyring.

Som administrerende direktør for OKEx og en fast tro på blockchain forudser Jay, at teknologien vil fjerne transaktionsbarrierer, øge effektiviteten og til sidst have en væsentlig indvirkning på den globale økonomi. Han tager sikkerhed, innovation og pålidelighed som de tre søjler i OKEx. og han er forpligtet til at bringe platformen såvel som branchen til endnu et gennembrud.

Spørgsmål & Svar – Alle originale

For at bevare dialogens ægthed polerede vi ikke de 25 valgte spørgsmål og Jay’s svar. Spørgsmålene er kategoriseret i fire dele: derivater, OKB, notering samt innovationer og udvikling.

1. Derivater – Futures, Perpetual Swap & Mere

Vil der være nogen rabat på fremtidig / swap-positionsgebyr (renter), hvis en ejer $ OKB? (Twitter-bruger: @TweetRamyz)

Vi har et rabatprogram for OKB-indehavere. Alle OKB-indehavere modtager gebyrrabatter, når de handler på OKEx. De forskellige diskonteringssatser for forskellige niveauer, jo højere niveau, jo større er rabatten.

Der er ingen positionsgebyr for vores futuresmarked.

For evig swap er der et ”” finansieringsgebyr ””, som er en nøglekomponent for swaps, der hjælper med at stabilisere grundlaget med spotindeks. Finansieringsfrekvensen for evig swap er 3 gange om dagen. Og finansieringsgebyret tages ikke af OKEx, men af ​​din modpart i kontrakten i stedet. Som sådan er jeg ked af, men vi kan ikke tilbyde nogen rabat på finansieringsgebyret.

Hvordan fungerer Okex-finansiering? Og hvad er fremtidens unikke og evige for andre? (Twitter-bruger:@ Ganbatt30810469)

Ved finansiering tror jeg, du henviser til den evige swap-finansiering? Vi har en meget detaljeret introduktion til vores evige swap-handel på vores hjemmeside, som du kan henvise til: https://support.okex.com/hc/en-us/sections/360003039191-Perpetual-Swap-Trading

Og hvad gør OKEx unikt, godt spørgsmål. OKEx har det mest komplette økosystem og produktsuite på markedet. Forhandlere kan handle fiat-to-token, spot, futures, evig swap og endda bruge OKEx PiggyBank til at søge forskellige niveauer for afkast.

Derudover har vi en bredere vifte af børsnoterede digitale aktiver og med et mere sofistikeret risikostyringssystem, der hjælper brugere med at håndtere alle handler sikkert.

i den nærmeste fremtid, hvilken plan agter Okex at gøre med at placere okb, udlån eller lignende? I en fremtidig kontrakt, hvad synes du om den nye funktion ved at låne usdt i stedet for mønt eller token? (Twitter-bruger:@ BchTr2)

Dette er et meget godt spørgsmål.

Til indsats – Vi gennemgår faktisk muligheden for at starte OKB på OKEx PiggyBank (med daglig interesse), da $ OKB ikke er PoS.

Til udlån – besvaret ovenfor.

For futureskontrakt – Ja, vi overvejer USDT-markedet. Vores system er meget fleksibelt. Så når det er bekræftet, kan vi starte det når som helst med det samme.

Hvad skal jeg gøre som bruger for vellykket swap? (Twitter-bruger: @Parpalyga)

Hvis jeg ved hvordan, ville jeg ikke arbejde her nu. hahaha!

Joke til side, lad mig sige det sådan. Som en udveksling prøver vi vores bedste for at garantere professionel handelsinfrastruktur og miljø for handlende til at nå deres handelsmål.

Vi garanterer dog ikke gevinst / tab eller op / ned, når vi bruger vores handelsprodukter, og jeg kan ikke give nogen tip til handel. Hvad jeg kan sige er, lav dit hjemmearbejde, før du handler. Invester i det, du ved. ”

Har du planer om at ændre minimumsprisen for futures / bytte BTC og ETH til det samme som spot? I øjeblikket er prisforøgelsen $ 0,01, hvilket betyder, at kun de første 20 $ i bogen er synlige. Bitmex du kan se hele bogen! (Reddit-bruger: u / joyser)

Dit forslag bliver hørt. Vi opgraderer snart vores ordrebog til den fulde ordrebogsdybde. Flere detaljer følger.

Hej, har du planer om at tilbyde andre derivater, f.eks. Optioner? (Reddit-bruger: u / okex_newbie)

Ja, vi lancerer meget snart markedet for optioner.

Bortset fra den almindelige mulighed. For at hjælpe vores brugere med at maksimere brugen af ​​fonden lancerer OKEx option porteføljemargin, hvilket kræver en markant lavere margin på afdækkede positioner. Pro-handlende bør helt sikkert prøve.

Hvad hvis margenforholdet på min konto er lavere end det krævede marginforhold? Har du støtte til denne slags situation? (Telegram bruger: @ davidc510)

Vedligeholdelsesmargenforholdet er det mindste margenforhold, der kræves for at opretholde en åben position. Hvis det kommer til kort, vil din position (delvist) være tvunget-lukket. Du kan finde flere detaljer om mekanismen her:

https://support.okex.com/hc/en-us/articles/360028014232-Tiered-Maintenance-Margin-Ratio-System-Partial-Liquidation

https://support.okex.com/hc/en-us/articles/360028531292-Adjustment-of-Perpetual-Swap-Tiered-Maintenance-Margin-Ratio-Schedule

I øjeblikket er evig bytte & futures understøtter stadig ikke den erhvervsdrivende til at indstille avancerede ordrer som stop limit, trainling stop … som MT4 eller bitmex exchange platform. Så tilføjer Okex næste gang det samme værktøj til den erhvervsdrivende næste gang? Hvilken strategi har Okex for at tiltrække handlende og konkurrere med andre marginhandelsplatforme som bitmex …? (Telegram bruger: @ NguyenKhang1610)

Vi har allerede lanceret avanceret grænseordre og stop-limit ordre på vores spot-, futures- og evige swap-markeder i år sammen med andre algo-ordreindstillinger. Du kan henvise til disse links:

Stop-limit-ordre: https://support.okex.com/hc/en-us/articles/360027766731-Token-Trading-What-is-Stop-Limit-

Avanceret grænseordre: https://support.okex.com/hc/en-us/articles/360027767671

Hvad påvirker Perpetual Swaps låneafgift, vil Okex have en plan for at reducere Perpetual Swaps og Future fee, såsom at bruge OKB til at betale gebyrer? (Telegram bruger: @VoDanhReal)

Vores hjemmeside beskriver finansieringssatsberegningen for evig swap. Du kan tjekke her: https://support.okex.com/hc/da-artikler/360020412631-XI-Funding-Rate-Calculations

Finansiering er designet til at stabilisere og indsnævre grundlaget mellem swap-pris og spotindekspris. Desværre er jeg bange for, at du ikke kan afvikle finansieringsgebyret med OKB.

I betragtning af rollover-bekvemmelighed og nye risikostyringsforanstaltninger betyder det, at den evige swap er et bedre instrument end de eksisterende futures? (Telegram bruger: @hunterrcoin)

De er to forskellige afledte instrumenter, der opfylder forskellige handelsbehov. Futures har en kontraktperiode og leveringsdato med større basis, mens evig swap ikke har nogen kontraktudløb, mindre basis og inkluderer finansieringsgebyrer. Du kan vælge den, der passer til dine behov.

At have 100x gearing er så stort og lidt risikabelt for handlende. Kan nogen handle med evig swap? (Telegram bruger: @tuckergomar)

100x gearing er kun en mulighed, ikke et must for enhver evig swaphandler. Jeg anbefaler kraftigt alle brugere at forstå deres risikotolerance og markedstendensen, inden de bruger så stor gearing.

Og for at minimere de tilknyttede markedsrisici er 100x gearing kun tilgængelig for små positioner.

Evig swap & futures-program får hastigheden af ​​penge og aktiver til at stige. Hvordan beskytter du brugeraktiver, hvilken arkitektur eller systemer bruger du? Alle ved, at hvis vi ser en anden børs, har de SAFU (Secure Assets Fund for Users) garanti. (Twitter-bruger: @forsørger1602)

Vi tager fondssikkerhed meget alvorligt.

Vi har mange års erfaring inden for sikkerhedsteknologi og har udviklet varme og kolde tegnebøger og multi-sig-teknologi alene for at beskytte midlerne. Indtil videre er jeg stolt over at sige, at vi ikke har nogen sikkerhedsbrud. Vi er overbeviste om at opretholde et rent skifer i fremtiden.

Med hensyn til sikkerhedsfond oprettede vi ikke en bestemt fond og markedsførte den til medierne. Men hvad jeg kan forsikre dig om er, at vi har en mere end tilstrækkelig reserve til at håndtere uventede situationer.

Et ton af derivatbørser har oplevet problemer under ustabile bevægelser, især når deres indekspris kun er baseret på 2 eller 3 børser. Hvordan beskytter @OKEx handlende & sikre, at de har et retfærdigt miljø at handle med? (Twitter-bruger: TheGemClub)

Vær sikker på at vores indeksprissammensætning er førsteklasses på markedet.

For hvert digitalt aktivindeks har vi 3 til 5 bestanddele afhængigt af aktivet. Sammen med mærkepris, vedligeholdelsesmarginsystem og delvis likvidationsmekanisme har vores markeder gennemgået nogle af de mest ustabile øjeblikke i nyere tid sikkert.

For flere detaljer om, hvordan vores risikostyringssystem fungerer, kan du henvise til denne artikel: https://medium.com/okex-blog/perfecting-okex-futures-market-cc23f179e4eb

2. OKB

I den nærmeste fremtid vil Okex have fremragende gennembrud for at blive den perfekte handelsplatform til at overvinde Binance eller ej. Hvad vil Okex specifikt gøre for at få OKB-valutaen til at passere i værdi sammenlignet med BNB? (Twitter-bruger: @ dinhnam1996)

Jeg tror, ​​at enhver børs har sin egen position på markedet.

Hos OKEx tilbyder vi det bredeste udvalg af handelsprodukter til forhandlere. Dette er en af ​​måderne, vi er foran Binance. Men selvfølgelig har de deres styrker på markedet, og vi elsker stærke konkurrenter. OKEx Jumpstarts seneste projekt har klaret sig rigtig godt, håber I har draget fordel af det.

Jeg er glad for, at alle holder af prisen på OKB. Selvom vi aldrig gjorde det, som en udveksling, og aldrig vil kontrollere prisen på OKB.

Alt hvad vi gør er #buidl. Vi har konsekvent brugt enorme bestræbelser på at opbygge OKB-økosystemet og styrke symbolet og gøre det til et af de mest værdifulde digitale aktiver på markedet. Jeg ser et stort potentiale i OKB, og jeg synes, at alle skal se det samme.

hvilke strategier ville du bruge, hvis $ OKB havde et meget drastisk prisfald, fx ned til -12%? (Twitter-bruger: @ danar808)

Selvom dette virkelig sker, vil vi ikke gøre noget for at manipulere prisen.

OKB’s værdi bestemmes af dets anvendelighed, så vi fortsætter med at styrke OKB og udvikle OKB-økosystemet for at gøre OBK mere værdifuldt på markedet.

3. Notering

Hvornår viser du EOS dapps som EOSBet? (Twitter-bruger: @Discoverweeklyx)

Vi sætter pris på alles interesse for notering på OKEx. Med hensyn til notering ser vi os selv en upartisk udveksling, der giver lige muligheder for gode projekter at blive noteret. Vi har vores egne noteringsregler, som du kan finde på vores hjemmeside og andre officielle kanaler. Vi vil fortsætte med at gennemgå og opdatere vores regler regelmæssigt og udforske de nyeste muligheder på markedet. EOS dapps vil helt sikkert være et af vores interesserede projekter.

Hvornår kan reglerne for IEO ændres? (Twitter-bruger: @ Cherria11)

4. Innovationer & Nye produkter

For nylig planlægger nogle af de bedste børser at lancere udlånstjeneste. Er du forberedt på dette? (Twitter-bruger: @hiampluto)

Vi lancerer vores eget udlånsprodukt meget snart. Vær opmærksom.

Planlægger du at opbygge din egen decentrale handelsplatform? (Twitter-bruger: @hiampluto)

Selvfølgelig. Det er en uundgåelig tendens.

Da vores egen offentlige kæde OKChain nu er i den sidste fase af testningen, vil vi, som allerede meddelt, etablere vores decentrale udvekslingsplatform OKDEX efter OKChain og lancere den, når vores team er enig i, at handelsoplevelsen er stor nok.

HVAD ER YR FREMTIDIG PLAN. Så mange udvekslinger, der gør disse (Twitter-bruger: @ ARVINDS67194835)

Vi har for nylig lanceret EOS PoS-indsats på OK Pool. Og flere PoS-mønter understøttes i fremtiden.

Hvornår bliver OKex Sunny Stoploss for Ios? Okex er der nogen fremtid for investorer? (Twitter-bruger: @ XunPht10)

Efter min forståelse af dette første halvdel spørgsmål: Stop-loss ordretype føjes snart til OKEx iOS App snart.

Kan du venligst @ mig på Twitter for at give mig mulighed for at forklare yderligere i anden halvdel af dit spørgsmål? Jeg svarer på det bagefter. Tak!

OKEx’s udvikling

Er Okex på vej til at blive verdens top 3 digitale bank i fremtiden? (Telegram bruger: @HissizAdam)

Interessant spørgsmål.

Efter min mening kan du ikke sammenligne den digitale verden med den traditionelle verden. De er ret forskellige på mange måder.

Og vi ønsker ikke en “bank”. En ”bank” er for lille og begrænset til det, vi sigter mod at være.

Hvornår vil Okex Indonesia støtte indonesisk Fiat og Bank til indbetaling eller udbetaling? (Telegram bruger: @ MrBrown22)

OKEx fokuserer kun på handel med krypto-til-krypto, men vi understøtter C2C fiat-til-kryptohandel for flere fiat-valutaer. Du kan henvise til vores C2C-marked for valutamuligheder her: https://www.okex.com/otc

Hvad tager du på 90% falsk volumen på @OKEx-påstand? (Twitter-bruger: AshishS17228231)

Jeg er meget glad for, at du bragte dette spørgsmål til os.

Hos OKEx udfører vi ikke nogen egenhandel, vaskehandel eller nogen anden form for markedsmanipulation på vores platform.

Med hensyn til disse rygter derude kan du blot se på spredning og dybde af vores ordrebog. Vores krydsstørrelser er meget minimale, dvs. 0,1 for vores spot- og evige swap-markeder og 0,01 for futures-markeder, og du kan stadig finde en tyk dybde tilgængelig.

Jeg synes, beviset er meget indlysende for, at vi har førsteklasses likviditet på markedet. Tro ikke på rygter.

Som andre konkurrenter som Bybit, ¿Hvordan din plataform ville undgå mulige systemoverbelastninger, i ordreplaceringen, når volatiliteten topper ?? (Twitter-bruger: martinvergaX)

Efter mange års forbedring er vores systemydelse meget optimeret, og der er sjældent et tilfælde af ventetid. Vi har ikke noget overbelastningsproblem i et stykke tid.

Mere AMA at komme

Vi vil gerne takke alle i vores samfund for at få AMA til at ske og kommunikere dine ideer med os. I betragtning af de imponerende resultater vil vi være vært for flere AMA-sessioner i fremtiden. Hvis du har nogle forslag til forbedring af vores AMA, så tøv ikke med at fortælle os det på alle vores sociale mediekanaler.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner