AMA Recap: OKEx CEO Jay Hao & Whalepool

Den 14. april deltog vores administrerende direktør Jay Hao i en live ask-me-anything (AMA) session arrangeret af Whalepool, et veletableret kryptohandelssamfund, og besvarede spørgsmål på deres Telegram-kanal med 14.000+ medlemmer (https://t.me/whalepoolbtc). I løbet af 90 minutters chat dykkede Jay dybt ned i OKExs produkter såvel som risikosystemet, der dækkede en bred vifte af handelsværktøjer, vi tilbyder, og foranstaltninger, vi sætter for at beskytte handlende mod ekstrem markedsvolatilitet.

Spekulerer på, hvad der får OKEx til at skille sig ud fra kryptomarkederne, og hvordan opretholder vi en oversigt over nul tilbagekoblinger i hele markedskrakket i marts? Tjek nedenstående Q&Som vi har forberedt dig, med alle de spørgsmål, Jay besvarede i chatten.

Contents

Velkommen @OKExJay, måske kan du give gruppen en introduktion til din baggrund og din tid på OKEx.

Sikker på, jeg har tilsluttet mig OKEx mere end to år, hvad jeg især nyder nu er blockchain-selskabernes åbne kultur. Hos OKEx er vi vokset ekstremt hurtigt til en virksomhed med over 1.000 medarbejdere, men vi er stadig ekstremt flade i strukturen, og vores ledergruppe ønsker at være så tilgængelig som muligt.

Nu er jeg også Chief Customer Support Officer med ansvar for håndtering af kundehenvendelser relateret til vores produkter. Så følg mig på twitter @ jayhao8.

Del 1: OKEx-produkter

Kan du fortælle os lidt om, hvilke produkter du tilbyder, så folk, der ikke har krypto, kan købe krypto?

Blandt vores produkter, Køb Crypto og C2C markeder er dem, der passer ind i brugere, der er nye på kryptomarkeder og ønsker at komme om bord.

For at give brugerne mulighed for direkte og let at købe krypto med fiat-valutaer via Buy Crypto, samarbejder OKEx med syv fiat gateway-partnere om at tilbyde seks typer kryptokurver (dvs. Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, & Tether). Du kan købe disse kryptoer med over 30+ fiat-valutaer ved hjælp af kreditkort. Se mere her: https://www.okex.com/buy-crypto/usd

Du kan også købe crypto med fiat-valutaer på vores C2C-markeder, hvor brugere kan handle mellem fiat-valutaerne og crypto med hinanden.

Understøtter OKEx fiat valutahandel eller kun tokenhandel?

Vi understøtter indbetaling af fiat-valutaer via forskellige gateways til spot- og derivathandel. Alligevel understøtter vi ikke fiat-crypto eller crypto-fiat-par. For dem, der er interesserede i at handle fiat-par, kan de gå til OKCoin, en af ​​vores strategiske partnere – https://www.okcoin.com/

OKEx har et udlånsprodukt, som brugere, der har en krypto, kan gøre "tidsindskud" eller "opsparingskonti". Kan du fortælle mere om dette produkttilbud, og hvor kommer renteafkastet fra?

Vores C2C-lånetjeneste (kun tilgængelig i den nyeste APP-version) giver brugerne en lånetjeneste mellem enkeltpersoner, så brugernes forskellige lån- og investeringskrav kan imødekommes. Denne infografik giver dig en kort idé om, hvordan det fungerer:


Billede

Så hvor kommer afkastet fra? Godt spørgsmål :)

Returnering af C2C-lån til investorer er de renter, som låntagerne betaler. Låntagere kan tage lånet til andre investeringer for at opnå ekstra gevinster og betale for lånerenten.

Nu kan du love BTC at låne USDT. Vi planlægger stadig at integrere andre tokens i vores C2C-lånetjeneste, og implementeringstiden vil blive afsløret i fremtiden.

Og hvorfor adskiller vores C2C-låneservice sig fra andre lignende produkter?

 1. – Vores likvidationslinje er 90%, mens andre er 83%. Det er sværere at afvikle fra vores side og dermed garantere låntagerens midler;
 2. – Vi giver brugerne mulighed for at tilpasse udlånsrenten ud fra markedssituationen – mens andre sætter udlånsrenten høj, så låntagerne skal betale en højere rente;
 3. – Vores forfaldne renter er relativt lavere. Der er bøder for låntagers forsinkede tilbagebetaling på grund af særlige grunde, men det kostede dem for meget. Investorer vil stadig være i stand til at opkræve princippet, herunder dragerenter, som OKEx garanterer.
 4. – Vi opkræver ikke noget servicegebyr i kampagneperioden (Ja, lige nu er det stadig i kampagneperioden)

  – Vores C2C-lånetjeneste gavner både låntagere og investorer.

Er margenhandel stadig populær for handlende, når de har mulighed for at handle Futures, Swaps, Options med højere gearing?

Ja, jeg vil sige, at de er forskellige produkter designet til forskellige behov.

Marginhandel, på trods af lighederne i dens gearingskarakter, har også en fordel ved brug af sikkerhedsstillelse. Dybest set kan du pantsætte BTC og altcoin til USDT eller omvendt for at øge din købekraft på OKEx.

OKEx-marginhandelsproduktet er naturligvis populært fra vinklen til bærende handler:

 • – Gearingen er lavere, hvilket gør risikoen mere kontrollerbar
 • – Marginhandlere behøver ikke at bære risikoen for likvidation eller tilbageslag
 • – Der er flere typer digitale aktiver, der understøtter marginhandel
 • – Ingen levering, udløbsdatoer og finansieringsgebyrer, men med interesser, der gør omkostningerne mere håndterbare

Med hensyn til andre anvendelser:

 1. – Lånte digitale aktiver (over det krævede marginforhold) kan også overføres til andre OKEx-handelsagenter, der skal bruges
 2. – Afdækning mod spot / futures / optioner marked

De fleste forhandlere er sandsynligvis fortrolige med OKEx traditionelle Futures-produkter. Men i det forløbne år eller deromkring har du tilføjet Perpetual Swaps og for nylig Options (på BTC). Kan du fortælle os lidt mere om disse produkter?

Nå, jeg giver en kort introduktion til derivatprodukterne først.

OKEx futures er et af de allerførste produkter, der blev lanceret på vores platform, og er blevet det største marked på tværs af alle kryptoderivatmarkeder i dag.

Vi tilbyder i øjeblikket ugentlige, to ugentlige, kvartalsvise og to kvartalsvise futureskontrakter på 9 store digitale aktiver i et forsøg på at opfylde forskellige handelskrav som afdækning, voldgift osv..

Hvad angår evig swap, blev den lanceret i slutningen af ​​2018. Handelsvolumen og likviditet er steget hurtigt bagefter. Og nu er det uden tvivl det mest populære derivatinstrument, der bruges til handel med digitale aktiver, især blandt detailbrugere.

I modsætning til futures har den evige swap en finansieringsmekanisme, der forankrer den evige swap-pris til spotmarkedsprisen. Uden udløbsdato og høj gearing op til 100 gange er evig swap et godt valg for trendhandlere. Plus, finansieringsmekanismen giver en fantastisk mulighed for arbitrage.

OKEx muligheder blev lanceret senere i januar i år (i øjeblikket er BTC / USD-optionsmarkedet tilgængeligt, mere at komme). Selvom det er relativt nyt for kryptohandel, er optioner et populært afledt instrument på det traditionelle marked. Indførelsen af ​​OKEx-optioner ville være et godt supplement til platformens hele handelsinfrastruktur.

Ud over eksisterende spothandel, marginhandel, futures og evige swaps-markeder giver optioner OKEx-brugere mulighed for at diversificere deres handels- og afdækningsstrategier med et enkelt stop.

For hvem der vil lære mere, er der Options101: https://medium.com/okex-blog/okex-options-101-68b6da96a7ac

Kan du fortælle os, hvorfor du tilbyder både Lineær USDT (svarende til Binance) og Coin-Margin (mere som Huobi)?

Forskellen mellem disse to typer kontrakter er grundlæggende.

USDT-marginerede futures er en lineær kontrakt, mens møntmarginerede futures er en omvendt. Den største forskel mellem dem er marginaktivet og kontrakts pålydende værdi.

USDT-marginerede futures giver dig mulighed for at deponere USDT som margen for handel med kontrakter. Sig, hvis du vil handle BTC-, ETH- og EOS-kontrakter, skal du kun deponere nogle USDT. Du skal ikke længere handle med dine aktiver i BTC, ETH og EOS for at åbne en position.

Pålydende er også ~ $ 1, hvilket betyder, at tærsklen for at åbne en position sænkes. Og det er meget lettere for brugerne at beregne deres overskud ved at bruge USDT som margin. Det er stadig for at imødekomme vores brugeres forskellige behov.

Der er flere og flere konkurrenter i futures som Binance, FTX, Bybit, HuobiDM – hvordan planlægger OKEx at forblive konkurrencedygtige med så mange nye produkter og spillere på markedet?

Ja, det er jeg også opmærksom på. Vi vil fortsætte med at udvide vores produkts dybde og rækkevidde, for eksempel ved at tilbyde flere underliggende aktiver og udløbsperioder osv. Nå, lad mig opdele mine tanker i flere punkter:

Jeg tror, ​​at enhver børs har sin egen position på markedet. Hos OKEx tilbyder vi det bredeste udvalg af handelsprodukter til handlende som spothandel, futures trading, C2C, staking osv. Dette er en af ​​måderne, vi holder os foran vores konkurrenter.

For ikke at nævne vores risikostyringssystem. Ser du, vi har tilbudt futures siden lanceringen af ​​OKEx. Og du ved, at kryptomarkedet har været vildt i disse 2 år. Vi fortsætter med at lære af dette uforudsigelige marked og perfektionere risikostyringssystemet for at levere en pålidelig handelsplatform til vores brugere.

Vi tilbyder også forskellige algo-ordrer for at hjælpe brugerne med at handle bekvemt. De kan endda bruge vores derivatmarkedsdata til at få indsigt i deres handler. Jeg vil sige, at vi tilbyder en hel del nyttige værktøjer til vores brugere. Dette er ikke noget, du kan have på andre platforme.

Og selvfølgelig er vores likviditet naturligvis en af ​​de bedste børser. God likviditet beskytter vores brugere mod ekstreme markeder.

Kan du kort sige, hvordan OKEx-systemet er designet til at være stabilt og pålideligt for handlende, selv i ustabile tider?

Jo da! Vi har gjort en masse arbejde med det.

Som brancheleder sætter vi ekstremt højere standarder for vores handelssystemer. Ud over opgraderingen af ​​vores handelssystem i august 2018 har vi implementeret vores næste generations Lightning 2.0-system med verdensledende ydeevne efter flere opgraderinger.

Lav ventetid og høj kapacitet er nøglerne til at sikre, at vores brugere kan handle normalt i spidsbelastning som ekstrem volatilitet. Og det er også hemmeligheden, hvorfor vi overvandt 3.12-nedbruddet – stort set takket være vores systemopgradering.

Vores nye system kan nu komfortabelt håndtere ikke mindre end 100.000 ordrer per sekund. Og vores direktør for finansielle markeder Lennix har også dækket dette emne yderligere – https://medium.com/okex-blog/on-okex-lightning-2-0-674d47196721.

Del 2 – Risikostyring

Hvor høj gearing tilbyder du til Futures / Swaps / Options-produkter, og hvordan forhindrer du markedsmanipulationer af hvaler?

Det er en hel artikel værd at gennemgå vores risikostyringssystem. Men enkelt sagt, jeg forklarer mere om mulighederne – som kan være nye for mange handlende.

Vores risikostyringssystem til OKEx Options-markedet består hovedsageligt af mærkepris, prisgrænse, optionsmargener samt forsikringsfonden.

Mærkeprisen afspejler en fair og objektiv aktivpris på markedet. Vi tager en reference til de samlede markedskurser for at bestemme en fair mærkepris for en optionskontrakt og bruger den til at beregne kontomargener og styre platformrisici for at minimere likvidationsrisici som følge af markedsmanipulation..

Prisgrænsen er indstillet til at begrænse rækkevidden af ​​ordrepriser baseret på et aktivs mærkningskurs. Det er designet til at beskytte investorer og forhindre markedsmanipulation.

Optionskøbere er bundet af den maksimale budprisgrænse, mens sælgerne er bundet af den minimale prisbegrænsning på anmodningen. Optionsmarginen er at sikre, at erhvervsdrivende kan udføre handler normalt, nemlig køb, salg, besiddelse og udøvelse af optionskontrakter ved udløb.

Der er ordremargin, positionsmargin og vedligeholdelsesmargen. De sidste to er at garantere optioner, som sælgere har tilstrækkelige midler til at udføre handlerne.

Forsikringsfonden er et sikkerhedsnet til eliminering af risikoen for tilbageslag på grund af likvidation i stor skala under ekstrem markedsvolatilitet.

Hvis du vil forstå detaljerne i vores risikostyringssystem, er du velkommen til at gennemse vores brugervejledning her: https://okexsupport.zendesk.com/hc/en-us/sections/360007491391-OKEx-Coin-Margined-Options-User-Agreement-Guide

For futures og swaps tilbyder du maks. 100x gearing på BTC og noget som 50x for altcoins?

Ja, de vigtigste handelspar er op til 100 gange, og altcoins varierer fra 20 gange til 50 gange.

Hvordan tilskynder OKEx likviditet på markederne? Har OKEx interne markedsproducenter for at sikre, at der altid stilles likviditet til rådighed? Hvad kan folk gøre, hvis de er interesserede i at levere likviditet på OKEx?

Vores markedsmikrostrutur er veldefineret til at tilskynde handlende til at levere reel likviditet og samtidig holde vores gebyrer lave for handlende til at åbne en position. Vi har forskellige markedsføringsprogrammer til forskellige niveauer af markedsproducenter på tværs af forskellige instrumenter.

I modsætning til vores jævnaldrende har OKEx derfor ikke interne markedsproducenter, og der er ingen risiko for, at interne markedsproducenter tager frontløbende kundestrømme, misbruger kundebeholdning til at tage den modsatte retning eller likvidationsjagt.

Vores indtægter er fra gebyrer, ikke handel med pnl. Vi har ikke et internt rekvisitaveringsbord. Alligevel har vi et meget gennemsigtigt markedsmarkeringsprogram, som likviditetsudbydere kan anvende. Du er velkommen til at sende en e-mail til [e-mail beskyttet] til yderligere diskussion.

Du har flere forsikringsfonde, en pr. Marked, og sammen er de i øjeblikket på over $ 75 millioner.

Vi mener, at forsikringsfondens tilstrækkelighed indikerer et børsens risikostyringsniveau. Kombinationen af ​​OKEx’s eksisterende forsikringsfond og risikostyringssystem, inklusive Tiered Maintenance Margin Ratio-systemet, markpris, prisgrænse og så videre, gør os stærke nok til at modstå alle de ekstremer, der kan ske på kryptomarkedet.

Som vi kan se, tog nogle ekstreme markedsbegivenheder som nedbruddet den 12. marts os ikke ned. Endnu mere forbrugte vi kun et rimeligt beløb af forsikringsfonden for at beskytte vores erhvervsdrivendes fortjeneste fra tilbageslag eller auto-nedskrevet på grund af det ekstreme marked.

Om Clawback vs Auto-gearing – OKEx bruger i øjeblikket kun Auto-Deleverage (instant clawback), men ikke socialiserede tab clawbacks, højre?

Faktisk bruger vi stadig socialiserede tabs clawbacks-mekanisme, men meget sjældent. Takket være vores velafprøvede risikostyringssystem er der sket 0 clawback på evige swaps blandt alle vores børsnoterede digitale aktiver siden lanceringen i løbet af et år.

For futures-kontrakter fandt der ingen tilbagekobling sted blandt større digitale aktiver som BTC, EOS og ETH i løbet af de sidste 1,5 år. 3.070 BTC, 1,6 millioner EOS og 42.000 ETH er samlet i henholdsvis vores forsikringsfondspulje. Og der er ikke mere clawback for andre aktiver, efter at vi har implementeret risikostyringsløsninger såsom Tiered Maintenance Margin Ratio-system, mærkepris og prisgrænse osv.

Derfor er handel med futures og swaps på OKEx relativt beskyttet under beskyttelse af vores sunde risikostyringssystem og $ 80 millioner værd. Da clawbacks og ADL er meget usandsynlige (jeg vil sige næsten 0% muligheder), er din fortjeneste sikker hos dig.

Hvordan er OKEx’s system med hensyn til opbevaring af klientmidler?

Brugere og sikkerhed er uden sidestykke, det være sig pengesikkerhed, handel, data og privatliv. Vi vedtager multisig kold tegnebog for at opdele vores aktiver til omkring 500 BTC pr. Tegnebog, så vi ikke bærer en enkelt kold tegnebog med en enorm mængde aktiver og får vores risici spredt og bedre styret.

Så intet ønske om at oprette en slags "SAFU" fond?

Med hensyn til sikkerhedsfonden oprettede vi ikke en bestemt fond og markedsførte den til medierne. Men hvad jeg kan forsikre dig om er, at vi har en mere end tilstrækkelig reserve til at håndtere uventede situationer.

Vi har mange års erfaring inden for sikkerhedsteknologi og har udviklet varme og kolde tegnebøger og multi-sig-teknologi alene for at beskytte midlerne. Indtil videre er jeg stolt over at sige, at vi ikke har nogen sikkerhedsbrud. Vi er overbeviste om at opretholde et rent skifer i fremtiden.

Mere AMA at komme

Ethvert emne, du vil dække, så lad os vide det!

Hver gang vi afslutter en AMA, føler vi os meget forbløffet og imponeret over, hvor ivrigt vores samfund vil lære mere om os. Som sagt før, vil flere AMA-sessioner fortsætte. Hvis du har gode ideer til det tema, vi kan dække, er du velkommen til at fortælle os det på vores sociale mediekanaler. Indtil næste gang, glad handel!

Følg OKEx på:

 

https://twitter.com/OKEx

 https://www.facebook.com/okexofficial/

 

https://www.linkedin.com/company/okex/

 

https://t.me/OKExOfficial_English

 

https://www.reddit.com/r/OKEx/

 

https://www.instagram.com/okex_exchange

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map