AMA Recap: OKEx CEO Jay Hao og Muhabbit

Den 6. august tilsluttede sig OKEx-administrerende direktør Jay Hao en live Ask Me Anything-session, der var vært for Muhabbit, et af de mest populære kryptosamfund i Tyrkiet, og besvarede spørgsmål på sin Telegram-kanal for sine 2.000 medlemmer..

Under hele chatten diskuterede Jay OKExs afledte handelspræstation og spilplaner for DeFi samt udviklingen af ​​OKChain-økosystemet.

Har du nogensinde spekuleret på, hvorfor OKEx er den bedste blandt andre børser, eller hvordan vi kan garantere sikkerheden på OKEx? Disse spørgsmål og mere blev besvaret af Jay i chatten – som er gengivet her.

OKEx er en af ​​de mest populære kryptokurrencyudvekslinger i verden. Kan du venligst forklare os, hvad der kræves for at være blandt de bedste på dette område?

Jeg tror, ​​at enhver børs har sin egen unikke position på markedet – men tak fordi du overvejer os for denne ære og anerkender vores teams indsats.

Hos OKEx har vi fire hovedfordele i forhold til andre børser, der tiltrækker brugere til os:

  1. Først tilbyder vi en bred vifte af handelsprodukter til handlende, såsom spothandel, futureshandel, udlån og lån osv. Dette er en af ​​hovedårsagerne til, at brugere kommer til at handle på vores platform.
  2. For det andet vores risikostyringssystem tiltrækker brugere. Ser du, vi har tilbudt futures, siden OKEx første gang blev lanceret. I årenes løb har vi løbende lært, hvordan dette uforudsigelige marked fungerer, og vi har perfektioneret vores risikostyringssystem for at levere en pålidelig handelsplatform til vores brugere.
  3. For det tredje vedrører naturligvis vores likviditet. Det er overflødigt at sige, at vi er en af ​​de største konkurrenter på dette domæne, og du kan fortælle det med det samme ved bare at undersøge spredning og dybde af vores ordrebog. Vores krydsstørrelser er meget minimale – dvs. 0,1 for vores spot- og evige swap-markeder og 0,01 for futuresmarkeder – og du vil stadig være i stand til at finde en tykk dybde til rådighed.
  4. Endelig vores konkurrencedygtige gebyrer skal være den laveste i branchen. Uanset om du handler spot, futures eller evige swaps, jo mere du handler, jo lavere er gebyrerne for alle markeder. Lige nu, hvis du har mere end 2.000 OKB på din konto, kan du få 40% rabat på gebyr.

Diagram, der illustrerer åben interesse på tværs af børser for BTC-futures. Kilde: skæv.

Denne uge opnåede OKEx-økosystemet en brancheførende omsætning af derivater og et åbent renteniveau. Sidste weekend gearede mere end 1 mia. Dollars kryptokurrency positioner blev likvideret i et pludseligt kursfald. På trods af det registrerede 0% clawback og 0% auto-nedskæring i fortjeneste takket være vores omfattende risikostyringssystem.

Der er konstante opdateringer og kampagner, men hvad er de vigtigste seneste opdateringer?

Det ultimative mål for OKEx er ikke kun at give brugerne den bedste handelsplatform for kryptoderivater, men også at fungere som en one-stop-løsning til kryptooptagelse.

Vi har længe betragtet decentraliseret finansiering som en af ​​de vigtigste udviklingsretninger for blockchain og cryptocurrency. Med så mange applikationer af høj kvalitet, der skiller sig ud i 2020, har OKEx aktivt støttet DeFi ved at angive de oprindelige og styringstokener for de mest fremragende DeFi-projekter – såsom BAL, SNX, CELO og DMG.

Vi udvider også vores eget fodaftryk på dette område med produkter som vores C2C-lån, der genererer passive indtægter for vores brugere og udviklingen af ​​OKChain – som vil blive brugt til at understøtte den samlede DeFi-infrastruktur.

Udover DeFi-projekter har OKEx’s forskellige derivatmarked tiltrukket nogle erfarne og professionelle forhandlere. I sidste uge blev to evige swap-produkter – DOTUSDT og FILUSDT – føjet til vores platform. Selvom spot-trading af Filecoin og Polkadot i øjeblikket ikke er helt klar på OKEx, kan handlende nyde at bytte swaps af disse innovative og spændende projekter lige nu. Hos OKEx innoverer vi konstant inden for kryptovalutaområdet og finder nye måder at give handlende mulighed for at bruge forskellige handelsstrategier til at udnytte volatiliteten i projekter af høj kvalitet som disse for at engagere og tiltrække flere handlende.

Endelig tillader vi, at OKB, vores vedtagne globale utility-token, også bruges som sikkerhed i C2C-lån. OKB kan nu deponeres som sikkerhed sammen med Bitcoin (BTC) og Ether (ETH). Brugere kan låne USDT ved at pantsætte OKB med et servicegebyr på nul og drage fordel af minimumsrenterne på låntagning, der er så lave som 0,01% pr. Dag – i øjeblikket den laveste i branchen, da typiske daglige renter andre steder er omkring 0,1%. OKB er løbende fokuseret på at udvide sine applikationsscenarier, og vi er glade for at tilbyde indehaverne muligheden for at optage lån ved hjælp af OKB til de laveste renter. Ud over dette har OKB gået sammen med Aerons Pilot Shop for at give indehavere mulighed for at købe varer og tjenester med OKExs vedtagne globale utility token.

Sikkerhed er et af de vigtigste aspekter ved en udveksling, hvad kan du fortælle om OKEx ‘sikkerhed?

Sikkerhed er faktisk vores højeste prioritet, og vi går aldrig på kompromis med det.

Af hensyn til midlerne har vi vedtaget multisig kolde tegnebøger til at opdele vores aktiver til omkring 500 BTC pr. Tegnebog, så vi ikke bærer nogen enkelt kold tegnebog med en enorm mængde aktiver, og vi har vores risici spredt og bedre styret. Vi har også et døgnet rundt sikkerhedsovervågningssystem for at beskytte vores brugeres midler. Vores rene skifer er det bedste bevis på vores indsats.

Brugers data og privatliv er også godt beskyttet på OKEx. Brugerdata krypteres og gemmes i vores backend-system – som vi har brugt år på at optimere for at forbedre stabiliteten. Vi udfører også regelmæssige penetrationsprøver to gange om året. Tredjepartsbeskyttelsestjenester er også ansat.

OKEx-handelsplatformen er stabil og pålidelig, fordi vi har et sofistikeret risikostyringssystem. Data taler for sig selv. OKEx har haft brancheførende derivatomsætning og åben interesse i denne uge, når BTC stiger.

Decentraliseret finansiering er et af de mest populære koncepter for nylig. Har du noget i DeFi, og har du nogen planer?

OKEx har fulgt væksten i DeFi-rummet i lang tid – selv ved at tage skridt til at etablere vores eget økosystem. Fra lister som MakerDAO og nogle DEX-tokens til tekniske integrationer som DAI Saving Rate (DSR) og Compounds Open Oracle System, vi synes, vi har gjort glimrende med vores nuværende økosystem.

Selvfølgelig tror vi, det er kun de første skridt og forventer endnu flere DeFi-samarbejder og projekter længere nede.

Lad os tale mere om notering af DeFi-tokens. Vi mener, at vi tilbyder løsninger af høj kvalitet og leverer værdi og likviditet til vores brugere – såsom MakerDAO og Compound. Vi foretager en fuld evaluering på forhånd for at vurdere et projekts brugerbase og samfund, dets potentiale, tidligere præstationer, udviklingsaktivitet, juridiske status osv. Nu, hvor vi har integreret FCAS (dvs. Fundamental Crypto Asset Score) med vores platform, vores brugere kan også drage fordel af at kontrollere helbredet for de kryptoaktiver, vi viser, inden vi træffer handelsbeslutninger. For nylig har vi også tilføjet nogle nye potentielle DeFi-styringstokens – såsom BAL, SNX og DMG.

Selvom nogle mennesker mener, at centraliserede udvekslinger og DeFi er uforenelige, tror vi, at der bestemt stadig er plads til begge. På trods af at vi allerede har et fodaftryk i DeFi-rummet, mener vi, at centraliserede børser også har en rolle at spille – især da DeFi-infrastrukturen stadig ikke er fuldt udviklet og kunne bruge hjælp fra centraliserede børser til at vokse og modnes.

En anden interessant faktor, der er værd at overveje, er COVID-19-pandemien. Jeg tror, ​​at det til en vis grad vil fremskynde overgangen til decentraliseret finansiering. Vi skal dog huske ikke at løbe, før vi kan gå. Bevis for arbejde-blokeringer er simpelthen ikke hurtige nok til at håndtere massetransaktioner endnu – og Ethereum 2.0 kan kun løse dette problem gradvist. Der er stadig brug for mere uddannelse i rummet generelt, samt forbedringer i teknologi, orakler, smarte kontrakter, TPS, interoperabilitet … Jeg har ikke en krystalkugle, men jeg ville ikke forvente at se udbredt anvendelse, sandsynligvis i mindst fem til ti år til.

Hos OKEx tror vi stærkt på #FinanceForAll – at DeFi vil give alle lige adgang til finansielle tjenester. For at opfylde vores vision afholder vi en ny virtuel #OKExDeFi rundbordssamtalserie med ledere – såsom Compound, MakerDAO, DMM, Bancor og Loopring – for at diskutere deres DeFi-fremskridt, indsigt og fremtidige planer.

Et spørgsmål mere. Planlægger du at mødes med vores investorer i Tyrkiet? Vi vil meget gerne se dig i Tyrkiet!

Absolut, vi vil meget gerne! I øjeblikket tror jeg på grund af coronaviruspandemien, at mange menneskers daglige liv er blevet påvirket meget. Når situationen bliver bedre, vil vi helt sikkert afholde møder i Tyrkiet!

Spørgsmål fra det tyrkiske kryptosamfund

Kan du fortælle os om OKChain, tak? Er det standard blockchain-teknologi? Hvis ikke, hvad er forskellen?

OKChain er en kommerciel blockchain udviklet af OKEx. Det var på Cosmos, men nu har vi lanceret sit testnet. Mainnet vil forhåbentlig komme i live meget snart! 

Når OKChain bliver stabilt, migreres OKB fra ERC-20-netværket til OKChain-mainnet, hvor OKB bliver den oprindelige valuta for OKChain-netværket og bruges til at afregne transaktionsgebyrer såvel som for decentraliserede apps, ofte kaldet DApps, at er udviklet på OKChain.

DeFi er et af de hotteste emner i blockchain-rummet lige nu. Kan du dele din mening om DeFi med os? Tror du, at DeFi vil forstyrre det eksisterende finansielle system? Hvad er OKB’s tilgang til DeFi-sektoren?

Ofte konkurrerer projekter, virksomheder, poletter og ideer med hinanden. Men i virkeligheden ønsker vi alle at nå masserne og bringe flere mennesker til krypto. I stedet for at kæmpe mod hinanden, bør vi samarbejde om at få rummet til at skinne på den globale scene. Dette er et sted for centraliseret finansiering, decentraliseret finansiering, offentlige blockchains, detailhandlere og institutioner. Vi har brug for dem alle for at frigøre vores fulde potentiale, for at realisere vores ambition og for at gøre finansielle tjenester tilgængelige for alle.

OKEx har et markeret fodaftryk i DeFi. For eksempel i vores egen offentlige kæde, OKChain, kan brugerne opbygge deres egen decentrale børs. OKChain understøtter også frigivelsen af ​​DeFi-applikationer, og brugere kan udvikle distribuerede økonomiske applikationsscenarier.

For at forbedre OKBs værdi, support og serviceoplevelse tilføjede økosystemet i alt 11 partnere verden over i juli. Tilføjelserne dækker mange vigtige områder – herunder DeFi-tjenester, onlinebetalinger, rabatpræmier, sikkerhedstjenester samt almindelig handel. OKB befæstede et strategisk samarbejde med Saturn Network, en velkendt DeFi-tjenesteudbyder. Brugere kan gennemføre OKB DEX-derivater, mens de handler på Saturn Network-platformen.

Hvad er OKEx’s noteringspolitikker? Hvilke faser skal projekterne gennemgå for at blive opført på OKEx?

Med hensyn til notering har vi strenge krav til projekter. Der er tydelige retningslinjer for lister og fjernelse af oplysninger om videregivelse af oplysninger, markedsadfærd og sikkerhed – bare for at nævne nogle få.

Om et projekt er varmt eller nyt er ikke det eneste aspekt, vi ser efter. Når vi taler om lister, håber vi at introducere kvalitetsprojekter til vores brugere, så de kan få mulighed for at investere i dem. Vi ønsker kun at vælge de bedste på markedet.

For flere detaljer kan du tjekke vores webside og sende dine projektprofiler til [email protected] – vores personale vil se på dem.

Planlægger OKEx at få / oprette et system, der fungerer som en forsikringsfond, hvis der sker et hack på børsen?

Vi har ikke en bestemt forsikringsfond til dækning af aktivtab. Men hvis vores system er kompromitteret i fremtiden, kan vi, og vi dækker alle tab for vores brugere.

Vi har dog en forsikringsfond på vores derivatmarkeder. Vi mener, at tilstrækkeligheden af ​​en forsikringsfond indikerer en børsens risikostyringsniveau. Kombinationen af ​​OKEx’s eksisterende forsikringsfond og risikostyringssystem – inklusive Tiered Maintenance Margin Ratio-systemet, markpris, prisgrænse og så videre – gør os stærke nok til at modstå alle de ekstremer, der kan ske på kryptomarkedet..

Som vi kan se, fjernede nogle ekstreme markedsbegivenheder os som styrtet den 12. marts os ikke. Endnu mere forbrugte vi kun et rimeligt beløb af forsikringsfonden for at beskytte vores erhvervsdrivendes fortjeneste fra tilbagekaldelse eller auto-nedskæring på grund af det ekstreme marked.

Kan du forklare, hvorfor det er en fordel for mig at placere mine kryptokurver i OKEx Pool i stedet for at satse på nogen anden platform? Giver OKEx Pool højere belønninger eller andre fordele?

I modsætning til andre minedriftspuljer har OKEx Pool til formål at blive en verdensførende integreret minedriftspool, der understøtter både proof-of-work og proof-of-stake / PoS-variant minedrift. Ikke kun understøtter vi 13 store kryptoaktiver til PoW-minedrift, men vi leverer også afdæknings- og stakingstjenester for at imødekomme de diversificerede krav på markedet.

Vi leverer fire indsatsperioder for at imødekomme forskellige brugeres behov. For indsatsudbytte fordeler OKEx Pool indtægterne til brugerne dagligt. Vi fortsætter med at lancere en produktkampagne for at øge brugernes udbytte. OKEx Pool lancerede kampagnekampagnen “Staking IOST Double Yield” i februar.

Har du nogen planer om at tiltrække ikke-krypto-investorer til OKB – og i bekræftende fald, hvordan? Hvad er handlingerne for at øge bevidstheden omkring OKB i ikke-krypto-rum? 

Jeg tror altid, at vi sammen er stærkere. Vi er meget taknemmelige over for alle vores partnere, der har støttet os undervejs for at gøre hele OKB- og OKChain-økosystemet kendt uden for kryptorummet.

Tilføjelserne dækker mange vigtige områder – herunder DeFi-tjenester, onlinebetalinger, rabatpræmier, sikkerhedstjenester samt almindelig handel. OKB befæstede et strategisk samarbejde med Saturn Network, en velkendt DeFi-tjenesteudbyder. Brugere kan gennemføre OKB DEX-derivater, mens de handler på Saturn Network-platformen. OKB kom også successivt til strategisk samarbejde med Aeron og MyWish inden for betalingsområdet. Med Aeron kan brugere købe luftfartsprodukter leveret af Aeron med OKB. Samtidig kan brugerne bruge OKB til at foretage betalinger og nyde den intelligente kontrakttjeneste, der leveres af MyWish. OKB understøttede også lanceringen af ​​velkendte API-strategiplatforme Haasonline, Cryptohopper og Mudrex. Alle OKB-brugere kan få gebyrrabatter for handel med bots på ovenstående platforme.

Med hensyn til udvidelsen af ​​lovlige token-handelskanaler lancerede OKB Kamoney, en førende og lovlig sydamerikansk valutahandelsplatform, samt Cointopay, en velkendt handelsplatform – der videreudvikler det globale økosystem. Når det kommer til tegnebøger, har OKB nået aftaler med velkendte indiske tegnebøger BuyUCoin og den største kryptotegnebog i Rusland, Trustee. Brugere kan drage fordel af alt OKB’s besparelses- og handelspotentiale via ovenstående tegnebøger.

Med kontinuerlig indsats har OKB i øjeblikket 76 globale partnere, og det vil fortsætte med at levere førsteklasses tjenester til millioner af brugere og fans over hele verden. For at opretholde en tæt kommunikation med brugerne og lytte til deres forslag afholdt OKB også en række vigtige samfundsaktiviteter i juli.

Følg OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner