AMA Recap: Mantra DAO medstifter og rådsmedlem, John Patrick Mullin

Den 3. september inviterede OKEx Mantra DAO medstifter og rådsmedlem John Patrick Mullin til en AMA-session med vores Telegram-samfund. AMA så vores gæst give et overblik over projektet, dets plads i det decentrale finansieringsøkosystem og dets nøglefunktioner. Dette resumé inkluderer spørgsmålene og svarene fra den session.

Kan du venligst introducere dig selv og give vores samfund lidt forståelse for, hvilken slags forretningsbaggrund du kommer fra, og hvordan du har anvendt det på dine roller inden for Mantra DAO?

Jeg er oprindeligt fra USA, men tilbragte næsten de sidste 10+ år i udlandet, efter at have gennemført mine bachelorstudier i Spanien, min første kandidatuddannelse i Tyskland og min anden i Shanghai. Jeg lavede en dobbelt kandidatgrad i Econ and Management.

Jeg sluttede mig til kryptorummet på fuld tid i 2017, men var aktiv siden 2015 og købte min første Bitcoin (desværre kun få) i 2013. Jeg flyttede til Hong Kong i 2018 og hjalp med at oprette et kryptobørs- og rådgivningsfirma, inden jeg startede HK kontorer for en amerikansk licenseret mæglervirksomhed, der har den eneste SEC-licens til distribution af digitale værdipapirer sammen med Will Corkin.

Derefter sluttede jeg mig til Rio DeFi-teamet som rådgiver og har for nylig været fokuseret på at opbygge og lancere Mantra DAO, en DeFi DAO med fokus på indsats, udlån og styring og Polkadot-økosystemet. Mine specialiteter er forretningsudvikling, fundraising, token økonomi, og i min daglige dag er jeg ansvarlig for driften og strategien på Mantra DAO.

Jeg håndterer meget frem og tilbage med vores institutionelle investorer, partnerskaber med PoS-projekter for at blive validator og udvekslingslister. 

Så for vores medlemmer, der ikke allerede er fortrolige med projektet, kan du give os et meget højt overblik over, hvad Mantra DAO er, og hvilken konkurrencemæssig fordel det bringer til DeFi-landskabet?

Ja helt sikkert. Mantra DAO er en DAO struktureret til at blive styret fuldstændigt af OM-tokenholdere, hvorved brugere kan modtage økonomiske belønninger gennem deltagelse i vores opsparing (dvs. indsats) og udlån af produkter samt bruge OM-token til at deltage i styring og afstemning om ændringer inden for økosystemet og platformen.

Derudover kan du tjene et ry i dette system gennem vores interne Karma-protokol, som er et system som en kredit score, så du kan modtage forbedrede økonomiske fordele såsom lavere renter på låntagning, lavere gebyrer for indsats, underkollateral udlån og andet sjove ting.

Vi har hentet inspiration fra mange af de førende DeFi-projekter og taget bits og stykker af dem alle til virkelig at skabe en omfattende tokeniseret DeFi-platform, der har alle kerneelementerne i en kryptobank, slags, men som har en gamified oplevelse gennem Karma Protocol og Mantra Pool lotterispil. Og det hele er bundet i flot emballage med Mantra, OM og Karma zen-lignende branding.

Fortæl os venligst, hvordan din DAO unikt fordeler åben finansiering i dagens og morgendagens økonomi?

Med hensyn til dette tror jeg, at folk har set, hvordan det traditionelle banksystem enten er utilgængeligt for dem i udviklingslandene eller bare ineffektivt – og en frygtelig oplevelse at håndtere. Jeg mener, jeg brugte bare en time i banken i dag, fordi jeg desværre stadig ikke bruger 100% krypto i mit liv. Det var en total smerte, og jeg spildte så meget tid.

Vi bruger vores erfaring inden for både traditionel og kryptofinansiering til at udvikle et mere åbent og omfattende system, der giver folk fra hele verden og på en tilladelsesfri måde adgang til de grundlæggende finansielle tjenester, som mennesker fortjener – et sikkert sted at redde dine penge og tjen en legitim rente, adgang til kredit- og udlånsfaciliteter osv.

Vi fik omkring 1.000 mennesker fra 81 lande til at deltage i vores IMO (dvs. første medlemskabstilbud), og i øjeblikket, efter to uger fra TGE, har vi næsten 9.600 adresser med OM-token … det er virkelig fantastisk!

Derudover tilbyder den ikke-plejemæssige karakter af mange af vores produkter det forbedrede sikkerhedsniveau. Som de siger, ikke dine nøgler, ikke dine mønter.

Kan du fortælle os, hvornår du forventer, at indsatsen bliver sat i live, og hvilke funktioner og / eller incitamenter der vil begejstre tidlige adoptere og indehavere?

Vi har to typer indsatser. den ene er, hvor exchange-staking-programmer kører med vores centraliserede exchange-partnere. Det vil have en fast APR og vil følge de samme betingelser for indsats som on-chain-indsats. I øjeblikket er dette live på Bithumb Global og BitMax, og omkring 40 millioner OM bliver i øjeblikket satse.

Vi forventer, at dette tal vil gå endnu højere, fordi vi vil lancere OM-indsats med OKEx i den forestående fremtid.

Vores samfund bad om det, og vi kom til at arbejde sammen med OKEx-teamet og vil udrulle et temmelig fantastisk indsatsprogram til OKEx-brugere og samfund!

Hvad angår vores oprindelige indsats på kæden, vil vi udrulle enkel indsats for flere forskellige PoS-kæder i de næste par uger.

Vær forberedt på mindst fem partnerskabs- og valideringsmeddelelser i de næste 2 to uger (giv eller tag et par dage). 

Dette er adskilt fra DOT- og KSM-indsats, som vi deler trinvise vejledninger for, hvordan vi udnævner vores Mantra DAO-noder for at få indfødte token-indsatsbelønninger. Vi får yderligere OM-indsatsbelønninger tilføjet kort derefter på kæde-for-kæde-basis.

Dine udlånsprodukter vil være en stor del af økosystemet for Mantra. Kan du give et overblik over din tre-fase udrulningsplan for dette, og hvorfor du gør det på denne måde?

Vi vil have et flerfaset udlånsprodukt, der inkluderer både en proprietær udlånsprotokol svarende til Maker, men med tværgående multi-aktiv sikkerhedsstillelse og underkollateral udlån gennem Karma-protokollen samt andre udlånsprotokolintegrationer.

Vi vil også bringe Ethereum-udbytteopdræt til Polkadot-økosystemet ved at integrere med Compound, Aave og andre top ETH-udlåns- / landbrugsprotokoller direkte på vores platform.

En anden cool funktion, som vi ikke snakker så meget om er "væskestakning" og DeFi svinghjulskoncept. Det er her, brugerne faktisk kan tokenisere deres indsatte aktiver og skabe et derivat af det, som giver dig mulighed for frit at handle og bruge aktivet, alt imens de stadig opretholder netværkssikkerheden i en PoS-kæde.

Så du kan f.eks. Satse din DOT, der tjener staking belønninger i DOT + OM, så kan du binde den DOT til os og oprette derivatet (omDOT), som du derefter kan låne mod til enten at handle med, eller køb mere DOT eller andre aktiver for at genindføre og tjene mere DOT + OM.

Naturligvis bliver du nødt til at afvikle kontrakten for at returnere og kræve alle belønningerne, men det er i det væsentlige, hvordan det fungerer, og du kan gøre dette med ethvert indsatsakt (som aktiverne i de fem partnerskaber, vi vil annoncere i de kommende uger).

XTZ, BAND, KAI, SRM, ATOM, KAVA, TOMO, LUNA osv. Er alle PoS-projekter med højt potentiale, og vi undersøger dem alle.

Hvordan drager fordel af indehavere af OM-token i økosystemet? Hvilken magt inden for styringsmodellen har enkeltpersoner? Hvorfor er det så attraktivt, og hvad er de grundlæggende krav for at deltage?

Dette er ekstremt vigtigt for os, især da vi er en "samfundsstyret" platform og i det væsentlige har vi set tidligere, at DAO’er især mangler incitamenter til at stemme, eller at processen er uhyre kompleks for den gennemsnitlige person at deltage i.

Vi ønsker at lave DeFi til masserne og give alle mulighed for, uanset om de har 1 OM eller 1 million OM, at være i stand til at høre deres stemme

Derfor kræver vi i vores system kun brugere at sætte OM for at kunne stemme, men det kan være med så lidt som 1 OM.

Hver indsat OM repræsenterer en stemme inden for Mantra DAO-systemet.

OM-indehavere, der interesserer OM, får lov til at foreslå ændringer i Mantra DAO-økosystemet, herunder, men ikke begrænset til, ændringer i:

  • Renter
  • OM Inflationsniveau
  • Økosystemtilskud
  • Tilføjelse af yderligere indsatsaktiver
  • Tilføjelse af yderligere udlånsprodukter

Vi har endda struktureret Mantra DAO Foundation på en sådan måde, at modtagerne af selve fonden er OM-token-indehavere

Det bliver endnu mere forbløffende, når vores Mantra DAO-noder er top fem i hver blockchain, vi validerer for i fremtiden, og vil generere en betydelig mængde indsatsbelønninger for DAO.

Forresten er det vores interne mål for hver kæde – top-5 validator!

Fællesskabs spørgsmål

Har du nogen møntforbrændings- / tilbagekøbssystemer eller planer med tokenbrænding for at øge værdien af ​​OM-token og tiltrække investorer til at investere?

Dette er et meget godt spørgsmål. Så vi har flere funktioner, der følger en tilbagekøbs- og brændemodel. Dette starter med Mantra Pool, hvor brugere kan brænde 1 OM for at få en adgang til poolen. Da prisen på OM fortsætter med at vokse, skal vi muligvis evaluere den mængde OM, du har brug for at brænde for posten. Derudover skal brugerne brænde OM for at åbne og lukke CDP’er (dvs. sikkerhedsstillede gældspositioner) til stablecoin-låntagningen. Og endelig vil Mantra DAO også bruge 50% af sin indsats på daglig basis for at købe OM tilbage på det åbne marked.

Hvad var den største milepæl, dit projekt hidtil havde? Hvad er planen i de næste par år?

Jeg tror, ​​vi har haft en masse fantastiske succeser, omend på utrolig kort tid. Fra vores massivt overtegnede IMO til en fantastisk lancering og notering på over 11 børser, herunder OKEx, inden for to uger, samt at blive accepteret i Substrate Builders-programmet, som er et økosysteminkubationsprogram, der drives af Parity og Web3. Du kan læse mere her.

Og selvfølgelig er det også fantastisk at have næsten 10.000 adresser, der holder OM-token på under to uger. Jeg er sikker på, at det er endnu flere individuelle indehavere derude, i betragtning af at mange bliver sat på børser.

Hvordan kan PoA-konsensusmekanismer gavne DeFi sammenlignet med PoS- og PoW-konsensusmekanismer?

I øjeblikket er RioChain, den kæde, vi bygger på, en PoA-model, men bevæger sig hurtigt mod en mere decentral PoS-model. Vi er overbeviste om begrebet flippening, hvor PoS-mønters netværksværdier vil formørke PoW-mønter i den nærmeste fremtid. Vi kører forresten også en validator for RFuel som en af ​​Genesis-validatorerne.

De sidste par dage har jeg overvåget OM, og det har haft en betydelig stigning, tror du det skyldes? Er vedtagelsen startet ved at indsætte indtægter?

Jeg tror, ​​der er flere vigtige faktorer for, hvorfor vores token-følge er vokset de sidste par dage / uger:

  • Stort antal stakere (omkring 40 millioner OM bliver sat).
  • Forøgelse af synlighed – f.eks. Notering på store børser som OKEx.
  • Hype omkring Polkadot-projekter – der er en grund til, at vi lancerede med en ERC-20 samme dag som DOT-overførbarhed. Det var ikke tilfældigt.

Hvorfor bruger du stadig Ethereum blockchain til OM-tokens, mens den har en lav hastighed?

Så jeg svarede delvist det ovenfor, men i det væsentlige er det nuværende OM-token en ERC-20-version, der udelukkende er beregnet til at få tokenet i hænderne på vores investorer og få dem forudbetalt til indsats. Vi skifter til vores mainnet-mønt, når RioChain-mainnet lanceres i de kommende måneder.

Hvor kan jeg købe OM?

Vi er i øjeblikket noteret på over 11 børser, men jeg synes OKEx er et godt sted at starte, da vi er opført der.

Fortæl os om dine planer for 2020, hvad arbejder du i øjeblikket på, og vil du udvide listen over store børser?

I øjeblikket arbejder vi på at lancere den første version af vores platform, som oprindeligt vil fokusere på indsats, efterfulgt af simpel styring på kæden, når RioChain er live. Og så lancerer vi vores udlånsplatform og yderligere funktioner, såsom Mantra Pool og Karma.

Vi frigiver en mere detaljeret teknisk køreplan og lancering i den nærmeste fremtid samt fortsætter med at dele mere om vores tekniske fremskridt, da vi åbner vores kodebase for offentligheden og deler mere om det dev-team, der har været hårdt på arbejde bag scenerne.

Som et samfundsdrevet projekt, hvordan kan jeg bidrage med min kvote til din succes? Har du et globalt ambassadorprogram eller henvisningsbelønningssystem? Får jeg nogen fordel ved at holde på lang sigt?

Ja, vi har et ambassadørprogram, der er designet af vores rådsmedlem, Will Corkin, og vores strategirådgiver, professor Nick Krapels. Vær også opmærksom på flere meddelelser om dette program!

Hvilke roller spiller Web3 Foundation i Mantra DAO? Ingen opnår noget af værdi alene, kan du Vær venlig del om dine partnerskaber for succes?

Så som jeg delte i et af spørgsmålene, arbejder vi med Parity og Web3 gennem inkubationsprogrammet Substrate Builders, som vi blev accepteret i. Mantra DAO har endnu ikke ansøgt om et Web3 Foundation-tilskud, men det er noget, vi planlægger at gøre inden udgangen af ​​året.

Jeg kan se, at Mantra DAO-samfundet vokser, men hvordan kan brugerne hjælpe dig? Hvordan kan vi bidrage med vores kvote til din succes?

Der er mange måder, som samfundet kan hjælpe os på, og det starter med at støtte vores noder ved at delegere dine aktiver til dem for at tjene staking belønninger. Derudover kan brugere hjælpe support ved at sætte OM og deltage i styrings- og afstemningsprocessen. Jo mere feedback fra samfundet vi har, jo bedre er det efter vores mening. Naturligvis kan alle også hjælpe ved at dele vores nyheder og meddelelser og være en solid talsmand for os i rummet!

Dette interview er redigeret for klarhedens skyld.

Følg OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner