WebDollar – En original kryptovaluta til løsning af fremtidens problemer

Introduktion

Markedet for kryptokurrency har konstant været udvidet i de sidste par år, og nye digitale aktiver blev frigivet til markedet. En af de kryptoaktiver, der hævder at være fremtidens kryptokurrency er WebDollar (WEBD). I denne artikel vil vi forklare, hvad WebDollar er, hvad det sigter mod at forbedre, og hvilke er de vigtigste egenskaber ved denne kryptokurrency.

Internettet blev en vigtig del af vores daglige liv, og det forbinder ikke kun mennesker og virksomheder, men også genstande og maskiner. Med WEBD er målet at have et oprindeligt aktiv til World Wide Web og forbedre hele www-økosystemet.

Hvad er WebDollar?

WebDollar ønsker at blive den oprindelige kryptokurrency på World Wide Web og hjælpe hele branchen med at ekspandere for at forbedre dens bærbarhed, lethed og enkelhed. Selvom Bitcoin (BTC) fortsat er den største kryptokurrency på markedet, var den ikke i stand til at etablere sig som den oprindelige valuta til internettet.

Teamet bag WebDollar har arbejdet meget hårdt med at skrive en original kode til hele netværket. Med det er det muligt at køre en uafhængig og kraftfuld blockchain med forskellige muligheder.

Den overraskende ting ved dette projekt er det faktum, at de ikke startede fra et Initial Coin Offering (ICO), da de fleste af de tokens, der i øjeblikket er tilgængelige på markedet. Opfinder Alexandru Ionut Budisteanu sammen med flere andre udviklere har allerede et igangværende projekt, der ikke modtog midler fra private investorer i form af en ICO.

Tilbage i 2017 var ICO’er det vigtigste værktøj til krypto- og blockchain-relaterede projekter. Imidlertid var de fleste af disse ICO’er ikke i stand til at få succes og vokse. Faktisk blev de stærkt kritiseret af markedsentusiaster, og mange lande har forbudt dem. ICO’er genererede høje overskud for deres skabere, hvilket resulterede i en bølge af fidusprojekter, der generelt havde en negativ indvirkning på decentralisering.

WebDollar startede i stedet fra bunden uden en ICO, og den har kun afsat 10% af den samlede forsyning, som netværket nogensinde vil skabe. Disse midler bruges kun af skaberne til at betale for den løbende udvikling af markedet i mange former for belønninger.

WebDollar-teamet arbejder for at tilbyde en enkel brugeroplevelse til at håndtere kryptokurver. Ingen installationer eller downloads er påkrævet, og der er ikke behov for at håndtere komplicerede konfigurationer. For at gøre det hurtigere for brugerne genereres og håndteres tegnebøgerne automatisk og kan gemmes lokalt på enhver maskine, der har et lager.

Hvordan fungerer WebDollar?

WebDollar er i øjeblikket drevet af en hybrid konsensusalgoritme, der inkluderer 33,33% Proof-of-Work (PoW) og 66,66% Proof-of-Stake (PoS). Netværket bevæger sig fremad med sit mål om at blive 90% PoS og kun 10% PoW i betragtning af at dette ville være meget mere effektivt, grønt (miljøvenligt) og sikkert for hele økosystemet. Da den blev lanceret (26. april 2018), var kryptovalutaen 100% PoW.

Brugere kan starte minedrift af den digitale valuta på en hurtig og nem måde bare ved at køre enhver browser på enhver understøttet enhed. En computer kan let starte minedrift af WEBD, og ​​brugeren belønnes hurtigt. Desuden drives WEBD af en af ​​de mest avancerede NIPoPoW-konsensusalgoritmer.

De ikke-interaktive bevis for bevis for arbejde er selvstændige strenge, som et computerprogram kan inspicere og verificere, at en begivenhed er sket på et PoW-netværk. Disse er normalt meget effektive til blandt andet mobile tegnebøger og sidekæder.


Som nævnt før tillader WebDollar brugere at begynde at bruge det uden at skulle foretage nogen specifik download, installation eller registrering. Desuden genereres tegnebøgerne direkte i browseren, hvilket gør det muligt for ikke-kloge personer at begynde at håndtere kryptovalutaer. På samme tid tilbyder netværket offline transaktioner, og det er designet til at være ASIC-resistent og GPU uvenlig.

I fremtiden er målet at øge brugernes anonymitet ved at udvikle og tilføje transaktionsblandere. Disse miksere er meget nyttige for enkeltpersoner, der ønsker at beskytte deres privatliv og data, når de foretager transaktioner på netværket. Der er nogle kryptokurver, der allerede har tilføjet disse funktioner, men ingen af ​​dem er i stand til at tilbyde de hurtige og brugervenlige tjenester, der tilbydes af WebDollar.

Samtidig ønsker teamet også at implementere smarte kontrakter. Dette vil hjælpe hele netværket med at arbejde ikke kun som en blockchain-platform til at foretage og behandle transaktioner, men også til at behandle mere komplekse opgaver og instruktioner.

Et fremtidigt sæt nye funktioner inkluderer udveksling og udveksling af økosystemer, skaleringstransaktioner, et community-stemmecenter for opdateringer, multi-sig ved hjælp af fingeraftryk og ansigtsgenkendelses-id og mange andre ting.

Det er værd at nævne, at projektet også promoverer netværket med månedlige belønninger på Twitter og YouTube, du kan følge dem på Twitter (@ webdollar.io) for de ugentlige emner.

Brugere, der ønsker at erhverve WEBD-kryptovalutaen, kan gøre det ved at registrere sig på BitRabbit-kryptokurrencyudvekslingen, en platform der giver klienter mulighed for at handle digitale aktiver på markedet. Andre børser, der understøtter denne virtuelle valuta, inkluderer P2PB2B, BitMahavi (bankoverførsel), Swaps Network og WebD Timi (PayPal og kreditkort). En komplet liste over børser kan findes her: https://webdollar.io/partners/exchanges

WebD Timi-børsen sigter mod at levere 24/7 tjenester til køb og salg af WEBD-kryptovaluta uden barrierer og brug af de mest almindelige fiat-valutaer blandt medlemmerne af WebDollar-samfundet..

Holdet arbejder konstant for at øge likviditeten til denne kryptokurrency. De forsøger også at liste det digitale aktiv i andre populære og meget anvendte kryptobørs. Dette ville have en positiv effekt på WEBD i betragtning af at det vil have mere eksponering for investorer, handlende og kryptoentusiaster.

Nogle af de virksomheder, der i øjeblikket arbejder med WEBD, inkluderer Hostero, Webd.Shop, Ale-Teo, Mojito Club, Crypto Coffee, Shop Aji og mange andre. I fremtiden forventes antallet af virksomheder, der arbejder med WEBD, at vokse, efterhånden som teamet opretter nye partnerskaber, og det digitale WEBD-aktiv udvides på markedet.

Konklusion

WebDollar blev oprettet som en kryptokurrency, der ønsker at blive det oprindelige aktiv på Internettet. Selvom teamet ved, at dette ikke er en let opgave, bygger de et netværk, der er let at bruge, og som ville give innovative løsninger til brugerne.

Med en NiPoPoW og dens ASIC-resistente konsensusalgoritme sigter WEBD mod at tilbyde enkelhed, lethed og bærbarhed til brugere, der i øjeblikket bruger internettet overalt i verden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map