Vigtige hårde gafler skal ske i juli 2018

En ‘Hard Fork’ er simpelthen en ændring i protokollen fra en tidligere version. Denne proces følger en divergens, hvor en del følger den gamle sti, og den nye (forked) version følger opgraderingsstien. Nogle gange kan en hård gaffel påføres en kæde, uden at afvigelsen skabes. I dette tilfælde gives der ikke ekstra mønter til brugerne.

Den nye version arver attributter for den gamle version, men implementerer yderligere protokoller (som kan være en forbedring af sikkerheden), som menes at være en bedre mulighed end den originale version.

Et eksempel på sådan ville være Bitcoin Cash (BCH) hård gaffel, som er en gaffel af Bitcoin (BTC). Bitcoin Cash foretog nogle få ændringer i sin protokol som at øge blokstørrelser til 32 MB i stedet for 1 MB blokstørrelse implementeret af Bitcoin (BTC).

Disse forbedringer har ført til, at de mange kryptokurver, vi har i dag – såsom Bitcoin Gold, Bitcoin Private og endda Ethereum – og mere kommer op om dagen. Det er vigtigt at vide, at ikke hver gang en hård gaffel også vil give incitamenter til investorerne, nogle gange er det bare en opgraderet protokol.

Nedenfor forventes hårde gafler i juli.

Ethereum Classic

Som beskrevet af holdet, Ethereum Classic (ETC) er en smartere blockchain, community, kryptokurrency og et netværk, der udvider funktionerne i et digitalt aktiv. Ved siden af ​​platformen, der gør det let for folk at sende virtuelle penge til hinanden, tillader det også brugen af ​​komplekse smarte kontrakter, der er selvstyrende og uforanderlige.

Ethereum Classic (ETC) poletter kører blockchain og er tilgængelige for køb / udveksling på større kryptokurrencyudvekslinger for bitcoins, ethereums og USD.

Den planlagte gaffel den 13. juli vil føre til Ethereum Emerald, som vil blive gafflet ved 6.100.000.blok.

Einsteinium

Einsteinium blev grundlagt i 2014, men kom først til rampelyset indtil 2017. Einsteinium er en fundraising-platform, der hjælper med at eliminere korruption og også muliggør et globalt samfund, der effektivt kan støtte videnskabelig forskning og meget mere.

Einsteinium (EMC2) på den anden side er det native token til Einsteinium-platformen. Disse tokens kan handles for andre på forskellige kryptokurrencyudvekslinger. EMC2 er en Bitcoin-lignende virtuel valuta, der bruger PoW (Proof-of-Work) algoritmen. Selvom denne valuta primært blev bygget til videnskabeligt, velgørende og politisk fundraising-formål, kan den bruges til alle transaktioner.

EMC2 gafler ved at ændre sin minealgoritme fra Script til EThash. Nye tokens distribueres til tokenholdere i forholdet 1: 1.


Opdatering: Einsteinium-teamet kontaktede os om, at den hårde gaffel til Einsteinium (EMC2) -kryptovaluta kommer op sent på efteråret; en nøjagtig dato er endnu ikke fastlagt.

SiaCoin

Det Sia platform er et distribueret cloud-lager, der bruger gratis lager, der er sikret med blockchain-teknologi. Platformen bruger brug af brugernes harddiskkapacitet overalt i verden, hvilket skaber en datalagringsmarked, der er pålidelig til en lavere pris end traditionelle lagerudbydere som Amazon og Apple.

SiaCoin (SC) er netværkets officielle kryptokurver, der vil blive brugt til at købe ekstra plads, der kræves af klienter. Udbydere betales også af den samme kryptokurrency for at gøre deres uudnyttede lagerhukommelse tilgængelig for netværket.

SiaCoins ‘hårde gaffel er planlagt til 1. juli 2018.

LBRY Credits

BIBLIOTEK KREDIT LBC er en gratis, åben, community-driven markedsplads. Platformen er vært for det bedste af Hollywood-film, collegeundervisning og andet medieindhold. LBRY Credits (LBC) -kryptovaluta vil give næring til aktiviteter på blockchain.

LBRY Credits (LBC) poletter kan købes på Bittrex, Poloniex, Upbit og Cryptopia kryptokurrency udveksling. I øjeblikket kan tokens kun handles for bitcoin og tether-kryptovalutaer.

Den planlagte gaffel på blockchain finder sted den 9. juli 2018. Gaffelen forlænger, hvor længe krav vil være gyldige inden udløb på netværket.

HexxCoin

Det HXX-mønt er et sikkert decentraliseret og blockchain-baseret systemnetværk, der benyttede en PoS (Proof-of-Stake) algoritme.

Det HEXXCOIN (HXX) opstod først i 2015 som en gaffel af Crave, blev derefter genoplivet to år senere som en gaffel af Zerocoin (Zcoin), som også døde. I 2018 blev mønten overtaget af et nyt team, der gjorde deres bedste og kørte projektet til utænkelige højder på så kort tid. Mønten er centreret om brugernes privatliv.

Teamet bag projektet sigter mod at udvide funktionaliteten af ​​bitcoin ved hjælp af Zerocoins funktioner. Gaffelen vil resultere i en ny kryptokurrency kaldet BitcoinZeroX (BZX). BZX-tokens udstedes til indehavere af HEXX og Bitcoin-kryptokurrency i forholdet 1: 1.

HEXX-gaffelen er planlagt til 1. juli 2018.

BitTube

Her er en god platform, der sigter mod at fjerne platforme til videoudgivelse såsom YouTube. På denne platform kan udgivere og få passive indkomster fra indhold, de uploader til platformen.

Det BitTube (TUBE) kryptokurrency er hjemmehørende i platformen og vil blive brugt som belønning for aktiviteter på netværket. TUBE kan også udveksles med andre kryptokurver på enhver kryptokursudveksling, den er opført på.

Med et peer-to-peer-distribueret netværk vil BitTube hjælpe folk globalt med at udøve deres ret til ytringsfrihed og undgå censur.

BitTube (TUBE) er planlagt til at forkaste den 1. juli 2018. Gaffelen involverer en ændring af minealgoritme til netværket.

Kore

Det Kore platform fokuserer på fortrolighed og sikkerhed, der er målrettet mod at gendanne kritiske juridiske menneskerettigheder.

KORE (KORE) poletter kan handles som alle andre kryptokurver derude. I øjeblikket kan det kun udveksles til Bitcoins (BTC) på Bittrex og Upbit som angivet af møntmarked.

KORE gaffelen vil blive brugt til at ændre nogle grundlæggende aspekter af blockchain såsom blokeringstid, vanskeligheder, masternode-belønninger, indsats og få andre ændringer. Gaffelen er planlagt til 1. juli 2018.

Det er vigtigt at bemærke, at nogle af disse hårde gafler kan ændres af samfundet. Derfor er det vigtigt at følge udviklingen i forskellige samfund via forskellige sociale medieplatforme for at følge fremskridtene.

Vi anbefaler : CoinMarketCal og KryptoCal til sporing af fremtidige annoncerede begivenheder.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map