Vejledning: Sådan køber du Tron (TRX) på Binance

Tron er en decentral protokol på blockchain, der tillader et verdensomspændende gratis indhold på en distribueret lagringsteknologi. Protokollen giver brugerne mulighed for at offentliggøre, gemme og eje data i en uafhængig form. Det giver indholdsskabere mulighed for at frigive, formidle, cirkulere og håndtere digitale aktiver og danne et decentraliseret indholdsunderholdningsøkosystem.

Køb Tron on Binance i dag!

Justin Sun, som er administrerende direktør, har en tendens til at positionere TRON som den nye distribuerede økonomi inden for digital underholdning, der inkluderer streaming af videoer, onlinespil til sociale netværk, hvor brugerne har kontrol over økonomien. Den kryptovaluta, der kører på TRON-blockchain, kaldes TRONIX (TRX).

Tron rangerer i øjeblikket 13. position på kryptokortene med en markedsværdi på godt 1,3 milliarder og har haft en stabil vækst siden begyndelsen af ​​december.

Uden for børser, hvor TRONIX-kryptovalutaen handles, kan TRX opbevares på de tegnebøger, der er anført her, og som giver brugerne fuld kontrol over deres mønter.

For at købe TRON kan brugerne besøge en krypto-udveksling, der tillader krypto til fiat-køb af TRX. Eller de kan besøge en børs, der gør det muligt for krypto til kryptobørs og handle en anden krypto for mønten, normalt BTC eller ETH.

Køb Tron ved hjælp af Crypto

Ønsker du at udveksle nogle af dine Bitcoins eller Ether-kryptokurver med TRONIX? Binance-børsen ville være den børs, der kommer til at tænke på.

Følg følgende trin for at købe fra Binance.

Trin 1:

Køb Tron

Lave en Binance konto, hvis du ikke i øjeblikket er registreret på platformen. En hurtig formular guider dig gennem registreringsprocessen. Alt, hvad der kræves, er en gyldig e-mail-adresse og en sikker adgangskode. Efter registrering skal du bekræfte din registrering ved at klikke på et link sendt til den e-mail, du har registreret. Dette afslutter din registrering og giver dig adgang til at bruge platformen.

Trin 2:

Finansier din Binance konto. På dette tidspunkt skal du sende nogle Bitcoins eller Ethers til platformen. Værdien af ​​TRX, du er villig til at få, fortæller dig nøjagtigt, hvor meget BTC du sender på platformen.

For at gøre dette skal du klikke på linket “Fund” og derefter “Indskud” og derefter søge efter Bitcoin / Ether på listen over kryptovalutaer, der vises.


Køb Tron

Søg efter BTC på listen over kryptovalutaer, der tilbydes af Binance, og der genereres en unik adresse til din brug. Du skal kopiere den genererede adresse og sende nogle Bitcoins ind i den fra din eksterne tegnebog eller udveksle, hvor du har dine kryptoer deponeret. Vent nogle minutter, og dine mønter skal afspejles i den tegnebog, du sendte den.

Trin 3:

Udveksle din Bitcoin eller andre altcoins for TRON. For at gøre dette skal du klikke på “EXCHANGE” -linket ved siden af ​​Binance-logoet. På siden skal du finde TRX / BTC, hvis du finansierede med Bitcoins eller TRX / ETH, hvis du finansierede med Ethers. Dette skal indlæse diagrammet for det par, du har klikket på.

Køb Tron

I afsnittet Køb TRX under diagrammet viser boksen Pris dig nøjagtigt den brøkdel af bitcoin, du betaler for hver TRX, du vil købe. Brug feltet beløb til at indtaste det antal, du er villig til at købe. Procentknapperne hjælper med at udfylde boksen med beløb med, hvor meget af din finansierede kryptokurrency, der er deponeret på den platform, du vil bruge til at købe Bitcoins. Brug knappen 100%, hvis du bruger alle dine midler. Klik på KØB TRX-knappen, og vent på din TRONIX-mønt krediteret sin tegnebog på Binance udveksling.

Køb Tron

Bemærk, at høje gebyrer på Bitcoin-netværket har givet dig mange penge til at købe andre kryptovalutaer. Det kostede meget at flytte midlerne til Binance og også transaktionsgebyrer på børsen for Bitcoin er også skyhøje. En bedre tilgang ville være at bruge Ether, når du køber din TRONIX-mønt på Binance-børs.

Træk TRX tilbage til din tegnebog

Af åbenlyse grunde; hacks og endda blive lukket ned, anbefales det ikke at gemme dine nyerhvervede mønter på kryptobørs. For ikke at nævne mindre problemer som planlagt vedligeholdelse, som til tider kan vise sig at være besværlig. Sørg derfor for at trække din TRX tilbage til en sikker og sikker tegnebog, der giver dig mulighed for at have kontrol over dine mønter.

Er Tron en god investering?

I løbet af det sidste år har Tron formået at flytte til sin egen blockchain og har også erhvervet BitTorrent, da det arbejder mod at dominere underholdningsindustrien. Dette kombineret med andre positive udviklinger, der har fundet sted i form af partnerskaber, lover at skubbe prisen på Tron endnu højere.

Køb Tron on Binance i dag!

Selvom prisen på TRX de sidste par dage har været i den røde zone, har mønten stadig formået en respektabel ROI siden begyndelsen af ​​året. Denne tendens forventes at fortsætte, når vi bevæger os mod årets sidste kvartal, da eksperter forudsiger, at kryptomarkedet sandsynligvis vil samle sig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map