Vejledning: Sådan køber du ICON (ICX) på Binance

“Hyperconnect the world” – pr. ICON-webstedet, det er det, denne sydkoreanske baserede blockchain-opstart forsøger at opnå. De har det ambitiøse mål at forbinde alle verdens blockchain-netværk og traditionelle infrastrukturer, en der har set ICX, deres oprindelige token, modtage en masse hype. På mindre end et år siden deres oprindelige møntudbud er ICX i øjeblikket den 34. største på markedet med et loft på mere end 260 millioner dollars.

Som en ung kryptokurrency er ICX stadig lidt af en ukendt, men præsenterer også et betydeligt potentiale for vækst. Denne guide vil fortælle dig, hvordan du kommer ind på handlingen og investerer i ICON.

Selvom der er mange konkurrenter til ICON på markedet, er dette et af de mest succesrige blockchain-netværk fra i dag, i betragtning af at der er mere end 2.000 altcoins i verden.

Hvad er ICON?

Med mange forskellige smarte kontraktplatforme, der kommer til at være fremtrædende, kommer spørgsmålet om interoperabilitet op. Hvordan vil NEO-applikationer kunne kommunikere med Ethereum- eller Cardano-apps? Dette er hvad ICON håber at løse. Deres platform vil sigte mod at tillade forskellige blockchain-netværk at arbejde med hinanden samt muliggøre problemfri udveksling mellem forskellige kryptokurver.

Det er et ambitiøst projekt med en betydelig slutanvendelsessag, men er stadig i et relativt tidligt udviklingsstadium. Dog med lancering af deres mainnet i 2018 er ICON klar til at se betydelig vækst – pr. oktober 2018 betjener netværket allerede omkring 1000 transaktioner om dagen. Det er også indgået et samarbejde med det største teleselskab i Sydkorea, SK.

Det er meget svært at finde et sted at købe ICX med Fiat-valutaer på dette stadium. Så vores guide viser dig, hvordan du handler Bitcoin, Ethereum, Binance Coin eller Tether til ICX på en af ​​verdens største børser, Binance.

Nogle af de konkurrenter, som den digitale valuta i øjeblikket har, inkluderer Cardano (ADA) og Cosmos (ATOM). Hvis du vil vide mere om disse to projekter, har vi lavet dybdegående guider om dem.

Trin 1: Registrer dig på Binance

Binance er en af ​​de mest populære og anerkendte krypto-udvekslinger i verden. Ifølge CoinMarketCap er Binance den 10. største kryptobørs med en markedsværdi på $ 685 millioner i de sidste 24 timer. 

Brugere har tendens til at vælge denne krypto-handelsplatform, fordi den har stor likviditet for altcoins, og fordi den har fungeret på markedet i over to år som førende inden for rummet. Interesserede investorer i at købe ICON kan gøre det gennem fire forskellige handelspar, inklusive ICX / BNB, ICX / BTC, ICX / ETH og ICX / USDT. ICON repræsenterer i øjeblikket 0,22% af den samlede handelsvolumen på denne platform. 

Tjenesterne, der tilbydes af denne kryptobørs, er konkurrencedygtige og ligger i spidsen for branchen.

Hvis du ikke allerede har registreret dig, skal du registrere en konto den Binance. Registreringsprocessen skal være hurtig med Binances brugervenlige grænseflade.

binance register 3

Trin 2: Bekræft din konto


Binance kræver, at du indsender et par verifikationsdokumenter, før du kan begynde at handle. Du skal også oprette sikkerhedsforanstaltninger og 2-faktor-godkendelse for at beskytte din konto.

Trin 3: Send BTC, ETH, BNB eller USDT til din Binance-konto

Når din konto er godkendt, skal du sende noget Bitcoin, Ethereum, Binance Coin eller Tether til din konto på Binance. Hvis du ikke allerede har en af ​​disse mønter, kan folk fra de fleste steder i verden købe med et kredit- eller betalingskort fra sider som Coinmama, Changelly eller Coinbase.

For at gøre dette skal du gå til den øverste bjælke og vælge “Funds” og derefter “Depositum”. Klik på rullemenuen, og vælg, hvilken mønt du vil sende.

På det næste skærmbillede får du en tegnebogadresse, du kan sende dine penge til. Sørg for kun at sende den valgte møntype til denne adresse – dvs. kun Bitcoin til Bitcoin-adressen. Hvis du sender en anden mønt til denne tegnebog, kan din indbetaling gå tabt.

depositum 3

Trin 4: Vent på bekræftelse

Det kan være nødvendigt at give tid til, at transaktionen kan gennemføres, afhængigt af aktivitetsniveauet på netværket. Vær tålmodig og sørg for, at din indbetaling er gennemført, før du går videre.

Trin 5: Find og vælg BTC-, ETH-, BNB- eller USDT-parret

Nu har du foretaget en indbetaling, det er tid til at gå ind i udvekslingsafsnittet i Binance.

I topmenuen skal du vælge “Exchange” og derefter “Basic”. Dette åbner handelsskærmen.

På højre side vil der være en boks, der viser BTC-, ETH-, BNB- og USDT-par. Vælg den mønt, du har deponeret tidligere, og søg efter ICX. Klik på parret (ICX / BTC, ICX / ETH, ICX / BNB eller ICX / USDT).

ICX binance

Valgfrit: Brug Binances avancerede værktøjer til at købe på det rigtige tidspunkt

Selv i deres Basic-udveksling tilbyder Binance en række måder at hjælpe brugerne med at købe lavt og sælge højt. Dette inkluderer en omfattende pris- og ordrehistorik for dit valgte par samt begrænsningsordrer. Begrænsede ordrer giver dig mulighed for at vælge en bestemt pris, som du ønsker at købe eller sælge til. Så når ICX når den pris, du har indtastet, udfører Binance automatisk en handel for dig. Alternativt kan du vælge at købe til den aktuelle markedspris – dette skal være fint for nybegyndere.

Med de avancerede værktøjer leveret af Binance er det muligt for brugere at være i stand til at forbedre deres handelsaktiviteter og finde bedre priser for de digitale valutaer, de ønsker at købe eller sælge. I dette tilfælde vil investorer ved at bruge grænseordrer have mulighed for at reducere deres handelsgebyrer og også vælge bedre priser.

icx binance 2

Trin 6: Vælg den mængde ICX, du vil købe

Vælg nu, hvor meget du vil købe. Du kan vælge et bestemt antal ICX eller bruge 25%, 50%, 75% eller 100% af mønterne i din BTC / ETH / BNB eller USDT tegnebog.

Trin 7: Køb ICON!

Klik på “Køb ICX” for at gennemføre din ordre. Når netværksbekræftelsen er afsluttet, er du færdig!

Trin 8: Flyt dine mønter til en sikker ICON-tegnebog

Den bedste praksis inden for kryptokurrency er altid at opbevare dine mønter i en sikker tegnebog, som du styrer. Det betyder at flytte dine mønter fra børsen, når du er færdig med at handle.

Hardware-tegnebøger er normalt den bedste måde at opbevare kryptokurver på. De giver dig mulighed for altid at have dine midler beskyttet og fri for angreb eller hacks. Ikke desto mindre er det ikke gratis at have en af ​​disse tegnebøger.

Fordi det først for nylig er overført fra en ERC-20 pladsholder til et token på ICON blockchain, er der endnu ikke en bred vifte af tegnebøger, der understøtter ICX. Den mest sikre mulighed er at bruge en hardware-tegnebog som Ledger Nano S eller Trezor (som begge understøtter ICX). Alternativt er ICONex en gratis multi-platform ICX tegnebog udviklet af ICON-teamet selv.

For at trække dine mønter fra Binance skal du vælge “Funds” og derefter “Udbetalinger”.

Vælg “ICX” i rullemenuen.

icx binance 3

Dette vil bede dig om en tegnebogadresse, du kan trække dine mønter til. Tilføj adressen fra din ICX tegnebog her, klik på “Send”. Vent et øjeblik på bekræftelse fra Binance om, at tilbagetrækningen er gennemført.

icx binance 4

Alt i alt har Binance en stor likviditet for altcoins, hvilket er godt for dyre opdagelses- og handelsaktiviteter. Desuden er det også muligt at erhverve digitale aktiver på denne platform ved hjælp af et kreditkort. Ikke desto mindre er ikke alle handelsparret tilgængelige til køb af kreditkort. I fremtiden kunne ICON føjes til denne mulighed.

Så det er det! Nu ved du, hvordan du begynder at investere i ICX, symbolet bag fremtidens hyperforbundne decentrale netværk.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map