Vejledning: 8 ICO’er til overvågning i 4. kvartal af 2019

På denne liste over ICO’er finder du de bedste kommende ICO’er, der snart lanceres. Hvis nogen ICO ser spændende ud for dig, skal du ikke glemme at undersøge mere om det og være en del af det kommende salg, hvis du er interesseret. 

EMX ICO

ICO'er

EMX er en derivatbørs, der giver adgang til de $ 1.200 billioner globale derivatmarkeder for råvarer, aktier og valutaer. Denne platform giver handlende mulighed for at handle futures og evige kontrakter på guld, euro, altcoin, amerikanske aktier og mere. 

Denne platform har til formål at genopfinde verdens eksisterende derivatmarkeder. Det vil revolutionere hele handelsmarkedet ved at gøre det billigere, lettere og mere retfærdigt. 

EMX har til hensigt at sænke handelsomkostningerne betydeligt ved at udnytte digital valuta og effektivt design. Denne platform vil transformere mæglerens, børsens og clearinghusets traditionelle roller til en mere strømlinet proces. Dette vil muliggøre reduktion af omkostningerne ved styring af risici og gøre mærknings-, clearing- og afviklingsprocesserne mere effektive. 

EMX-token-salget begynder den 9. september 2019 til den 16. september 2019. 

ROKKEX ICO

ICO'er

RKX-tokens er strukturerede permanente obligationer, der giver krav mod udstederen på 15% af udstederens bruttofortjeneste. Som sådan er der knyttet en variabel rente til obligationen (Token), der gør det økonomiske resultat afhængigt af rentabiliteten af ​​udstederens aktiviteter. Betalingen til tokenholdere foretages hvert kvartal. 

Dette token giver softwaresikkerhed af militær kvalitet for at give Fort Knox-lignende miljø til handlende. Det er en stærk matchende motor, AI-assisteret KYC, stærk skalerbarhed og 24/7 kundesupport for bedre handel. 

Denne idé var indarbejdet i 2. kvartal af 2018, og MVP-udvikling blev udført i 3. kvartal af 2018. ICO forventes lanceret i 4. kvartal af 2019, hvor det vil omfatte mønsterdetektering og forebyggelse af falske markedsmanipulationer. 

EMJAC ICO 

ICO'er

Dette er verdens første grønne vedvarende energi DLT-projekt. Det sigter mod at blive verdens første digitale platform, der omdanner affald til grøn vedvarende energi. 

Denne platform vil udnytte blockchain-teknologien til at løse det globale lager af affaldsdæk. Dette opnås ved at skabe værdi for affaldsdæk. Dækkene spores fra kilden til genbrugsanlægget. 

Projektet vil integrere Ethereum blockchain-systemet, som er kendt for sin decentrale tilgang, der kører smarte kontrakter for at bygge bro og beskytte forholdet mellem EMJAC og tokenholdere. 

Gennem denne teknologi forbedrer platformen sporbarheden af ​​global affaldshåndtering for at reducere ulovlig dumping, sikre ansvarlighed for logistik og produktion og beskytte miljøet. 

Startdatoen for ICO er den 11. september 2019. I øjeblikket tilbydes der 350 millioner tokens, og andre tokens distribueres 30 dage efter, at tokensalget slutter. 

Hawk Network ICO

Dette er verdens førende distribuerede intelligent tingenes internet, der kombinerer edge computing og blockchain-teknologi for at give virksomheder en ny generation af IoT-teknologiinfrastruktur med lavere adgangsomkostninger og mere effektiv tilgængelighed. 

Ved at transformere den nye økonomiske model kombinerer Hawk Network digital ID og flere krypteringsteknologier for at gøre det muligt for smarte terminaler, tingenes internet og brugere at bevæge sig uhindret i netværket og sikre aktiv- og datasikkerhed. 

Platformen mener, at en æra med universel intelligensopfattelse er ankommet. 

Der er allerede planer om at starte et IEO Global Meetup i oktober 2019 inklusive lanceringen af ​​den første Dapp. Menneskerne bag projektet forventer, at topbørser vil begynde at handle HAW inden for samme periode.  

EasyGuide (GCD) ICO

 Dette er en ICO, der sigter mod at bringe blockchain-løsninger til platformdivisionen. 

EasyGuide er en decentraliseret blockchain-løsning, der gør det muligt for rejsende at finde medrejsende fra forskellige lande, slutte sig til virksomheder af mennesker med lignende interesser og sammen skabe turisteruter og sikkert dele omkostningerne ved denne organisation. 

Platformen vil bruge anmeldelser og vurderinger til at gruppere rejsende i henhold til disse parametre, der matcher og udgør individuelle forslag til hver af dem. Denne platform har til formål at hjælpe uafhængige turister hurtigt og bekvemt med at komponere idéen med de rigtige rejsende. 

Ved hjælp af blockchain-teknologi vil EasyGuide sætte disse grupper i hele verden i stand til sikkert at dele rejseomkostninger og vælge nødvendige tjenester ét sted. 

EasyGuide ICO begynder den 10. september 2019 og slutter den 10. oktober 2019. I alt 6.500.000.000 GCD oprettes og benyttes under ICO. 

Derudover betragtes GCD-tokensalg som en succes, hvis de formår at nå en soft cap på $ 3 millioner. Ikke desto mindre kan salget slutte tidligt, hvis de formår at nå et hårdt loft på $ 15 millioner. I løbet af ICO-perioden kan investorer købe GCD til 0,002 $ pr. Token. 

Gingr ICO 

Det her platform vil bringe blockchain-løsninger til underholdnings- og eventsektoren. 

Denne platform tillader direkte end-to-end-reservation af prostitution ved hjælp af blockchain smart kontraktteknologi og digitale valutaer. Platformen er brugervenlig og humoristisk og giver en nem måde at betale sexarbejdere på. 

Gingr er den første ICO i Schweiz, der er lovligt godkendt, og det sigter mod at forstyrre markedet på 186 milliarder dollars med brugen af ​​GGC. 

ICO starter den 1. oktober 2019 og slutter den 31. oktober 2019. I alt findes der 2.000.000.000 GGC-mønter, og der vil blive brugt fem hundrede millioner i løbet af ICO-perioden. 

ICO vil blive betragtet som vellykket, hvis der opnås en soft cap på 1 million EUR. Ikke desto mindre, hvis et hårdt loft på 20, 450, 000 EUR nås tidligt, vil ICO blive lukket. 

I løbet af denne periode får investorer lov til at købe på GGC-mønt til 0,1364 $. 

Virtual Rehab (VRH) ICO

Det her platform udnytter fremskridtene inden for blockchain-teknologier, kunstig intelligens og virtual reality til psykologisk rehabilitering af marginaliserede befolkninger. 

Platformen blev etableret i 2017 og var den første til at kommercialisere brugen af ​​AI og VR til afhængighed og korrigerende rehabilitering. Denne platform betragtes som en førende inden for sin sektor. 

Holdet bag VRH modtog globale priser og anerkendelse fra den canadiske og den amerikanske regering, Wall Street Journal og FN. 

Dens løsning lover at hjælpe med smertebehandling, forebygge stofbrugsforstyrrelser, forbedre kommunikationsevner hos autistiske individer og rehabilitere gentagne lovovertrædere. 

 VRH anser privatlivets fred og sikkerhed for individets oplysninger for at være af største betydning og søger at løse dette problem. 

I øjeblikket udsættes disse personers data for verden, og når de kommer sig, bliver det vanskeligt for dem at blive accepteret eller rettere sagt integreret tilbage i samfundet. 

For at løse dette problem søger platformene at bruge en tegnebogadresse til at identificere disse personer i stedet for deres rigtige navne. Den eneste reelle information, der vil blive indsamlet, er deres alder, køn, race, biometri og øjesporing. 

ICO begynder den 2. oktober 2019 og slutter den 12. oktober 2019. I denne periode oprettes i alt 400.000.000 VRH, og 240.000.000 vil blive benyttet under møntudbuddet. 

ICO vil blive betragtet som vellykket, hvis de formår at nå en soft cap på $ 5 millioner. Men hvis det lykkes dem at nå et hårdt loft på 20 millioner dollars, lukkes salget. 

Derudover kan investorer købe token til $ 0,1 i ICO-perioden. 

COVEX ICO 

 Dette er en alt i en digital platform, der gør det muligt for handlende at handle med digitale valutaer, kopiere handelsfærdigheder og gennemføre hinandens handler inden for deres investeringsgrupper. 

Med andre ord har denne platform social handel, marginhandel og betalingsgateways, som kører i en gennemsigtig, decentral og pålidelig blockchain. 

Hovedformålet med denne platform er at skabe en grænseflade, hvor kryptohandlere, handlende, udviklere, teknologientusiaster og iværksættere kan oprette forbindelse. Til denne forpligtelse tilbyder platformen sin mønt, CoVEX Exchange. 

ICO begynder 1. november 2019 og slutter 1. december 2019. I alt 15 millioner COVEX oprettes, og det samme beløb vil blive benyttet i løbet af denne periode. 

Hvis der opnås en soft cap på $ millioner, betragtes denne ICO som vellykket. Salget lukkes dog, når det når et hårdt loft på $ 40 millioner. I denne periode vil en COVEX-mønt blive solgt til $ 0,85. 

Hvis du planlægger at investere i kommende ICO’er, skal du først forstå, hvad de tilbyder, og følge op på kommende nyheder om det samme.

Bonus

Nedenfor er en liste over nogle andre interessante ICO’er, der allerede har fundet sted i år.

1. Geon Network ICO

ICO startdato: 31. januar 2019

ICO-slutdato: 31. marts 2019

Geon er en platform, der har til formål at omdefinere virkeligheden ved at udvide den gennem implementeringen af ​​Augmented Reality (AR) teknologi. Platformen gør det muligt for sine brugere at oprette virkelige Geons, der giver dem mulighed for nemt at overføre værdi. På denne måde letter Geon interaktionen mellem B2C og C2C på en hidtil uset måde. Brugere kan arrangere betingelser og definere udfordringer, der skal afsluttes inden værdioverførsel.

Platformens oprindelige valuta er Geon Token (GEON). GEON er et ERC20-baseret token, der udstedes af Ethereum blockchain. Brugere kan bruge GEON til at købe Geon-mønter og udveksle værdi med andre brugere, blandt andre transaktioner.

geon netværk ava

Kilde: lamtuan.com

2. MenaPay ICO

ICO startdato: 15. januar 2019

ICO-slutdato: 15. marts 2019

MenaPay er en blockchain-baseret betalingsport i Mellemøsten og Afrika. Platformens mål er at erstatte traditionelle betalingsmetoder med en kryptokurrency, der er fuldt drevet af blockchain.

MenaPay vil fungere som en platform, der forbinder kunder direkte med handlende ved hjælp af blockchain. Handlende vil være i stand til at indarbejde MenaPays teknologi på deres platform. De fleste handlende er forsigtige med at acceptere krypto som betaling på deres platform på grund af udbetalingsproblemer og prisstabilitet.

Således oprettede udviklerne MenaCash. Denne mønt kan betragtes som en stablecoin, da dens værdi bakkes op 100% af den amerikanske dollar. Kryptoen vil blive brugt som en valuta til transaktioner på MenaPay-platformen. På denne platform har hver MenaCash-mønt en værdi på en dollar.

3. HotCoin ICO

ICO startdato: 21. januar 2019

ICO-slutdato: 21. marts 2019

PRE-ICO startdato: 7. januar 2019

PRE-ICO slutdato: 21. januar 2019

HotCoin er en betalingsløsning, der støtter tilgængelighed, privatlivets fred og tillid til voksenunderholdningsindustrien på flere milliarder dollars.

hotcoin-platform

Kilde: www.hotcoin.org

HotCoin (HCN) bruger Ethereums ERC20 blockchain-algoritme, som blev designet til at sikre anonymitet for brugere, der får adgang til produkter og tjenester, der tilbydes af voksenunderholdningsindustrien. Teamet bag projektet hævder, at deres token allerede kan bruges til dette formål, hvilket giver brugerne mulighed for at bruge voksne websteder og tjenester.

De sigter også mod at implementere andre produkter, herunder en HotCoin-tegnebog, en betalingsgateway samt VR- og AR-løsninger.

4. OCEAN Poseidon Foundation

ICO startdato: 16. februar 2019

ICO-slutdato: 24. marts 2019

OCEAN Poseidon er en nonprofit, der søger at levere revolutionerende løsninger til at stoppe klimaændringerne.

Poseidons første løsning – en AI- og blockchain-drevet platform kaldet reducere – forbinder brugere med et kulstofkreditsystem, som kan hjælpe med at balancere CO2-emissioner.

reducere giver brugerne mulighed for at balancere klimapåvirkningen af ​​enhver transaktion, og ved hjælp af ny teknologi kan dette gøres i lille skala (handel med gram i stedet for tons).

I modsætning til de fleste projekter, der bruger Ethereums blockchain, bruger Poseidons OCEAN-token Stellar-platformen, som de har fundet ud af at være den mest miljøvenlige blockchain-platform, da det ikke kræver en konsensusmekanisme, der bruger en enorm mængde energi.

5. RAWG ICO

ICO startdato: 1. marts 2019

ICO-slutdato: 15. marts 2019

Startdato før salg: 22-05-2018

Slutdato før salg: 01/03/2019

RAWG, uofficielt døbt ‘IMDb af spil’, er en videospildatabase og opdagelsesplatform, der indeholder mere end 50.000 titler fra alle populære spilplatforme, der gør dine spilfærdigheder til produkter og tjenester.

Der gives belønninger til spillere i RAWG-tokens for bedrifter i spillet fra deres yndlingsspil. For brugere kan tokens bruges til at kræve specielle tilbud fra RAWGs partnere og konvertere dem til andre kryptovalutaer. Annoncører kan også bruge RAWG-tokens til at købe annoncer på RAWG-platformen for at nå spillere.

Prisen på et RAWG-token er bundet til prisen for en annonce, der er placeret på RAWG – 100 tokens vil betyde 1.000 indtryk af en bannerannonce.

rawg

Kilde: producthunt.com

6. Tilgængelig ICO 

ICO startdato: 15. januar 2019

ICO-slutdato: 15. februar 2019

ICO-levering af token: 835.000.000 AVL

Startdato for salg: 15. november 2018

Slutdato før salg: 15. december 2018

Forsalg af tokenforsyning: 70.000.000 AVL

Pris: 1 AVL = 0,03 USD

TilgængeligCom er en platform baseret på blockchain-teknologi, der kan bruges til enhver leje af ejendom, fra lejligheder og huse til biler og cykler, med mulighed for at betale i fiat-valuta uden nogen ekstra renter til prisen.

AvailCom er en platform, der fremskynder søgning og leasingprocessen af ​​enhver ejendom uden nøgler, samtidig med at behovet for tredjepartsinterferens elimineres. Ved at bruge denne service vil enhver være i stand til at forhandle og leje ejendom gratis hos ejeren uden at skulle beskæftige sig med tættet bureaukrati og tidsforsinkelser.

7. HyperionX (TREE) ICO

ICO startdato: 20. februar 2019

ICO-slutdato: 2019-12-31

Token-pris: 1 TRÆ = 0,04 USD

HyperionX er et unikt organisk samfund og en markedsplads, der tilskynder brugerne til at se annoncer og gennemføre undersøgelser.

HyperionXs mål er at opbygge noget mere end bare en simpel markedsplads, der uddeler belønninger. Holdet mener, at nye teknologier som blockchain direkte vil ændre den måde, vi interagerer med samfundet på, og hvordan vi ser på vores job. Deres mål er at opbygge en fri markedsplads og et decentraliseret økosystem, hvor folk vil være i stand til at skabe indhold og modtage tokens til at udføre forskellige aktiviteter.

Da brugerne fortsætter med at bruge HyperionX, vil de låse op for nye funktioner og decentrale applikationer, der vil generere nye måder at interagere med samfundet på.

hyperionx

Kilde: www.hyperionx.org

Konklusion

Hvis du vil finde flere nye startups, skal du tjekke disse ICO-liste. CryptoTotem sammenligner forskellige ratings fra de bedste analytiske bureauer, og de har en database med 5400+ kryptoprojekter.

Hvis du er interesseret i at blive involveret i ICO’er, bedes du lave din egen undersøgelse. Du kan læse yderligere dækning om ICO’er fra vores side i vores makroanalyse af markedet eller i denne artikel om Vechains ICO’er. Endelig er her en anden analyse af, hvordan ETH-priser også påvirker ICO-økosystemet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner