Sådan undgår du at betale Coinbase-gebyrer

Hvis du ønsker at handle med digitale valutaer fra Storbritannien eller USA, er chancerne for, at du nøjes med Coinbase. I årenes løb har platformen etableret sig som den bedste udvekslingsplatform med et stort antal brugere. Derudover har der indtil nu ikke været rapporteret om nogen sikkerhedsproblemer på platformen. 

På ulempen opkræver Coinbase høje gebyrer. På trods af at være en pålidelig cryptocurrency-udvekslingsplatform opkræver Coinbase et gebyr på 4% på alle transaktioner. Det er vigtigt at bemærke, at børsen stadig tiltrækker mange kunder på grund af dets markedsomdømme. Bortset fra de høje gebyrer, der påvirker handel med krypto til krypto, er fiat-konverteringer dyre på Coinbase.

Ikke desto mindre er der mange måder, du kan undgå at betale disse gebyrer ved at udnytte Coinbase Pro. Bemærk også, at Coinbase og Coinbase Pro ejes af det samme firma, hvor det tidligere ikke opkræver gebyrer for specifikke transaktioner. Begge har gebyrer, der er dækket detaljeret nedenfor, og så viser denne guide, hvordan man undgår at betale Coinbase-gebyrer.

Sådan undgår du at betale Coinbase-gebyrer

Når du køber digital valuta

De opkrævede gebyrer tilføjes inden beregningen af ​​ordren i alt. For eksempel, hvis du planlægger at købe Bitcoin til en værdi af $ 100, er gebyret $ 1,49, hvorfor din samlede værdi for transaktionen vil være $ 101,49. Dette gebyr opkræves baseret på din betalingsmetode, og du modtager Bitcoin til en værdi af $ 100.

Sælger digital valuta

Gebyrerne trækkes fra beløbet ved beregning af det samlede beløb for transaktionen. For eksempel, hvis du planlægger at sælge Bitcoin til en værdi af $ 100, vil du blive opkrævet $ 1,49, hvorfor det samlede beløb for denne transaktion vil være $ 98,51. Bitcoin til en værdi af $ 100 fjernes fra din konto, og $ 98,51 overføres til din foretrukne betalingsmetode.

Et bekræftelsesskærmbillede vil altid dukke op for at vise dig det samlede transaktionsbeløb, der er denomineret i transaktioner med digital valuta og lokal valuta, samt transaktionsgebyrer.

Disse gebyrer er åbenbart ret høje, men Coinbase ved, at brugerne foretrækker platformen takket være sit omdømme. Platformen opkræver høje gebyrer for både krypto-til-kryptotransaktioner samt fiat-konverteringer.

Du har dog held og lykke! Fordi der er en metode, kan du undvige disse gebyrer. En YouTuber, der hedder Coin Mastery, fandt en metode, der giver dig mulighed for at undgå disse gebyrer, og den gode nyhed er, at det er meget let!

Undgå at betale gebyrer

Som nævnt ovenfor, Coinbase og Coinbase Pro ejes af det samme firma. Som sådan kan du undgå at betale gebyrerne ved at drage fordel af Coinbase Pro’s manglende gebyrer på visse handler.

For det første skal du forstå, at Coinbase Pro primært er rettet mod erfarne forhandlere. Kundebasen bruger Coinbase Pro til at udveksle digitale valutaer sammen med informativ teknisk analyse med andre nyttige værktøjer.

Det første trin er at tilmelde dig via Coinbase-webstedet. Hvis du allerede har en konto, skal du logge ind. Med adgang til din konto skal du derefter linke din bankkonto til Coinbase.

Sådan undgår du at betale Coinbase-gebyrer


Opret derefter en konto med Coinbase Pro. Især skal du bekræfte nogle dokumenter på din nye konto som en del af sikkerhedsforanstaltninger. Før du begynder at handle, skal du først overføre penge fra banken til din Coinbase-konto. Når pengene reflekteres, skal du straks overføre dem til din nu bekræftede Coinbase Pro-konto.

Tjek dine midler på instrumentbrættet på din Coinbase Pro-konto. Gå til venstre side og placer din ordre. I dette tilfælde leverer Coinbase Pro som standard “Markedsordre” med et gebyr på 0,3%.

For at undgå dette gebyr skal du placere en “Begræns ordre”. Denne mulighed giver dig mulighed for at afgive købsbudet for din ordre. Denne manøvre holder dig fri for Coinbase-gebyrer.

Under Coinbase indebærer “Begræns salg” at placere ordrer med visse betingelser. Før du afgiver denne ordre, skal du forklare det beløb og det prispunkt, ordren skal udføres.

For at bruge Coinbase Pro skal du først bekræfte din konto, hvilket er gjort, før du begynder at handle eller endda indbetale penge. For at afslutte bekræftelsesprocessen skal du uploade et officielt dokument. Kunder fra USA er forpligtet til at uploade et stats-id eller kørekort. Du skal også give Coinbase Pro din boligadresse samt de sidste fire cifre i dit CPR-nummer.

Brugere fra Storbritannien skal uploade et statsudstedt ID-kort og besvare et par verifikationsspørgsmål baseret på den nationale identitetsdatabase.

Brugere fra andre lande skal uploade to identifikationsdokumenter, nemlig ID-kort, kørekort og pas.

Forskellen mellem Coinbase og Coinbase Pro  

Coinbase giver åbenbart en brugervenlig grænseflade, der gør det muligt for alle handlende, erfarne og nybegyndere at gennemføre deres transaktioner uden besvær. På den anden side sigter Coinbase Pro primært mod at tiltrække mere erfarne forhandlere, der ønsker mere kontrol over deres handler og avanceret funktionalitet.

Coinbase Pro er tilgængelig i færre regioner, da den tilbyder flere funktioner.

Coinbase-grænsefladen er meget ren og idiotsikker, hvilket gør det muligt for brugere med nul erfaring med handel med kryptokurrency at handle til en bestemt pris så let som de ville købe på Amazon. Ikke desto mindre kommer denne enkelhed på bekostning af information og muligheder.

Coinbase Pro-brugergrænsefladen er på den anden ekstreme side, når du først indlæser skærmen, kan du føle dig overvældet på grund af den enorme mængde information. Kontoen giver adgang til detaljerede pristabeller, dybdekort, ordrebøger og flere handelsmuligheder.

Mens du gennemgår en ordre på kontoen, kan du indstille en pris i den midterste sektion. Den valgte pris skal placeres på din konto, og der opkræves ingen gebyrer. Derudover er du også fri for provision. Coinbase viser dig derefter en åben ordre til den indstillede pris.

Din ordre starter dog ikke som standard.

Selvom dette kan virke som en perfekt løsning, er der også mange ulemper. Den største ulempe ved at bruge Coinbase Pro for at undgå at betale gebyrer på din Coinbase er, at processen tager længere tid at gennemføre, og du bliver nødt til at skifte mellem to forskellige konti, hvilket er ret besværligt.

Ulemper ved at bruge Coinbase Pro

Desuden har brugen af ​​Coinbase Pro nogle ulemper som angivet nedenfor.

Ikke-professionelle diagrammer. Platformens hovedmål er at give professionelle diagrammer til erfarne forhandlere til dybdegående analyse. Kortene på platformen er dog langt fra professionelle.

Ineffektiv kundesupport. Supportteamet har mange gange undladt at levere afgørende svar på kundernes bekymringer. Derudover mangler spørgsmål og svar i FAQ-sektionen klarhed og relevans.

Begrænset enhedssupport. Platformen har endnu ikke en mobilapplikation. Desuden fryser webstedet undertiden, når mange kunder bruger det på en gang.

Voksende valutaer. Antallet af digitale valutaer, der føjes til platformen, fortsætter med at stige, hvilket kan føre til kompleksitet i blockchain i fremtiden. Hvis du leder efter et større antal mønter, så prøv Binance

På trods af alle disse problemer arbejder Coinbase hårdt for at sikre, at alle klager håndteres effektivt på platformen.

Derudover sammenlignet med de fleste børser er Coinbase Pro ret effektiv og kan bruges af både nybegyndere og professionelle forhandlere.

Undgå at betale Coinbase-gebyrer ved at bruge Binance

En anden strategi for at undgå Coinbase-gebyrer (eller gebyrer med Coinbase Pro selv) er at bruge en anden større børs som Binance der giver lignende handelssikkerhed og effektivitet. Binance viser også hundreder af mønter, mens Coinbase kun viser nogle få.

Binance giver brugerne mulighed for at købe Bitcoin, Ethereum og andre mønter med kreditkort, og så kan handlende tage disse “base” -par og handle for altcoins. Gebyrer er lavere på Binance end Coinbase, især hvis man bruger Binance Coin (BNB) perk ved at sænke handelsgebyrer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map