Sådan sælger du Ripple (XRP)

I denne vejledning tager vi dig gennem, hvordan du sælger Ripple (XRP) til fiat-valuta eller en anden kryptokurrency gennem en udveksling, samt de faktorer, der skal overvejes, før du vælger en passende børs.  

Før du sælger din XRP, skal du forstå processen med at overføre mønter fra deres opbevaring (tegnebog eller konto) til en børs. 

Lad os komme lige ind i det!

Du kan enten vælge XRP direkte til fiat-valuta på en børs, der accepterer XRP-indskud, eller du kan først sælge din XRP til en anden digital valuta og derefter veksle valutaen til fiat-valuta. Hvis du vælger den sidstnævnte mulighed, har du flere udvekslinger at vælge imellem, men der er ekstra trin involveret. 

Den hurtigste og nemmeste mulighed er at handle XRP for fiat-valuta, især hvis du er nybegynder. 

Udvekslinger, der giver dig mulighed for at sælge Ripple inkluderer Kraken, Exmo, Bitstamp, Bitsane, Gatehub, Uphold, Cointree og Coinbase. I disse udvekslinger får du det bedste Ripple pris på markedet. 

Sælg krusning til Fiat-valuta 

Trin 1: Opret en konto Exchange  

Hvis du planlægger at sælge Ripple (XRP) på den samme børs, som du brugte til at købe XRP, skal du springe til trin 2. 

Hvis du beslutter dig for at bruge en anden udveksling, skal du finde en passende udveksling ved at foretage due diligence for at afregne på en udveksling, der passer til dine behov. 

Når du har valgt en passende børs, skal du åbne en konto ved at angive din e-mail og oprette en adgangskode. Derudover skal du angive dit id og andre personlige oplysninger afhængigt af udvekslingen. Dette trin er beregnet til at opfylde KYC / AML-reglerne. 

Trin 2: Indsæt XRP på din konto 

Log ind på din nye konto, find den relevante tegnebogadresse til XRP, og sørg for, at de tokens, du indbetaler, sendes til den adresse. 

Klik for eksempel på Kraken Tegnebøger og vælg deres XRP-tegnebog. Klik derefter på Generer indbetalingsadresse og brug den angivne adresse som destination for din XRP-overførsel. 

Trin 3: Sælg krusning (XRP) 

Med XRP har du til hensigt at sælge i din nye børsebog, klik gennem børsens handelsside og søg efter det par, du vil handle. Angiv derefter det beløb på XRP, du vil sælge, og afslut din transaktion. 


Klik f.eks. På Kraken Sælge øverst på skærmen og søg efter XRP på listen over mønter. Klik på Sælg XRP og den nye skærm, du kommer til, skal du indtaste den mængde XRP, du vil sælge, i det angivne felt. Vælg den valuta, du vil sælge XRP til, og klik på Sælge

Sælg krusning

Gennemgå detaljerne, inden du gennemfører denne transaktion. 

Trin 4: Træk USD 

Endelig kan du trække din fiat-valuta ud på din tilknyttede bankkonto. Det er ret nemt at finde tilbagetrækningslinket, men bekræft gebyrer og behandlingstider for den respektive børs. 

Sælg Ripple (XRP) til kryptovaluta 

Hvis du har besluttet at bytte XRP til en anden kryptokurrency, skal du følge nedenstående trin. 

Trin 1: Opret en konto 

Hvis du planlægger at sælge Ripple på den samme platform, som du brugte til at købe den, skal du springe til andet trin. 

Men hvis du planlægger at bruge en anden udveksling, skal du først foretage due diligence for at finde ud af de udvekslinger, der understøtter XRP, og derefter tjekke deres funktioner. 

XRP er en af ​​de største digitale valutaer på markedet og er således noteret på flere populære børser. 

De faktorer, du skal gennemgå, er angivet nedenfor, nogle inkluderer gebyrer og funktioner. Når du har valgt en udveksling, skal du tilmelde dig ved at give din e-mail og oprette en adgangskode. 

Nogle udvekslinger skal bruge dig til at give nogle ekstra personlige oplysninger såsom dit ID og telefonnummer. Denne yderligere verifikation er beregnet til at opfylde KYC / AML-reglerne. 

Når du har oprettet en konto, skal du aktivere 2FA på din konto, inden du går videre til næste trin. 

Trin 2: Indsæt noget XRP på din nye konto 

Overfør mængden af ​​XRP, du har til hensigt at sælge, fra din tegnebog til din udvekslings tegnebog. Først skal du have XRP-adressen på din nye udvekslingspung, så du kan sende mængden af ​​XRP. 

For eksempel, hvis du handler på Binance, skal du gå til Midler på den øverste sorte bjælke, og klik på Depositum, klik derefter på Vælg indbetalingsmønt, og vælg XRP i rullemenuen. Du ser din saldo og ordrer afgivet. 

På dette tidspunkt minder webstedet dig om to vigtige ting: Send kun XRP til denne indbetalingsadresse. At sende enhver anden valuta til denne adresse kan resultere i tab af din indbetaling, og, deponere XRP til Binance kræver BEGGE en indbetalingsadresse og en tag. Manglende medtagelse af dit tag kan føre til tab af dine disponible midler. 

Send krusning

Kopier forsigtigt den viste valutaindskudsadresse. Gå til tegnebogen eller kontoen, hvor din XRP er gemt, og anmod om tilbagetrækning eller overførsel til den adresse, du har angivet. XRP deponeres straks efter 1 netværksbekræftelse, og du kan spore fremskridt på historiksiden eller komme til Midler>Transaktionshistorik

Trin 3: Sælg krusning (XRP) 

Efter at have modtaget det beløb, du har til hensigt at sælge på din nye børs tegnebog, skal du gå til handelsafsnittet på den respektive konto. Brug søgefeltet til at finde det valutapar, du vil handle, og angiv derefter mængden af ​​XRP, du vil sælge, og mængden af ​​BTC, du vil købe. 

For eksempel på Binance, gå til Udveksling øverst til højre på skærmen, og vælg Grundlæggende

Du finder en søgefelt i øverste højre hjørne. Skriv XRP i det, og klik på enten BTC-knappen eller ETH-knappen, du finder straks til højre, afhængigt af hvilken du vil handle XRP for. Klik derefter på det viste handelspar. 

Sælg Ripple on Binance

Du får vist handelsvisningen for det par, du har valgt. Se nedenfor for feltet, der siger Sælg krusning (XRP). Indtast det ønskede beløb og pris, og klik derefter på den lyserøde Sælg XRP knappen nederst på siden. 

Sælg krusning

Glem ikke at bekræfte detaljerne i din ordre, før du klikker på knappen Sælg XRP. 

Trin 4: Overfør din nye mønt til en sikker tegnebog 

Hvis du vil have din nyerhvervede kryptovaluta på børsen, kan du. Ikke desto mindre anbefales dette ikke, da byttebøger ikke er sikre mod hacks. 

Den bedste mulighed er at bruge en hardware-tegnebog, da den er offline så langt fra hackere og giver dig mulighed for at gemme din private nøgle. 

Det er ret nemt at overføre dine mønter. Klik på på Binance Tilbagetrækninger link fra Midler menuen, og vælg den mønt eller det token, du vil overføre, og indtast udbetalingsbeløbet og adressen. 

Faktorer, du skal overveje, inden du afregner på en børs

Kryptovalutaer er komplicerede aktiver og kendt for deres prisudsving. Som sådan er det vigtigt, at du forstår alle risiciene ved handel med disse digitale aktiver, inden du fortsætter med det. Derudover skal du overveje flere faktorer, der kan påvirke dine handelsintentioner, før du afregner på en børs, de faktorer, der skal overvejes, inkluderer handelsgebyrer, verifikationsproces, sikkerhed, kundesupport, transaktionsgrænser, tilbagetrækningsgebyrer og metoder og type platform. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map