Sådan konverteres Bitcoin til kontanter?

Sådan konverteres Bitcoin til kontanter er et af de vigtigste spørgsmål, som BTC-investorer har. Der er mange forskellige måder at konvertere Bitcoin (BTC) til fiat-valuta. Nogle af mulighederne inkluderer Bitcoin-pengeautomater, kryptovalutaudvekslinger og peer-to-peer-markeder.

Cryptocurrency exchange er normalt den nemmeste måde at få adgang til kontanter, hvis du har Bitcoin. Der er dog også andre muligheder som Bitcoin-pengeautomater og peer-to-peer-markeder. På trods af det har de muligvis højere gebyrer og fungerer muligvis ikke i den region, du befinder dig.

Denne vejledning hjælper dig med at forstå, hvilke forskellige muligheder der er for at konvertere Bitcoin til kontanter. Generelt giver disse platforme dig mulighed for også at købe BTC og andre virtuelle valutaer. Det betyder, at du kan anvende denne vejledning også til andre virtuelle valutaer på markedet.

Hvordan konverterer jeg Bitcoin til kontanter?

Der er forskellige måder, hvorpå vi kan konvertere Bitcoin til kontanter. Når en investor ønsker at komme ind på markedet, skal de også være sikre på, at der er nok likviditet til at forlade det. Dette er grunden til spørgsmålet “hvordan man konverterer Bitcoin til kontanter?” er blandt de mest almindelige blandt nybegyndere.

Den gode ting er, at hvis du ved, hvordan du konverterer kontanter til Bitcoin, har du store chancer for at konvertere Bitcoin tilbage til kontanter på samme måde. For eksempel, hvis du brugte en virtuel valutaveksling til at konvertere din fiat-valuta til Bitcoin, kan du også bruge denne platform (hvis børsen tilbyder denne mulighed) til at konvertere midlerne tilbage til fiat.

I de næste sektioner lærer du, hvordan du konverterer Bitcoin til kontanter og omvendt. Du kan bruge en af ​​nedenstående metoder. Nogle af dem er muligvis ikke tilgængelige i din region. Således skal du søge efter den, der bedre tilpasser sig din personlige situation.

Cryptocurrency udvekslinger

Cryptocurrency exchange er normalt et af de bedste steder at købe Bitcoin og andre digitale aktiver. Disse platforme er oprettet for at kunne tilbyde effektive og brugervenlige løsninger til brugerne.

bitcoin handel på børs

Der er forskellige kryptobørser, der giver dig mulighed for at veksle din BTC til kontanter. De har normalt en guide, der forklarer, hvordan man konverterer Bitcoin til kontanter i enkle trin. Tag i betragtning, at hvis børsen giver dig mulighed for at købe Bitcoin eller andre kryptovalutaer med kontanter, så skal du også kunne trække pengene tilbage.

Hvis du bruger en kryptobørs, skal du sende din BTC til den platform, du bruger. Det kan være Binance, Coinbase eller Kraken. Når du har sendt Bitcoin til din udvekslings tegnebog, skal du handle for at handle kontant. Du kan finde handelsparrene BTC / USD, BTC / EUR eller BTC / GBP.

Vær opmærksom på, at BTC / USDT ikke er det samme som BTC / USD. USDT er en stablecoin, der er bundet til dollaren. Det betyder, at du ikke konverterer dine midler til fiat-valuta, men til en stablecoin, hvilket ikke er det samme.

Hvis du vil vide, hvordan du konverterer Bitcoin til kontanter, skal du bruge disse handelspar: BTC / USD, BTC / EUR eller BTC / GBP (eller andre handelspar på din lokale børs, der ville være knyttet til en fiat-valuta). Andre fiat-valutaer inkluderer BRL, MXN, CZK, THB, JPY og mange andre.

Når du har solgt din BTC på markedet, vil du være i stand til at trække dine kontanter. Generelt kan du sende pengene til din bankkonto. Denne bankkonto skal være knyttet til den udveksling, du bruger. Andre platforme giver brugerne mulighed for at sende deres midler tilbage til deres debet- eller kreditkort, der er knyttet til deres udvekslingskonti.

Coinbase tilbyder også mulighed for brugere i nogle jurisdiktioner at trække penge til PayPal. Når du har midlerne på din bankkonto, kan du nemt trække dem fra en pengeautomat eller din lokale filial.

Bitcoin-pengeautomater

En anden mulighed, som brugerne skal svare på spørgsmålet “hvordan konverterer jeg Bitcoin til kontanter?” er at bruge Bitcoin-pengeautomater. De er meget nemme at bruge og findes allerede i de fleste lande rundt omkring i verden. Det eneste negative ved Bitcoin-pengeautomater er, at de ikke er placeret i hver enkelt by eller lille by.

Bitcoin-pengeautomater ligner traditionelle pengeautomater. Den største forskel er, at du kan købe og sælge (undertiden) kryptokurver for kontanter. Dette er en hurtig og nem metode, hvis du spekulerer på, hvordan du konverterer Bitcoin til kontanter.

Systemet er meget simpelt. Du skal have en kryptovaluta-tegnebog med BTC-midler. Når du begynder at bruge pengeautomaten, skal du vælge indstillingen “Sælg” (hvis tilgængelig). Ikke alle krypto-pengeautomater har denne mulighed aktiveret. Nogle af disse pengeautomater tillader kun brugere at købe Bitcoin og andre virtuelle valutaer.

Når du har valgt “Sælg”, skal du sende pengene til den adresse, der vises på Bitcoin-pengeautomaten. Det kan tage nogle minutter at bekræfte transaktionen. Vi skal vente på de nødvendige netværksbekræftelser for at modtage kontanterne. Så snart den nødvendige bekræftelse er registreret, kan du trække dine midler ud af maskinen. Dette ser det samme ud som en traditionel pengeautomat.

Dette er en af ​​de nemmeste måder at konvertere Bitcoin til kontanter. Det tager kun et par minutter, og pengeautomaterne findes i de fleste af de største byer rundt om i verden. Ikke desto mindre er gebyrerne normalt meget høje (mellem 3% og 12%). Således skal du tage det i betragtning, når du trækker kontanter fra disse pengeautomater.

Peer-to-Peer-netværk

En anden måde, du skal lære at konvertere Bitcoin til kontanter, er at bruge peer-to-peer-netværk. Dette er websteder, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til brugere i din region og veksle BTC til kontanter.

Disse platforme fungerer på en meget nem måde og er meget sikre. Du skal sende dine BTC-midler til den person, du har valgt fra platformen. BTC låses i spærring i et par minutter eller timer, indtil den anden person sender kontanter til din bankkonto. Når transaktionen accepteres, kan du trække dine kontanter fra din lokale pengeautomat eller bankfilial.

Dette er en meget nem og hurtig måde at få adgang til kontanter med dine virtuelle valutaer. Processen kan dog undertiden være langsom (sammenlignet med udvekslinger), og midlerne kan være frosset i deponering i nogle timer – hvilket bestemt ikke er praktisk. Ikke desto mindre er de mest populære platforme som Binance og LocalBitcoins er meget sikre og sørg for, at midlerne når den anden person til tiden.

Tidligere var det muligt at mødes med andre mennesker og få kontanterne i hånden. På grund af KYC-regler blev dette ikke desto mindre vanskeligere, og denne mulighed er deaktiveret. På trods af det, hvis du kender folk, der sælger og køber Bitcoin i din region, kan du nemt komme i kontakt med dem og sælge din BTC kontant. Du skal dog altid være forsigtig med møder personligt.

Sådan konverteres kontanter til Bitcoin?

Nu hvor vi har set, hvordan vi konverterer Bitcoin til kontanter, er vi nødt til at lære, hvordan vi flytter vores fiat-valuta til kryptoøkosystemet. Som i de foregående afsnit kan vi købe digitale aktiver med kontanter ved hjælp af kryptokurrencyudvekslinger, Bitcoin-pengeautomater og også P2P-netværk.

Brug af en Crypto-platform

For at konvertere kontanter til Bitcoin skal du søge efter en kryptobørs, der giver dig mulighed for at indbetale penge til deres platform. Målet er målindskud kontant snarere end digitale aktiver. Nogle børser fungerer ikke med fiat-valutaer, fordi lokale banker ikke ønsker at tilbyde tjenester til kryptoplatforme. Således skal du finde en udveksling, der giver dig mulighed for at gøre det.

Når du har fundet den børs, du vil bruge, skal du finde de muligheder, du har til at deponere penge. Du kan muligvis deponere kontanter ved hjælp af et kreditkort, et betalingskort eller en bankoverførsel. Nogle børser som Binance har også integreret en P2P-platform.

Den nemmeste metode er måske et betalingskort, der overfører pengene fra din bank direkte til børsen. Dette tager kun et par minutter, og det giver dig hurtig adgang til digitale aktiver. Ikke desto mindre kan det være billigere at bruge en bankoverførsel uden gebyrer. I Europa fungerer nogle krypto-udvekslinger med SEPA-netværket. Det reducerer gebyrerne for overførsler.

Nogle platforme, der ikke anses for at være traditionelle kryptobørs, tillader også brugere at købe Bitcoin. Det afhænger af den platform, der er tilgængelig i din region.

Pengeautomater med kryptovaluta

En pengeautomat med kryptovaluta giver dig mulighed for at få adgang til Bitcoin og andre virtuelle valutaer med kontanter. Selvom ikke alle af dem giver dig mulighed for at sælge dine mønter kontant, vil de alle lade dig købe digitale aktiver.

Nogle af krypto-pengeautomater understøtter flere virtuelle valutaer, mens andre kun Bitcoin. Hvis du er heldig nok til at have en krypto-pengeautomat i din region, vil de være meget nyttige for dig at lære at konvertere bitcoin til kontanter eller omvendt.

Orange Bitcoin-pengeautomat med Bitcoin-logoet, måske ikke den billigste måde at købe bitcoin på og et godt værktøj til brugere, der ønsker at vide, hvordan man konverterer bitcoin til kontanter

Så snart du indbetaler kontanter, overføres dine midler til din kryptotegnebog. Du kan scanne den via pengeautomaten eller skrive den på skærmen. Det kan være lettere at scanne i betragtning af at du undgår at skrive en forkert tegnebogadresse. Husk, at hvis du sender dine midler til en anden tegnebog, vil du aldrig genvinde dem.

Nogle pengeautomater kræver, at du har et ID, før du er i stand til at købe eller sælge dine midler. Lad det således være forberedt, hvis det er nødvendigt. Pengeautomater er også dyrere end traditionelle børser. Dette er fysiske maskiner, der kræver vedligeholdelse. Du bør være parat til at få en højere pris for dit køb og en lavere pris for dit salg.

De fleste af landene implementerer regler, der gør det vanskeligere at få adgang til markedet. Imidlertid har kryptobørser gjort et fantastisk stykke arbejde med at udvide deres løsninger og tilbud. Det er op til dig, om du bruger en børs eller en anden platform.

Køb af Crypto fra andre mennesker

Vi har set, hvordan man konverterer Bitcoin til kontanter ved hjælp af peer-to-peer-netværk. Nu vil du være involveret i at købe digitale aktiver fra andre mennesker. I stedet for at sælge dine mønter, ville du søge efter en person, der ville acceptere kontanter for deres mønter.

håndrystning efter at have lært at konvertere bitcoin til kontanter

Du kan finde mange brugere i kryptokonferencer eller møder. Dette er gode steder at kende folk, der er interesseret i at udveksle deres krypto for kontanter. Ikke desto mindre er det muligvis ikke så sikkert som at bruge en børs eller en anden platform. Husk, at når du bruger denne udvekslingsmulighed, skal du muligvis betale en højere pris for den BTC, du vil købe.

Dette er en af ​​de nemmeste måder at konvertere kontanter til Bitcoin. Du skal bare finde de rigtige mennesker til at gøre det. Peer-to-peer-netværk er den bedste måde at forbinde købere og sælgere af virtuelle valutaer på. Men der er andre metoder. Lokale kryptogrupper kan også hjælpe dig med at oprette forbindelse til folk, der ønsker at konvertere deres bitcoin til kontanter.

Afsluttende ord om, hvordan man konverterer Bitcoin til kontanter

Der er forskellige mekanismer, der giver brugerne mulighed for at konvertere Bitcoin til kontanter. Disse muligheder inkluderer kryptobørs, peer-to-peer-netværk og Bitcoin-pengeautomater. Afhængigt af din placering ville det være lettere for dig at bruge en eller anden af ​​disse metoder.

På samme tid hjælper de fleste af disse løsninger dig også med at investere i digitale aktiver. Det betyder, at du ikke kun lærer at konvertere Bitcoin til kontanter, men også hvordan du får adgang til Bitcoin og andre virtuelle valutaer med din fiat-valuta.

Forordningerne udvides på kryptomarkedet. P2P-netværk er muligvis ikke så nemme at bruge som tidligere, ellers ville de kræve mere information. Derudover kan udvekslinger muligvis stå over for nogle problemer med banker, der ikke leverer tjenester til kryptorelaterede tjenester.

I de senere år har krypto- og fiat-on-ramper udvidet og giver nu brugerne adgang til digitale aktiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner