Sådan køber du Tron (TRX) -tegn på Binance

I begyndelsen af ​​januar 2018 pralede Tron med en markedsværdi på over $ 16 mia. Med en døgnhandelsvolumen på næsten $ 5 mia. Mens det er faldet i bjørnemarkedet i 2018, er Tron stadig en platform, som mange er begejstrede for. Nedenfor er en guide til begyndere eller forhandlere af alle typer om, hvordan man køber TRON TRX på Binance.

Efter at have migreret TRX-token fra ERC20-standarden til et indbygget token på deres eget mainnet, får Tron damp, og TRX-token søger at erhverve flere og flere børslister.

Hvad er Tron?

En af de grundlæggende ideer til blockchain er at være et “gratis internet” – et alternativ, der ikke kan kontrolleres, kvæles eller censureres. Tron er i det væsentlige dette.

Platformen blev bygget som et decentraliseret system til distribution af indhold. Hvor internet i øjeblikket styres af titaner som Facebook, Google og Amazon, ønsker Tron at oprette et internet, hvor data og indhold styres af brugerne. Ikke af tredjeparter med virksomhedsinteresser. Systemet vil også bane vejen for brug og distribution af digitale aktiver online, det er her TRX-token får sin værdi.

Hvis projektets udviklingskøreplan følger som planlagt, kan TRX se en anstændig vækst i 2019 og videre. Så lad os se, hvordan du kan få dine første tokens og begynde at investere i Tron-økosystemet.

Trin 1: For at købe Tron, tilmeld dig en konto på Binance

På dette tidspunkt har få vigtige børser eller Fiat-gateways tilføjet muligheden for at købe TRX med Fiat (USD, EUR, JPY osv.). Så denne guide viser dig, hvordan du køber TRX med BTC eller ETH på Binance.

Det første trin, hvis du ikke allerede har gjort det, er at oprette en konto på Binance. Processen skal være hurtig og nem, og kontooprettelse er åben for brugere næsten overalt i verden.

binance register 1

Trin 2: Bekræft din konto

Du skal indsende flere bekræftelsesdokumenter, før du kan begynde at handle. Binance har en stor operation, så verifikation afsluttes ofte meget hurtigt, men det kan i nogle tilfælde tage lidt tid.

Benyt desuden lejligheden til at oprette sikkerhedsforanstaltninger på din konto, såsom 2-faktor-godkendelse.

Trin 3: Send BTC eller ETH til din Binance-konto

Når din konto er i gang, skal du sende BTC eller ETH til din Binance-tegnebog.


For at foretage et depositum i Binance skal du gå til sidehovedet og vælge “Funds” og derefter “Deposits”.

depositum binance 2

Vælg den mønt, du vil deponere, i rullemenuen. Nu har du en tegnebogadresse, du kan sende dine mønter til. Sørg for kun at sende den valgte mønt til denne adresse (dvs. BTC til BTC-tegnebogen eller ETH til ETH-tegnebogen). Enhver anden type mønt, der sendes her, kan gå tabt.

Trin 4: Vent på bekræftelse

Din transaktion afsluttes ofte meget hurtigt, men det kan tage et stykke tid afhængigt af netværksbelastningen på det tidspunkt.

Vent, indtil Binance bekræfter, at alt er gennemført, inden du går videre.

Trin 5: Find og vælg BTC- eller ETH-parret

Når du har tilføjet BTC eller ETH til din Binance-konto, er det tid til at flytte til udvekslingsafsnittet på webstedet. For at komme hertil skal du gå til overskriften og vælge “Exchange” og derefter “Basic”.

Gå nu til højre side af siden, og vælg den mønt, du har deponeret tidligere. Søg efter “TRX” i søgefeltet, og klik på det par, der kommer op (TRX / BTC eller TRX / ETH).

trx binance 1

Valgfrit: Brug Binances avancerede værktøjer til at købe på det rigtige tidspunkt

Binance tilbyder mange værktøjer og data, der hjælper med at informere din handel. Dette inkluderer prisgrafer i realtid, pris- og ordrehistorik og begrænsningsordrer.

Begrænsede ordrer betyder, at du kan indstille den pris, som du vil købe TRX til (i forhold til BTC / ETH). Når prisen når dette punkt, udfører Binance automatisk din handel (køb eller salg).

Trin 6: Vælg mængden af ​​TRX, der skal købes

Gå til feltet lige under prisgraferne. Indsæt den mængde TRX, du vil købe, samt den pris, du vil købe den til. Alternativt kan du vælge fanen “Marked” for at købe til den aktuelle pris (dette anbefales til begyndere / nybegyndere).

trx binance 2

Trin 7: Køb Tron TRX!

Klik på den grønne “Køb TRX” -knap, så er du færdig! Tillykke! Du har lige afsluttet trinene til at købe Tron,

Trin 8: Flyt dine mønter til en sikker Tron-tegnebog

Det er altid en god ide i krypto at holde dine mønter fra en børs, når du ikke handler. Dette er, så du har fuld kontrol over sikkerheden for dine midler i modsætning til at stole på børsens sikkerhedsforanstaltninger.

For at gøre dette skal du bruge en tegnebog, der understøtter TRX. Tron har en liste over officielle tegnebøger her, leveret af Tron-samfundet. Disse inkluderer Atomar og Exodus tegnebøger til Desktop, som understøtter en række forskellige valutaer samt Satowallet til Android og iOS.

Alternativt kan du for at få det højeste sikkerhedsniveau investere i en hardware-tegnebog som f.eks Ledger Nano S.

Når du har valgt og oprettet en tegnebog, skal du trække dine mønter ud af Binance. Gå til sidehovedet, og vælg “Midler” og derefter “Udbetalinger”. Vælg TRX i rullemenuen for at købe Tron.

trx binance 3

Indsæt adressen fra din TRX tegnebog, og hvor mange mønter du vil trække. Dobbelttjek, at adressen er korrekt, og tryk på Send.

Når din transaktion er ryddet, skal dine mønter vises i din TRX tegnebog.

Lær mere, inden du køber Tron

Vil du lære mere om TRON? Læs om, hvordan Trons transaktioner har passeret andre større mønter i vores dybtgående artikel. Du kan også læse om, hvordan Trons pris blev hævet tidligere på året med rygtet om et stort partnerskab.

Er du interesseret i at investere i Tron? Du vil gerne starte med vores Tron-prisforudsigelsesartikel såvel som vores analytikerlæsning om TRX-handel i vores Tron-tekniske analyse.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map