Passive indkomstmønter: NEBL, KMD og NEO

Passive indkomstmønter: NEBL, KMD og NEO

Passiv indkomst ses undertiden som ”den hellige gral” ved finansiel investering. Tilhængere af førtidspensionering peger ofte på passiv indkomst som den store frigørelse for at nå dette mål.

Der er naturligvis forskellige former for passiv indkomst, de fleste er fortrolige med: netværksmarkedsføring, at eje en lejeejendom osv..

Men nogle investorer har også mestret kunsten at skabe passiv indkomst gennem kryptoinvesteringer. Så hvad er de bedste måder at tjene krypto på, mens du sover? Her er tre top kryptokurver til generering af passiv indkomst.

NEBLIO

“Næste generations blockchain-netværk” Neblio sigter mod at give en måde at frigøre blockchains potentiale på. Neblio blev oprettet for at forbedre udviklingen og implementeringen af ​​distribuerede applikationer baseret på blockchain. Sagt på en anden måde, det hjælper med at lette vedtagelsen af ​​dApps, der kører på P2P-netværk af noder snarere end en enkelt node.

Neblio-native-token, NEBL, er kernen i Neblios blockchain-platform. Det er en af ​​de digitale mønter, der har gjort det muligt at skabe passiv indkomst. Platformen bruger en Proof of Stake (PoS) konsensusmekanisme.

Du kan tjene passiv indkomst med NEBL gennem indsats. For at tjene indkomst skal du dog holde din Neblio-tegnebog kørende 24/7. Jo længere din NEBL bliver i din tegnebog, jo højere er din indkomst.

raspberrypi VNC Viewer e1512333422668

Kilde: https://nebl.io/

På tidspunktet for denne skrivning har NEBL en værdi på omkring $ 1,90. I midten af ​​januar i år nåede det en heltidshøjde på næsten $ 50. Regnemaskiner, givet af Neblio, viser årlige belønninger på ca. 10% for at holde mønten og lægge den 24/7.

I øjeblikket er det rangeret 172. ifølge CoinMarketCap, med en levering på 13 millioner tokens og en markedsværdi på $ 26,5 millioner.

Komodo (KMD)

Det Komodo platform er en gaffel af Zcash. Det blev lanceret i 2016. Komodo er et decentraliseret blockchain-projekt, der giver folk kontrol over deres digitale penge og samtidig opretholder absolut privatliv. KMD er afhængig af en unik konsensusalgoritme kaldet forsinket bevis for arbejde (dPoW).


Platformen udnytter BarterDEX- og Jumblr-teknologier til at give en decentraliseret initialtilbudsmetode, der ikke er modtagelig for statslige regler – regler, der normalt forhindrer økonomisk frihed.

BarterDEX bruger atomombytninger til møntoverførsler. I øjeblikket bruges atomswaps til at bygge bro mellem mønter; som Ethereum-baserede tokens og dem der bruger deres egen kæde.

BarterDEX er ikke hostet på centraliserede servere og kan fungere på et distribueret netværk drevet af Komodo-platformen.

I skrivende stund handles KMD til $ 1,15 ifølge data fra CoinMatrketCap.com. Den 21. december 2017 nåede mønten hele tiden $ 12,54.

Teknisk køreplan

Kilde: https://komodoplatform.com/

Der er i øjeblikket 109.057.135 KMD i omløb med en planlagt samlet forsyning på 200 millioner tokens – forventes nået i 2031. I mellemtiden, KMD “hODLers” kan tjene 5% KMD årligt.

Det skal bemærkes, at Komodo ikke bruger ProSF-of-stake (PoS) algoritmen, men det belønner indehavere af sit oprindelige token i udvalgte tegnebøger. Den passive indkomst blev implementeret for at tilskynde folk til at HODL deres KMD fra kryptokursudveksling.

NEO

NEO, tidligere kendt som “Antshares” er en kryptokurrency, der har lignende funktionalitet som Ethereum. Faktisk omtales det ofte som “det kinesiske Ethereum” og var designet til at hjælpe med at indvarsle det nye Smart økonomi. Både NEO og Ethereum ønsker at være platforme til decentraliserede applikationer, smarte kontrakter og indledende mønttilbud.

NEO bruger smarte kontrakter til at udføre programmer uden inddragelse af tredjeparter. Når først kontrakterne er oprettet, kan de ikke censureres, påvirkes eller ændres af tredjeparter.

NEO blev grundlagt i 2014. Siden da har blockchain set en betydelig trækkraft og interesse blandt brugerne og er blevet en af ​​de vigtigste opfindelser i det 21. århundrede.

I stedet for at bruge PoW- eller PoS-algoritmen bruger NEO en smart løsning kendt som delegeret byzantinsk tolerance (dBFT) som sin konsensusprotokol.

NEO-netværket bruger to forskellige tokens – GAS og NEO. NEO er et token, der bruges til at styre netværket såvel som blokering.

1024

Kilde: https://neo.org

GAS, som navnet antyder, er designet til at ”give næring til” NEO-blockchain-netværket. GAS-tokens distribueres til brugere, der har NEO. Jo flere NEO-tokens du har i din tegnebog, jo mere GAS tjener du som udbytte.

Udvekslinger som Binance og KuCoin giver brugerne mulighed for at indsamle deres GAS ved at gemme deres NEO på deres platforme.

Afsluttende tanker

Mange af disse metoder kræver en praktisk tilgang og tager tid at få succes. Alligevel kan disse metoder til at tjene resterende og passiv indkomst være en stor oplåsning for dem, der er i stand til at deltage; især i disse tidlige stadier.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map