NEM Cryptocurrency: Begyndervejledning

Kryptovaluta bliver mere og mere populær hver eneste dag. Dette er en fuldgyldig begyndervejledning til NEM-kryptokurrency, den nye økonomibevægelse, et blockchain-projekt, der fokuserer på at muliggøre udviklingen af ​​en smart økonomi. NEM-platformen giver enkeltpersoner og virksomheder mulighed for at udvikle blockchain-løsninger som afstemningsløsninger eller finansielle behandlingsløsninger.

NEM-kryptokurrency var det første blockchain-projekt, der ikke blev født af en blockchain-fork. Den oprindelige kryptovaluta på platformen kaldes XEM.

Problemer løst ved NEM Cryptocurrency

NEM-platformen bruger et Smart Asset System, der fokuserer “på at opbygge nøjagtigt det, du har brug for, hvad enten det er fintech-system, sporing af logistik, en ICO, dokument notarization, decentral godkendelse eller meget mere.”

NEM-kryptokurrency

Kort sagt er NEMs blockchain bygget fra bunden, så den kan rumme alt, hvad der smides på det. Smart Asset System gør det muligt at grænseflade til NEM-platformen med individuelle applikationer ved hjælp af API-opkald (Application Programming Interface).

Dette har fået udviklere til at bruge platformen, fordi alt, hvad der er brug for, er at ‘foretage et opkald’.

NEMs fødsel

NEM-platformen eksisterer muligvis ikke i dag, hvis Utopisk fremtid, en bruger på et Bitcoin Talk-forum, havde ikke indledt tale om et helt samfundsdrevet blockchain-projekt. Oprindeligt foreslog UtopianFuture en gaffel fra NXT-blockchain.

Dette blev dog ikke fulgt, og NEM-cryptocurrency begyndte at udvikle sin kode fra bunden ved hjælp af Java, et computerprogrammeringssprog. I juni 2014 blev en ustabil version frigivet.

En stabil version i marts 2015 fulgte den. Platformens udviklere søger at omdanne NEMs codebase fra at være Java-programmeret til C ++ programmering. NEMs blockchain bruger Bevis for vigtighed konsensusalgoritme.

Med denne algoritme kan XEM-mønter, i modsætning til andre populære algoritmer, kun ‘høstes’, ikke udvindes eller indsættes. Denne algoritme bruger noder på sit netværk til at validere transaktioner.

Det omdømmesystem, der anvendes i netværket, udfører rutinekontrol af noder for at fastslå deres helbred. I stedet for at måle vigtigheden af ​​en node efter mængden af ​​udført arbejde rangerer omdømmesystemet noderne med kvaliteten af ​​det udførte arbejde.

Konsensusalgoritmen, der bruges af NEM-kryptokurrency, er ikke processorintensiv, og XEM-høst kan udføres på en personlig computer, hvilket eliminerer centraliseringen, der følger med andre algoritmer som Bevis for arbejde ansat i Bitcoin blockchain.

NEM-blockchain anvender multi-signaturer til at validere transaktioner, før de kan føjes til blockchain. NEM Foundation er ansvarlig for driften af ​​platformen.


XEM-token

XEM er den oprindelige virtuelle valuta, der bruges på NEM-platformen til at dække transaktionsomkostninger. NEM-blockchain har et fast antal XEM-tokens, der eliminerer et inflationsscenarie.

Du spørger sandsynligvis allerede dig selv, hvor du kan købe XEM fra, så her er det. XEM kan købes på populære kryptokursudvekslinger som Binance, Poloniex, HitBTC, BITTREX, UPbit, Huobi, blandt andre.

Nanowallet, en browserbaseret tegnebog, understøtter opbevaring af XEM-mønter. Tegnebogen fungerer også som en simpel grænseflade mellem NEM-platformen og brugeren. XEM er også kompatibel med hardware-tegnebøger som TREZOR.

Nøglefunktioner på NEM-platformen

Catapult, NEMs nye platform kodet i C ++, er blandt de største projekter, der er igangsat af NEM Foundation. Når opdateringen finder sted, vil NEM-blockchain være i stand til at håndtere et større antal transaktioner pr. Sekund. Catapult-opdateringen styrer også de private og offentlige aspekter af NEM-blockchain.

De vigtigste funktioner i NEM-blockchain inkluderer:

  1. Adresser smarte aktiver

    Disse adresser kan bruges til at repræsentere næsten alt på platformen. Uanset om det er dokumenter om ejendomsejendom eller en virtuel valuta, der tilhører en bestemt bruger. Adresserne er konfigureret til at repræsentere enten en gruppe eller en enkelt enhed i blockchain og tillader interaktion mellem forskellige enheder i blockchain.

  2. NEM-kryptovaluta-navneområder

    Disse har den samme funktion som traditionelle domænenavne, der bruges på internettet. Navneområderne giver en bruger muligheden ‘at oprette et mærket rum til en virksomheds eller individets aktiver på blockchain.’ Oprettelse af et navneområde koster en bruger 100 XEM-mønter til hoveddomænet og 10 XEM-mønter for hvert underdomæne.

  3. Mosaik

    Disse er anlægsaktiver på NEM blockchain der har identiske funktioner, og som er programmeret til at opfylde et specifikt mål. De kan variere fra stemmer, andre valutaer, loyalitetspoint i en detailbutik osv.

Ekstra læsning efter denne guide til NEM

Investorer vil gerne se på artiklen om NEM-prisforudsigelse og teknisk analyse, der er opdateret med nye begivenheder i projektet. UseTheBitcoin dækker også prisnyheder som 25% stigning i NEM-prisen efter NEM-handel på Coincheck genoptaget.

Interesserede parter kan følge vejledningen om, hvordan man køber NEM på Binance eller gå direkte til populær udveksling sig selv.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map