Liste over websteder og blogs, der ikke er forudindtaget på Crypto, der skal følges

Hvis du har nogen viden om kryptokurrencymarkedet, er du godt klar over, hvor ustabile disse aktiver kan være. Selv den mindste mængde nyheder kan få deres værdi til at tømme luften eller skyrocket i løbet af få timer. Som et resultat er det vigtigt, at du holder øje med alle cryptocurrency-relaterede nyheder.

At følge nyhederne er endnu mere vigtigt, hvis du er stærkt interesseret i at handle eller vende mønter. Så hvor kan du henvende dig for at finde upartisk information om alt, hvad der foregår i kryptovalutaverdenen? Vi er glade for at du spurgte. Her er en håndfuld sider og blogs, der tilbyder objektive og upartiske nyheder fra kryptoverdenen.

CoinTelegraph

Et af de ældre og mere pålidelige kryptovaluta-websteder, du finder, er CoinTelegraph. CoinTelegraph blev grundlagt i 2013 og giver et sted at finde uafhængige nyheder, der dækker blockchain-teknologi, kryptokurrency og decentrale applikationer. Derudover kan du finde det seneste om markedsanalyse, tekniske gennembrud og kryptokurrencypriser.

CoinTelegraph holder fingrene på pulsen i kryptoverdenen ved også at tilbyde indsigtsfulde kommentarer og meningsstykker. Efterhånden som verden af ​​digitale valutaer udvikler sig og vokser, er CoinTelegraph en pålidelig og pålidelig kilde til værdifuld information.

Ud over sin fremragende rapportering om alle ting krypto startede CoinTelegraph også BlockShow Americas konferencen i 2018. BlockShow er allerede et hit i Europa og er en to-dages begivenhed, der samler mennesker fra forskellige brancher. Deltagere kan netværke, diskutere potentielle blockchain-projekter og lytte til internationalt kendte eksperter i branchen.

Brug Bitcoin

Vi kunne ikke afslutte denne liste uden at nævne os selv her på UseTheBitcoin. Med regelmæssig analyse og prisforudsigelser for nylig, herunder DASH og Cardano, kryptovaluta-nyheder og guider – se 5 bedste Altcoin-handelsplatforme i 2018 – er det en kilde til viden, der ikke bør gå ubemærket hen af ​​samfundet. Vi arbejder hårdt på at fortsætte med at rapportere objektive og afsløre eventuelle relationer, vi har til betalt indhold eller blockchain-projekter, vi har forhold til. Vi arbejder på at skubbe kvaliteten af ​​kryptojournalistik til nye højder.

Bitcoin Magazine

Grundlagt i 2012, er Bitcoin Magazine en af ​​de mest kendte og etablerede nyhedskilder i kryptokurrencyverdenen. Bitcoin Magazine tilbyder information om blockchain-teknologier, digitale valutaer og Bitcoin. Med uddannelse, forskning og analyse af høj kvalitet er Bitcoin Magazine førende inden for finteknologisk industri.

En af de bedste funktioner ved Bitcoin Magazine er dens vilje til at være ærlig om tilstanden for kryptovalutaer. Uanset om de oplever en industri høj eller en lav, får læserne historier, der giver nøjagtigt og værdifuldt indhold.

Bitcoin Magazine søger at levere relevant og nøjagtigt indhold, da det vedrører kryptokurver, blockchain og Bitcoin. Det er tydeligt, at webstedet er begejstret for de muligheder, som Bitcoin og digitale valutaer giver. Begyndere og eksperter er sikker på at finde noget af værdi, når de besøger Bitcoin Magazine.

NyhederBTC

Der sker altid noget nyt i kryptovalutaindustrien. I fem år har NewsBTC leveret en førende nyhedsplatform til dem, der har brug for det. Du finder førsteklasses analyse, anmeldelser og indhold, når det gælder kryptovaluta-samfundet.

NewsBTC forstår, at dens nyheder skal være tilgængelige og fordøjelige for mange grupper af mennesker. Handlende, studerende, forskere og nykommere har alle brug for et sted til pålideligt indhold, der hjælper dem med at forstå, hvordan kryptokurrency påvirker verden omkring dem. Det er klart, at NewsBTC tror på digitale valutaer baseret på de nyttige oplysninger, det giver til alle, der er interesserede i at være en del af kryptokurrency-samfundet.


CoinDesk

CoinDesk blev etableret i maj 2013 og har i øjeblikket en abonnentbase på over 150.000 brugere. Du modtager de seneste begivenheder, oplysninger og opdateringer om digital valuta på CoinDesk-webstedet. Derudover ønsker webstedet at hjælpe med at uddanne, informere og forbinde kryptokurrency-samfundet med hinanden.

Hvis du er interesseret i at lære mere om blockchain, tilbyder CoinDesk også sin “Staten Blockchain,”Som er en fantastisk analyse af blockchain-teknologi, og hvordan den fortsætter med at vokse og udvikle sig.

Ud over at levere indhold af høj kvalitet er CoinDesk også vært for det årlige konsensusmøde. Consensus-topmødet afholdes årligt i New York City og er verdens største blockchain-samling. CoinDesk er klart investeret i kryptovalutaindustrien og stræber efter at levere indhold og medier, der afspejler deres tillid.

Coindoo

Coindoo er en fantastisk ressource for kryptovaluta og blockchain-nyheder. På den finder du nyheder og analyser såvel som nyttige guider der gavner alle fra kryptobegyndere til hverdagsinvestorer.

Coindoo er en konsekvent kilde til pålidelig og værdifuld information. Det har en brugervenlig menu øverst for læsere at finde hvad de inkluderer begivenheder og anmeldelser.

CryptoCoins Nyheder

CryptoCoins News er et af de førende nye tilgængelige kryptovaluta-sider, der tilbyder realtidsnyheder og information i det digitale valutarum. Du finder masser af indhold omkring ICO’er og markedsinformation. Webstedets stærke kulør ligger dog i dets dækning af nyheder.

CryptoCoins News giver gode redaktionelle og meningsudgaver sammen med masser af information om Altcoins. Webstedet er dedikeret til at levere nøjagtigt og pålideligt indhold til sine læsere samt værdifuld information som fusioner, nye produkttilbud og bemærkelsesværdige prisændringer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map