Liste over VeChain-partnerskaber

VeChain er en platform, der blev oprettet for at forbedre styringen af ​​forsyningskædeprocesserne. Det gør det muligt for detailhandlere og forbrugere at afgøre, om de produkter, de køber, er kvalitative og autentiske. Tjenesten har etableret partnerskaber med et imponerende antal virksomheder og virksomheder, der bruger sin blockchain-løsning. Nedenfor dækker vi Vechain-partnerskaber og vigtige oplysninger om hver enkelt virksomhed.

Liste over VeChain-partnerskaber

Kuehne & Nagel

Branche: Forsyningskæde og logistik

Omsætning: 22,4 milliarder dollars

Partner siden: september 2016

Kuehne & Nagel er den største globale speditør, der er ansvarlig for næsten 15% af verdens luft- og søfragtvirksomhed målt på indtægter. K + H har 1336 kontorer fordelt på 109 virksomheder og har mere end 75.000 ansatte.

Kuehne & Nagel China implementerede VeChains blockchain-teknologi til at smartificere pakker og aktiver og give kunder mulighed for at spore deres pakker på en gennemsigtig måde.

Direkte importerede varer (D.I.G)

Branche: Vinimportør

Partner siden: 07-05-2017

GRAVE er en vinimportør, der administrerer over 30% af Kinas vinimport. GRAVE. er et statsejet datterselskab af Shanghai Waigaoqiao Free Trade Zone Development.

VeChain vil blive brugt til at validere og spore vingårdsdata fra producenterne via forsyningskæden ved hjælp af smarte NFC-chips i vinflaskerne for at afslutte dette falske marked.

PriceWaterhouseCoopers (PwC)

Branche: Revision og rådgivning

Indtægter: 37,7 milliarder dollars


Partner siden: 15-05-2017

PriceWaterhouseCoopers er en af ​​de fire største revisorer i verden. Virksomhedens liste over kunder består af IBM, Ford, Dell, Cisco og 3M samt 400+ ud af Fortune 500-virksomhederne.

PwC vil implementere VeChains blockchain-løsninger til sin store kundebase, så kunderne kan kontrollere og spore, hvor deres produkter kommer fra. Det vil også hjælpe med at give troværdighed for fremtidige interesserede parter i Vechain-partnerskaber.

National Research Consulting Center (NRCC)

Branche: Rådgivning

Partner siden: 15-05-2017

NRCC er et firma, der tilbyder ledelse, standard og it-konsulent med hovedkontor i Kina. NRCC er specialiseret i at hjælpe med at udvikle indenlandske virksomheder med at opnå professionel status eller organisationer, der søger internationale standarder og godkendelser.

NRCC har over 1000 langsigtede virksomhedskunder, hvoraf mange er inkluderet i Fortune Global 1000. NRCC bruger VeChain til at udvikle og implementere antiforfalskningsteknologi til China National Tobacco Corporation.

Groupe Renault

Branche: Automotive

Indtægter: $ 67 milliarder

Partner siden: 25-07-2017

Groupe Renault er en multinationel bilproducent med base i Frankrig, der blev den niende største bilproducent i verden efter produktionsvolumen i 2016. Groupe Renault ejer mange datterselskaber, herunder AvtoVAZ, Dacia, Alpine, og Samsung Motors og Batilly.

I samarbejde med Microsoft og Viseo udviklede VeChain en digital bilvedligeholdelsesbog, der er manipulationssikker. Dette gør det muligt for ejeren af ​​et køretøj at dele data om bilen, der er manipulationssikker, f.eks. Kilometertal, når han vil sælge den.

renault

Kilde: VeChainInsider.com

BitOcean

Branche: Finansielle tjenester

Partner siden: 27-12-2017

BitOcean er en producent af ATM, der giver brugerne mulighed for at købe og sælge kryptovalutaer. BitOcean er en af ​​de første kryptokurrencyudvekslinger, der fik fuld licens fra Japans Financial Services Authority (FSA).

Dens partnerskab med VeChain giver brugerne mulighed for at købe og sælge VET-tokens ved hjælp af fysiske pengeautomater installeret i Japan og Kina.

BitOcean

Kilde: medium.com

Fanghuwang

Branche: finansielle tjenester

Aktiver: 3,3 milliarder dollars

Partner siden: 18-01-2018

Fanghuwang tilbyder sikkerhedsstillede lån (ejendomslån) til små og mellemstore virksomheder i Kina. Fanghuwang anvender teknologier såsom cloud computing og big data-analyse for at sikre kvalitet og effektive risikokontroltjenester.

I dette partnerskab med VeChain vil Fanghuwang skabe løsninger til at forbedre den måde, data indsamles, lagres og deles på. Til dette har de udviklet en anden Dapp kaldet VeVid, som tilbyder et digitalt ID og KYC-værktøj til virksomheder på VeChain-blockchain.

DNV GL

Branche: Certificering

Omsætning: 2,4 mia. $

Partner siden: 24-01-2018

DNV GL er en global virksomhed, der leverer risikostyring og certificeringstjenester, der bekræfter, at en organisation opfylder visse kriterier. DNV GL leverer virksomheder fra maritim olie, vedvarende energi & gas, mad & drikkevare- og sundhedsindustrier med revision og rådgivning, softwareløsninger og certificeringer. DNV GL er også den største certificering af skibe og offshore strukturer.

I marts 2018 implementerede de VeChains første Dapp My Story, en digital forsikringsløsning, der er målrettet fødevare- og drikkevareindustrien baseret på revisioner og dataindsamling..

DNVgl

Kilde: dnvgl.com

Yida China Holdings Limited

Branche: Fast ejendom

Partner siden: 19-02-2018

En af Kinas største ejendomsudviklere, Yida, er specialiseret i at bygge industriparker og smarte byer ved siden af ​​boligkvarterer og indkøbsmuligheder.

Yida implementerer platformens blockchain-teknologi i sin nuværende teknologiportefølje.

NTT Docomo

Branche: Telekommunikation

Aktiver: $ 42 mia. (2018)

Partner siden: 05-08-2018

NTT Docomo er et af de største teleselskaber i Japan og det fjerde største offentlige selskab i landet med over 53 millioner kunder (mere end halvdelen af ​​Japans mobilmarked).

Denne specifikke liste på Vechain-partnerskabslisten er en del af Docomo 5G Open Partner-programmet. Programmet vil se, at begge virksomheder arbejder sammen om at udvikle 5G-teknologi, som vil ramme markederne i 2020.

ENN Energy Holdings Limited

Branche: Ren energi

Aktiver: $ 10 mia

Partner siden: 01-11-2018

En af Kinas største distributører af ren energi, ENN, blev grundlagt i 1992 og ejer nu mere end 400 virksomheder og filialer i drift. Det leverer sine tjenester til over 16 millioner kunder i 17 af de 34 kinesiske provinser.

ENN vil arbejde sammen med Shanghai Gas Group og VeChain for at skabe en LNG-styringsløsning, der bruger Blockchain og IoT-teknologi til at styre kvalitetssikringsprocessen for forskellige typer naturgas.

Republikken Cypern Vechain-partnerskab på nationalt niveau

Partner siden: 02-11-2018

Invester Cypern, regeringens dedikerede partner til at arbejde med udenlandske investeringer vil arbejde sammen med VeChain Foundation og CREAM at stifte en fælles enhed på Cypern. Dette vil hjælpe udviklingen og implementeringen af ​​blockchain-løsninger.

De to parter vil fremsætte forslag til Investering af Cypern, såsom politiske reformer, der letter brugen af ​​blockchain som en underliggende infrastruktur for Cyperns regerings operationer og finansielle tjenester..

invester cypern

Kilde: twitter.com

Walmart China og VeChain arbejder sammen om sporbarhedsplatform

VeChain har indgået et samarbejde med Walmart China for at skabe Walmart China Blockchain sporbarhedsplatform, der er bygget oven på VeChainThor Blockchain. Det bekendtgørelse vedrørende denne platform og samarbejde mellem Walmart China og VeChain blev foretaget den 25. juni. 

Denne meddelelse relateret til Walmart China Blockchain sporbarhedsplatform kom med introduktionen af ​​de første 23 produktlinjer, der blev testet og lanceret på denne platform. Målet er at nå 100 produktlinjer inden udgangen af ​​indeværende år. Dette ville være meget positivt for vedtagelsen af ​​VeChain og dets netværk. 

I fremtiden forventes mange forskellige produktkategorier at blive inkluderet i den nye Walmart China Blockchain sporbarhedsplatform. Nogle af produkterne i dette projekt er fersk kød, ris, svampe, madolie og mere. Det nye sporbarhedssystem forventes at repræsentere 50% af det samlede salg af pakket fersk kød, 40% af alt salget af pakkede grøntsager og 12,5% af det samlede salg af fisk og skaldyr inden udgangen af ​​2020. 

Dette forventes at være et af de mest velstående sporbarhedsprodukter på markedet i stor skala, der bruger blockchain-teknologi. Gennem dette system vil enkeltpersoner være i stand til at vide mere om hvert produkt inklusive madens kilde og hele logistikprocessen, herunder inspektionsrapport og mange andre datapunkter. 

Kevin Feng, Chief Operating Officer for VeChain, kommenterede samarbejdet med Walmart China: 

“Som den verdensførende virksomhed-offentlige blockchain-platform har VeChain til formål at styrke virksomheder i den store digitaliseringsproces ved at tilbyde sikre og modne blockchain-implementeringsløsninger og fremme den brede anvendelse af blockchain-teknologi.”

På samme tid forklarede han, at dette partnerskab er meget vigtigt ikke kun for blockchain-teknologi som helhed, men også for VeChain og dets netværk. Dette vil også give en mere gennemsigtig og betryggende forbrugeroplevelse. Selvom der har været mange projekter relateret til sporbarhedsplatforme ved hjælp af blockchain-teknologi, er dette en af ​​de vigtigste forsøg indtil nu.  

PwC har også været involveret i denne aftale. Deres mål er at opbygge tillid og løse vigtige problemer, to af de vigtigste prioriteter for PwC. Ifølge Elton Yeung, leder af strategi og innovation, PwC Mainland China og Hong Kong, er Walmart Blockchain sporbarhedssystem et glimrende eksempel på blockchain-teknologi, der anvendes i detailbranchen. 

Disse nye implementeringer hjælper også med at forbedre fødevaresikkerhed og kvalitetsstyring. De giver også en stærk garanti for opbygning af forbrugernes tillid, fordi de giver enkeltpersoner mulighed for bedre at forstå, hvordan produkter håndteres og administreres, indtil de når hjem til en køber. 

Dette er et af de vigtigste mål for Walmart, der har arbejdet for at forbedre fødevaresikkerhed og kvalitetsstyring. VeChains blockchain-teknologi forventes også at forbedre sporbarheden og give virksomheden mulighed for at blive førende inden for sporbarhedsstyring. 

Ved hjælp af VeChainThor Blockchain-netværket prioriterer de produkter med “høj bekymring og høj risiko.” PwC og VeChain yder teknisk support til Walmart China for at det er i stand til problemfrit at implementere disse nye blockchain-baserede sporbarhedssystemer. 

VeChain har allerede arbejdet med andre virksomheder i lande som Singapore eller Luxembourg eller byer som Paris, Hong Kong og Shanghai. 

Læs mere Beyond Vechain Partnerships

For at læse mere om Vechain Thor-projektet, tjek den officielle prisforudsigelsesartikel for VET og kom tilbage for regelmæssige opdateringer. Du kan læse vores supplerende indlæg om tre grunde til, at erhvervsuddannelse kunne genopstå snart, samt en teknisk analyse af erhvervsuddannelseshandelspar.

Er du interesseret i at købe erhvervsuddannelse? Du kan lære at gøre det ved hjælp af guiden til køb af erhvervsuddannelse i Binance.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map