Liste over Cryptocurrency advokatfirmaer

Da kryptokurver og deres underliggende teknologier bliver mere og mere populære, vil behovet for at definere og forstå de juridiske strukturer, der påvirker dem, sandsynligvis også stige.

Et godt advokatfirma er vigtigt uanset en virksomheds ekspertise, så hvorfor skulle blockchain / cryptocurrency-projekter være anderledes? Når alt kommer til alt kan det være lidt af en udfordring at navigere i det tvetydige lovgivningsmiljø omkring kryptokurver.

Det er her de såkaldte krypto advokatfirmaer eller krypto advokater spiller ind. At finde et kvalificeret advokatfirma med tilstrækkelig erfaring i blockchain-branchen er måske ikke en tur i parken. Derfor har vi oprettet en liste med nogle af de bedste krypto advokatfirmaer derude:

Crypto-advokaterne

Etableret i 2018, Crypto-advokaterne har en imponerende klientliste inden for kryptokurrencyområdet – med mange projekter, som læserne kender. Holdet har to erfarne sagsbehandlere, der har oprettet firmaet til at hjælpe projekter og kryptoejere med at navigere i en ny serie juridiske spørgsmål.

Baseret i San Diego, Californien, viser Crypto Lawyers-webstedet juridiske tjenester leveret fra retssager til skattestrategi og forberedelse.

MME

MME er et af de mest populære krypto advokatfirmaer og kan prale af et team af højt kvalificerede rådgivere. Det Schweiz-baserede firma er kendt for at hjælpe Tezos med at komme af sted (den største ICO fundraiser) såvel som store navne som Ethereum og Bancor. Virksomhedens partnere hjælper klienter i alle juridiske forhold og specialiserer sig i lov, skat og overholdelse.

Bryan Cave Leighton Paisner

Bryan Cave Leighton Paisner er et advokatfirma med omfattende viden om alle de regulatoriske aspekter af virtuelle valutaer. For at være mere præcis fokuserer firmaet på, hvordan de eksisterende regler anvendes, og hvordan de nye potentielt vil påvirke nye virksomheder, der ønsker at komme ind i den digitale valutaforretning.

Et andet stærkt fokus for advokatfirmaet er forholdet mellem digitale valutaer og SEC samt andre amerikanske reguleringsorganer. Virksomheden er specialiseret i at yde lovgivningsmæssig rådgivning om produkt- og systemdesign, statslig og føderal licensering og det strategiske forhold til regulerede finansielle institutioner.

Crypto Lawyers Corporation

Grundlagt i 2017, Crypto Lawyers Corporation er et Californisk-baseret advokatfirma, der specialiserer sig i kryptokurver, blockchain-teknologi og indledende møntoffer. Virksomheden handler om at tilbyde relevante juridiske løsninger til deres kunder, hvilket minimerer den juridiske risiko i alle kryptovaluta-relaterede spørgsmål.

Nogle af dets bedste tjenester inkluderer juridisk strategi for ICO’er, virksomhedsstruktur, jurisdiktion og registrering, juridisk revision af ICO-projekter, lovgivningsrådgivning, dokumentation om tokensalg og registrering af D-registreringer.

Dentons


Dentons er verdens største advokatfirma og en international gigant. Det er det første canadiske advokatfirma, der tilslutter sig GLBC, Global Legal Blockchain Consortium. Dentos tilbyder en overflod af juridiske tjenester i verdensklasse bakket op af sit imponerende team af talentfulde og kyndige rådgivere.

Nogle af dens nøgletjenester inkluderer ICO- og togenerationshændelser, mægler-forhandler- og udvekslingsregulering, KYC- og AML-procedurer, værdipapirer, råvarer og kriminel håndhævelse, beskatningsanalyse og privatlivs- og datasikkerhed.

dentos

Kilde: www.dentons.com

Perkins Coie

Perkins Coie er et af de første advokatfirmaer, der involverer sig i kryptorummet og rådgiver klienter om vigtige juridiske emner som brugen af ​​Bitcoin og lovligheden af ​​aktivtokenisering. Advokatfirmaet har en imponerende liste over kunder, der spænder fra små startups til Fortune 50-virksomheder.

Firmaet har specialiseret sig i pengeoverførsel af licensering, overholdelse af pengeserviceforretninger, AML- og cybersikkerhedsprogrammer, decentraliseret lederteknologi, forretningsdrift, virksomhedsdannelse, privatliv og datasikkerhed samt værdipapirer og råvarer.

Njord Advokatfirma

Et nordisk selskab, men opererer på internationalt plan, Njord Advokatfirma er et af de mest fremtrædende virksomheder af denne type i Norden og Østersøregionerne. Det har kontorer i Litauen, Letland, Estland, Danmark og Tyskland, og det tilbyder et imponerende udvalg af juridiske tjenester.

Firmaet har specialiseret sig i juridiske problemer med blockchain og kryptokurrency samt inden for bank- og finansretlige tjenester. Nogle af dets nøgletjenester omfatter regulering af finansielle tjenester, P2P-gæld, kapitalfinansiering, crowdfunding og investering, skatterådgivning og momsrådgivning inden for krypto- og token-salgsområder, kapitalmarkedsregler og beskyttelse af intellektuel ejendomsret.

Rimon lov

Rimon lov er et amerikansk og israel-baseret advokatfirma, der specialiserer sig i selskabsret, retssager, finansielle tjenester, private klienttjenester, intellektuel ejendomsret, skatteret samt krypto- og blockchain-spørgsmål.

Virksomhedens nøgletjenester er finansiel regulering, intellektuel ejendomsret, KYC og AML, digitale og mobile betalingssystemer, bankcharter, men også løsning af alle kryptorelaterede juridiske problemer.

rimon

Kilde: rimonlaw.com

Royse Law

Royse Law er et internationalt advokatfirma med kontorer i Silicon Valley, San Francisco, Santa Monica, Orange County og i Beijing, Kina. Dets vigtigste ekspertise er at hjælpe med planlægning, strukturering og implementering af ICO’er. Virksomhedens dygtige rådgivere yder også generel rådgivning vedrørende skattevirksomhed og andre virksomhedsanliggender samt whitepaper-gennemgang og analyse, skatteplanlægning, udenlandsk rådgiver og KYC / AML.

Ogier Law

Ogier Law er et prisvindende advokatfirma, der leverer juridiske tjenester til forskellige jurisdiktioner over hele verden. Det har kontorer i USA, Europa og Japan, hvor det leverer overbevisende juridiske tjenester inden for områder som bank og finans, erhvervsliv og kommercielle, tvistbilæggelse og investeringsfonde.

Selvom virksomheden hovedsagelig er orienteret mod virksomheder, der bruger offshore-struktur, dækker dens tjenester kundernes behov, der implementerer investeringsstrategier og andre muligheder, der involverer kryptokurver, blockchain-teknologi og digitale aktiver.

Frost Brown Todd LLC

Frost Brown Todd LLC er medlem af Chamber of Digital Commerce Lawyer’s Committee og har et specialiseret team kun til blockchain og crypto klienter. Virksomhedens førende tjenester er rådgivning om overholdelse af lovgivning og lovgivning, støtte til retssager og assistance til forretningstransaktioner.

frostbrun

Kilde: www.frostbrowntodd.com

Afsluttende ord

At vælge det rigtige advokatfirma er et afgørende skridt for enhver seriøs krypto- eller blockchain-relateret forretning. De nedenstående firmaer har veletablerede navne i marken og kan hjælpe dig med at få al den nødvendige viden om skat, moms, p2p-udlån og andre lovgivningsmæssige overholdelser. De kan også hjælpe dig med at starte dine egne ICO’er samt ansøge om licenser til større krypto-udvekslinger.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map