Hvordan virksomhederne i EØS planlægger at bruge Ethereum

Lanceret i 2015, Ethereum etablerede sig hurtigt som en af ​​de førende og mest værdifulde kryptokurver på markedet. Hvad der er vigtigst ved Ethereum er, at det er så meget mere end bare en kryptokurrency.

Designet af et af de mest geniale hjerner i vores generation, Vitalik Buterin, kan Ethereum betragtes som en forbedret version af Bitcoins betalingssystem. Derfor kan det prale af alle fordelene ved Bitcoin (decentralisering, uforanderlighed, forbedret sikkerhed), men Ethereums virkelige magt stammer fra dets programmerbarhed.

På Ethereum kan udviklere integrere “aftaler” i koden og få transaktioner udført automatisk. Disse digitale aftaler er de berømte “smarte kontrakter”, og de er hovedårsagen til, at Ethereum er så nyttigt og mere end bare et betalingssystem. Den har sin oprindelige valuta kaldet Ether, den bruger EVM (Ethereum Virtual Machine) og kompilerer koder skrevet på Ethereums modersmål, kaldet Solidity.

Hvis du brænder for Ethereum, har du muligvis hørt om noget, der hedder EEA for sent. I denne artikel vil vi dække forskellige aspekter af EØS: hvad det er, hvad dets mål er, hvorfor det er vigtigt, hvem dets medlemmer er, hvilke fordele det har, og hvordan medlemmer planlægger at bruge Ethereum.

Hvad er EØS?

EØS står for Enterprise Ethereum Alliance og er en gruppe bestående af flere virksomheder i alle former og størrelser. EØS blev lanceret helt tilbage i februar 2017 af 30 stiftende medlemsvirksomheder, som inkluderer store Fortune 500-navne, såsom Microsoft, Intel, JP Morgan, Santander, ConsenSys, ING, UBS, BlockApps, BP, AMIS og Accenture. som forskellige akademiske institutioner og startups.

enterprise ethereum alliance

Kilde: entethalliance.org

Målet for EØS

For at sige det så simpelt som muligt har Enterprise Ethereum Alliance til formål at gøre det så let som muligt for enhver interesseret part eller ethvert medlem at samarbejde om at implementere en ny software og forretningsapplikationer drevet af Ethereum blockchain.

Et andet meget vigtigt mål for EØS er at samle organisationer, mennesker og virksomheder og hjælpe Ethereum med at nå sit sande / fulde potentiale, både hvad angår et betalingsnetværk og et dApp / smart kontraktmedium.

Det giver deltagerne mulighed for at oprette deres egen, skræddersyede private Ethereum blockchain eller endda implementere private blockchains til sporing af supply chain management. Dette gøres gennem “arbejdsgrupper”. På EØS-webstedet har alle medlemmer mulighed for at deltage i de nævnte grupper og arbejde sammen for at løse problemer. Disse grupper findes på EEAs websted og er designet specielt til at skabe Ethereum-drevne løsninger til en overflod af forretningsudfordringer, der er beregnet til at forstyrre forskellige brancher..

EØS-medlemskab

EEA er nu et samarbejde mellem mere end 150 virksomheder, og der er stadig plads til ekspansion. I teorien kan enhver, der har ressourcerne og motivationen til at forbedre den private og offentlige blockchain, være en del af EØS.

For at blive medlem skal du udfylde en ansøgningsskema ved at give forskellige personlige oplysninger, virksomhedsstørrelse og andre relevante detaljer. Ansøgere skal være enkeltpersoner eller organisationer, der promoverer og letter Ethereum-baserede virksomhedsapps; de skal være enige med EØS-reglerne, intellektuel ejendomsret, politik om fortrolighed og fortrolighed og antitrustpolitik.


Alle involverede parter skal betale et årligt medlemsgebyr for at forblive en del af EØS. For enkeltpersoner og grupper eller virksomheder med mindre end 50 personer er gebyret $ 3.000 / år. For virksomheder med mellem 51 og 500 ansatte er gebyret $ 10.000 / år. Det maksimale gebyr er $ 25.000, og det er for virksomheder med mere end 5.000 ansatte.

Som medlem af EØS kan du drage fordel af dens mange arbejdsgrupper, oprette og deltage i arbejdsgrupper, få adgang til åben kode, være vært for EØS-møder samt drage fordel af forskellige rabatter på EØS-sponsorater.

Fordele ved EØS

En af de mest undervurderede fordele ved EØS er, at samarbejdet tilbyder flere arrangementer hvert år. Disse begivenheder kan være en god mulighed for at diskutere ideer, netværk og dele forskning mellem deltagerne.

De fleste af begivenhederne drejer sig om emner som hvordan man overholder KYC- og AML-reglerne, hvordan man opretter dApp’er på Ethereum og forstå den aktuelle status for projektet (Ethereum).

Resten af ​​fordelene er relateret til EEAs vision om en bedre og lysere fremtid. For eksempel definerer det open source-standarder til udvikling og drift af Ethereums blockchain på alle medlemsvirksomheder og adresserer også kravene til implementering af virksomheder og udnytter de eksisterende standarder.

EEA bør hjælpe med at fremme udviklingen af ​​Ethereums økosystem på globalt plan. Det spiller en stor rolle i standardisering af tilganger til privatlivets fred og tilladelse og levering af alternative konsensusalgoritmer.

EEAs fremtid

Siden lanceringen har EØS oplevet en utrolig vækst på næsten 500%. Dens mission er at standardisere blockchain teknologi og udvikling. Selvom udsigterne ser meget gode ud, har EØS to store rivaler: IBM’s Hyperledger og R3cev.

Enterprise Ethereum Alliance ser ud til at være en organisation, der bliver mere indflydelsesrig for hver måned, der går. Dette er yderst gavnligt for Ethereum som et projekt såvel som for alle, der planlægger at investere i Ethereum eller planlægger at bruge det til forretningsformål i fremtiden..

Afsluttende tanker

Uden tvivl er Enterprise Ethereum Alliance en stor grund til, at Ethereum er et af de mest indflydelsesrige og mest succesrige blockchain-projekter, da det sikrer, at nogle af verdens største virksomheder er villige til at bruge platformen. Da flere og flere institutioner og virksomheder begynder at se vigtigheden af ​​smarte kontrakter og potentialet i dApps, vil EØS sandsynligvis vokse yderligere i 2019.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map