Hvordan køber man Bitcoin uden ID?

At købe Bitcoin (BTC) uden ID er ikke en let opgave i dag. De, der ønsker at købe Bitcoin uden ID, skal søge efter ikke-traditionelle metoder til at gøre det.

Udvekslinger og kryptoplatforme har tilpasset sig de regler, der er oprettet af lande over hele verden. Hvis du vil håndtere Bitcoin gennem traditionelle platforme, bliver du nødt til at dele dit ID og private oplysninger.

Dette er en del af KYC- og AML-procedurerne, der er implementeret i forskellige jurisdiktioner. Hvis du vil vide, hvordan du køber Bitcoin uden id, deler vi alle de oplysninger, du skulle have. 

Hvor kan man købe Bitcoin uden ID?

Der er mange platforme og måder at købe Bitcoin uden id-verifikation. Det er bare et spørgsmål om at finde den rigtige måde at gøre det på. Selv om det måske på en eller anden måde er kompliceret første gang, bør det ikke være så svært, hvis du gør det regelmæssigt.

Når du søger på børser, der passer til dine behov for at købe digitale aktiver, skal du gøre det samme, hvis du vil købe og sende bitcoin uden id-verifikation. Dette giver dig mulighed for at finde den rigtige platform til at købe bitcoin uden id.

Der er nogle platforme og måder at købe Bitcoin uden id-verifikation. Dog er det ikke alle, der er tilgængelige for dig. Dette afhænger meget af den region, hvor du er placeret.

Så hvor skal man købe Bitcoin uden ID? Der er nogle P2P-platforme, der i øjeblikket giver brugerne mulighed for at få adgang til BTC uden at dele private oplysninger. Disse P2P-platforme kan være en fantastisk måde at få adgang til markedet for kryptokurrency.

P2P-udvekslinger uden KYC-verifikation

Dette er listen over P2P-platforme, der vil besvare dit spørgsmål til, hvor du kan købe Bitcoin uden id.

P2P-udvekslinger uden KYC-verifikation

HodlHodl er den første platform, du skal tænke på, hvis du vil undgå KYC-verifikation. Platformen har ikke dine midler, brugere kan tilmelde sig og bare begynde at handle. De arbejder med deponeringsadresser og kontrakter. Brugere kontrollerer deres information og midler.

Wall of Coins

Wall of Coins er en decentral P2P-udvekslingsplatform for kryptokurrency. Brugere kan købe og sælge Bitcoin uden id. Virksomheden har arbejdet siden 2017. Købere og sælgere er forbundet med hinanden, og de har ikke brug for at levere KYC-data. I de senere år blev denne platform en af ​​de mest populære på markedet. Brugere kan købe Bitcoin uden ID på få sekunder og ved hjælp af en brugervenlig grænseflade.


BitQuick

BitQuick kan være en af ​​de nemmeste og hurtigste måder at købe Bitcoin på. Du kan vælge de midler, du vil købe, i ordrebogen. Du skal derefter betale det viste kontant kontant med fysiske regninger til modtagerens konto. Du bliver bare nødt til at gå til en hvilken som helst filial i sælgernes bank og udfylde en indskudsbevis. Når du har gjort det, skal du uploade kvitteringen til det link, du modtager via e-mail. Dette er hvor let du køber Bitcoin uden verifikation med BitQuick. Tag i betragtning, at der er en købsgrænse på $ 400,00 uden ID.

Andre metoder til at købe Bitcoin uden KYC-oplysninger

Bitcoin-pengeautomater

Bitcoin-pengeautomater er også en god måde at købe Bitcoin uden ID. Imidlertid er ikke alle tilgængelige for brugere at købe BTC uden ID. Nogle af dem har identitetsbekræftelse. Desuden tillader dette muligvis ikke dig at købe bitcoin med kreditkort uden id. Du skal bruge kontanter i de fleste af disse pengeautomater. Du kan finde i dette link placeringen af Bitcoin-pengeautomater jorden rundt.

Bisq

Bisq er også en god løsning, hvis du ønsker at få adgang til Bitcoin uden at give private oplysninger. I denne platform kan du få forbindelse til købere og sælgere uden at dele private oplysninger.

Totalcoin

Totalcoin fungerer ikke kun som et sted at købe og sælge Bitcoin, men også som en cryptocurrency-tegnebog. Du kan downloade den til din smartphone eller bruge webversionen. I denne platform kan du kun bruge din e-mail-konto til at købe eller sælge BTC ved hjælp af deres tjenester.

Sådan køber du Bitcoin uden ID?

Som du kan se, er der forskellige måder at erhverve Bitcoin uden KYC. Imidlertid vil ikke alle være tilgængelige, hvor du er placeret. Hvis du vil købe Bitcoin med kreditkort uden id i Tyskland, har du muligvis ikke de samme platforme som en person i Colombia.

Du kan også købe kryptokurver fra voucherudbydere og indløse pengene online. Dette kan være et alternativ, hvis de ovennævnte platforme ikke er tilgængelige i din region.

Nu hvor du ved, hvor du kan købe bitcoin uden id, skal du bare lære at bruge disse platforme. Hver af dem vil arbejde på en anden måde. Dette svarer til at bruge en bankkonto fra forskellige banker. Hver platform har forskellige egenskaber og tilbyder forskellige løsninger til brugerne.

Nogle af dem tillader dig muligvis at købe og sende Bitcoin uden id-verifikation ved hjælp af bankkonti. Andre løsninger ville kun have mulighed for debet- eller kreditkortmulighed. Bitcoin-pengeautomater vil f.eks. Kun håndtere kontanter. Dette vil gøre det meget nemt for brugere uden teknisk viden at få adgang til Bitcoin.

Hvis du vil beskytte dit privatliv endnu mere, kan du altid købe Bitcoin fra folk, du kender. Dette beskytter dine data og privatliv meget bedre end nogen af ​​de tidligere nævnte platforme. Vi ved dog, at det på en eller anden måde kan være svært at gøre det. Derfor er det altid godt at have kontakter, der er klar til at købe eller sælge BTC.

Sådan køber du Bitcoin online uden id?

Løsningerne til at købe Bitcoin online uden id er blevet nævnt i de foregående afsnit. Dette er grunden til, at du bør undgå P2P-netværk, der foreslår dig at møde personligt. Desuden, hvis du vil købe Bitcoin online uden id, vil du helt sikkert ønsker at udelukke Bitcoin-pengeautomater fra dine løsninger.

Onlineløsninger er de platforme, der er forbundet til internettet, og hvor du ikke behøver at bevæge dig fysisk. Generelt har disse onlineløsninger tendens til at være mere behagelige og give bedre priser end personlige køb.

Ikke desto mindre er det værd at bemærke, at der i nogle regioner ikke er nogen online platforme tilgængelige til at købe Bitcoin. Dette er grunden til, at Bitcoin-pengeautomater eller lokale voucher-udbydere udvidede verden over.

Hvis du vil købe Bitcoin online og uden id, skal du helt sikkert kontrollere, om der er tjenester til rådighed i din region. Hvis ikke, skal du vælge blandt de løsninger, der giver dig mulighed for at købe Bitcoin kontant eller personligt.

Hvor kan jeg købe Bitcoin uden ID?

Der er forskellige måder at købe Bitcoin uden ID. Du kan bruge online og offline løsninger. Alt afhænger af tilgængeligheden i din region og de løsninger, du føler dig mere behagelig at bruge.

Orange Bitcoin pengeautomat med Bitcoin-logoet

Følgende er nogle af de mest populære steder, hvor man kan købe Bitcoin uden ID.

 • Cryptocurrency udveksling uden KYC
 • P2P-platforme online
 • P2P-platforme offline
 • Bitcoin-pengeautomater
 • Lokale leverandører
 • Gennem bilag
 • Decentrale børser

Disse giver brugerne mulighed for at få adgang til den mest værdifulde virtuelle valuta i verden. Nogle af de ovennævnte løsninger har forskellige gebyrer og provisioner. Dette er grunden til at du skal søge efter den, der passer bedst til dig.

Desuden er der andre ting, du skal tage i betragtning. For eksempel kræver nogle platforme, at du bruger en e-mail-konto. Nogle andre vil ikke engang bede dig om at åbne en konto. Ikke desto mindre arbejder ikke alle på samme måde, og betalingsmulighederne vil også være forskellige.

Mens nogle løsninger ikke tillader dig at bruge kredit- eller betalingskort, vil andre bestemt give dig denne mulighed. Hvis du vil bruge kontanter, er den bedste ting at bruge offline-løsninger, herunder pengeautomater eller kuponer.

Decentraliserede børser (DEX) er også en fantastisk måde at handle bitcoin uden ID. Det decentrale finansieringsmarked (DeFi) tilbyder forskellige handlende og enkeltpersoner forskellige muligheder. DEX’er kræver ikke, at du registrerer dig for at starte handel. Du kan begynde at bruge din tegnebog og udveksle dine virtuelle valutaer.

Hvis du ejer Ethereum (ETH) eller andre ERC-20-valutaer, kan du muligvis bytte dem til Wrapped BTC (wBTC). Dette er en virtuel valuta, der giver dig mulighed for at have eksponering for Bitcoin uden at holde den. For hver wBTC på markedet er der en BTC, der bakker det op.

Den største forskel er, at Bitcoin ikke kan bruges i DEX, fordi de fleste af dem kører oven på Ethereum. Desuden kræver DEX’er ikke, at du registrerer, deler dine private oplysninger eller overfører KYC-regler. Dette kan være en af ​​de bedste måder at købe Bitcoin uden ID-verifikation på.

Sådan forbedres privatlivets fred, mens du håndterer kryptovalutaer?

Der er forskellige måder, hvorpå du kan forbedre dit privatliv, når du håndterer kryptovalutaer. Selvom du ikke har adgang til de tidligere nævnte platforme, er der nogle ting, du bør vide for at beskytte dit privatliv.

Hvis du vil købe og sende Bitcoin uden ID-verifikation, kan du bruge nogle af de metoder, vi beskrev. Men at beskytte vores privatliv på markedet er bestemt meget vigtigt. Selvom vi køber Bitcoin ved hjælp af traditionelle børser eller platforme, skal vi beskytte vores data og information.

En af de ting, du kan gøre, er at ændre den BTC-adresse, du bruger. Dette giver dig mulighed for at reducere din eksponering for ondsindede enheder, der gerne vil spore din aktivitet. BTC- og kryptotransaktioner er offentlige. Alle kan se og analysere dem. Det er grunden til, at du kan ændre dine tegnebøger hver gang du foretager en overførsel.

Derudover kan du bruge kryptokurver som Monero (XMR), der beskytter dine oplysninger. Mens BTC-information altid er tilgængelig, tillader Monero ikke private data at blive delt med tredjeparter. Du kan have de samme fordele, som hvis du køber og sender Bitcoin uden id-verifikation.

Fordele og ulemper ved at købe Bitcoin uden ID

Der er positive og negative ting, hvis du køber Bitcoin uden id. Analysering af fordele og ulemper giver os en bedre idé om, hvorvidt det er værd at købe Bitcoin uden id. Brug af disse fordele og ulemper vil også hjælpe dig med at forstå, hvor er det bedste sted at købe Bitcoin.

Fordele

 • Det er mere privat end at bruge traditionelle børser
 • Nogle af platformene fungerer på en meget effektiv måde
 • Reducerer din eksponering for datalækager
 • Det giver dig mulighed for at engagere dig med Bitcoin-samfundet på en anden måde
 • De giver dig muligheden for at købe Bitcoin offline

Ulemper

 • Grænsefladen på platformene er muligvis ikke så brugervenlig
 • Gebyrer og provisioner er normalt højere
 • De har svagere kundesupport
 • Disse platforme er muligvis ikke tilgængelige i alle regioner

Der er selvfølgelig andre ting, du kan tage i betragtning. Alt afhænger af, hvad du leder efter. Hvis du vil købe Bitcoin uden ID, vil det være absolut vigtigt at analysere disse ting.

Køb af Bitcoin uden ID Endelig dom

Den gode nyhed er, at der er forskellige måder at få adgang til Bitcoin uden ID. Dette vil hjælpe de brugere, der virkelig ønsker at beskytte deres privatliv, mens de bruger internettet. Vores data er i øjeblikket eksponeret, brugt, solgt og udnyttet.

Både private og offentlige virksomheder udnytter deres positioner for at kontrollere folk mere. Hvis du vil have adgang til Bitcoin, er det bestemt godt at vide, at vi kan gøre det uden at give et ID. Selvom der er nogle KYC-regler på plads, hjælper nogle platforme os med at købe Bitcoin uden ID.

Efter fordele og ulemper, der deles i denne artikel, får du også en bedre idé om, hvad du kan forvente, hvis du søger efter steder at købe Bitcoin. Når det er sagt, øger regeringerne deres pres på markedet. De ønsker udvekslinger og platforme for at få brugernes data. 2021 bliver et vigtigt år for at forstå, hvordan markedet vil udvikle sig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map