Hvad er WaykiChain (WICC) ​​- alt hvad du behøver at vide

WaykiChain er en blockchain-baseret spilplatform, der understøtter Turing-enheder. Andre højdepunkter inkluderer det faktum, at det gør brug af en DPoS-konsensusmekanisme (Delegated Proof-of-Stake), at den genererer en ny blok hvert tiende sekund, og at den bruger elleve stemmeknudepunkter. Ifølge teamet bag det Hong Kong-baserede projekt er netværket også i stand til at håndtere 1000+ transaktioner per sekund.  

Platformens hovedmål er at tilbyde brugerne et stabilt og sikkert spilmiljø. Takket være sin decentraliserede karakter betyder det, at systemet også er meget mindre tilbøjeligt til korruption eller andre former for ulovlig fortjeneste, der normalt er forbundet med denne type industri. For eksempel, fordi WaykiChain er en decentral platform, kan dataene ikke kontrolleres af nogen interessepart. Det betyder også, at det ikke kan ændres for at give falske væddemålsresultater.

En anden fordel udover den åbenlyse gennemsigtighed er de lavere driftsomkostninger uden kommissionsgebyrer fra tredjepart og med et afkast på 99%. Dette gør platformen meget åben for nye investorer og brugere; alle kan bruge WaykiChain-infrastrukturen til at opbygge kraftfulde blockchain-applikationer.

tech

Ansøgninger

I betragtning af alt, hvad der er blevet sagt, er WaykiChain en alsidig platform til appudvikling. Selvom det kan bruges til at opbygge et varieret udvalg af forskellige apps oven på, er platformen hovedsagelig rettet mod at udvikle væddemålsapplikationer (sportsvæddemål og begivenhedsspil). Holdet bag projektet har allerede bygget en officiel Windows-decentraliseret applikation kaldet WaykiChain Betting, der fungerer som en tegnebog. Brugere kan bruge WaykiChain Betting til at overføre deres WICC-midler og også til hurtigt at offentliggøre den smarte væddemålskontrakt.

Projektets whitepaper annoncerer også, at iOS- og Android-applikationer i øjeblikket er i brug og snart kommer et eller andet sted i anden halvdel af 2018. Disse apps giver brugerne mulighed for bekvemt at opbevare Wayki-mønter på deres mobile terminaler.

Blokbrowseren er en dApp, der er specielt udviklet til WaykiChain, og den har rollen som visning af overførselsregistreringer af Wayki-mønter og supermønter samt saldoen på kontoen, alle igangværende væddemålstransaktioner og tegning af resultater. Alle data er af natur irreversible, åbne og gennemsigtige.

app

Hvordan fungerer WaykiChain

WaykiChain bruger en DPoS-konsensusmekanisme med elleve regnskabsknudepunkter. Den årlige afkast er 5% for det første år med en stigning på 1% for hvert år, der går. Hver gang en blok oprettes, tilknyttes en regnskabsknude tilfældigt. Regnskabsknudepunktet vinder alle transaktionsgebyrer i sin regnskabsblok. Brugere kan tjene renter ved at låse WaykiChain-mønter. Interessen bestemmes automatisk hver gang stemmerne for den tilsvarende brugerkonto ændres.

Vilkårene for væddemål udløses af initiativtageren gennem smarte kontrakttransaktioner. Brugere kan igangsætte forskellige væddemålskontrakttransaktioner, som alle kan søges og identificeres i blokbrowserne. Når væddemålet er slut, vil væddemålsinitieringen offentliggøre de endelige resultater, og gevinsten deles derefter i overensstemmelse hermed. Kort sagt uddeles væddemålsbonusen automatisk til brugerens tegnebog, når væddemålsresultaterne vises.

Den smarte kontrakt, der leveres af platformen, gør det muligt for aktivinitieringer at oprette regler for uddeling af udbytte. Disse regler udløses kun af forskellige forhold. Derfor bestemmes den endelige pris for aktiverne i omløb af markedets adfærd over for objektet i transaktionen.

arbejde


Sådan køber du WaykiChain?

For at købe WaykiChain (WICC) ​​bliver du først nødt til at købe noget BTC eller ETH (det højeste volumen handelspar) fra en børs, der accepterer dem. Derefter bliver du nødt til at finde en markedsplads, der sælger WICC til gengæld for de førnævnte kryptokurver.

Når det kommer til opbevaring af dine WICC-mønter, anbefales det, at du bruger den officielle WICC-tegnebog. Selvom udvælgelsen af ​​børser, hvorfra du kan købe WaykiChain, ikke er omfattende, er der et par gyldige muligheder såsom Huobi, BCEX, ChaoEX, og Hotbit. For mere information om denne sag kan du besøge CoinMarketCap.

Hold

Holdets hovedmål er at gøre hele WaykiChain online væddemålsplatform operationel før verdensmesterskabet i 2018, der skal finde sted i Rusland mellem 14. juni og 15. juli. Holdet består af fyrre personer med relevant erfaring inden for markedsføring, forretning, væddemål, lotteri, spil og kryptoindustrier.

Wayki Sun er virksomhedens Chief Strategic Officer og også en af ​​de tidligste investorer med mere end ti års erfaring inden for finans- og internetindustrien. Ansvarlig for WaykiChains strategiske planlægning og ledelse er Valentina Chai, tidligere senior manager i et berømt kinesisk sikkerhedsfirma.

Med en dyb forståelse af kommercielle driftsmodeller og en komplet økonomisk viden er Tony Chau, Chief Operation Officer, endnu et erfarent teammedlem.

Holdet har også oprettet et nonprofit selskab, WaykiChain Foundation. Fondens hovedmål er at gemme, bruge og afsætte midler til projektet.

hold

Prisforudsigelse

WaykiChain havde et meget utroligt år. Dens pris i dollars og i BTC steg væsentligt. Dette er ret imponerende, fordi kryptokurrencymarkedet har været i en bjørnetendens. WaykiChain viser, at det at give et godt projekt og uden vindhale er det også muligt at trives på kryptokurrencymarkedet.

I begyndelsen af ​​februar blev denne virtuelle valuta handlet omkring $ 0,27. Da maj startede, steg prisen med at skyde op til $ 2,4 dollars! Desuden har prisen sammenlignet med BTC også været stigende.

Det er muligt, at den virtuelle valuta på kort sigt fungerer stabilt. Men da kryptokurrency ikke har været så længe på markedet, kan vi ikke gætte, hvor meget den kan vokse. Det har et vigtigt potentiale, at hvis det udnyttes korrekt, kan det nå vigtige prisniveauer.

Konklusion

Selv om det ikke er et meget populært projekt i kryptosfæren i øjeblikket, har WaykiChain potentialet til at udvide sin rækkevidde og udløse interesse for mennesker på grund af sin decentrale spilplatform. Timingen er også meget heldig, da holdet ser ud til at have alt på plads inden starten af ​​FIFA World Cup 2018.

Projektet har en stærk dApp tilknyttet sit navn. WaykiChain-væddemål giver sine brugere mulighed for væddemål i realtid på en gennemsigtig og åben måde. Alle væddemålsdata er offentlige, søgbare, velorganiserede og kan ikke ændres eller påvirkes af nogen tredjepartsinteresser. Eventuelle ulovlige handlinger kan derfor let opdages.

WaykiChain-kontakter og yderligere oplysninger:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map