Hvad er Waves (WAVES) – Alt hvad du behøver at vide

Bølger (WAVES) er en russisk, decentraliseret og bredbåndsudvekslingsplatform, der er bygget oven på Scorex-rammen. Platformen giver sine brugere enkle midler til at oprette, udstede og overføre aktiver og brugerdefinerede tokens.

Et af platformens hovedmål er at tilbyde sine brugere et stabilt blockchain-miljø, der giver dem mulighed for at overføre fiat-valuta over blockchain uden problemer med ustabilitet..

Dette gør det særligt tiltalende for investorer, der ønsker crowdfund-projekter eller dem, der ønsker en effektiv måde at oprette deres egne digitale valutaer og valutasystemer i appen på..

arbejde

Start med Waves

Dit eget token kan oprettes på få minutter; dog bemærke, at når du registrerer din konto, du bliver bedt om at gemme din hemmelige sætning (SEED) og beskytte din konto med en adgangskode.

Hvordan fungerer Waves-platformen

Waves sigter mod at forbedre den typiske blockchain-protokol, hvor en netværksklientsoftware skal opdateres med hver nye transaktionstype, normalt kendt som hårde gafler. Kort sagt implementeres nye transaktionstyper via plug-ins som udvidelser oven på kernesoftwaren.

Platformen fungerer også med smarte kontrakter, men de har ikke meget til fælles med andre typer kontrakter, såsom dem fra Ethereum. De smarte kontrakter er skrevet af indbyggede plug-ins, hvilket forenkler hele processen.

Custom Application Tokens (CAT), decentral exchange (DEX) og forskellige anonymitetsfunktioner er blot nogle elementtyper inkluderet i kernesoftwaren.

Brugerdefinerede applikationstokens – CAT’er

Som nævnt før er et af platformens hovedmål nem oprettelse og ubesværet overførsel af brugerdefinerede tokens. Tokens kan oprettes ved hjælp af din mobile enhed via Android og iOS apps eller gennem webklient. Alternativt kan det gøres ved at installere WavesLiteApp-udvidelse på din computers Chrome-browser.

Der er også en desktop tegnebog ledig. Husk dog, at det er meget eksperimentelt.

Platformen giver dig mulighed for at tilpasse disse tokens i et sådant omfang, at de kan repræsentere næsten alt. Bemærk, at det koster 1 WAVE at oprette et token.

app


Decentral udveksling – DEX

Det gør det muligt for klienter at bytte deres BTC, ETH eller andre kryptokurver til Waves. Alternativt kan de udveksles til gengæld for andre token-problemer på Waves-platformen.

Den primære fordel ved at bruge den decentrale børs, der tilbydes af Waves, er den forbedrede sikkerhed og det faktum, at du har fuld kontrol over dine midler og konto. Da det er decentraliseret, betyder det også, at der ikke er nogen tredjeparter involveret.

Platformens decentraliserede udvekslingssystem bruger en automatiseret matcher til at parre købe / sælge ordrer og til at udveksle tokens. Som forventet er de mest populære handler på DEX mellem Waves og Bitcoin.

En komplet liste over handelspar er tilgængelig på CoinMarketCap.

dex

Bølger Token

Poletterne er ansvarlige for alle transaktioner på platformen. Waves-tokens vil sikre netværket og alle aktiver på den specifikke platform. For eksempel, når du vil overføre aktiver, eller når du vil trække forskellige aktiver i form af valuta til din tegnebog, vil de samme tokens blive brugt.

Waves bruger også en to-lags arkitektur, primært for at forhindre skaleringsproblemer. Denne type arkitektur bruger både lette og fulde noder for at vedligeholde netværket, som adskiller sig radikalt fra, hvad de fleste kryptokurver bruger i øjeblikket..

De lette noder er meget afhængige af de fulde noder for transaktionsbekræftelser, da de aldrig downloader blockchain. Deres forbindelse muliggøres ved hjælp af Scorex-platformen. For at sige det enkelt bruger de lette noder den aktuelle netværksstatus i modsætning til at downloade den komplette transaktionshistorik. Netværketilstanden bruges til at fastlægge detaljerne bag betalingsbekræftelsesprocessen.

I øjeblikket er der omkring 1 million Waves-tokens i omløb, der holdes på plads af en Proof-of-Stake-konsensusalgoritme. Dette Leased Proof-of-Stake-system giver dig mulighed for at placere dine tokens ved midlertidigt at tildele dem til de fulde noder.

For at køre en fuld staking-tilstand har du brug for 10.000 Bølger. Deltagelse i indsats kan stadig opnås, selvom du ikke har den nødvendige mængde tokens ved at lease dine WAVES til en af ​​de flere offentlige minedriftspuljer.

Holdet

Holdet bag projektet har et stort mål i tankerne, og det er at forbedre alt, hvad der er for at forbedre blockchain-tokens, og mens Waves-tokens virkelig er enkle, er de også ekstremt nemme at bruge.

De fleste af teammedlemmerne har været involveret i NXT i lang tid. Imidlertid har en uheldig ICO, kontroversielle udviklingsbeslutninger og roterende udviklingsteam alle ført til beslutningen om at forlade og starte deres eget projekt i stedet.

Holdet har startet Waves-projektet fra punkt nul; derfor er Waves iboende forskellig fra NXT med en stærkere vægt på fiat-integration. En anden bemærkelsesværdig kendsgerning er, at virksomheden for nylig har indgået et partnerskab med Deloitte og med den russiske nationale bosættelsesafdeling.

Hold

Sådan køber du Bølger

Når det kommer til at købe WAVES, får du mere end én mulighed, herunder nogle af de mest populære udvekslinger derude som Tidex, Binance, BCEX, Exmo, Bittrex, og Livecoin, men også platformens interne decentrale børs, DEX.

Hvis du vælger eksterne børser som Binance og Bittrex, skal du først købe Bitcoin eller Ethereum og først efter at have handlet dem med WAVES.

Prisforudsigelse

Cryptocurrency startede meget positivt, det kunne øge sin pris meget sammenlignet med BTC og til den amerikanske dollar. Senere holdt det meget stabilt, hvilket er et godt tegn. Selvfølgelig havde det sine op- og nedture, men altid inden for et klart interval – mellem $ 2,5 og $ 5,5.

Da alle virtuelle valutaer og Bitcoin (BTC) blev udvidet i slutningen af ​​december 2017 og i starten af ​​2018 nåede Waves $ 16 dollars. I øjeblikket handles omkring $ 4 dollars.

I fremtiden kan vi stadig se lignende adfærd. Prismønsteret gentager sig hele tiden i løbet af tiden. Vi kan let se det bevæge sig over $ 8 i den næste opadgående bevægelse, det ser ud til at det lige er startet. På lang sigt synes prisen også at stige.

Selvfølgelig skal vi tage højde for, at virtuelle valutaer er meget volatile aktiver. Hvis der er en vigtig begivenhed, der får priserne til at falde, vil Waves følge trenden.

Konklusion

Waves (WAVES) er et lovende kryptoprojekt, der formåede at opnå en bemærkelsesværdig markedsværdi på meget kort tid. Platformen giver dig en ligetil måde at oprette dine egne tokens med alle de tilstødende blockchain-relaterede fordele. Waves fungerer også som en decentral udveksling, og det faktum, at den har en fast forsyning på 100 millioner, vil også gøre det endnu mere populært i den følgende periode.

Holdet bag projektet synes ivrig efter at bringe projektet til nye store højder, og meningsfulde partnerskaber med den russiske regering vil helt sikkert hjælpe produktets image med fremtidige investorer.

Waves-kontakter og yderligere oplysninger:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map