Hvad er Vertcoin (VTC) – alt hvad du behøver at vide

Vertcoin (VTC) er en decentraliseret peer-to-peer-valuta svarende til Bitcoin (BTC) og Litecoin (LTC). Vertcoin markedsfører sig som “folkets mønt”, og det er sandt, da det udelukkende ejes af brugerne.

Det bruger en Lyra2RE (v2) -algoritme, en Proof-of-Work-metode til validering af transaktioner, og den har genereret 84 millioner mønter. Blokeringstiden er 2,5 minutter, og belønningen pr. Blok er 25 mønter. Vertcoin bruger også Atomic Cross-Chain, en decentral metode til udveksling af Vertcoins med andre kryptovalutaer.

Det, der får Vertcoin til at skille sig ud fra mængden, er det faktum, at i modsætning til mange andre PoW-mønter, er det designet til at være helt ASIC-resistent. Det distribueres retfærdigt, udviklet af alle dets medlemmer af samfundet og finansieret udelukkende af donationer.

ASIC-modstand

Dens algoritme er derfor designet til at blokere minearbejdere fra at bruge nogen form for ASIC-hardware til minedrift på blockchain. Dette inkluderer brugerdefineret minedrift hardware samt multipool minedrift. Dette betyder, at minearbejdere kan konkurrere med hinanden på en fair måde, og at transaktioner valideres nøjagtigt af et distribueret netværk. Faktisk er dette Vertcoys vigtigste salgsargument.

Holdet bag projektet er fast besluttet på at give sine minearbejdere mulighed for at konkurrere retfærdigt med hinanden og ikke blive offer for ASIC-hardwareproducenter. Holdet har offentligt udtalt, at det vil ændre algoritmen i en hård gaffel, hvis tingene går dårligt, og ASIC nogensinde skulle få lov.

Asic

Vertcoin 1-Click Miner

Udover ASIC-modstanden har Vertcoin andre bemærkelsesværdige funktioner såsom Vertcoin 1-Click Miner. Denne passende navngivne applikation sikrer, at næsten alle kan komme ind i Vertcoin-minedrift og generere Vertcoin til sig selv.

Appen kan downloades direkte fra Vertcoins officielle GitHub lager. Når du er installeret, skal du bare indtaste tegnebogadressen, hvor dine minedriftbelønninger overføres. Vertcoin-adressen skal altid begynde med en V og skal indeholde mellem 26-36 alfanumeriske tegn. Resten af ​​processen er lige så ligetil, da du kun skal deltage i en minedrift og derefter vælge, om du vil bruge en GPU eller CPU til minedriftsproceduren.

1-klik

Nedenfor kan du finde en liste over minedriftspuljer, der kan bruges til minedrift af Vertcoin:

Dev-run p2pool node

Zpool

Altid Hashin p2pool


Mining Pool Hub

Giv mig mønter

Lige nu er de bedste GPU’er til Vertcoin Mining NVidia 10-seriekort. Teamet er dog hårdt på arbejde og sigter mod at skabe en effektiv måde at bruge AMD-kort også på.

Minearbejder

Tegnebøger

Vertcoin tilbyder også sine brugere en web tegnebog, selvom det i sagens natur ikke er så sikkert som en hardware-tegnebog. Dette giver Vertcoin-brugere en ligetil måde at gemme og sende Vertcoins sikkert på. Mobilbrugere har muligheden for at vælge Coinomi, en af ​​de bedste mobile tegnebøger med understøttelse af VTC.

Hvis du ønsker en software tegnebog, du kan vælge den officielle klient (forked fra Bitcoin Core). Denne tegnebog giver dig mulighed for at verificere hele blockchain-historikken alene. Bemærk, at hvis du vil udvinde Vertcoin, så er denne Core-tegnebog et must-have.

Der er også mulighed for at bruge en VTC Electrum-baseret tegnebog. Bemærk dog, at denne tegnebog ikke understøtter p2pool-noden.

Når du har fået tegnebogen i gang, kan du begynde at oprette din adresse. Brugere skal betale et meget lille gebyr for at udføre transaktioner. For at overføre 100 VTC skal du f.eks. Betale et sted omkring 0,001 VTC. Gebyret er der for at hjælpe med netværkets vedligeholdelse.

Handel med Vertcoin

Ligesom de fleste kryptokurver var Vertccoins handelshistorie ikke uden op- og nedture. Efter Mt. Gox hack, kryptovalutaen har ikke set meget aktivitet. Højdepunktet fra hele tiden var $ 10,14, og det blev registreret i december 2017.

I skrivende stund er Vertcoin i øjeblikket rangeret 152, og det handler for $ 1,86 som angivet på CoinMarketCap.

Køb af Vertcoin

Den nemmeste metode til at købe Vertcoin er at betale for det ved hjælp af Bitcoins. Der er flere børser, hvorfra du kan købe VTC. Nogle af de mest relevante eksempler inkluderer Bittrex, CoinEgg, Poloniex, Handel efter handel, Upbit, og LiteBit. En komplet liste over børser findes på CoinMarketCap.

Prisforudsigelse

Vertcoin havde et meget godt år i 2017. Det startede året omkring $ 0,03 cent, og det nåede næsten $ 10 dollars, hvilket er ret imponerende. Dette er en stigning på 29000%, hvis ikke mere.

Dens pris i BTC er også vokset markant og passerer fra 0,00003437 BTC i januar til 0,00086408 BTC i slutningen af ​​2017. Siden da er valutaen i et bjørnemarked, der ikke ser ud til at ende indtil nu.

Det vil være meget vigtigt at følge, hvordan det generelle kryptomarked vil mere i de følgende måneder for at se, om denne virtuelle valuta er i stand til at vokse og stige i pris eller ej. I tilfælde af en anden tyrkørsel, som vi oplevede tidligere, kunne Vertcoin også se vigtige gevinster.

Vertcoin Team

Teamet bag projektet er meget lidenskabeligt. Mens andre kryptoprojekter er afhængige af ICO’er og massive investeringer, er Vertcoin simpelthen afhængig af sine brugere. Projektet føles ikke som en fuldgyldig kryptovirksomhed, og i betragtning af holdets tekniske færdigheder er det ikke overraskende.

Nogle bemærkelsesværdige navne inkluderer James Lovejoy (hovedudviklere), Joe Straub, Star Im, Eric Kubik, Bryan Goodson, Gert-Jaap Glasbergen og Alex Turek, for bare at nævne nogle få. Projektets køreplan kan ses på Trello, giver medlemmer af samfundet mulighed for at forblive involverede og ajour med de nyeste udviklinger og planer.

Hold

Konklusion

Vertcoin viser sig at være et meget lovende projekt med et stort potentiale for fremtidig udvikling. I øjeblikket er det et meget godt alternativ til Litecoin og Bitcoin, som det meste af deres minedrift udføres af store mineselskaber og ikke deres brugere.

Det faktum, at Vertcoin er ASIC-resistent, kan vise sig at være en af ​​platformens styrker i det lange løb. Vertcoin er et af de klassiske eksempler på, hvad kryptokurrency skal være, og holder sig stærkt til den traditionelle kryptovision. Vertcoin er en af ​​de enkleste kryptokurver derude. Det sigter mod at give sit samfund en ægte decentraliseret valuta, der ejes af alle inden for den.

Vertcoin-kontakter og yderligere oplysninger:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map