Hvad er SiaCoin (SC) – alt hvad du behøver at vide

HVAD ER SIACOIN?

Kryptovaluta bliver hurtigt populær dagligt. Årsagen til den enorme vækst er ikke langtrukket og forventes i høj grad, selv når ny teknologi konstant udvikler sig. I øjeblikket, der er over 1500 kryptokurver på markedet, og antallet fortsætter med at stige. I mellemtiden er ikke alle kryptokurver værd at investere i, fordi de fleste af dem ikke står tidstesten. Dette kan være på grund af den ene eller den anden grund, fordi flere faktorer som sådan påvirker en møntes overlevelse. På baggrund af dette præsenterer vi dig for at have gjort det nødvendige, SiaCoin, SC hvilket er værd at investere i og mest bemærkelsesværdigt på grund af dets tilbud.

SiaCoin er en distribueret cloud-lagerplatform, der frigør ubrugt lagerplads. Det konkurrerer med centraliserede ældre konkurrenter som f.eks Dropbox, Amazon, Æble, og Microsoft. Det er en decentral lagringsplatform sikret med blockchain-teknologien. Lagerplatformen bruger underudnyttet harddiskkapacitet rundt om i verden til at skabe en datalagringsmarked, der er mere pålidelig og til en lavere pris end de tilgængelige traditionelle lagerudbydere. Idéen med SiaCoin giver alle rundt om i verden mulighed for at leje deres lagerplads ud og til gengæld belønne dem for deres bidrag. Derudover er fryselagertjenesterne i øjeblikket decentraliserede, og data lagres på en tredjepartsserver. SiaCoin tillader lagring at blive decentraliseret, da alle brugere bidrager med alle ressourcerne. Brug af SiaCoin gør dine filer helt private, fordi Sia krypterer og distribuerer filerne på tværs af et decentraliseret system. Faktisk kan alle brugere kontrollere deres private krypteringsnøgler, og de ejer deres data.

SÅ FUNGERER SIA

Som allerede nævnt er Sia en cloud-opbevaringsplatform som Google Drive, Dropbox og Amazon Cloud. Hvad der adskiller Sia fra andre traditionelle cloud storage-udbydere er, at det er et open source, blockchain-baseret, decentraliseret cloud storage-system. Sia tilbyder brugerne et peer-to-peer-lagringsøkosystem, der giver alle i hele verden mulighed for at leje ud eller drage fordel af det ekstra harddiskplads. Sia belønner alle på netværket med SiaCoin, og det er i det mindste noget at smile om. Alle transaktioner i netværket er sikret gennem arkivering af kontrakter og opbevaring af bevis. Sia accepterer heller ikke betalinger fra kunder, men tillader snarere betaling på sin platform. Dette kan være begyndelsen på fremtidens hosting, hvor den ikke udelukkende er baseret på centrale servere.

OPBEVARINGSØKOSYSTEMET

Økosystemet giver mulighed for fleksible lagringsmuligheder. Kunder og udbydere udfører transaktioner i systemet. Udbyderne er også kendt som værter, der giver lagerplads til klienterne, og de får betalt i Sia. Udbyderne kan indstille pris, annonce og standarder for sanktioner. Kunderne har også mulighed for at indstille deres standarder, og de kan vælge at give incitamenter til udbyderne baseret på kvaliteten af ​​den tilbudte service.

FILKONTRAKTER

Når en forretningstransaktion udføres mellem en klient og udbyder, skrives en arkiveret kontrakt af begge parter, og den lagres på Sias blockchain. Dette giver mulighed for en sanktion, hvis nogen af ​​partiet har misligholdt. Filkontrakter sikrer ikke kun et niveau af sikkerhed i netværket. Når en arkiveret kontrakt oprettes af en klient, deponerer han en saldo på SiaCoin i kontrakten, som bruges på et senere tidspunkt, når transaktionen gennemføres. Disse filkontrakter på Sia-blockchain sikrer, at værterne og brugerne begge er tilfredse.

BEVIS FOR OPBEVARING

Bedrageriske handlinger forhindres i økosystemet, da der er et obligatorisk bevis for opbevaring, der skal leveres af udbyderen. Bevis for opbevaring skal leveres af udbyderen, før betaling kan modtages, og det betyder, at hvis udbyderen ikke fremlægger bevis for opbevaring over en periode, vil kontrakten blive opsagt.

FORDELE MED SIA

Sammenlignet med det traditionelle lagersystem har SiaCoin en fordel med følgende fordele:


Privatliv: Alle data, der behandles på Sia-netværket, er sikret, og udbyderen kan ikke få adgang til dem. En privat nøgle er kun kendt af brugeren, og det er nødvendigt for at få adgang til lageret. Dette er meget bedre end den traditionelle model, fordi værtsskylagringsfirmaerne har adgang til filerne.

Sikkerhed: Sia beskytter klientens data fra et enkelt fejlpunkt, og dette opnås via et decentraliseret system, der også muliggør opdeling af uploadede dokumenter mellem forskellige udbydere.

Overkommelighed: Prisfastsættelsen i Sia er fleksibel og markedsdrevet. Selvom prisen kan være meget lav sammenlignet med de traditionelle modeller, byder klienter på lagerpladsen, hvilket fører til den lavest mulige pris, og de betaler med SiaCoin, som enten kan udvindes eller handles.

HANDELSHISTORIE

Sia blev lanceret i Cryptocurrency-rummet den 7. juni 2015, og det begyndte at handle til $ 0,000046 $ pr. SiaCoin. Imidlertid oplevede Siacoin en eksplosion mellem november – december 2017 med en pris på omkring $ 0,09. Det handles i øjeblikket til $ 0,017, og det rangeres som nummer 37 på møntmarked.

HVOR DU KØBER OG OPBEVARER SIACOIN

SiaCoin kan købes på Bittrex, Upbit eller Poloniex med begge Bitcoin eller Ethereum. Bittrex og Upbit har højere procentdele af SC sammenlignet med Poloniex. Upbit og Bittrex tager både Bitcoin og Ethereum, mens Poloniex kun tager Bitcoin. For at købe SiaCoin skal du have bitcoin eller ethereum, hvorefter du derefter kan udveksle din bitcoin eller Ethereum til Siacoin på en hvilken som helst børs. Det næste trin er at opbevare din SiaCoin i en Sia-tegnebog. Sia understøtter kun desktop-tegnebøger på Linux-, Mac- og Windows-platforme.

ROADMAP OG HVAD SKAL KOMME

Services på Sia forbedres konstant. De planlægger at implementere videostreaming, skalere tjenesten til at understøtte filer på mere end 10 TB ad gangen, give brugerne mulighed for at dele filer med platforme uden for Sia og implementere let klient- og mobilsupport, konkurrere med cloud-lagerplatforme som Dropbox, Google Drive og OneDrive. I fremtiden vil der blive implementeret en tovejs ped til økonomisk forbindelse mellem Bitcoin og SiaCoin Blockchains.

I blockchain-rummet er Sias direkte konkurrenter Storj og MaidSafe, men Sia hævder at være bedre med kryptering og decentralisering. Behovet for datasikkerhed, privatliv og decentralisering er meget stort i øjeblikket, og det kan siges, at Sia er kommet på det mest passende tidspunkt. Fremtiden er faktisk lovende for SiaCoin!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map