Hvad er Nexo (NEXO) – Alt hvad du behøver at vide

Nexo Introduktion

Nexo er et blockchain-baseret overtrækssystem, der giver brugerne mulighed for at foretage øjeblikkelige kryptolån. I øjeblikket er der ingen anden måde, hvorpå kryptoejere kan bruge deres aktiver ud over at sælge og købe dem. Nexo kommer med en meget lukrativ forretningsmodel, hvor den lader kryptoejere bruge deres kapitalandele som sikkerhed og derefter trække kontanter. Brugerne opretholder en 100% adgang til deres kryptovaluta, mens de har øjeblikkelig adgang til kontanter. På samme tid kan de få adgang til værdien af ​​deres kryptoaktiver.

nexo

Nexo blev skabt af Credissimo, en førende FinTech-gruppe, der har betjent millioner af brugere fra hele Europa i mere end et årti. Virksomheden har siden sin grundlæggelse udstedt lån til en værdi af 120 millioner dollars, mens de samler 155 millioner dollars kontant.

Virksomheden betragtes som markedsleder inden for online forbrugerlån i mange europæiske lande. Indtil videre har de behandlet 1 million + låneansøgninger og ydet 79.000 lån i 2017. 78% af trafikken genereres af tilbagevendende kunder.

Hvordan fungerer Nexo?

Nexo samler øjeblikkelige lån med blockchain-teknologi, hvilket resulterer i verdens første øjeblikkelige kryptolånesystem. Nexos innovative forretningsmodel blev oprettet for at give klienter øjeblikkelige kryptolån, der er et “automatisk, fleksibelt og omkostningseffektivt middel til at opnå likviditet, der er sikret ved værdien af ​​klientens digitale aktiver.”

Hele processen med at få lån er enkel og kan gøres på bare et par minutter. De primære fordele ved at bruge Nexo inkluderer: ingen skjulte gebyrer, ingen kapitalgevinstskatter og ingen kreditkontrol.

Et højt gennemsigtighedsniveau er garanteret, da platformen bruger blockchain-teknologi, smarte kontrakter og algoritmiske procedurer, som alle udføres i det oprindelige Nexo Oracle-modul.

nexo

Først skal klienten overføre deres kryptobesiddelser til deres Nexo-tegnebog. Bagefter vil kryptoerne, som de overførte, blive bekræftet af blockchain, hvorefter Nexo-oraklet automatisk beregner detaljer relateret til individuelle lånegrænser og derefter opretter lånet til brugeren.

Kunden får derefter sit anmodede lånebeløb i enten USD eller EUR-valuta. Lånegrænsen er straks tilgængelig via bankoverførsel eller via det gratis Nexo-kreditkort. Kunder kan også vælge den bedst egnede måde, hvorpå deres penge skal bruges, samt i hvilke valutaer de gerne vil modtage lånet.

Lånegrænsen afhænger dog af markedsprisen for kryptovalutaen i Nexo-tegnebogen. Derfor, hvis værdien af ​​den anvendte valuta steg, ville Nexo-oraklet automatisk hæve lånegrænsen.

Endelig har klienter flere muligheder, hvor de kan betale deres lån tilbage, herunder:

  • bankoverførsel
  • Fysisk udveksling af midler ved hjælp af fiat- eller kryptoaktiver
  • Der gives særlige rabatter på rentesatser for dem, der foretager betalinger med NEXO tokens.

Funktioner


Nexos brugere drager fordel af et højt niveau af aktivlikviditet, hvilket er ret ualmindeligt i kryptosektoren. Selvom det stadig er vanskeligt at trække større beløb af fysiske hovedstæder, tilbyder virksomheden et gratis kreditkort til sine detailkunder, som kan bruges til at foretage daglige transaktioner. Det er også værd at bemærke, at kunderne ved at bruge Nexos øjeblikkelige kryptolånetjeneste har mulighed for at få mest muligt ud af deres kapitalgevinster og drage fuld fordel af andre fordele.

nexo-funktioner

Ejere er ikke forpligtet til at betale transaktions-, platform- eller udbetalingsgebyrer, som de fleste udbydere normalt opkræver for deres tjenester. Yderligere skatter, der vil bestå af op til 39% af en brugers indtjening, kan også reduceres, da der ikke er nogen salgsbegivenhed. Endelig udfører Nexo ingen kreditkontrol, der muligvis kan svække en brugers kreditvurderinger. Dette er muligt på grund af det faktum, at værdien af ​​kryptoaktiver deponeret i Nexo Wallet fuldstændigt sikrer kryptolånene.

nexo vision

Derudover beskyttes og sikres oprindeligt ejerskab af digitale aktiver ved gennemsigtige smarte lånekontrakter, som ikke kan ændres på nogen måde, når de først er registreret på blockchain-hovedbogen..

Holdet

Kosta Kantchev er medstifter af Credissimo, virksomheden, der driver Nexo. Han har været aktiv i den europæiske FinTech-industri i over 10 år og var ifølge hans online biografi en tidlig bruger af bitcoin-kryptokurrency. Han har også aktivt samarbejdet i en række blockchain-projekter, der fokuserer på at muliggøre tilbagebetaling af globale lån i kryptokurver.

nexo-hold

CTO for Nexo er Vasil Petrov. Petrov har kumuleret mere end 16 års ekspertise inden for nichedomæner, herunder: systemadministration, back-end-udvikling, arkitekturdesign af projekter med høj belastning og fuld cyklus. Ud over hans engagement i Nexo er Vasil også medstifter af en amerikansk video- og internettjeneste med flere kanaler, der i øjeblikket har mere end 150.000 kunder.

Nexo-tegnet

Det NEXO-token er en US-SEC-kompatibel, udbyttebetalende sikkerhedsvaluta, der bakkes op af aktiverne i Nexos låneportefølje. Nexos kunder har adgang til øjeblikkelige kontanter fra hele verden. Prisen på et enkelt Nexo-token, der blev lanceret på kryptomarkedet lige i begyndelsen af ​​denne måned, har fortsat været ret stabil. For mere information om Nexo udbytte, måske vil du kontrollere dette blogindlæg.

nexo token

I skrivende stund handles valutaen til $ 0,189254 USD og have en markedsdækning på $ 105,982,242 USD. Den cirkulerende forsyning af NEXO tokens er 560.000.010 ud af en samlet forsyning på 1.000.000.000 NEXO.

Hvor kan du købe Nexo

NEXO-tokenet kan købes på følgende udvekslingsplatforme:

Nexo Wallets – Hvad er den bedste Nexo Wallet

NEXO-mønten er et ERC20-baseret token, så den kan gemmes i enhver Ethereum-kompatibel tegnebog. Men for at bruge Nexo-platformen og lånesystemet skal du downloade Nexo Wallet og gemme dine andre kryptoer i den.

Dom

I betragtning af at Nexo tilbyder en øjeblikkelig udlånsplatform, der følger overholdelsesstandarderne i kryptoverdenen, ville det ikke være overraskende at se denne service tiltrække et stort antal brugere og investorer.

Yderligere oplysninger og kontakter:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map