Hvad er Genesis Vision (GVT)? Alt hvad du behøver at vide

Det er klart at Genesis Vision er et spændende venture, der kombinerer børser, investorer, handlende og mæglere på en decentral platform. Dette koncept gør det finansielle marked tilgængeligt globalt af enhver af forskellige årsager. Hvad mere er, Genesis Vision-projektet er certificeret, hvilket gør det til et mere attraktivt for eksperter i branchen.

Hvad er Genesis Vision?

Genesis Vision-platformen samler børser, investorer, handlende og mæglere på et decentralt netværk. Dette hjælper med at gøre det finansielle marked globalt tilgængeligt for alle af forskellige årsager. Hvad mere er, Genesis Vision er certificeret, hvilket gør det til det bedste valg for branchens eksperter.

For yderligere at forklare, hvad Genesis Vision gør, er platformen, hvor investorer køber tokens fra investeringsforvaltere. Tidligere handelsresultater dømmer investeringsforvaltere. Ledere med succesrige historier om rentable handler kan distribuere flere poletter end investorer med mindre eller dårligere handelshistorie.

Via denne platform kan brugerne få adgang til en række finansielle tjenester uden at være begrænset til en bestemt mægler eller manager. Folk har mulighed for at vælge økonomiske ledere efter eget valg.

Sådan fungerer Genesis Vision

Med en brugervenlig grænseflade, der også appellerer til investorer, ledere og mæglere, er platformen bygget på en blockchain-teknologi og drives af smarte kontrakter.

Platformen giver brugerne mulighed for at opbygge de investeringsstrategier, der passer til dem. Det er også muligt for brugerne at vælge en bestemt strategi, der tilbydes af investorer og mæglere på platformen. Disse strategier er AI (kunstig intelligens) baseret, og det forbedres med at blive meget effektivt over tid.

Hver manager vil også have sit kryptokurrency-token. Disse tokens købes af dem, der er interesseret i at investere i specifikke strategier af disse ledere. For hver vellykket strategi øges antallet af udstedte tokens til investorer. Dette er en unik tilgang sammenlignet med traditionel investering, men det er sikkert, at dette vil øge markedet i fremtiden.

Funktioner af Genesis Vision-platformen

Smarte kontrakter:

Grundlaget for projektet er bygget på Ethereum Smart Contracts. Disse kontrakter udføres for at fordele overskud mellem møntindehavere, udstede managermønter, oprette managerkonti, registrere mæglere og investorer, udvekslinger og meget mere.

Intern udveksling af lederes kryptovalutaer:

Denne funktion i Genesis Vision-platformen giver investorer mulighed for at købe eller sælge lederes mønter. Ledere har kun et begrænset antal mønter at sælge til investorer afhængigt af deres niveauer. Disse mønter kan først kun købes fra ledere selv til en fast pris. Derefter kan de handles mellem investorer gennem den interne børs, hvilket giver investorer ret til at fastsætte deres priser for leders mønt ejet.


Integration med handelsplatforme:

For at en mægler skal være en del af Genesis Vision-netværket, skal en mægler installere et integrationsplugin til sin handelsplatform. Dette plugin er et stik mellem blockchain og mæglers handelsplatform for at interagere med smarte kontrakter og Ethereum Brokers tegnebog, overføre penge til managerens handelskonto og også for at modtage transaktioner fra manager og skrive til IPFS i realtid.

Kundeapplikationer:

Brugere kan interagere med Genesis Vision-platformen via en brugervenlig mobil- og webapplikationsgrænseflade. Applikationen giver investorer og ledere mulighed for at udføre forskellige handlinger, der inkluderer visning af en liste over ledere, udveksling af lederes mønter, investering i ledelsesporteføljer og visning af ledelseshistorik.

Genesis Vision Token

Native Token til Genesis Vision-platformen er GVT (Genesis Vision Token), hvilket er et ERC20-token. GVT vil blive brugt til investeringsoperationer, profitfordelinger, leders token handlet på den interne børs på platformen.

Alle tokens oprettes under Periodesalgsperiode. Antallet af genererede tokens er begrænset, og fremtidig levering af token er teknisk umulig. Usolgte tokens blev brændt i slutningen af ​​Token Sale.

Det Ethereum blockchain baseret token svarer til en bredt distribueret standard, der gør det muligt for tokenholdere at gemme og administrere dem effektivt ved hjælp af eksisterende implementeringer af Ethereum tegnebøger.

Det GVT-tokens vil også blive handlet på kryptovalutaudvekslinger.

Hvor kan jeg købe Genesis Vision Tokens (GVT)?

GVT-tokens, som er blevet noteret på kryptovalutaudvekslingen mod slutningen af ​​2017, kan udveksles med andre kryptokurver på tre børser på tidspunktet for skrivningen. Du kan købe GVT-tokens på Binance, KuCoin, og HitBTC udvekslinger.

Genesis Vision Tokens (GVT) kan kun udveksles med Bitcoins (BTC) og Ethereum (ETH) kryptovalutaer.

På den anden side er CoinSwitch platform giver dig mulighed for at udveksle over 20 kryptokurver med GVT-tokens.

Bedste tegnebøger til opbevaring af GVT-tokens

GVT, at være et ERC20-token betyder, at det er kompatibelt med alle Ethereum Standard Wallet.

Tokenholdere kan gemme deres GVT-tokens sikkert på hardware-tegnebøger som f.eks Trezor eller Ledger tegnebøger.

Der er andre softwaretegnemuligheder som MyEtherWallet, MetaMask, Tåge, Paritet, og Tillid Ethereum-tegnebøger.

GVT-prisanalyse

Det Genesis Vision har været ret imponerende siden børsnoteringen i betragtning af kryptokurrencymarkedets ustabile karakter. Det er rimeligt at sige GVT har gjort det usædvanligt godt for et token, der kun har eksisteret i kun fire måneder med mindre end 4.000.000 GVT cirkulationsforsyning.

Med den løsning, platformen tilbyder, forventes det, at mange flere investorer, der tidligere har haft problemer med finansielle agenter, ville være potentielle investorer på Genesis Vision-platformen, hvilket får markedet til at se en stigning i efterspørgslen efter GVT-tokens, og folk lærer at kende Genesis Vision-platformen.

Tokenet i øjeblikket rangeret 102. fra 146. har været efterspurgt og viser et potentiale i sin pris, som nu er på $ 25,21 pr. I dag. Platformens potentiale har også øget værdien af ​​kryptokurrency, der steg mere end hundrede procent i februar 2018 alene.

Som med de fleste tokens har GVT været ustabilt og er set at nå et højeste niveau på $ 42,92 engang i december 2017 og dets laveste punkt på $ 5,57. Imidlertid har kryptokurrency en markedsværdi på $ 93.951.774 (USD).

Fremtidsplaner

Det Genesis Vision-projekt er stadig i de indledende faser, og holdet arbejder på at udvikle alfa-versionen af ​​deres blockchain-platform. Der er også en plan om at integrere MetaTrader 3 og 4 med Genesis Vision-projektet.

I 2019 skulle den officielle frigivelse af Genesis Vision-platformen frigives, hvormed børsintegrationen ville være afsluttet.

Team bag Genesis Vision Project

Ruslan Kamenskiy, CEO Genesis Vision er en finansiel softwareudvikler med over syv års erfaring.

Dmitry Nazarov, medstifter af Genesis Vision er også softwareudvikler med over seks års erfaring i forskellige internationale finansielle organisationer.

Andre bemærkelsesværdige medlemmer af holdet inkluderer:

Alexey Kutsenko, Administrerende direktør for Tools For Brokers, hvis fintech-firma har fungeret i over otte år og havde mere end 300 mæglere som kunder.

Vlad Roskov, en konkurrencepræget hacker, der er ansvarlig for systemets sikkerhed.

Casimir Compaore, en senior softwareingeniør med over ti års erfaring.

Konklusion

Genesis-handelsplatformen vil samle alle parter i den finansielle verden uanset deres handelsplatform. Investeringseksperter kan stige til toppen af ​​tabellen baseret på ensartede fortjeneste, hvilket giver dem mulighed for at tjene mere. Med ledere, der udsteder deres kryptovalutaer, køber investorer dem for at deltage i managerens handelsaktivitet.

Du kan vide mere om Genesis Vision-projektet fra officiel hjemmeside.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map